| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - kolejny nur Banana - 210m na Jolandzie
Grzyb - 08-03-2006, 11:25 Temat postu: kolejny nur Banana - 210m na Jolandzie wczoraj pojawily sie informacje, ale pierwsza potwierdzona jest tu:
kliken!
niezly poczatek roku ma pan Banan
EcikHel - 14-05-2006, 11:15
no
A niech Banan zanurkuje i zrobi jakiś rekord w Bałtyku!!!!!!
niech pokaze jaki jest twardy hehe
Marcin_alien - 14-05-2006, 11:20
| EcikHel napisał/a: | A niech Banan zanurkuje i zrobi jakiś rekord w Bałtyku!!!!!!
niech pokaze jaki jest twardy hehe |
Nie bardzo rozumiem o co Ci chodzi. Osiagniecia Banana na Baltyku sa raczej znane
cia - 14-05-2006, 12:53
no i jakie sa te znane osiagniecia banana na baltyku? bardzo mnie to ciekawi?
Marcin_alien - 14-05-2006, 14:37
| cia napisał/a: | | no i jakie sa te znane osiagniecia banana na baltyku? bardzo mnie to ciekawi? |
np. Goya, Steuben
Fother - 14-05-2006, 18:53
| Marcin_alien napisał/a: | | Steuben |
Steuben ??
Marcin_alien - 14-05-2006, 20:51
byl z Tomkiem Wroblewskim na Steubenie
cia - 14-05-2006, 20:55
goya?????? to raczej tez nie jest wrak odkryty przez banana tylko kolejny z jego sciemnionych sukcesów, którym podnieca się tylko grono jego wyznawców
[ Dodano: 14-05-2006, 20:56 ]
| Marcin_alien napisał/a: | | byl z Tomkiem Wroblewskim na Steubenie |
co nie oznacza ze go odkrył
kamyk - 14-05-2006, 23:48
cia co ty tak tego do tego banana Jak dla mnie 210m to jest sukces
kamyk
TomS - 14-05-2006, 23:57
Bo cia machnął sobie jakiś czas temu 240m w Bałtyku tylko nikt jakoś o tym nie pisze no i cia strasznie jest sfrustrowany. Zapomniał poinformować media przed nurem, a po - to już nikt nie chciał uwierzyć...
cia - 15-05-2006, 00:07
| kamyk napisał/a: | cia co ty tak tego do tego banana Jak dla mnie 210m to jest sukces
kamyk |
owszem bylby to sukces gdyby byl prawdą, spojrz na to z tej strony; gosciu pisze ze nurkuje w sposob alpejski(jak on to nazwał) bez liny opustowej, bez nurkow asekuracyjnych, a profil wybiera sobie tam na dole w zaleznosci od sytuacji. czyli co, gosciu plynie sobie pod woda i nagle wpada na super pomysl zjechania ponizej 200 metrow, a przy okazji pobicia paru nowych rekordow???????????????????????????? jakos to do mnie nie przemawia, przeciez to sciema na sciemie
[ Dodano: 15-05-2006, 00:13 ]
| TomS napisał/a: | | Bo cia machnął sobie jakiś czas temu 240m w Bałtyku tylko nikt jakoś o tym nie pisze no i cia strasznie jest sfrustrowany. Zapomniał poinformować media przed nurem, a po - to już nikt nie chciał uwierzyć... |
sory jak cie tak bardzo urazilem swoja wypowiedzia, pewnie ty tez nalezysz do jego sekty, wiec zyj sobie dalej w przekonaniu ze jest on bogiem polskiego nurkowania
TomS - 15-05-2006, 02:45
Nie uraziłeś mnie absolutnie a jedynie rozśmieszyłeś.
Nie należę do żadnej sekty.
Banan nie jest dla mnie bogiem.
W jednym zdaniu udało Ci się zawrzeć aż 3 bzdurne tezy na temat osoby, której nie znasz.
Zapewne podobnie wypowiadasz się o Bananie.
Czy nurkowałeś choćby podobnie do Banana? Bo ton Twoich wypowiedzi świadczy albo o zazdrości niespełnionych marzeń albo o pogardzie dla kiepskiego nurka. Banan co by nie mówić kiepski nie jest... czyli co? Zazdrosny jesteś o dokonania czy sławę?
Jeśli Twoje wypowiedzi nie mają cienia podtekstu osobistego to powinieneś porozmawiać z psychologiem od nadpobudliwości.
Marcin_alien - 15-05-2006, 07:46
Nigdzie nie pisalem, ze odkryl Steubena. Byl za to jednym z pierwszych nurkow na tym wraku.
Rozumiem, ze umiejetnosci i praktyka cia (bo stopien jest niewazny ) jest nie mniej duza jak Banana .
P.S
Ja rowniez nie naleze do "sekty" Banana, choc go znam i szanuje.
kamyk - 15-05-2006, 07:53
hhehe Tak wogule to ten banan sie stal duza atrakcja Jak dla mnie chociarz ze go nigdy nie widzielm ktos to zchodzi ponizej 100M musi miec jakies doswidczenie !! A z tego ze robi bez liny spustowej nie ma nic w tym zlego A ze profil wybiera jak tam jest to nie wiem ... nic na ten temat moze tos inny cos doddac ??
kamyk
TomS - 15-05-2006, 12:13
| Marcin_alien napisał/a: | | umiejetnosci i praktyka cia jest nie mniej duza jak Banana | Bo to nie jest zwykły cia. To jest cia - si-aj-ej.
Fother - 15-05-2006, 12:54
| Marcin_alien napisał/a: | | Ja rowniez nie naleze do "sekty" Banana, choc go znam i szanuje. |
Ja też i z faktami sie nie dyskutuje.
| Marcin_alien napisał/a: | | Byl za to jednym z pierwszych nurkow na tym wraku. |
No to BYŁ to trochę naciągane, klepnął wrak i koniec wizyty.
Na ale był, istotnie.
Leszek Nowak - 18-05-2006, 13:39
| cia napisał/a: | goya?????? to raczej tez nie jest wrak odkryty przez banana tylko kolejny z jego sciemnionych sukcesów, którym podnieca się tylko grono jego wyznawców
[ Dodano: 14-05-2006, 20:56 ]
| Marcin_alien napisał/a: | | byl z Tomkiem Wroblewskim na Steubenie |
co nie oznacza ze go odkrył |
Tak, a amerykanie nie lądowali na Księżycu tylko nakręcili wszystko w studio
Nie masz zielonego pojęcia o czym piszesz. Banan w przeciwieństwie do pewnej równie znanej osoby nie naciąga swoich wyników.
|
|