| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Kurs na CMAS P2 z kim ??
aganinia - 19-05-2006, 15:45 Temat postu: Kurs na CMAS P2 z kim ?? Witam;
Temat ten przewija sie dosyc szeroko na lamach forum ale posty na ktore trafialem sa dosc stare...
Prosze Was o pomoc w znalezieniu solidnej szkoly (najlepiej z Wawy choc to nie warunek)zapewniajacej na prawde rzetelny kurs na CMAS P2.
Prosze poleccie jakas solidna wymagajaca ale nie zakatowujaca kursantow na smierc szkole w rozsadnej cenie z ktorymi mieliscie doczynienia i mozecie polcic osobom ktore stawiaja nacisk na jakosc.
Jesli chodzi o Strugalskiego bylem na poczatku zdecydoany ale czym wiecej czytam tym mniej mi sie podoba...skoro ma byc nur na 40m to chce wypelnic kurs i zwiazanie z nim wymagania a nie schodzic na 31m... Inne elementy tez srednio mi pasuja.
Prosze wiec o rade na temat innych polecanych przez Was szkol ?
Z gory dziekuje
Tomi & Aga
grzegorzde - 19-05-2006, 21:41
w lipcu będę robił P2 u Kazika Kotlewskiego. Mogę go polecić, robiłem u niego P1 i inne szkolenia i jest OK. Jeżeli chcesz dam Ci namiar.
GrzegorzDe
Andrzej Minorczyk - 19-05-2006, 22:12
A ja polecam Andrzeja Mroza!!!
Garnett - 20-05-2006, 00:30
Robilem P1 u Mroza i przymierzam sie do rozpoczecia 2 u niego spokojnie moge go polecic
aganinia - 20-05-2006, 12:06
Wielkie dzieki.
Czy moglibyscie podac jakies szczegoly gdzie odbywa sie szkolenie ile trawa ile kosztuje (o ile wiecie oczywiscie) na jakim akwenie i oczywiscie jakies namiary.
Bede wdzieczny za kolejne propozycje i komentarze.
Pozdrawiam
Tomek & Agata
Tomek Radomski - 20-05-2006, 12:14
| aganinia napisał/a: | | trawa ile kosztuje |
nie robie w tym
Andrzej Kosko - 20-05-2006, 17:20
| Tomek Radomski napisał/a: | | nie robie w tym | i błąd-po tym lepiej się nura
nurkus 28 - 20-05-2006, 21:30
.....a ja polecam Włodka Kołacza to gośc instruktor z tzw. dawnych czasów solidny.......mało juz takich jest ale to Łagów Lubuski jez.Trzesniowskie polecam b.ładna okolica
aganinia - 21-05-2006, 10:53
Bardzo prosze o porady.
Za powyzsze bardzo dziekuje tylko jakies namiary bym prosil przy okazji,,,
Z gory dziekujemy
nurkus 28 - 21-05-2006, 11:49
aaa już podaje.......... http://www.lagowdivers.prv.pl/ Pozdrawiam
DarekS - 21-05-2006, 13:30
Po to jest TA BAZA zebys sobie znalazl cos co Ci bedzie odpowiadac.
Marc - 23-06-2006, 23:05
Robiłem Kurs u Biskupa nad Piłaknem ( prowadził Mrozio ).
I powiem tak, pomimo już wałkowanej windy na 40m BARDZO sobię chwalę profesjonalizm tak Pawła jak i Andrzeja.
Ja z kursu jestem bardzo zadowolony zarówno pod względem merytorycznym jak i praktycznym.
Jeśli będzie P3 prawdopodobnie też u nich.
No i jezioro, chyba nie trzeba reklamować.
Maciuś Dru/ogi - 24-06-2006, 10:18 Temat postu: Re: Kurs na CMAS P2 z kim ?? Hej,
Jak większość przedpiśćców także z czystym sumieniem polecam Biskupa i Andrzeja Mroza. Andrzej szkoli teraz we własnej bazie w Kulce (www.batyskaf.com), Paweł pozostał na starych śmieciach.
Xamil - 22-07-2006, 20:09
| nurkus 28 napisał/a: | http://www.lagowdivers.prv.pl Pozdrawiam |
Też będę tutaj robił..."U Pana Włodka" jak to mówi nasz "szef" :wink:
urwis - 22-07-2006, 21:45
Zobacz Tutaj
Jest u nich instruktor z Piaseczna. Jak chcesz to mogę podać jego namiary na priv
marty - 23-07-2006, 23:53
Jeśli P2/P3 to tylko w Nowej Amie, najlepiej u Bartosza Kontnego. Solidna, twarda szkoła, duże wymagania, ogromny nacisk na pracę zespołową, obsługę łodzi nurkowej, zakładanie stanowiska nurkowego, ratownictwo nurkowe. Jeśli chcesz zdobyć sporo wiedzy i umiejętności nurkowych a przy okazji dowiedzieć się wiecej o sobie samej/samym to szczerze polecam! Wiem co mówię, bo jestem 'świeżo' po kursie. P3 też będę tam robił Pozdrawiam,
|
|