| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
JESTEM POCZĄTKUJĄCY - POTRAFISZ? POKAŻ JAK DOBRY JESTEŚ...
Jan Dudzinski - 23-08-2016, 23:03 Temat postu: POTRAFISZ? POKAŻ JAK DOBRY JESTEŚ... Konkurs z fantastycznymi nagrodami.
Pokaźcie jak dobrzy jesteście...
Hello Jan,
How good are you at mastering your buoyancy? Test your skills and
participate in
the new MasterTrim <http://contest.daneurope.org/index.php> competition!
Maintaining a stable, horizontal position may result in experiencing less
fatigue, reduce gas consumption, learn new skills more easily and even
safeguard
the environment. This is why would like to raise awareness about all the
benefits of good buoyancy through this new, exciting challenge.
All you need to do is read our guidelines
<http://contest.daneurope.org/contest.php>, upload your dive profile on the
Diver Safety Guardian logbook, and share your performance. By competing,
you
could put your hands on fantastic prizes
<http://contest.daneurope.org/awards.php>!
*ÂŤ Get started Âť* <https://diversafetyguardian.org/site/login>
Good luck and have fun!
/Your DAN Europe Team/
Jozio - 24-08-2016, 08:55
A może tak po polskiemu nie każdy zna anglika.
Yavox - 24-08-2016, 09:11
Chodzi o to, że możesz spuścić komputer na sznurku na pewną głębokość, potrzymać go tam trochę żeby było widać, jak świetnie idzie ci trzymanie tej głębokości a następnie wysłać do DANu profil tego nurkowania z podpisem kolegi, że się rzeczywiście odbyło i wtedy masz szansę na jakąś nagrodę.
Musisz się spieszyć z eksperymentem, komputery Jana już tam są
anarchista - 24-08-2016, 09:41
| Jozio napisał/a: | | A może tak po polskiemu nie każdy zna anglika. | To siekierą ciosany tłumacz. Lecz sens chwycisz.
https://translate.google.com/
pozdrawiam rc
Mieciu - 24-08-2016, 10:03
Ryszardzie jak podoba Ci się nowy stopień nurkowy Jana w podpisie?
To jakiś widzę spory przeskok po super hiper most elite master megalomaniac scuba instructor - zastanawiam się jaka federacja te nowe tytuły rozdaje
Yavox - 24-08-2016, 10:18
No i zaraz Mieciu wyprodukujesz kolejne ostrzeżenie oraz zupełnie bezproduktywną dyskusję na temat tego, czy Jan miał na myśli kogoś konkretnego czy tylko demonstrował swoją niechęć do utrzymywania ciśnienia parcjalnego tlenu w zakresie przewidzianym przez którąś z niewymienionych z nazwy federacji
Jozio - 24-08-2016, 17:01
To co proponuje Jan to oszustwo według mnie ale co ja tam wiem stary już jestem więc może mało wiem.
Yavox - 25-08-2016, 07:35
Jednak doczytaj
Henry - 25-08-2016, 07:55
| Mieciu napisał/a: | | Ryszardzie jak podoba Ci się nowy stopień nurkowy Jana w podpisie? |
a później płacze na forach, że co do kraju wpadnie to mu mordę oklepują ...... .
Jan Dudzinski - 26-08-2016, 08:56 Temat postu: Konkurs DAN
| Yavox napisał/a: | Jednak doczytaj |
Ciekawe czy ktoś doczytał i czy weźmie udział w konkursie..
Tele osób się tu "sadzi" jacy to oni wspaniale w Poslsce wytrenowani...
Można się sprawdzić w międzynarodowym towarzystwie
Crypturgus - 26-08-2016, 12:31
Czyt tyko ja nie mogę napisać do Pana Jana maila (nie PW tylko MAILA) czy wyłączył dla wszystkich.
Napisałem do niego maila, ale nie odpisał, a teraz ta możliwość zniknęła. Nadal czekam na przeprosiny, wiem, wiem, człowiek jego pokroju nie umie tego zrobić, ale ja wierzę w ludzi, nawet tych małych i z kompleksami (a może przede wszystkim w nich).
anarchista - 26-08-2016, 12:39
| Crypturgus napisał/a: | | Nadal czekam na przeprosiny, | Adres e-mail posiadam. Złamał reguły dobrego zachowania, mógłbym rozpropagować.
Lecz najlepszą strategią jest zostawić w pustce, bez żadnego komentarza.
Czy będziesz się kłócił z wróblem, o ziarna słonecznika z zeszłego roku ?
pozdrawiam rc
Crypturgus - 26-08-2016, 12:56
Oczywiście, że nie będę.
Na upartego mogę pisać na firmowy, nie o to chodzi.
Raczej śmieszy mnie to, że jakiś czas temu - tu na forum radził komuś by skorzystał z opcji wyślij email, a po tym jak ja tak do niego napisałem ta możliwość znika. To takie małe, tak bardzo małe, że pozostaje tylko współczuć.
M.
anarchista - 26-08-2016, 13:16
| Crypturgus napisał/a: | | a po tym jak ja tak do niego napisałem ta możliwość znika. To takie małe, tak bardzo małe, że pozostaje tylko współczuć. | Sytuacja kiedy bredzi i jego flekują, jest gorsząca. On i jego adwersarze zasługują na ostrzeżenia.
pozdrawiam rc
pomorzanka - 26-08-2016, 21:42
w tym konkursie DAN może mógłby wystartować PP ze swoim ostatnim profilem Abille - Trał - bryza?
ps. anarchisto? kiedy ostatnio nurkowałeś?? i gdzie?
anarchista - 26-08-2016, 22:39
| pomorzanka napisał/a: | | ps. anarchisto? kiedy ostatnio nurkowałeś?? i gdzie? | Czy Ciebie pytam o Twoje nurkowania. Twoja sprawa. Dokładnie jak moją sprawą jest: co, gdzie, kiedy, zwykle sam.
Jak wspominasz Pawełka to potwierdzam wygląda jak by leżał na półce. Wiesz wiele razy jego pytałem o badania bzdur dekompresyjnych i prezentację na konferencji naukowej np. PTMiTH. Do tej pory brak odpowiedzi.
pozdrawiam rc
Jan Dudzinski - 29-08-2016, 07:06 Temat postu: Nurkowie wirtualni...
| pomorzanka napisał/a: | w tym konkursie DAN może mógłby wystartować .....
ps. anarchisto? kiedy ostatnio nurkowałeś?? i gdzie? |
To tak jak z dziewicą, która wszystko bardzo dobrze zna z opowiadań koleżanek, książek, filmów..
Jest tak dobra, że nawet doradza.
Tylko z praktyką cieniutko...
Jak widać z niesamowitej ilości odpowiedzi/zainteresowanych konkursem "nurków-forumowiczów" widać iż wiekszość jest dobra jedynie w anonimowym wymądrzaniu się.
Nurkowaniu "internetowym"...
Wstałem rano bo lubię wcześnie nurkować...
Zaraz idę...
Z rana jest jeszcze więcej specjalnych ryb..
Woda do 32 C Widoczność do 35 m
Pozdrowionka z Sharm
pięknego dnia
Poradnik picia wódki jest jednym z najbardziej poczytnych postów na tym forum...
Do dużo mówi o prawdziwych zainteresowaniach....
Jozio - 29-08-2016, 08:47
Drogi Janie jak pójdziesz na nura weź aparat zrób nim filmik okolic gdzie nurkujesz zarówno z nad jak i pod wody to dla tych co może nigdy tam nie pojadą a przynajmniej zobaczą jak to miejsce TERAZ wygląda.
Jozio
Jan Dudzinski - 29-08-2016, 12:26 Temat postu: Konkurs DAN
| Jozio napisał/a: | Drogi Janie jak pójdziesz na nura weź aparat zrób nim filmik okolic gdzie nurkujesz zarówno z nad jak i pod wody to dla tych co może nigdy tam nie pojadą a przynajmniej zobaczą jak to miejsce TERAZ wygląda.
Jozio |
Drogi Jozio,
TEN WĄTEK DOTYCZY KONKURSU DAN.
Weźmiesz w nim udział?
Nakręcone przeze mnie filmy są w innym dziale.
Videorelacja z Sharm El Sheikh Egipt
TomKur - 29-08-2016, 15:20
Uuuu, to może Jana da dobra przykłada i nagra swoje zwisy w woda ?. Moja ciekawa, moja chce zobaczyć Mistrz w akcja. Moja umi tylko wisić w bezruch na lianie głowa w dół jak zbierać banana. Wielka Biała Bwana Jana nie dać się prosić, pokazać Mzimzu zwisa.
md1974 - 29-08-2016, 15:26
Jak dla mnie sens konkursu mocno naciągany.
Rozumiałbym konkurs w stylu - "Pokaż swoje zajefajne nurkowanie" ale "Pokaż jak wisisz w miejscu" w żaden sposób do mnie nie przemawia.
Nurkowanie ma być (dla mnie) przyjemnością a utrzymanie stałej głębokości (np. na deko) to umiejętność pozwalająca mi robić to co jest fajne a nie cel sam w sobie. Oczywiście nie mówię, że to umiejętność zbędna, wręcz przeciwnie, ale robienie z tego celu to lekka przesada.
To coś jak z latarkami o bardzo wąskim kącie - super do komunikacji ale ja wolę widzieć coś więcej niż to co zmieści się w kilku centymetrowej smudze światła. Jak będzie potrzeba to i taką szeroką zwrócę na siebie uwagę partnera.
Pozdrawiam,
Mariusz
Crypturgus - 29-08-2016, 16:37
| TomKur napisał/a: | | Uuuu, to może Jana da dobra przykłada i nagra swoje zwisy w woda ? |
On tego nie zrobi, w innym wątki był poruszany ten temat. Nawet nazwał mnie debilem bo nie znalazłem w udostępnionych przez niego filmikach ja pokazuje swój kunszt nurkowy. Oczywiście, na filmach nic takiego nie było, ale temat zdechł. Ni przeprosin, ni pokazania jakim to jest super-hiper-chruper-duper nurkiem.
Mały człowieczek z ogromnymi kompleksami.
Jozio - 29-08-2016, 17:48 Temat postu: Re: Konkurs DAN
| Jan Dudzinski napisał/a: |
Drogi Jozio,
TEN WĄTEK DOTYCZY KONKURSU DAN.
Weźmiesz w nim udział?
Nakręcone przeze mnie filmy są w innym dziale.
Videorelacja z Sharm El Sheikh Egipt |
Niestety nie wezmę gdyż z powodu trudności transportowych i częściowo zdrowotnych musiałem nurkowanie ograniczyć do minimum
Jan Dudzinski - 30-08-2016, 07:11 Temat postu: Uczmy się jeżyków obcych
| md1974 napisał/a: | Jak dla mnie sens konkursu mocno naciągany.
Pozdrawiam,
Mariusz |
Wydaje mi się iż nie zrozumiałeś tekstu który znajduje się na stronie DAN.
Wyjaśniają iż zależy im na rozpropagowaniu umiejętności właściwej pływalności.
Są podane zalecenia jak to osiągnąć.
Dodatkowo dają niesamowitą motywację jaką są nagrody.
Safari na Malediwach.
Nie widzę problemu aby sobie wejść do wody zawisnąć choćba i na godzinę nad cudowną rafą z tysiącami ryb i je poobserwować.
W Polsce też są duże możliwości. Zawisasz nad mułem i obserwujesz czy go nie wzbudzasz.
A tak naprawdę czy nie ma w Polsce miejsc gdzie można ciekawie pobyć pod wodą przez jakiś czas na tej samej głębokości?
[ Dodano: 30-08-2016, 08:38 ]
| TomKur napisał/a: | | Uuuu, to może Jana da dobra przykłada i nagra swoje zwisy w woda ?. Moja ciekawa, moja chce zobaczyć Mistrz w akcja. Moja umi tylko wisić w bezruch na lianie głowa w dół jak zbierać banana. Wielka Biała Bwana Jana nie dać się prosić, pokazać Mzimzu zwisa. |
Pytanie: po co ciagle robisz z siebie małpę?
Ten dowcip mógł śmieszyć raz ale powtarzany w kółko śmieszy chyba tylko Twoich kolegów po spożyciu.
Oczywiście do konkursu przystąpię i wyślę mój profil do oceny przez fachowców z DAN.
Jak rozumiem chcesz aby Ci zademonstrować jak się utrzymuje neutralną pływalność?
Bardzo dobrze, że chcesz się nauczyć.
Jedną ze specjalności jakich uczę jest "Perfekcyjna Pływalność"
Zapraszam na kurs.
Na tym forum są zdjęcia moich studentów na kursie OWD właśnie ją ćwiczących nad żydowskimi tankietkami i transporterami.
Jednak jest pewne "ale".
Dalej ze swoimi "dzielnymi inaczej" zdobywcami wód i wódek boisz się przylecieć tutaj.
Prawda?
Oczywiście nie ma problemu abym Ci wysłał specjalnie dla Ciebie nakręcony film szkoleniowy.
Oczywiście odpłatnie.
Bo chyba nie liczysz, że będę uczył Ciebie za darmo?
Jest wprawdzie promocja - nauki całkowicie za darmo ale obowiazuje tutaj.
TRZEBA BYĆ NA MIEJSCU W SHARM. (Dział REKLAMA).
Co do odpłatności ja uczę bardzo tanio.
Aby Ci i innym to lepiej uzmysłowić jest to równowartość połowy lub całej butelki whisky.
Czyli wystarczy nie pić jeden dzień i już ma się pieniądze na kurs.
Czy to nie Twój kolega pisał tu na liscie aby pokazać mu (film) jak tutaj w Sharm zdejmuję maskę pod termokliną i jak nurkując na jednych z najpiekniejszych raf na świecie nie wzbudzam mułu...
Pięknego dnia.
Zaraz idę nurkować...
grol - 30-08-2016, 08:32
| Jan Dudzinski napisał/a: | Bardzo dobrze, że chcesz się nauczyć.
Jedną ze specjalności jakich uczę jest "Perfekcyjna Pływalność"
Zapraszam na kurs. |
Ciekawe czy, i ewentualnie, ile wlaściciel FN dostaje prowizji od komercji, szczególnie w dziale dla początkujących, którzy mogą nie znać 'specyfiki' niektórych użytkowników i wziąć to za dobą monetę...
Crypturgus - 30-08-2016, 10:13
Już raz miał pokazać filmiki jak wisi nad rafą, nie wyszło, jeszcze mnie zbluzgał, a teraz nawet zablokował możliwość wysyłania do siebie maili i pw.
Krowa, która dużo ryczy, mało mleka daje!
M.
piotrkw - 30-08-2016, 15:24
| Jan Dudzinski napisał/a: | | Na tym forum są zdjęcia moich studentów na kursie OWD |
Hm.. i tak Jan tego nie przeczyta bo jestem podobno ignorowany. Ale ... mogą to byc co najwyżej - kursanci, uczniowie , uczestnicy szkolenia itp . Słowo "student" zgodnie z definicją jest :
"Student (łac. studere – starać się, przykładać się do czegoś) – osoba kształcąca się na studiach wyższych"
Może więc kolega Jan ma tytuł profesora?? Tylko jakiej uczelni ?? A jego "studenci" będą w przyszłości robić u niego doktoraty i habilitacje ??
Kolego Janie , gdybys prowadził kurs drwali i pilarzy też miałbyś "studentów " ??? Pewnie tak , bo Twoje EGO lata bardzo wysoko i wchodzi już do stratosfery
Pozdrawiam Piotr
TomKur - 30-08-2016, 16:41
Uuuu--uu, dziekować Jana za możność zrobić nowa plastika za pół butelka łiski. Moja ma już kilka z SSI, moja o tym pisać na forumie, moja AOWD SSI. Moja Mzimzu chcieć zanim kursa u Jana zobaczyć Biała Bwana zwis w bezruch w woda. Moja może przesłać w zamiana za filma do Jana kosz banana świeża i jedna mandryl oswojona przez wódz wioska. Co na to Jana ?. Moja nie chcieć kupić kursa u Mistrza bez zobaczenia Jana zwis w bezruch w poziom. Moja umi zwis w pion na lianie w bezruch. Mandryla płeć żeńska, może zainteresuje moja oferta Jana ?.
Crypturgus - 30-08-2016, 16:53
Swoją drogą chwalenie się zdjęciami ukazującymi "perfekcyjną pływalność" to mocna sprawa.
To jak ja wrzucę zdjęcie na którym nie dotykam ziemi uwierzycie, że umiem latać?
Yavox - 30-08-2016, 17:51
| TomKur napisał/a: | | Moja nie chcieć kupić kursa u Mistrza bez zobaczenia Jana zwis w bezruch w poziom. |
Nie zachęcaj Jana do pokazywania jego zwisu, zwłaszcza w poziomie. Jest zdolny do wszystkiego - brzucho już było. Tomek, BŁAGAM!
Morox25 - 30-08-2016, 18:48
A ja zablpkowalem Jana i mam swiety spokoj
TomKur - 30-08-2016, 22:43
| Yavox napisał/a: | | TomKur napisał/a: | | Moja nie chcieć kupić kursa u Mistrza bez zobaczenia Jana zwis w bezruch w poziom. |
Nie zachęcaj Jana do pokazywania jego zwisu, zwłaszcza w poziomie. Jest zdolny do wszystkiego - brzucho już było. Tomek, BŁAGAM! |
anarchista - 31-08-2016, 09:15
| TomKur napisał/a: | Uuuu--uu, dziekować Jana za możność zrobić nowa plastika za pół butelka łiski. Moja ma już kilka z SSI, moja o tym pisać na forumie, moja AOWD SSI. Moja Mzimzu chcieć zanim kursa u Jana zobaczyć Biała Bwana zwis w bezruch w woda. Moja może przesłać w zamiana za filma do Jana kosz banana świeża i jedna mandryl oswojona przez wódz wioska. Co na to Jana ?. Moja nie chcieć kupić kursa u Mistrza bez zobaczenia Jana zwis w bezruch w poziom. Moja umi zwis w pion na lianie w bezruch. Mandryla płeć żeńska, może zainteresuje moja oferta Jana ?.
|
| TomKur napisał/a: | | chcesz przykryć nawet podwójne standardy, jakie stosujesz na forum w roli moda. I Ty nazywasz Jana D. "zwykłym czubem" - popatrz w lustro zanim kogoś tak nazwiesz. Bezkarnie obrażasz ludzi, obrzucasz ich inwektywami, oceniasz pod swoje chore urojenia. Żenada. Tak jak Ty zachowuje się socjopata a nie człowiek moderujący forum. | Jak widać, sam stosujesz podwójne standardy, w nagonce uczestniczysz. Tylko do tego się nadajesz.
pozdrawiam rc
TomKur - 31-08-2016, 18:30
Rysiu, wypadałoby przeprosić Janka za tego " zwykłego czuba", zanim zaczniesz umoralniać i oceniać innych. Zdrowia życzę, duuuuużo zdrowia.
Jan Dudzinski - 04-09-2016, 06:33 Temat postu: Małżeństwo "po pijaku" Skutki.
| TomKur napisał/a: | | Uuuu--uu, dziekować Jana za możność zrobić nowa plastika za pół butelka łiski. .......Moja może przesłać w zamiana za filma do Jana kosz banana świeża i jedna mandryl oswojona przez wódz wioska. Co na to Jana ?......... Mandryla płeć żeńska, może zainteresuje moja oferta Jana ?. |
Cieszę się, że Twoja żona też chce się uczyć nurkowania.
A co do jej urody to trzeba było myśleć przed ślubem a nie teraz narzekać.
Ale tak to jest jak się pewne rzeczy robi po pijaku.
Kolejny raz sprawdza się przysłowie:
"po wódce wszystkie kobiety są piekne"
Niestety wytrzeźwienie jak widać na twoim przykładzie jest bardzo bolesne..
A, że wcześniej mocno trenował ją Twój szef... Naprawdę.. szczegóły zachowaj lepiej dla siebie..
TomKur - 04-09-2016, 12:31
U-uuuu-uu, Jana widać lubi uciecha z mandryla, dla Jana mandryla oswojona kojarzona z żona. Jana pokaże zwisa pozioma w woda i Jana dostanie mandryla dla swoja chora uciecha - i banana też. Moja słowa dotrzyma, moja widzi Jana zdesperowana bez kobieta. Jana nie musi zaraz śluba z mandryla, Jana może mieć teraz harema, koza i mandryla. Zwisa w woda w piona spławika się nie liczy, za to Jana może uciecha tylko swoja koza dalej. Krótka filma z Mistrza w woda i świeża banana i nowa uciecha dla Jana jego będzie. No i moja przyjechać do Mistrz i za pół butelka łiska zrobić następna plastika u Mistrza. Tylko Mistrza niech prysznica weźmie i zęba umyje po uciecha z mandryla i koza jak kursa z moja.
anarchista - 04-09-2016, 13:33
| TomKur napisał/a: | Rysiu, wypadałoby przeprosić Janka za tego " zwykłego czuba", zanim zaczniesz umoralniać i oceniać innych. Zdrowia życzę, duuuuużo zdrowia.
| Tomaszku, destrukcję osobowości Jana obserwuję od dłuższego czasu, jeszcze na "sekcie", dodatkowo wiem co nierozważnie napisał na prywatny adres e-mail. Ewidentnie czub.
Co również potwierdza wpis z " Dzisiaj 6:33 Małżeństwo "po pijaku" Skutki.".
pozdrawiam rc
Jan Dudzinski - 05-09-2016, 05:54 Temat postu: SP.......J pierdoło..
| anarchista napisał/a: | | TomKur napisał/a: | Rysiu, wypadałoby przeprosić Janka za tego " zwykłego czuba", zanim zaczniesz umoralniać i oceniać innych. Zdrowia życzę, duuuuużo zdrowia.
|
Tomaszku, destrukcję osobowości Jana obserwuję od dłuższego czasu, jeszcze na "sekcie", dodatkowo wiem co nierozważnie napisał na prywatny adres e-mail. Ewidentnie czub.
Co również potwierdza wpis z " Dzisiaj 6:33 Małżeństwo "po pijaku" Skutki.".
pozdrawiam rc |
Co za zakłamany ... ten Tomaszek.
Dalej rysiu moderatorze nie uważasz tego co tomaszek wypisuje za obraźliwe?
I ty jesteś moderatorem?
Ty pierdoło....
SP....J.
[ Dodano: 05-09-2016, 11:42 ]
| Yavox napisał/a: | | TomKur napisał/a: | | Moja nie chcieć kupić kursa u Mistrza bez zobaczenia Jana zwis w bezruch w poziom. |
Nie zachęcaj Jana do pokazywania jego zwisu, zwłaszcza w poziomie. Jest zdolny do wszystkiego - brzucho już było. Tomek, BŁAGAM! |
On to robi podświadomie.
"Głodnemu chleb na mysli"..
A co do "brzucha" to nie było...
Mogłeś je zobaczyć tylko w jeden sposób....
Ale na razie nie bedę poruszał tego tematu...
Wystarczy gnoju na ten tydzień...
[ Dodano: 05-09-2016, 12:15 ]
[quote="Yavox"]
Tak jak Ty chciłeś abym pokazał jak ściagam maskę pod termokliną w Morzu Czerwonym i jak nurkując na najpiekniejszych rafach na świecie nie wzbudzam mułu tak ten mało intelignentny osobnik propunuje, że przyśle banany z kraju je importującego do kraju w którym są ich wielkie plantacje..
A kto raz spróbował Egipskich bananów temu inne smakować nie będą..
One dojrzewają na słońcu a nie w "dojrzewalniach" szpikowane chemią..
Tylko czekać aż wyskoczy z propozycją przysłania piasku...
[ Dodano: 05-09-2016, 12:23 ]
| pomorzanka napisał/a: | w tym konkursie DAN może mógłby wystartować PP ze swoim ostatnim profilem Abille - Trał - bryza?
ps. anarchisto? kiedy ostatnio nurkowałeś?? i gdzie? |
Warto zobaczyć czym zakończyła się propozycja zwększenia umiejetności nurkowaych i wziecia udziału w świetnym konkursie ze znakomitymi nagrodami....
Już od pierwszych komentarzy...
To kompletne dno..
anarchista - 06-09-2016, 13:05
| Jan Dudzinski napisał/a: | Dalej rysiu moderatorze nie uważasz tego co tomaszek wypisuje za obraźliwe?
I ty jesteś moderatorem?
Ty pierdoło....
SP....J.
| Gdybyś nie zauważył moderatorem nie jestem, lecz ostrzeżenie nadal działa. W pełni dołączę się do Twoich życzeń, dołożę po turecku, oddal się siedem razy szybciej i dalej.
Niech Bóg ma Twoich kursantów w opiece. Ciebie w pobłażaniu i trzyma jak najdalej od Nas.
pozdrawiam rc
Yavox - 06-09-2016, 13:44
Jak demokratycznie. Trzy ostrzeżenia, a każde od kogoś innego. Chyba print screen'a na pamiątkę sobie zrobię.
Fiktor - 06-09-2016, 14:08
http://balastnurkowy.isto...c/o-firmie.html
Jan Dudzinski - 11-09-2016, 09:55 Temat postu: Polacy to cieniasy Polaków tu nie ma.
Ja nie wysłałem swojego profilu.
Wyślę...
Ranking
Simone Lusiani - 84.9 points
Federico Guerrini - 217.03 points
Domenico Marmiroli - 508.03 points
Claudia Mirci - 529.98 points
Claudio Di vittorio - 607.69 points
Federica Ippoliti - 1052.39 points
Cristina Benvenuti - 1643.25 points
Fabrizio Giovagnoli - 1742.35 points
Fabio Paparelli - 2295.72 points