| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
NURKOWANIE EKSTREMALNE I TECHNICZNE - ponad 200m penetracji zatopionego promu...
Dorota i Wojtek - 29-04-2006, 21:43 Temat postu: ponad 200m penetracji zatopionego promu... Hej!
Jakiś czas temu pisaliśmy o bezzałogowym promie, który zderzył sięz rafą niedaleko Safagi.
Opowieści nurkujących tam osób były bardzo rozbieżne - wiele osób mówiło, że ten 115m długości prom wyraźnie się porusza stojąc... na kominie .
Czekaliśmy na możliwość zweryfikowania tego i owego z tych informacji i...
...wreszcie nadszedł właściwy czas - dzisiaj rano zakończyliśmy nurkowania na Al Khafain.
Poniżej śruby tej jednostki, a więcej szczegółów znajdziecie w temacie:
http://www.forum.divetrek...php?p=2680#2680
kamyk - 30-04-2006, 04:27
Co ja bym dal zeby zanurkowac na takim OGROMNYM wraku
kamyk
thomas31 - 30-04-2006, 13:56
Ta śruba robi wrażenie. Wspaniały wrak.
Pzdr.
T.
nurkus 28 - 30-04-2006, 22:26
ooooo Robi wrażenie........ dla takich chwil warto żyć )
kamyk - 01-05-2006, 00:01
Witam
Sorry za moze glupie pytanie ale nie mam pojecia o wrkach w Polsce !! Sa moze porownywalne rozmiarem wraki takie w Polsce ?? Albo moze jaki jest najwiekszy ??
kamyk
Adam Frajtak - 02-05-2006, 02:55
kamyk nie podniecaj sie to tylko reklama
kamyk - 02-05-2006, 05:11
| scaner napisał/a: | | kamyk nie podniecaj sie to tylko reklama |
Jak to reklama ??
Kamyk
wrobel.cwirek - 02-05-2006, 07:34
| scaner napisał/a: | | kamyk nie podniecaj sie to tylko reklama |
hehe
KasiaK - 02-05-2006, 12:10
musze przyznac, ze tez nie zalapalam z ta reklama
martin - 02-05-2006, 12:36
Wyjasnil bym Ci, ale nie mam ochoty na nastepne dyskusje na temat forum "billboard".
KasiaK - 02-05-2006, 14:22
no to bardzo poprosze martin......
wydaje mi, ze troszke przesadzasz....wrzucenie linka do opowiadania o nowym wraku, ktory zostal spenetrowany jest napewno duzo ciekawsze i dla wielu osob bardziej interesujace niz kolejny temat typu "hyde park", badz dywagacji nt bomby w dahab.....
sadze, ze osoby ktore inetersuja sie nurkowaniem wrakowym chcialyby wiedziec, ze pokazalo sie cos nowego, do zobaczenia,pod woda...
Tobie rowniez polecam zejscie pod wode, a nie sledzenie watkow i szukanie momentow do dowalenia komus...zajmij sie moze nurkowaniem,a nie polityką...bo to wychodzi ci dosyc slabo...
poza tym, jaka reklama chlopie? w kazdym temacie o nowych miejscach nurkowych, wpisujesz tak autorowi? no własnie nie, tylko pewnie ubolewasz, ze co raz wiecej osob wlasnie na PFDiW znajduje cos dla siebie i wlasnie tam, moze sie wypowiedziec bez glupich wtretow moderatora, takiego jak Ty....
wyluzuj i nie podnos niepotrzebnie cisnienia,
wydawalo mi sie, ze moderator winien rozluzniac i łagodzić atmosfere, a nie jeszcze podkrecać i zaogniac sytuacje...ale coz, pewnie jestes bardzo mlody i Ci hormony szaleją....
w kazdym razie...powodzenia (edit: spojrzalam na wiek....hmmm mlody nie jestes, ale widocznie jeszcze nie w pelni rozwiniety emocjonalnie)
K.
p.s. starsznie mnie irytuja osoby, ktore na okragło szukaja zaczepki....
wrobel.cwirek - 02-05-2006, 16:26
| KasiaK napisał/a: | | poza tym, jaka reklama chlopie? |
A to chyba do scanera, nie do martina
KasiaK - 02-05-2006, 16:59
| wrobel.cwirek napisał/a: | | KasiaK napisał/a: | | poza tym, jaka reklama chlopie? |
A to chyba do scanera, nie do martina |
myslalam o tym
| martin napisał/a: | | Wyjasnil bym Ci, ale nie mam ochoty na nastepne dyskusje na temat forum "billboard". |
wiesiek01 - 02-05-2006, 18:00
| KasiaK napisał/a: | | no to bardzo poprosze martin...... |
| KasiaK napisał/a: | | mlody nie jestes, ale widocznie jeszcze nie w pelni rozwiniety emocjonalnie |
I kto tu szuka zaczepki ?
kamyk - 03-05-2006, 01:39
I moze ktos wyjasnic o co chodzi z ta reklama ?? Bo nie chce mi sie jusz czytac watkow i wypowedzi nie na temat ... Jak ktos ma cos do powiedzenia Prosze zwiezle i na temat
kamyk
martin - 03-05-2006, 08:57
dostales PM
kamyk - 03-05-2006, 23:24
Martin dziekuje
Kamyk
|
|