| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM OGÓLNE - Witam :)
kill - 14-08-2003, 12:44 Temat postu: Witam :) Chciałam się przywitać...jestem tutaj nowa. Pare dni temu ukończyłam kurs - pomyśnie i nadal mam sine siedzenie
Mania - 14-08-2003, 12:47
Witaj Killerko....
Chociaż już ci gratulowałam ukończenia kursu, ale z radością zrobię to jeszcze raz
A na sine siedzenie mam jedną radę: do wody - tam nie bedzie bolało!!!!
Pozdrawiam
Mania
Zboj - 14-08-2003, 12:52
Witaj, witaj, witaj,
I gdybyś błądziła - brać nurkową pytaj
Kuba - 14-08-2003, 13:31
Czesc (chyba tak nalezy witac killera)
ja tylko dodam...
Sluchaj sie zawsze innych nurkow: Mani - swiete slowa | Cytat: | | na sine siedzenie mam jedną radę: do wody - tam nie bedzie bolało!!! |
no i Zboja | Cytat: | | gdybyś błądziła - brać nurkową pytaj |
juz tak Zboj na pewno cie wyprowadzi....(na manowce )
pozdrawiam
Kuba
kill - 14-08-2003, 13:53
Dziekuje
Napewno bede pytac bo bede jeszcze bladzic
Teraz tylko musze poszukać kogoś kto będzie chciał ze mna - takim młodziakiem - popływać pod wodą i nie bedzie się bał
pozdrawiam
Monika
Mania - 14-08-2003, 13:57
| kill napisał/a: |
Teraz tylko musze poszukać kogoś kto będzie chciał ze mna - takim młodziakiem - popływać pod wodą i nie bedzie się bał
|
Na pewno możesz liczyć na Kubę...On zawsze chętnie, zwłaszcza z kobietami I nawet trudno mu się dziwić....
Mania
Sonny - 14-08-2003, 15:44
Ja Ciebie tez witam serdecznie i gratuluje ukonczenia kursu. Tutaj napewno dowiesz sie wielu ciekawych informaci, ktore z pewnoscia Ci sie przydadza. Jezeli natomiast masz ochote ponurkowac to powiedz tylko na co masz ochote i kiedy a ja bardzo chietnie sie zanurze. Tez jestem z Gdyni wiec mamy do siebie blisko i nurkowac mozemy od maja do maja
Pozdrawiam Grzegorz
MArcin M. - 14-08-2003, 17:44
I ja również witam przeserdecznie nową członkinię najpiękniejszego nałogu na tym łez padole
Życzę udanych dyskusji, i niezapomnianych wrażeń.
Tyle wyjść, ile zejść
scubamilivoj - 14-08-2003, 18:56 Temat postu: witaj!!! Hej!!!
Tradycyjnie - witam serdedcznie i gratuluję!!!
Nic więcej nie napiszę natomiast w pełnej rozciągłości i we wszystkim zgadzam się z powyższymi opiniami moich swiatłych kolezanek i kolegów!!!
Pzdr
Milivoj
Bizon - 14-08-2003, 19:07
Bizon mówi...... witaj
voytar - 14-08-2003, 19:21
To ja sie tez przywitam
Elo !
MArcin M. - 14-08-2003, 20:39
| voytar napisał/a: | To ja sie tez przywitam
Elo !
Ja narazie jestem totalny zoltodziob w nurkowaniu, ale mam nadzieje, ze to sie niedlugo zmieni. Narazie zaliczylem jednego nura w Piłaknie z Kajmanem na plecach Najblizszy kurs na P* niestety dopiero w lutym, ale do tego czasu pocwicze z ABC na basenie |
Witam również sympatycznie kolegę. i jak wrażenia po pierwszym razie?
Założę się, że ten właśnie pierwszy raz zapamiętasz na bardzo długo
kill - 14-08-2003, 20:47
pierwszy raz zawsze sie pamieta
voytar - 14-08-2003, 21:13
| Cytat: | | i jak wrażenia po pierwszym razie? |
Super
To byl moj pierwszy raz jak oddychalem pod woda, w zyciu wczesniej nawet fajki nie mialem. Z samego poczatku musialem sie okolo 3 razy wynurzyc i normalnie pooddychac, bo to taki troche glupie uczucie bylo, ale sie przyzwyczailem i juz nie mam problemu. Jedyne co mi przeszkadzalo to pierwszy stopien. A mianowicie to Kajman + I Stopien sa dlugie, a ja do wysokich nie naleze i wadzilem o niego glowa
Bart - 14-08-2003, 23:31
Gorąco witam i gratuluję ukończenia kursu
Pozdrawiam
Bart
Aston - 14-08-2003, 23:48
Witam Cie baardzo!
Mam nadzieje, ze wszelkie kontakty na FN przyniosa Ci duzo pozytku, informacji i radosci!
Czekam na Twoje zdjecie!
kill - 15-08-2003, 00:20
Dziekuje za gorace powitanie
lobster - 15-08-2003, 01:20
hehe.. ciekawe ile sie teraz postow w tym watku posypie po tym jak juz umiescilas zdjecie
Milego pluskania.
Aston - 15-08-2003, 03:18
Skorupiaku ! Stawonogu jeden!
Stan w kolejce!
Chyba bedzie trudno na chacie sie ustwic do rozmowy! O jedno prosze, zadnych priwow!
Sonny - 15-08-2003, 10:11
Ja tez uwazam ze ten pierwszy raz sie zawsze pamieta i przynajmniej w moim przypadku milo sie go wspomina...
Co natomiast tyczy sie chatu to panowie spokojnie, spokojnie napewno dojdziemy do jakiegos kompromisu i kazdy bedzie zadowolony a najbardziej Kill
pozdrawiam
Zboj - 15-08-2003, 12:39
| voytar napisał/a: | To ja sie tez przywitam |
Witaj
Miłego kursu i późniejszego nurania
bd* - 15-08-2003, 16:58
Cześć
scubamilivoj - 15-08-2003, 17:56 Temat postu: super fotka... Super fotka Kill!!!!
Uważaj na Kubę...
Pzdr
Milivoj
Misteres - 16-08-2003, 12:44
Fotka zaiste interesująca. Tylko maseczka jakby troszkę niedopasowana. Nie ciece aby?
Nieco późno, ale równie serdecznie co poprzednicy witam nową Foremkę.
-----------------------------
Pozdrawiam wiatrowo.
Misteres
MArcin M. - 16-08-2003, 14:44 Temat postu: Re: super fotka...
| scubamilivoj napisał/a: | Super fotka Kill!!!!
Pzdr
Milivoj |
Przyłączam się do Twoich spostrzeżeń
Zibias - 16-08-2003, 18:20
również gorąco i mokro witam Cię killerko! Faktycznie maseczkę na zdjęciu masz trochę chyba nedopasowaną do nurkowania, ale jakoś tak dziwnie jestem przekonany że większości to BARDZO odpowiada szczególnie tej męskiej.
Witam również w klubie maniaków wody i podwody voytara. Chyba nawet się znamy i co więcej chyba widziałem Twojego pierwszego w życiu nura. Mam nadzieję że entuzjazm tylko wzrośnie.[/b]
Andrzej S - 16-08-2003, 22:35
Witaj Kill,
Pozdrawim Ciebie serdecznie. Po prostu serdecznie.
Pozdrawiam również pozostałych,
Andrzej S
Aston - 16-08-2003, 23:13
takiej popularnosci jeszcze nie mial nikt witajacy sie niezle!
voytar - 17-08-2003, 10:54
| Cytat: | | Witam również w klubie maniaków wody i podwody voytara. Chyba nawet się znamy i co więcej chyba widziałem Twojego pierwszego w życiu nura. Mam nadzieję że entuzjazm tylko wzrośnie |
Ja tez Cie witam
Kuba - 18-08-2003, 08:34
ale o co chodzi scuba....
Kuba
scubamilivoj - 18-08-2003, 23:48 Temat postu: seksista :-)
| Kuba napisał/a: |
ale o co chodzi scuba....
Kuba |
Ty już powinieneś wiedzieć łobuziaczku! Vide np na "seksistowsko-erotyczne" teksty apropos spotkań w W-wie!
Pzdr
Milivoj
scubamilivoj - 18-08-2003, 23:54
Ponieważ GosiaS zamknęła temat
http://forum.jds.pl/viewtopic.php4?t=1806
i może to i dobrze, to witam serdecznie nowego Forumowicza - Marot - oraz wszelakich innych, którzy się jeszcze nie ujawnili i tych co mają zamiar się zalogowac i ujawnić!!!
Zachęcam do korzystania - TYLKO - z tego tematu. Nie ma co zagracać forum, kazdorazowym - WITAM.
nie mam nioc przeciwko, ale jako senior, proponuje korzaystać z jednego tematu i POZDRAWIAM WSZYSTKICH "NURASÓW"
Pzdr
Milivoj
kill - 20-08-2003, 17:02
wrocilam z polwyspu, woda pomogla i slonce tez po ogromnym siniaku ani sladu
|
|