FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

OPOWIADANIA NURKOWE - cudze chwalicie...

Sonik - 23-10-2005, 16:57
Temat postu: cudze chwalicie...
opowiadanko
piotrm - 24-10-2005, 09:46

Ale mi sie jakis dziwny plik sciaga, ktorego nie sposob przeczytac... :cry:

Pozdr

nuras5 - 24-10-2005, 09:50

piotrm napisał/a:
mi sie jakis dziwny plik sciaga, ktorego nie sposob przeczytac

Word 2003 bez problemu otwiera ten plik - przynajmniej u mnie :)

kjar - 24-10-2005, 10:15

piotrm napisał/a:
Ale mi sie jakis dziwny plik sciaga, ktorego nie sposob przeczytac... :cry:
Pozdr
Ściągnij z zapisem na dysk, a potem otwórz. Kłopot występuje jeśli zamierzasz ściągnąć bezpośrednio do Word-a.
waterman - 24-10-2005, 10:28

Masz racje Sonik w naszych wodach jest naprawdę świetnie. Chwalimy nasze akweny, nasze jeziorka nasze kochane bajorka, ale................ 26 czy 30 stopni w wodzie to ma swoje zalety
pozdr. Jarek

Piterek - 24-10-2005, 10:31

Cytat:
Ale mi sie jakis dziwny plik sciaga, ktorego nie sposob przeczytac...
Prawy klawisz myszy, zapisz element docelowy jako..., zmień Zapisz jako typ: na wszyskie pliki, przed zapisem dodaj rozszerzenie *.doc
I wszystko gra :cool: .

piotrm - 24-10-2005, 13:30

OK, OK, dzieki wszystkim, udalo sie odczytac. :)

Musze, sie przyznac, ze jesli idzie o zdjecia to znacznie wole te krajowe (choc bardziej te z zielskiem niz sprzetem mechanicznym - koparkami czy czyms takim...) niz z cieplych wod. A w realu... Coz moze kiedys pojade do Egiptu i porownam...

Pozdrawiam

Pozio - 25-10-2005, 16:50

No fakt " akwarium" jest świetne a za wyspa są super tunele w trzcinach mozna się niexle w nich zakręcić troche się tam napływałem wszystkie kursy na tym jeziorze:) Ale w zachodniej części polski jest wiele takich miejsc co zapierją dech w piersi ....... zresztą w całej polsce :)
Sonik - 26-10-2005, 00:09

Nie wątpie, że jest takich miejsc więcej...naprawde robi wrażenie..polecam
widmoboy - 29-10-2005, 00:48

Witam
Ja równiez polecam to urokliwe jeziorko, to właśnie w nim zaczynałem przygodę z nurkowaniem, było rewelacyjnie. Będę musiał jeszcze tam wrócić , choć mam spory kawał drogi.
pozdrawiam

Sławek - 02-11-2005, 17:07

Jestem stanowczym zwolennikiem naszych akwenów ,zatoka i jeziorka argument główny to fakt że mogę nurkować raz w tygodniu.Ale mam tą przewagę ...mieszkam nad zatoką a w odległości do 200km.mam całą masę atrakcji nurkowych.
KrzysiekJ - 10-11-2005, 10:35

Szkoda tylko ,że zamieściłaś kiepskiej jakości fotki, ale tekst jest super, bardzo mnie zachęciłaś do odwiedzenia tego jeziorka. Serdecznie pozdrwiam.
Pozio - 10-11-2005, 14:39

Nie patrz na fotki :) I to nie to że są kiepskie tylko żadne zdjęcia nie oddadzą tego co tam zobaczysz :)
maczaty - 24-11-2005, 18:27

Opowiadania nie czytałem :oops: i nie mam nic do dodania, ale jak napiszę tu posta, to temat założony przez Sonik wyskoczy do góry i zasłoni to nieszczęsne "po churaganie" na głównej stronie... Już kurde blaszka nie mogłem na to patrzeć :cool:

:balloon:

Pozio - 24-11-2005, 21:47

No wiesz co dziewczyna się trudzi opowiadania nam pisze a ty nie czytasz !!!!!!!!!!
Eeeeeee....nie ładnie ;-)

Sonik - 24-11-2005, 22:27

no wlasnie, nie ladnie :mrgreen:
maczaty - 25-11-2005, 10:50

Szanuję ludzką pracę, a tę twórczą po dwakroć - ściągnąłem doca i obiecuję solennie, że przeczytam dziś jeszcze :oops:

;)

Sonik - 25-11-2005, 19:03

maczaty napisał/a:
Szanuję ludzką pracę, a tę twórczą po dwakroć - ściągnąłem doca i obiecuję solennie, że przeczytam dziś jeszcze :oops:

;)

no to milej lektury
:mrgreen:

maczaty - 28-11-2005, 11:52

Sonik napisał/a:
no to milej lektury

Jakem obiecał przeczytałem, ale mam niedosyt plotu, zwrotów akcji, wielowymiarowych bohaterów i kileryzującej puenty :20:

Prosiemy o więcej i soczyściej :oops:

Pozio - 28-11-2005, 12:05

No prosze jaki wymagający ;-) A może poprostu na własne oczy ocenisz miejsce:)
POLECAM

maczaty - 28-11-2005, 14:22

Pozio napisał/a:
No prosze jaki wymagający

skrzywienie zawodowe :mrgreen:

Pozio napisał/a:
A może poprostu na własne oczy ocenisz miejsce:)

A bardzo chętnie, jeśli okazja się nadarzy (aczkolwiek nie sądzę, żeby wpłynęło to na ocenę wiadomego tekstu). :20:

Sonik - 29-11-2005, 20:18

maczaty napisał/a:

Jakem obiecał przeczytałem, ale mam niedosyt plotu, zwrotów akcji, wielowymiarowych bohaterów i kileryzującej puenty :20:

Prosiemy o więcej i soczyściej :oops: [/quote]

ok specjalnie dla Ciebie opisze inne nurkowe przygody..ale moze jak znajde jakas wolna chwile...pozio ma racje zobacz miejsce na wlasne oczy a gwarantuje, ze sie zakochasz

maczaty - 30-11-2005, 17:03

Sonik napisał/a:

ok specjalnie dla Ciebie opisze inne nurkowe przygody..ale moze jak znajde jakas wolna chwile...

pisz dla nas wszystkich, kiedy tylko Cię natchnie :angel2:

Sonik napisał/a:
pozio ma racje zobacz miejsce na wlasne oczy a gwarantuje, ze sie zakochasz

może być ciężko, bo ten stan towarzyszy mi od dłuższego czasu i trochę się już sercowe sensacje zaimpregnowałem :oops: ;)

Sonik - 30-11-2005, 18:06

no coz..nie wiesz co tracisz...ale nic na sile.. a historie obiecuje..moze moje pierwsze nurkowanie w sucharze :mrgreen: pozdrawiam goraco sonik