| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Dyplomacja
zabierek - 12-11-2007, 15:00 Temat postu: Dyplomacja Kto to jest dyplomata?
To ktos, kto powie ci spier..dalaj w taki sposob, ze poczujesz dreszczyk emocji przed fascynujaca podroza.....
Brak dyplomacji prowadzi ostrzezen i innych takich. Poniewaz wartosc mertyoryczna podawana tu przez dyplomatow jest taka sobie, a wartosc merytoryczna podawana przez chamow jest oceniana jedynie pod katem dyplomacji, zainteresowanych tematami nurkowymi zapraszam na priv:
Tomasz.Zabierek@wreckphotography.com
lub na telefon: 0603 861 778
Ci co naprawde chca cos poogladac i sprobowac sa oczywiscie zaproszeni na szkolenia czy po prostu pogadanki.
Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. Calujcie smoka w dupe, pewnie za to sprzeda wam bardzo duzo nowych pomyslow na zycie lub jego rownie facynujace zakonczenie. Ostatnie dyskusje na temat tzw. chamstwa sa tak zenujace, ze az szkoda gadac
Admina prosze o skasowanie mojego konta
Mania - 12-11-2007, 15:18
Zaba - nie daj sie sprowokowac do zrobienia tego, o co prosisz. Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
Mania
PS. Mania lizus, Mania lizus
Adam Frajtak - 12-11-2007, 15:42
| Mania napisał/a: | Zaba - nie daj sie sprowokowac do zrobienia tego, o co prosisz. Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
Mania
PS. Mania lizus, Mania lizus |
A po co ma zostawać? Przecież to cham i nieokrzesany jakiś taki gbur Jak sobie pójdzie to jjacek czy jak mu tam bedzie mogł mędzić dalej bzdety $$mok będzie bez skrepowania uprawial ekshibicjonizm pseudonaukowy a pustaki beda mu bez hamulcow mogly przyklaskiwac w obawie zeby $$mok nie wytknal im nieuctwa no bo w koncu to on az jeden rok studiowal za nim go wywalili.
Wiec po co merytorczynie ? Po co nurkowo? Teraz na topie będa posty o linowym klejeniu silwertejpem 40 letnich suchaczy ze smietnika oraz zasypywaniu wapnem rosyjskich wiaderek emaliowanych w celu wykorzystania ich w $moczych ccr
luis - 12-11-2007, 15:44 Temat postu: Re: Dyplomacja
| zabierek napisał/a: |
Admina prosze o skasowanie mojego konta |
Tomek, skoro teraz w zasadzie już Ci to wisi, to mógłbys zanim Ci skasują konto, kogoś jeszcze obrazić w moim imieniu, proszę?? Masz jeszcze 2 wolne czerwone kartki..... hmmm?
| mania napisał/a: |
Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
|
z naszego punktu wiodzenia tak - w końcu dzieli się za darmo wiedzą, którą okupił ciężką pracą i ciężka kasą.
Adam Frajtak - 12-11-2007, 15:47 Temat postu: Re: Dyplomacja
| luis napisał/a: | | zabierek napisał/a: |
Admina prosze o skasowanie mojego konta |
Tomek, skoro teraz w zasadzie już Ci to wisi, to mógłbys zanim Ci skasują konto, kogoś jeszcze obrazić w moim imieniu, proszę?? Masz jeszcze 2 wolne czerwone kartki..... hmmm?
. |
Mów kogo a ja to załatwie mam też jeszcze 2 wolne
| luis napisał/a: |
| mania napisał/a: |
Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
|
z naszego punktu wiodzenia tak - w końcu dzieli się za darmo wiedzą, którą okupił ciężką pracą i ciężka kasą. |
Z mojego nie warto ja nie mam problemu z telefonami do Tomka ani ze spotkaniem a tu tylko jakies obszczymurki ujjjadają
A poza tym tu nie chodzi o wiedze tylko o to zeby milo bylo
tomek Sienicki - 12-11-2007, 16:12
Scaner jeżeli chcesz mnie obrazić tymi pustakami i obszczymurkami, to Cię rozczaruję
--
tS
Adam Frajtak - 12-11-2007, 16:14
| tomek Sienicki napisał/a: | Scaner jeżeli chcesz mnie obrazić tymi pustakami i obszczymurkami, to Cię rozczaruję
--
tS |
ależ ty jesteś negatywnie do mnie nastawiony ( moze to jest sprawa dla MODA bo twoje zachowanie prowokuje mnie) Ja pisałem o pustakach i obszczymurkach czy uważasz sie za kogos takiego?
tomek Sienicki - 12-11-2007, 16:21
| Cytat: | | ależ ty jesteś negatywnie do mnie nastawiony |
No tak, przepraszam, juz myślałem że to o mojej osobie. A tu taka niespodzianka...
--
tS
wojtek_potoczak - 12-11-2007, 16:44 Temat postu: Re: Dyplomacja
| zabierek napisał/a: |
Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. |
Masz racje, zamiast pisac na fn, idz lepiej na poczte
jcsjacekj - 12-11-2007, 20:47
Przyznajcie sie anty-Smokowcy boli was ze niektorzy sa po stronie Smoka ...
Mysleliscie ze tutaj sami intelygenci - a patrzecie na okolo same "pustaki".
Spoko - mamy kilometry silvertape'a i 20 OP1 - bedzie dalej cwiczyc oldskoolowe nurkowania na sprzecie sprzed 40 lat a reby sobie sami zrobimy wieczorkiem w piwnicy a nie bedziemy bulic po 40tys zl z nowki.
martin - 12-11-2007, 21:15
Poniewarz zacytowales moj kawalek, mylse ze do mnie pijesz:
| zabierek napisał/a: | | Brak dyplomacji prowadzi ostrzezen i innych takich. |
Nie brak dyplomacji a wlazenie w buciorach na dywan. I nie interesuje mnie kto zaczal, kto pisze bzdury, kto ma jakie pasy i gwiazdki, zaslugi czy znajomosci. Wszyscy w czworke polecieliscie po bandzie i w czterech dostalo po lapach - bez najmniejszego wyjatku. Skoro potraficie rozdzielac w prawo i lewo debiami, to wazam ze powinniscie tez przyjac po mesku po pasku. Z mojej strony uwazam sprawe za zamknieta - do nastepnej wycieczki w lacine spod monopolowego.
Jesli masz jednak ochote dasac sie jak mala dziewczynka, gdy sie jej zabierze skakanke - to twoja sprawa. Mysle jednak ze potrafisz zachowac sie jak facet, olac paski i wypowiadac sie w watkach w ktorych poziom jest wart twoich komentarzy.
wiesiek01 - 12-11-2007, 21:16
| jcsjacekj napisał/a: | | Spoko - mamy kilometry silvertape'a i 20 OP1 - bedzie dalej cwiczyc oldskoolowe nurkowania na sprzecie sprzed 40 lat a reby sobie sami zrobimy wieczorkiem w piwnicy a nie bedziemy bulic po 40tys zl z nowki. |
Jeśli to miał być dowcip to raczej mierny...
Andrzej Minorczyk - 13-11-2007, 02:12
| wojtek_potoczak napisał/a: | zabierek napisał/a:
Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom.
Masz racje, zamiast pisac na fn, idz lepiej na poczte |
| jcsjacekj napisał/a: | | Przyznajcie sie anty-Smokowcy boli was ze niektorzy sa po stronie Smoka ... |
Nie smoka a ludzi ktorzy za wszelka cene chca miec racje. Znajdz moja dyskusje ze smokiem o masce nurkowej doszedl w niej do teleskopow elektronowych.
Po prostu jestem rozlozony na lopatki - zaczynaja sie tworzyc kolka wzajemnej adoracji
Jaga19 - 13-11-2007, 09:34
| zabierek napisał/a: | Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. Calujcie smoka w dupe, pewnie za to sprzeda wam bardzo duzo nowych pomyslow na zycie lub jego rownie facynujace zakonczenie. Ostatnie dyskusje na temat tzw. chamstwa sa tak zenujace, ze az szkoda gadac
|
Nie chodzi o całowanie w dupę kogokolwiek.
Chodzi o selektywne wybieranie z postów tego, co nas interesuje.
Jeśli reszta mi nie pasi, nie kupuję tego i już.
jcsjacekj - 13-11-2007, 11:17
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Znajdz moja dyskusje ze smokiem o masce nurkowej doszedl w niej do teleskopow elektronowych. |
Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego.
Dobra - na razie koniec krucjaty.
Prosze ludzie przemylscie czy nie przypiamy na forum "latki" ludziom od pocztaku i potem wszystkich traktujemy z gory/schematycznie.
Prosze tez nie obrazajmy sie - atakujmy tylko poglady (przynajmniej starajmy sie).
OK ?
P.S.
Juz nie ciagne temtu "co z tym forum" coby nie dostac ksywy "Smoczek" albo "Smok 2.1" i chce sobie podbic licznik postow
Peace and love.
Adam Frajtak - 13-11-2007, 11:32
| jcsjacekj napisał/a: |
Dobra - na razie koniec krucjaty.
|
Chcialbys co ? masz juz dosc a tu $$mok nie pisze ci co masz napisac prawda? I co teraz zrobisz?
dodano:
Nie odpisuj bo i tak nie bede kontynuowal wlasnie dostales ignora ode mnie Panie AOWD super wyczesany nurku prawie zawodowy
Bigas - 13-11-2007, 14:32
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Znajdz moja dyskusje ze smokiem o masce nurkowej doszedl w niej do teleskopow elektronowych. |
| jcsjacekj napisał/a: |
Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego. |
Skok był, ale głowa to pewnie poważnie przy upadku ucierpiała.
Andrzej Minorczyk - 13-11-2007, 15:56
| jcsjacekj napisał/a: | | Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego |
Jasne dlatego dziecko w szkole podstawowej powinno uczyc sie jasnej i ciemnej fazy fotosyntezy bo niby dlaczego zyje drzewo skoro nie ma buzi i nie zjada kanapek...?
Zastanow sie o czym piszesz a dla przypomnienia watek:
http://forum-nuras.com/vi...ghlight=#119096
Ty podziwiasz a ja zastanawiam sie czy to aby normaalne... A to tylko jeden z wielu takich watkow. Przypomij sobie jak w temacie o 30 watowych ledach Smok zrobil wyklad o mocach 500W
| jcsjacekj napisał/a: | | Dobra - na razie koniec krucjaty |
Widzisz w koncu nazwales po imieniu to co ostatnio robisz tu na forum.
| jcsjacekj napisał/a: | | Prosze ludzie przemylscie czy nie przypiamy na forum "latki" ludziom od pocztaku i potem wszystkich traktujemy z gory/schematycznie |
Chlopcze to nie jest liceum tu nikt nikogo nie szufladkuje a latki ma pilka.
jcsjacekj, ja do ciebie nic nie mam nawet wez slub ze smokiem czy jak mu tam.
Badz jednak obiektywny i pomysl czy wszystko jest ok jesli 3 osoby uwazaja smoka za super pomocnego goscia a reszta sie z tego smieje. Czy az taka ilosc ludzi moze sie mylic...?
Bigas - 13-11-2007, 22:56
| Cytat: | zabierek
[Usunięty] |
No i stało się, niestety
Smoka to tylko za jaja powiesić na cienkim drucie.
tomek Sienicki - 13-11-2007, 23:06
| Cytat: | Cytat:
zabierek
[Usunięty]
No i stało się, niestety |
Wzruszające, 13-go listopada należy ogłosić dniem żałoby na Forum Nuras.
--
tS
Bigas - 13-11-2007, 23:09
| tomek Sienicki napisał/a: | Wzruszające, 13-go listopada należy ogłosić dniem żałoby na Forum Nuras.
|
Jeżeli kiedyś dorośniesz poziomem wiedzy do wiedzy Żaby to wtedy będziesz mógł pierdnąć w tym stylu.
tomek Sienicki - 13-11-2007, 23:29
| Cytat: | | Jeżeli kiedyś dorośniesz poziomem wiedzy do wiedzy Żaby to wtedy będziesz mógł pierdnąć w tym stylu. |
Taa, tyle że to nie Zabierek mnie wzruszył, tylko Ty...
--
tS
Bigas - 13-11-2007, 23:33
| tomek Sienicki napisał/a: | | Taa, tyle że to nie Zabierek mnie wzruszył, tylko Ty... |
Bo dla mnie stratą jest nieobecność Żaby i jego postów na FN. Darmowy pokład ogromnej wiedzy i doświadczenia a teraz DUPA, nie ma
Przecie nie będę słuchał Smoka, życie mi jeszcze miłe. A o suchaczu za 1 zł to juz nie mogę słuchać...
tomek Sienicki - 13-11-2007, 23:39
| Cytat: | | Darmowy pokład ogromnej wiedzy i doświadczenia a teraz DUPA, nie ma |
Podsuń parę linków z FN do tej darmowej wiedzy, bo jakoś nie zauważyłem. Zabierek w ostatnim swoim przesłaniu podał do siebie namiary, możesz pisać i czerpać darmowo z tej skarbnicy, jeżeli to na tym Ci tak zależy.
--
tS
Bigas - 13-11-2007, 23:48
| tomek Sienicki napisał/a: | | Podsuń parę linków z FN do tej darmowej wiedzy |
Użyj opcji "szukaj"
| tomek Sienicki napisał/a: | | Zabierek w ostatnim swoim przesłaniu podał do siebie namiary, możesz pisać i czerpać darmowo z tej skarbnicy, jeżeli to na tym Ci tak zależy. |
Owszem, jest taka możliwość, lecz na FN było łatwiej.
Tylko po co sobie komplikować jak można ułatwiać?
A nie, przepraszam, Smok tak lubi i chyba to jest zaraźliwe.
Dobrych nurków życzę.
Dobranoc
bigus - 13-11-2007, 23:57
| Bigas napisał/a: | Bo dla mnie stratą jest nieobecność Żaby i jego postów na FN. Darmowy pokład ogromnej wiedzy i doświadczenia a teraz DUPA, nie ma |
chyba troche przesadzasz z tym pokladem DARMOWEJ wiedzy
tOmki - 14-11-2007, 00:16
| bigus napisał/a: |
chyba troche przesadzasz z tym pokladem DARMOWEJ wiedzy |
a co ty, drugi $mok - wszystko wiesz i umiesz ?
Bigas - 14-11-2007, 08:35
| bigus napisał/a: | | chyba troche przesadzasz z tym pokladem DARMOWEJ wiedzy |
O curwa, a ten to kto?
Przemo_C - 14-11-2007, 09:04
| Bigas napisał/a: | | bigus napisał/a: | | chyba troche przesadzasz z tym pokladem DARMOWEJ wiedzy |
O curwa, a ten to kto? |
Brat?
Bliźniak?
Bigas - 14-11-2007, 09:07
| Przemo_C napisał/a: | Brat?
Bliźniak?
|
Eeeeee.... na pewno nie mój. Ja sie do niego nie przyznaję. i Proszę go nie kojarzyć ze mną. A podobieństwo nicków jest zupełnie przypadkowe i niezamierzone.
jcsjacekj - 14-11-2007, 20:50
| Bigas napisał/a: | | O curwa, a ten to kto? |
Dales sie sklonowac ???
|
|