| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Jak aniołek kupował skafander :)
Aniołek - 29-11-2003, 22:16 Temat postu: Chcesz pomóc? To pomóż mi...potrzebuje małego skafandra..mokrego... wzrost 161 w kapeluszu... niestety jestem malutkim Aniolkiem Bużka
voltandiver - 01-12-2003, 15:00 Temat postu: Pomoc Aniołkowi! Drogi Aniołku! Abym mógł ci pomóc muszę znać coś więcej niż twój wzrost, jesteś szczuplutkim aniołkiem naszych czasów czy może rubensowskim? Jeśli nie zechcesz obnażyć się na forum zapraszam gorąco na priva, pogadamy. Pozdrawiam Sławek
Aniołek - 01-12-2003, 15:07 Temat postu: Nie mam nic do ukrycia:-) Jestem raczej szczuplutkim aniołkiem...:-) wzrost 161 w kapeluszu tak jak pisałam wcześniej:-) waga 49 kg... obwód bioder 91 brzuszka 61 klatki piersiowej 91 wszystko jest w dobrych wymiarach tylko moj wzrost...:-) nie wiem co jeszcze moze sie przydac...napisz a na pewno odpisze... Dziękuję...z góry:-)
Kuba - 01-12-2003, 16:01
czy ja dobrze widze???????????????
91/61/91 i to w dodatku Aniolek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kuba
Aston - 01-12-2003, 20:20
Witam!
No moze lepiej bylo na privie pisac...
Pa pa!
Aniołek - 02-12-2003, 14:11 Temat postu: Prawdziwi faceci Ja tu mam poważna sprawe a Wy zaraz...ehhh tylko jedno w głowie...nio...
nie mam sie czego wstydzic...chyba:-) ja nie narzekam... kurcze chyba zamiast tego ptaka wkoncu musze umiescic tu swoje zdjecie...:-) Buzka...
a co do tego skafandra to mozesz mi w zalacznikach przeslac te zdjecia...
martin - 02-12-2003, 14:28 Temat postu: Re: Prawdziwi faceci
| Aniołek napisał/a: | | kurcze chyba zamiast tego ptaka wkoncu musze umiescic tu swoje zdjecie...:-) |
Send Pic's: kombinacja 91/61/91 + Aniolek + nurkujacy jest malo wiarygodna.....
voltandiver - 02-12-2003, 20:27 Temat postu: fotki skafandrów dla aniołka Aniołku nie mogę podesłać ci fotek za pośrednictwem forum,nie mozna albo nie wiem jak, a mam 2 szt jak pisałem, warto by zobaczyć.
Pozdrawiam
Aniołek - 03-12-2003, 09:45 Temat postu: A jednak Martin napisał:
Send Pic's: kombinacja 91/61/91 + Aniolek + nurkujacy jest malo wiarygodna.....
A jednak... i takie rzeczy sie zdarzają:-) Kocham to co robie:-) Chyba tak jak kazdy na tym forum:-) Buzkaaaaa
Ps. a te zdjecia mozesz mi podeslac na maila jako zalączniki:-) Proszę
Aniołek - 03-12-2003, 10:09 Temat postu: Kurcze...ptak musi jak na razie zostac...:-( niestety nie mam chwilowo zadnych programow do obrobki zdjec... moj komp swiruje... a tutaj zeby wstawic zdjecie musi miec ono odpowiednia wielkosc...:-( nawet po obcieciu nie chce mi go przyjac:-( ehhh
Martin jesli az tak bardzo jestes ciekawy to mozesz zobaczyc moje zdjecie... jestem na nich w Chorwacji... zdjecie zrobione tego roku w czerwcu...oczywiscie na obozie nurkowym...:-)
www.divewoman.fotka.pl
i pamietaj ze czasami cuda sie zdarzaja:-) hehe
Pozdrawiam
Kuba - 03-12-2003, 10:58
tak oto, po cichutku i z delikatnym tylko dopingiem Aniolek zrzucil kotare tajemniczosci i ujawnil swoje prawdziwe oblicze
Kuba
Aniołek - 03-12-2003, 11:34 Temat postu: Co masz na mysli?
bo będę zła !!!
Kuba - 03-12-2003, 11:45
alez dlaczego....to mialo byc milutkie
K.
Sandii - 03-12-2003, 12:41
Kuba
zachowuj się, byle jak ale zachowuj ;))))
naszych zdjęć Kuba nikt by nie chciał oglądać ;(
nie pozostaje więc nic innego jak napic sie i czekac na nastepnego nurka (moze byc nurek-aniolek ;)
Sandii
Kuba - 03-12-2003, 12:44
coz Sandii....musze Ci przyznac racje...
we wszystkim co mowisz
kwestie naszych zdjec moze pomine,
nurka proponuje uskutecznic w najblizsza sobote
a na browarek to bym sie wybral dzis wieczorem
co Ty na to? po 20.30?
moze jeszcze ktos sie dolaczy????
pozdrawiam
Kuba
Aniołek - 03-12-2003, 13:31 Temat postu: Ale ja już nim jestem!!! Ja już jestem Aniołkiem- nurkiem...:-)
Czego jeszcze wiecej chciec...
Znowu to samo Kubuś...znowu umawiacie sie beze mnie:-( i tak daleko w dodatku:-(
Aniołek - 04-12-2003, 08:50 Temat postu: Dziękuje za zdjecia voltadiver:-) Pozwol ze skonsultuje sie z rodizcami... i wtedy dam Ci zanc co i jak...zdjecia sa oki... w sumie to jestem z nich nawet bardzo zadowolona... widac ze mam doczynienia ( tak jak to nazwal Kriss) z Profesjonalista:-) buzkaaaa
Garnett - 04-12-2003, 11:39
Witam
Poszukuje skafandra mokrego damskiego na osobe 155cm wzrostu moze powiadasz takie rozmiary ?????
Bede wdzieczny za kazda pomoc w znalezieniu czegos tak malego.
Pozdrawiam
Kriss - 04-12-2003, 15:40 Temat postu: Re: Ale ja już nim jestem!!!
| Aniołek napisał/a: | Ja już jestem Aniołkiem- nurkiem...:-)
Czego jeszcze wiecej chciec...
Znowu to samo Kubuś...znowu umawiacie sie beze mnie:-( i tak daleko w dodatku:-( |
Tiaaa " aniołek " - może za mało wypiłem hop dzis dziś ale miałem wizję .
a potem cała kolekcja rogów na ścianie i złamanych serc na posadzce - chyba się jeszcze napiję może zobaczę anioły
Kriss
ps : to był żart
Aniołek - 08-12-2003, 10:29 Temat postu: Little Angel:-) Czy przypadkiem ten alkohol który piłeś nie był przeterminowany? Bo wiesz czasem jak nie zauważy się daty ważnosci może on wywołać skutki uboczne...halucynacje i tym podobne...i może właśnie dlatego miałeś taką wizję co do mnie:-) hehhe... ja jestem Aniołkiem... może tylko wtedy jak spię, ale jestem...heheh liczy się fakt...
Wiesz, że masz tak samo na nazwisko jak ja? Buźkaaaaaa.....
Kriss - 08-12-2003, 12:16 Temat postu: Re: Little Angel:-)
| Aniołek napisał/a: | ... ja jestem Aniołkiem... może tylko wtedy jak spię, ale jestem...heheh liczy się fakt...
Wiesz, że masz tak samo na nazwisko jak ja? Buźkaaaaaa..... |
Moje wizje są prorocze - widać jak śpisz to ja nie browarkuję
Skąd mam wiedzieć , że nosimy to samo nazwisko ? Teraz wiem ale znając kobiełki - niedługo zmienisz i po zawodach .
Nio to pa " aniołku " - Kriss
Aniołek - 08-12-2003, 13:39 Temat postu: Ojjjj nie ładnie... Ja na razie nie planuję zmieniać nazwiska...ale kto wie:-) może kiedyś w niedalekiej przyszłości znajdzie się ktoś kto pokocha Aniołka:-) heheheh papapap...miłego Dnia
Aniołek - 09-12-2003, 14:01 Temat postu: No ładnie ładnie... Widzę, że bardzo lubicie robić kawały... chyab was udusze jak zobacze an żywo:-) heh...
A tak serio co do tych skafandrów wyglądają na prawde super... a rodzice powoli powoli... i wszystko będzie oki...
voltandiver odezwe sie na pewno:-)
Dzięki za wsyzstko
Aston - 30-12-2003, 00:16
Kocham!
Anioly!
Ale czy istnieja?
A o zmianie nazwiska...
Pozdrawiam!
|
|