| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Majowe spotkanie FN
DarekS - 31-03-2008, 11:32 Temat postu: Majowe spotkanie FN W tym roku zaplanowałem spotkanie 1-4 maja dlatego też proszę aby chętni już planowali przyjazd.
Wkrótce podam więcej konkretów.
rossol - 03-04-2008, 22:53
gdzie ?
GosiaS - 05-04-2008, 12:28
Spotkanie odbędzie się w ośrodku w Rybakach k. Stawigudy.
Koszt całej imprezy - 200 zł (zakwaterowanie i wyżywienie)
DarekS - 06-04-2008, 20:43
Moze delikatnie przedstawie zarys spotkania majowego.
Spotykamy sie 1 maja o godz. 11.10 w Olsztynie przy moscie na Obrońcow Tobruku (wjazd ulica Gotowca) skad o 12 zaczynamy pochod.
Po pochodzie i krotkiej imprezie na starym miescie jedziemy do osrodka w Rybakach gdzie zostaniemy zakwaterowani.
W czasie spotkania nurkujemy na:
jez. Leleskie, Swietajno, Wuksniki, Lanskie, Zbik, Redykajny, Gim i Pluszne.
Plan spotkania bede codziennie usupelnial.
Uwaga!!! Impreza jest organizowana niezalezenie od dzialajacej na terenie Rybak bazy zaprzyjaznionej CN Nowa-Ama
Proszę wszystkich chętnych o pisanie na dareks@forum-nuras.com lub na PW
wrobelsl - 14-04-2008, 22:25
Ktoś się wybiera? Bo jakoś cicho w temacie.
hubert68 - 15-04-2008, 00:27
Za późno........
Będę w Paryżu.
boozy - 15-04-2008, 10:35
Ja bym się wybrał ale k...a kuzynce zachciało się robić wesele 3maja.
pzdr
HDHD - 15-04-2008, 15:30
Ja bym przyjechal ale to zalezy ile ludzi bedzie bo z Berlina gonic i nikogo nie zastac to mi sie nie usmiecha . Pozdrawiam .
ewin - 16-04-2008, 08:23
Cos czuje ze Admin bedzue san nurał ;/. Ja sie nie zjawię.
WW - 16-04-2008, 09:17
Ja bym sie zjawił, ale ten termin
Toż to narodowa specjalność - długi weekend - i większość jakaś wyrypę zaplanowała.
Ja wraki.
Tak wiec nie przyjadę.
DarekS - 16-04-2008, 10:09
dziekuje za powyzsze odpowiedzi ale naprawde nie interesuje mnie kto w tym terminie co bedzie robil, to sa wasze prywatne sprawy i nabijanie licznika postow jest naprawde bez sensu
WW - 16-04-2008, 11:16
| DarekS napisał/a: | | dziekuje za powyzsze odpowiedzi ale naprawde nie interesuje mnie kto w tym terminie co bedzie robil, to sa wasze prywatne sprawy i nabijanie licznika postow jest naprawde bez sensu |
Jeśli chodzi o mnie, to możesz mój licznik wyzerować. Mnie nie zależy.
A piszemy tiu po to, aby na przyszłość lepiej dobierać terminy.
To tyle z mojej strony na ten temat.
Życzę miłego spotkania.
arek rozbicki - 16-04-2008, 13:18
witajcie
co do terminu spotkania to jest dobrany rewelacyjnie, gdyz kazdy wie ze bedzie mial wtedy wolne, czego nie mozna powiedziec nawet o terminach wakacyjnych, zawsze mozna powiedziec ze termin lepszy to w grudniu popoludniu w dzien pracujacy kiedy wszystkim bedzie pasowalo. o spotkaniu mowi sie glosno od dlugiego czasu i kazdy mogl dostosowac swoj wypoczynek czy to na spotkaniu czy innym wlasnym wyjezdzie
ja jak samolot doleci bede na czas , jak sie spozni bede mial pol dnia zwloki,mam nadzieje ze nie spadnie
ps mysle ze tych ktorzy jada na forum najwiecej po innych nie bedzie a szkoda duza szkoda gdyz zobaczylo by sie jaki kto jest naprawde a nie gada o a fee w stosunku do innych tylko dlatego ze siedzi po drugiej stronie druta i sie z tamtad nie rusza.
Tomek Radomski - 16-04-2008, 16:02
| HDHD napisał/a: | | Ja bym przyjechal, ale to zalezy ile ludzi bedzie, bo z Berlina gonic i nikogo nie zastac ... |
To możemy się w takim razie poskładać w jedno auto.
Jakby ktoś ze Szczecina chciał dołączyć - zapraszam. Ograniczeniem jest tu oczywiście pojemność samochodu i wygoda podróżujących.
wrobelsl - 16-04-2008, 18:03
Darku to może jakąś listę potwierdzeń umieścisz ?
Szatan - 16-04-2008, 21:41
A ja, Aniołek i Jasiu oczywiście jedziemy. Choćby po to, żeby zobaczyć kogo nie będzie.
Cerberiusz - 16-04-2008, 22:53
| arek rozbicki napisał/a: | | ...gdyż każdy wie ze będzie miał wtedy wolne... |
Niestety nie każdy będzie miał wolne. Ja zawsze pracuje w czwartki i piątki (nielicząc innych dni pracujących) niezależnie od tego jakie to będzie święto. Tak więc ja napewno się nie pojawię.
wrobelsl - 17-04-2008, 18:46
Jak Jasio jedzie to ja też muszę. Nareszcie osoba na moim poziomie intelektualnym
Jaś - 17-04-2008, 21:50
| wrobelsl napisał/a: | Jak Jasio jedzie to ja też muszę. Nareszcie osoba na moim poziomie intelektualnym |
Nie pochlebiaj sobie.
wachmann - 17-04-2008, 23:57 Temat postu: spływ Ja prawdopodobnie będę; ale tylko na samym spływie. Może uda mi się na spływ zaiągnąć ze dwie trzy osoby, ale to wszysko ...
Pozdrawiam forumowiczów...
wrobelsl - 18-04-2008, 23:49
Mam wolne miejsca ze Słupska. Zainteresowanych proszę o kontakt 501 230 380
salvo909 - 21-04-2008, 22:20
A kiedy będziecie na Świętajnie? Z bazy akademii podwodnej? Bo ja będę w warchałach(ze szpejem)
komandos038 - 22-04-2008, 00:36
Witajcie:)
Darek, dzieki za zaproszenie na ten pochód:)
Tymbardziej ze wtedy wlasnie koncze 40 stke:))
Pozatym, wlasnie dlatego wyprawiam ją na działce szwagra w Szczecinie -Podjuchach.
Wiec niestety, ale tez termin niezbyt mi odpowiada:/
Moze innym razem:)
Pozdra For All.
urwis - 24-04-2008, 11:39
| komandos038 napisał/a: | wlasnie koncze 40 stke:))
Pozatym, wlasnie dlatego wyprawiam ją na działce szwagra w Szczecinie -Podjuchach |
To brzmi prawie jak zaproszenie.....trudny dylemat co wybrać...
No to wszystkiego naj...naj...naj..
[ Dodano: 25-04-2008, 21:11 ]
| DarekS napisał/a: | | Spotykamy sie 1 maja o godz. 11.10 w Olsztynie przy moscie na Obrońcow Tobruku (wjazd ulica Gotowca |
Darek:
Czy to jest Gotowca 60. Jak masz namiar GPS to podaj.
DarekS - 26-04-2008, 21:02
Tak jak wcześniej już wspominałem 1 maja o godz. 12 zaczynamy pierwszomajowy pochód Łyną.
Spotykamy się (Ci którzy nie będą w Rybakach) na ul. Gotowca (sam koniec obok Łyny) o godz. 11.00 i o 12 wchodzimy do wody. Trasa Łyną wynosi ok. 1,2 km, planowany czas pokonania tego odcinka wyniesie ok. 40 min. Trasę pochodu kończymy na starym mieście za mostam Jana gdzie będzie rozciągnięta linka ułatwiająca wyjście.
Dla przyjezdnych dołączam mapkę ułatwiającą dojazd.
Po pochodzie udajemy się wszyscy na nurkowanie w jez. Łańskie (obecnie widoczność do 5 m.).
Zachęcam wszystkich do udziału w pochodzie gdyż takiej imprezy jeszcze nie było, a im nas więcej tym lepiej
W trakcie pochodu każdy może wziać flagę jaką tylko sobie wymyśli, kolorystyka i temat dowolny. Jest to bardzo dobra okazja do zareklamowania swojej działalności poprzez baner w postaci flagi lub flagi firmowej. Miłym akcentem będzie też kilka flag narodowych (chyba tak wypada).
Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem lub trafieniem na miejsce proszę o kontak telefoniczny 0-791101369
Brakujący sprzęt dla chcących nurkować można wypożyczyć u Igora 0-605630240
Jeszcze raz wszystkich gorąco namawiam do wzięcia udziału w pochodzie jak i wspólnym nurkowaniu.
Są jeszcze miejsca w ośrodku na spotkanie 1-4 maja
Namiary GPS
N 53° 45' 58,6"
E 20° 28' 34,3"
urwis - 26-04-2008, 22:31
| Szatan napisał/a: | A ja, Aniołek i Jasiu oczywiście jedziemy. Choćby po to, żeby zobaczyć kogo nie będzie.
|
No to my z Tomkiem będziemy
bd* - 27-04-2008, 09:57
Nigdy nie miałem serca do pochodów 1-majowych, szczególnie tych z nakazu. Ten pochód ma inny wydźwięk. Jestem przekonany, że taka impreza dobrze służy naszemu forum. Ponadto jest po raz kolejny możliwość spotkania dobrych znajomych z Forum Nuras i poznanie nowych. Termin nie jest zbyt fortunny, ale pochodu 1-majowego nie da się zorganizować w innym terminie . Ja też mam inne plany na te wolne dni i nie będę na zlocie (czego żałuję). Dla wyższych celów przejadę te kilkaset kilometrów żeby się z Wami spotkać i żeby promować nasze forum. Będę na pochodzie. Mam cichą nadzieję, przedstawiając argumenty pomogę podjąć decyzję nie zdecydowanym. Tak że Panie i Panowie tym którym zależy na tym forum, odrywamy paluszki od klawiatury, zostawiamy na jeden dzień działki i spotykamy się w Olsztynie, chociażby tylko na pochód.
Wiemy co FN robi dla nas. Jeżeli tu dobrowolnie jesteśmy, to znaczy, że jest nam potrzebne. Zadajmy sobie pytanie co my zrobiliśmy dla tego forum.
Szatan - 27-04-2008, 09:58
No to bomba. Powspominamy...
GosiaS - 27-04-2008, 12:31
jakims cudem zmiescilam sie w pianke !! wiec chyba musze sie zamoczyc a juz myslalam ze sie wymigam
wrobelsl - 28-04-2008, 10:10
Nadal mogę zabrać kogoś na trasie Słupsk-Rybaki.
urwis - 28-04-2008, 15:51
| GosiaS napisał/a: | | jakims cudem zmiescilam sie w pianke |
Pianka ma to do siebie że się kurczy.... sam tego doświadczyłem, ale też się dopasowałem do pianki aby zaakcentować swoją obecność na pochodzie.
wachmann - 28-04-2008, 18:31
| urwis napisał/a: | | GosiaS napisał/a: | | jakims cudem zmiescilam sie w pianke |
Pianka ma to do siebie że się kurczy.... |
Taak!
Zwłaszcza w okolicach brzucha. Tylko nie wiem od czego...
urwis - 28-04-2008, 18:42
Tak ....Takkkk
Pitt_M - 30-04-2008, 09:21
| urwis napisał/a: |
....
Pianka ma to do siebie że się kurczy.... sam tego doświadczyłem, .... |
"A co Ty k... wiesz" o kurczeniu się pianki
Moja to się kurczy ...
Do zobaczenia na pochodzie.
urwis - 30-04-2008, 15:20
| Pitt_M napisał/a: | | Moja to się kurczy ... |
Zakładaj jutro czarną piankę czarne wyszczupla
wrobelsl - 30-04-2008, 21:36
Ja już na miejscu
urwis - 05-05-2008, 10:47
Tak i już po Majowym Spotkaniu Forum Nuras - dojechaliśmy już do domów i pozostaną tylko wspomnienia i oczekiwanie na następne spotkanie.
Tutaj należy podziękować Adminom za zorganizowanie spotkania i poświęcenie swego wolnego czasu dla nas - bo przeciez mogli go spędzić ciekawiej.....
Majowe spotkanko to oczywiście tradycyjny 1 majowy spływ FN Łyną
Spotkanko było sympatyczne a najbardziej wieczorne ogniska
Na których nie zabrakło oczywiście owocnych dyskusji i męskich uprzejmości....
Jak zawsze czujni Ania z Michałem sprawdzali co by nikt nie pozostał w rejonie ogniska...
Wykonaliśmy nurkowania na jeziorze Gim - chilowy brak pogody został wynagrodzony dobrą wizurką, ale przecież pod wodą nie pada
Najsympatycznie było kiedy okazało się że jesteśmy:
Dziękujemy Tobie Darku za to , a reszta niech żałuje bo tego Darek drugi raz nie .....
wrobelsl - 05-05-2008, 10:52
Przyłączam się do podziękowań
I do następnego spotkania, mam nadzieję, że będzie nas więcej.
|
|