| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Akcja charytatywna - Kopciuszek
Mania - 11-09-2005, 10:46 Temat postu: Akcja charytatywna - Kopciuszek W poniedzialek w kioskach pojawi sie plyta DVD z Kopciuszkiem nagranym przez dziennikarzy. Caly dochod ze sprzedazy bedzie przeznaczony na dzieciecia klinike onkologiczna w Bydgoszczy. Mam nadzieje, ze kupicie - jak nie dla siebie to dla dzieci, ktorym ten Kopciuszek sie bardzo podobal.....
Mania
Victoria - 11-09-2005, 22:41
Lub zeby zobaczyc, jak Manii slicznie w zielonym
nitrus - 11-09-2005, 22:42
Napisz w jakiej gazecie ma się ukazać ta plyta.Jeżeli dochód dla dzieci,to kupię na pewno!
Mania - 12-09-2005, 09:18
Plyta chyba jest niezalezna od gazet - mozna ja kupic sama.
Viki - dzieki, ale przesadzasz....Wszystko zasluga pan charakteryzatorek...
Mania
TomM - 12-09-2005, 10:38
| Victoria napisał/a: | Lub zeby zobaczyc, jak Manii slicznie w zielonym |
Nie wiem jak w zielonym było manii, ale Mani było ślicznie. Utrudniła tylko rozpoznanie zdejmując drugie oczy.
Mania - 12-09-2005, 13:12
Wyslac Wam autografy?????
Mania
TomM - 12-09-2005, 18:43
Autograf? Hm... Może w logbooku.... Gdybyś tak przelatywała obok jakiejś dziury między Dreznem a Krakowem
apis77 - 12-09-2005, 20:05
Oglądałam w TV i było to bardzo fajne przedstawienie...
Ale, ale...Maniu, czy Ty tam barałaś udzial?
Czy tylko ludziki sie tu wyglupiaja, że w zielonym jest Ci do twarzy?
Victoria - 14-09-2005, 23:04
| apis77 napisał/a: | | Czy tylko ludziki sie tu wyglupiaja, że w zielonym jest Ci do twarzy? |
No wiesz? Podejrzewasz mnie, ze smialabym sie wyglupiac, ze hrabiance Fryderyce w zielonym do twarzy?
Aston - 14-09-2005, 23:37
| Victoria napisał/a: | | apis77 napisał/a: | | Czy tylko ludziki sie tu wyglupiaja, że w zielonym jest Ci do twarzy? |
No wiesz? Podejrzewasz mnie, ze smialabym sie wyglupiac, ze hrabiance Fryderyce w zielonym do twarzy? |
Ja bym sie nie odwazyl!
Art - 15-09-2005, 00:42
| apis77 napisał/a: | Oglądałam w TV i było to bardzo fajne przedstawienie...
Ale, ale...Maniu, czy Ty tam barałaś udzial?
Czy tylko ludziki sie tu wyglupiaja, że w zielonym jest Ci do twarzy? |
Pewnie, że Mania była w zielonym - nawet czasem jak jej nie było to było słychać jak się śmieje a jej głos poznam wszędzie
Jak kupię płytę to czekam na autograf i odbite usta na okładce
Pozdrawiam
apis77 - 15-09-2005, 16:16
Oki, oki, ja też nie śmię się wygłupiać
Miło mi jest, że znam chocby tylko przez FN kogos, czyli Manię, kto bierze udział w takich fajnych inicjatywach...
Gratulacje
No i ja tez poprosze o autograf na płytce!!!
|
|