FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

OPOWIADANIA NURKOWE - przechlapane-ale tak miało być

neni - 15-09-2005, 13:49
Temat postu: przechlapane-ale tak miało być
marzenia sie spełniają,to prawda.Jako mala dziewczynka po przeczytaniu ksiązki H.hassa
Dziewczyna na dnie morza myslalam tylko o jednym co tu zrobic zeby choć raz w życiu zanurkować.Dorosłam wyszlam za mąż i tak się złożyło ,oto mój mężulek jest instruktorem nurania.Właśnie chciałam wam powiedzieć jak szybko sprowadził mnie z tych moich marzeń na ziemię,ale przed tym pod wode.Ja mądralińska myślałam sobie -chi ,co mi tam ponurkuje ,pooglądam i będzie super.Super było i jest nadal ale kochani myślałam że jako
żonusia to ,będe miała ulgi itd....,nic błędnego.Tak mogła pomyśleć ,tylko osoba która nie miała zielonego pojęcia o wodzie ,nurkowaniu a jak zanurzyła głowe pod wode a,kuper nad dokładnie jak kaczka myślała ze jest gwiazdą nurkowania.Najpierw musiałam przerobić wszystko jak normalni kursanci,nawet dwa razy cieżej bo mąż nie przymknął oka na nic .Na początku byłam zła ,ale teraz wiem że robił to tylko dla mojego dobra i bezpieczeństwa.Dzisiaj mogę tylko podziękować,za profesjanalizm z jakim nauczył mnie tego wszystkiego.Przyznaje moja naiwność była ogromna.Dzięki wielkie.

Tomasz-Szeryf - 16-09-2005, 07:44

To super się Ci los ułożył i miałaś takiego fajnego instruktora! :razz:
Szkoda, że ja nie moge mieć takiego męża! :sad:

neni - 16-09-2005, 07:50

no wiesz nie moge za bardzo Go chwalić ,bo jeszcze zacznie sie unosic w powietrzu.Ale przyznaje -jet fajnie.Szkoda tylko ,że tak mało teraz mam czasu na te moje spełnianie marzeń.Nie morzna mieć wszystkiego prawda.

dziękuje i pozdrawiam :)

[ Dodano: 16-09-2005, 07:51 ]
no wiesz nie moge za bardzo Go chwalić ,bo jeszcze zacznie sie unosic w powietrzu.Ale przyznaje -jet fajnie.Szkoda tylko ,że tak mało teraz mam czasu na te moje spełnianie marzeń.Nie mozna mieć wszystkiego prawda.

dziękuje i pozdrawiam :)

Przemek - 16-09-2005, 09:02

Tomku chyba w krajach Beneluksu juz możemy mieć wychodzić za mąż.. :lol: :lol: :lol:
;-) ;-)
Bez urazy mam nadzieje=]

urwis - 16-09-2005, 09:15

Tomasz-Szeryf napisał/a:
Szkoda, że ja nie moge mieć takiego męża!

Ale możesz mieć żonę - instruktorkę.....

Andrzej Kosko - 17-09-2005, 20:33

Cytat:
możesz mieć żonę - instruktorkę.....
Nieco przerażająca wizja....
nitrus - 18-09-2005, 21:42

Andrzejku,to nie przerażająca wizja,to raczej tragedia,Nie dość,że żona to jeszcze do tego instruktorka.Brrr..... ;-)
neni - 19-09-2005, 17:37

Panowie oco chodzi :evil: to zaszczyt żoncia instruktor.Bez przesady proszę .my kobietki tez bywamy całkiem niezłe w te klocki. :angryfire: chyba że naprawde tak trudno zapomnieć o męskim EGO :lol:

Pozdrawiam Beatka
PS.a to Brrr,Brrr rozumie miało znaczyć zimny prysznic :angryfire:

nitrus - 20-09-2005, 15:41

No wlaśnie te męskie EGO....Oczywiście z calym szacunkiem dla wszystkich pań.Z niskim uklonem pozdrawiam! :cool: