| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - pytania egzaminacyjn AOWD PADI
piotrek1979 - 21-03-2006, 20:04 Temat postu: pytania egzaminacyjn AOWD PADI czy ktoś ma pytania na aowd padi?( najlepiej z odpowiedziami). lub moze jakiś link gdzie można je znależć. z góry dzięki
Adam Frajtak - 21-03-2006, 20:06 Temat postu: Re: pytania egzaminacyjn AOWD PADI
| piotrek1979 napisał/a: | | czy ktoś ma pytania na aowd padi?( najlepiej z odpowiedziami). lub moze jakiś link gdzie można je znależć. z góry dzięki |
Jezeli nie placiles jeszcze za kurs to na Allegro mozna kupic plastik
Tomek Radomski - 21-03-2006, 20:26
| piotrek1979 napisał/a: | | czy ktoś ma pytania na aowd padi? |
Zakładam, że nie potrzebujesz ich do wytapetowania kladki schodowej lub bagażnika auta, jeśli dobrze zakładam to ich zupelnie nie potzebujesz. Są tak banalnie proste (i dodatkowo idą linijka po linijce za skryptem), że średnio inteligentny szympans podadzi sobie z nimi w góra 15 minut .
Potrzebujesz skryptu/podręcznika, a za ten powinieneś zapłacic na kursie.
apis77 - 21-03-2006, 21:20
Racja Scaner, zgadzam sie z Toba w pelni, po co zdawac kurs? Wystarczy kupic plastik na allegro...
Kolego piotrek1979 - czy aby przemyslales swoje pytanie?
A mature sam zdales, czy tez miales gotowca z odpowiedziami?
Bez obrazy, ale polecam Ci raczej jazde na rowerze, ale tylko po rownej drodze...
martin - 21-03-2006, 21:54
| apis77 napisał/a: | | ...po co zdawac kurs? |
Bez przesady, tego "testu" nie mozna oblac, nawet jesli bardzo sie stara.
smk - 21-03-2006, 22:23
Jota w jote to co w podręczniku "Adventure in Diving" - jeśli go czytałeś to nie ma siły żeby go oblać (jeśli nie czytałeś to także ).
Jednak nie zgodzę się z Tomkiem Radomskim że wystarczy 15min - pisania jest tyle że 40min z dymiącym ołówkiem potrzeba na te wszystkie kartki (nie pamiętam już ile tego jest ale coś chyba 6 czy 8 testów)
Zielona Wróżka - 21-03-2006, 22:57
Kolega starszy, a zachowuje się jak nowy maturzysta, który kupuje sobie prezentację.
yavor - 21-03-2006, 23:54
piotrek1979, lepiej zapytaj o rzeczy których nie rozumiesz. Na pewno uzyskasz odpowiedzi.
Andrzej Minorczyk - 22-03-2006, 00:32
| smk napisał/a: | | Jota w jote to co w podręczniku "Adventure in Diving" - jeśli go czytałeś to nie ma siły żeby go oblać (jeśli nie czytałeś to także ). |
Mam taki podrecznikk moge tanio oddac proponuje priv.
Bartek_J - 22-03-2006, 10:27
Po przeczytaniu wątku, zapałałem chęcią poznania tych pytań. Ma ktoś może?
Dla jasności:
- Nie zdawałem i nie zamierzam zdawać egzaminu na AOWD.
- Mogą być bez odpowiedzi.
The_PiotREX - 22-03-2006, 14:25
Ja też bardzo chętnie poznam te arcytrudne pytania
KrzysiekJ - 22-03-2006, 16:19
| martin napisał/a: | | Bez przesady, tego "testu" nie mozna oblac, nawet jesli bardzo sie stara. |
A ja znam osobę, która zdawała 5 razy.
| Tomek Radomski napisał/a: | | szympans podadzi sobie z nimi w góra 15 minut |
Niestety nie był to szympans
piotrek1979 - 22-03-2006, 19:40
ale mnie się dostało!!!!!!!!!!!!!
nie potzrebuję do wytapetowania klatki schodowej ani nie chodzi tu też o kartę plastkikowa.Po prostu gdy byłem w trakcie owd gdzies w necie znalazłem wszystkie moduły ,które póżniej dostałem od instruktora na kursie.Po zdanym egzaminie instruktor dołączył karty do swojej dokumentacji, a mnie zostały pytania w formie elektronicznej na kompie. I TYLKO PO TO SZUKAM linków na aowd.i tyle .chodzi mi o specjalność: wraki, doskonała pływalność.
Andrzej Minorczyk - 22-03-2006, 21:51
| KrzysiekJ napisał/a: | | A ja znam osobę, która zdawała 5 razy. |
| KrzysiekJ napisał/a: | | Niestety nie był to szympans |
Może za sciąganie zostawal wypraszany
unknown44 - 14-05-2006, 15:31
| Nurofen napisał/a: | | Może za sciąganie zostawal wypraszany |
Za dużą kasę biorą, żeby wypraszać za ściąganie. A tak wogóle to OWD było trudniejsze niż aOWD.
piotrek1979 - mam małe wątpliwości. Możesz przecież przed kursem poprosić, że chcesz kopię do domu i żeby Ci instruktor dodatkową kopię skserował. A jeśli tę wiedzę posiadasz, to przecież sam sobie wypełnisz...
|
|