FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

CMAS/PADI/SSI/... - Kursy w Lublinie.

Łukasz M. - 11-02-2006, 19:15
Temat postu: Kursy w Lublinie.
Przeszukałem sporą część forum i nie udało mi się znaleźć interesującej mnie informacji, więc postanowiłem zadać, to pytanie i ponieść wszystkie konsekwencje z tym związane ;-)

Gdzie w Lublinie najlepiej udać się na kurs, mam na myśli kurs z prawdziwego zdarzenia, na którym dadzą ostro popalić i dużo nauczą.
Mam zamiar szkolić się w CMAS’ie.
Proszę o jakieś namiary, bo jak wiadomo najlepiej podzwonić samemu i dopytać o szczegóły.

Jadore - 12-02-2006, 02:47

Hej,

ja co prawda nie szkolilam sie w CMASie, ale z moich kursow bylam zadowolona (opinia wysoce subiektywna). Robilam kursy w MOANIE - wszystkie namiary masz na www.moana.lublin.pl
Najlepiej po prostu zadzwon i spytaj; wiem, ze Krzysiek robi (robil) tez CMAS. No i jesli zadzwonisz do go pozdrow od polawiaczki gabek ;)
powodzenia :22:

TOMA52 - 12-02-2006, 14:54

Witaj krajanie*,
Gdyby jednak okazało się, że Krzysztof namawia Cię na PADI, a Ty obstajesz przy CMASie - polecam Jurka Cieśluka (Murena) - skoro trenowałeś pływanie to powinieneś sobie poradzić ;-) Namiar na Jurka znajdziesz np. tutaj. Przed/po/w trakcie kusu zapraszamy do Paskudy. I też mamy instruktorów (tyle, że PADI ;-) ).

*krajan - obecnie ziomal

[ Dodano: Nie 12 Lut, 2006 ]
I tak wszyscy w końcu spotkamy się nad Piasecznem ...

Łukasz M. - 12-02-2006, 16:27

TOMA52 napisał/a:
Witaj krajanie*,

Witam również.

TOMA52 napisał/a:
obstajesz przy CMASie - polecam Jurka Cieśluka (Murena)

Kilku znajomych szkoliło się u tego pana i wszyscy byli zadowoleni, nie ukrywam, że ja również poważnie rozważam przystąpienie do kursu u pana Jurka :)

TOMA52 napisał/a:
skoro trenowałeś pływanie to powinieneś sobie poradzić ;-)

Miejmy taką nadzieję ;-)

TOMA52 napisał/a:
Przed/po/w trakcie kusu zapraszamy do Paskudy. I też mamy instruktorów (tyle, że PADI ;-) ).

Może jakieś szczegóły, najbardziej, by mnie interesowało "Przed" ;-) . Czemu nie studiuję na Polibudzie, kurs bym zrobił trzy paczki taniej ;-)

TOMA52 napisał/a:
I tak wszyscy w końcu spotkamy się nad Piasecznem ...

Więc do zo ... ;-)

Beeker - 12-02-2006, 23:40

Łukasz Mączka napisał/a:
Może jakieś szczegóły, najbardziej, by mnie interesowało "Przed"

Czołem, krajanie
Wpadnij więc do DS 3 w dowolny czwartek po 19.00, a jakżeś Pan leniwy to zadzwoń do któregoś z naszych instruktorów np. Przemka Stępniaka (jak chcesz telefon to napisz na priv) albo znajdź na Forum kolegę Midzika.

Pozdrawiam
Piotr "Beeker" Braune (tyż Paskuda :mrgreen: )

apis77 - 18-02-2006, 14:21

Ja tez mam namiary na solidnego lubelskiego instruktora CMAS z klubu OCTOPUS, wiec gdyby coś to pisz do mnie na PW, a podam ci szczegoły zwiazane z kontaktem...
Sam zadzwonisz, pogadasz, spytasz o szczegoly ...i wybierzesz najlpesza dla siebie oferte, jesli chodzi o Lublin...
Choc jak powiedział TOMA52...i tak w koncu wszyscy spotkamy sie nad Piasecznem :)
POzdroffki