FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - Nowe artykuły na stronie www.deepexplorers.org

Czarek Abramowski - 19-12-2005, 16:39
Temat postu: Nowe artykuły na stronie www.deepexplorers.org
Witam,

Na naszej stronie zamieścilismy nowy artykuł "Lost cave spenetrowana" oraz wywiad z Leigh Cunningham'em i Markiem Andrews'em na temat ich ostatniego rekordowego nurkowania na wraku Jolanda.

www.deepexplorers.org

Miłej lektury.

pzdr

Czarek

Pitt_M - 19-12-2005, 17:05

DZIĘKI :razz:
michałP - 19-12-2005, 17:56

Witam! gratuluję dalszej eksploracji, masz talent do nurkowania ale również dziennikarski czytałem z takim przejęciem jak bym tam z Wami nurkował /byłem w październiku ale tylko na 72m/ pozdrawiam życzę dalszych udanych nurkowań i opowiadań Michał P.

[ Dodano: Pon 19 Gru, 2005 ]
w canionie 72

[ Dodano: Pon 19 Gru, 2005 ]
Blue Hole jest mniej ciekawy i przereklamowany

nuras79 - 20-12-2005, 12:26

dobre artykuły
zapraszam do korespondencji
nuras79@interia.pl

kamyk - 22-02-2006, 08:40

Witam,

Fajne zdjecia z tej Lost Cave niezle niezle gratulacje chlopaki !!

Pzdoro
KamYK

D@rek - 16-05-2006, 09:54
Temat postu: rekord ???
Świetna wyprawa i napewno ekscytujące nurkowanie ale
panowie ten rekord o którym piszecie, chodzi nadmienie o dwóch angoli i Jolande, został wcześniej
ustanowiony przez nikogo innego jak polskiego nurka Grzegorza Banana Dominika
i to nawet Diver- angielski periodyk tematyczny -w ostanim wydaniu grzecznie prostuje kto jak i kiedy , jak głęboko
tam pierwszy zanurkował polecam lekture i troche patriotyzmu panowie.pozdrawiam.

Fother - 16-05-2006, 19:49

D@rek napisał/a:
polecam lekture i troche patriotyzmu panowie.pozdrawiam.

Jak chcesz zwarcać innym uwagę to sam czytaj ze zrozumieniem. Patrz na date artykułu Czarka a następnie sprawdź kiedy Banan ustanowił swój rekord

D@rek - 18-05-2006, 08:49

no tak jakoś sie zagapiłem pozdrawiam
Czarek Abramowski - 25-05-2006, 19:10
Temat postu: Re: rekord ???
D@rek napisał/a:
Świetna wyprawa i napewno ekscytujące nurkowanie ale
panowie ten rekord o którym piszecie, chodzi nadmienie o dwóch angoli i Jolande, został wcześniej
ustanowiony przez nikogo innego jak polskiego nurka Grzegorza Banana Dominika
i to nawet Diver- angielski periodyk tematyczny -w ostanim wydaniu grzecznie prostuje kto jak i kiedy , jak głęboko
tam pierwszy zanurkował polecam lekture i troche patriotyzmu panowie.pozdrawiam.

Hej,

Przepraszam, że nie odpowiedziałem wczesniej ale obecnie siedzimy w Dahab i realizujemy nasze kolejne projekty (o których zapewne nie omieszkamy napisać na naszej stronie i byc może do WB). Na Twoje pytanie w zasadzie odpowiedział już Jacek, ale fakt jest, że w kwestii przekroczenia 200m na Jolandzie, Panowie rozmineli sie o kilkanascie dni, Leigh był pierwszy a Banan ustanowił nowy rekord.

...a potriotami, możesz mi uwierzyć, jesteśmy całą gębą (no przynajmniej ja, za Jurka nie będę się wypowiadał).....pomimo ciężkich dla Polski czasów politycznych :lol: .....jak kiedys jakiś rekord zrobimy to z flaga biało-czerwoną ;-)

ps. w naszej karierze nurków technicznych mieliśmy okazje poznać kilkanascie osób liczących się w świecie nurkowania ekstremalnego i staramy się być na bieżąco z ich osiągnięciami... :roll: