FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - pierwsze powitanie od nurkini poczatkującej

Martha - 17-09-2004, 16:42
Temat postu: pierwsze powitanie od nurkini poczatkującej
:help: Witanko od poczatkującej młodziutkiej duchem nurkini z Wrocławia wraz z wyrazami uwielbienia dla wszystkich zwariowanych w tematach światów podwodnych, z którymi dopiero co zdążyłam się zaprzyjaźnic.Odezwijcie się do mnie pocieszcie.W ten weekend siedze w domu i nie nurkuje.W poprzednie byłam na koparkach i w Opolu.No i nie utopiłam sie na amen. ;-)
yvette - 17-09-2004, 17:01

witaj witaj Młoda Nurkini ;OK; albo mi sie wydaje,albo my sie skaś znamy :mrgreen: :?: :!: :mrgreen:
CZACHO - 17-09-2004, 17:05

hyhyhyhy... zaczyna sie ;D
Martha - 17-09-2004, 17:14

a niby co się zaczyna? juz się zaczęło....nurkomania .Pozdrawiam serdecznie.Kiedy jedziemy ćwiczyć nurkowanie techniczne i dekompresję i narkozę azotowa?!!!!!!! :multi:
CZACHO - 17-09-2004, 17:20

No jak to co? :)
Migracja nurasek z Wroclawia :)

A co do deko, narkozy itd. To jeszcze troche przed Wami :)
Najpierw oswojcie sie ze srodowiskiem i glebokosciami do 18m... a pozniej dalej pogadamy :)

Pamietaj, ze PADI nie zaklada dekompresji to raz, a 2... ze jak nawet zrobicie AOWD to glebokosc narkotyczna zaczyna sie od ok 30m (AOWD jest do 30m).

yvette - 17-09-2004, 17:24

My już chyba wiemy co się zaczyna ;-) i to chyba na pewno :mrgreen:
smallbruder - 17-09-2004, 22:59

WITAJ WITAJ

w swiecie podwonych szalenstw :lol:

mnie to niedawno wciagnelo, i juz jestem pochloniety na amen :mrgreen:

!!![/quote]

McGrzegorz - 18-09-2004, 13:09
Temat postu: witam sarny i jelenie....
miło, że dołączyłaś
o j zaczyna się zaczyna....

dzinks - 18-09-2004, 13:40

WITAJ, DO ZOBACZENIA POD WODĄ :)
Martha - 18-09-2004, 19:35
Temat postu: do wszystkich nurkujących teraz
:roll: Pozdrawiam wszystkich nurkujących teraz i bardzo bardzo smutno że nie moge z powodu koniecznosci zarabiania nudnej kasiory dzisiaj nurkować z Wami.Życze wielu wspaniałych chwil pod wodą , spotkań przemiłych z bracia nurkową i rybkami.
Do zobaczenia pod woda może za dwa tygodnie.pa pa :beer:

Sonny - 19-09-2004, 18:23

Witaj Martho na Forum...lekkie opoznienie w przywitaniu Cie na Forum spowodowane jest III Spotkaniem Forum Nuras w Bachotku (bylo Super, ale to innny watek :lol: ). Jednak wracajac do tematu - witaj serdecznie na forum, jak to fajnie ze plci pieknej coraz wiecej wsrod Nas :lol:
CZACHO - 19-09-2004, 18:44

Martha... bedzie jeszcze duzo okazji w tym roku aby ponurkowac :)
Serdecznie zapraszam i mam nadzieje, ze nie odmowisz :)

Martha - 19-09-2004, 21:11
Temat postu: pierwsze powitanie od nurkini początkującej
:love: Dzięki wszystkim za mile powitanie.Pozdrawiam uczestników wspaniałego nurkowego zgromadzenia.Dzisiaj cały dzień bylam :cry: no własnie do kitu- ponieważ brakowalo mi dekompresji i narkozy azotowej.I oczywiscie rajdów pod prąd... wtajemniczeni wiedza o co chodzi.
Temperatura stopniowo spada i obawiam sie że kazde kolejne nurkowanie to zmaganie z grypą.Mój kolega nurek z kursu choruje na zapalenie oskrzeli od samego patrzenia na wodę- chociaz raz podobno zaczerpnął chlodu 6-cio metrowej głębokosci.
Pocieszam sie nasz podwodny przewodniku CZACHO że jako ekspert twierdzisz, że jeszcze ponurkujemy.PA PA DLA WSZYSTKICH OD NURKINI I DUżA BUŹKA INNYM NURKINIOM I NURASOM. :pa: ZAPRASZAM NA PIWKO :beer3:

urwis - 19-09-2004, 21:47

Witaj na Forum :papa:
Tiooo - 19-09-2004, 21:52

:wave:

Witaj :)

CZACHO - 19-09-2004, 22:10

Martha... piwka, nurkowania i pacierza nigdy nie odmawiam :D

Jak beda plany na najblizsze weekendy to oczywiscie bede informowal :)

Urwis planuje odwiedzic zimnik, wiec bedzie jakas okazja :)

kjar - 19-09-2004, 22:23

Dobry wieczór Martho.
Tomek Radomski - 20-09-2004, 01:59

czesc czesc :hello:
Martha - 20-09-2004, 07:24
Temat postu: powitanka od nurkini początkującej
:dance: Już nie mogę się doczekać nastepnego nurkowania.Może zabierzemy sie Czacho z Urwisem.!!!???Odezwijcie sie nurkinie i nurki z Wrocławia i okolic.Pozdrawiam wszystkich bardzo gorąco.Dzieki za miłe powitanka zaraz cieplej na serduchu.
Do zobaczenia nad i pod wodą.MARTHA :wiggle: :ryba:

Przemek - 20-09-2004, 09:54

Hejahej :-D
Witam kolejna damę :)

fajnie że jest was coraz więcej :-D wrocław to kawałek drogi ale mam nadzieje do zobaczenia pod woda:]

pozdrowienia

urwis - 19-10-2004, 09:30

I jak tam na Dolnym Śląsku były jakieś nureczki :?; Odwiedziłaś HORKE którą polecałem :?; W listopadzie będę wn rejonie J.Góry może spotkamy się na zaległej kawce :?;
Piotr - Malediwy - 19-10-2004, 10:34
Temat postu: Witaj
Witaj na forum!!! :beer:
Victoria - 20-10-2004, 01:14
Temat postu: Re: Witaj
Witaj w milym towarzystwie :)
scubamilivoj - 20-10-2004, 02:52
Temat postu: bobry!!
Rany Julek!

Jak to fajnie, ze coraz wiecej kobiet, i to tych najładniejszych, bo nurkujących dołacza na Forum.

Serdeczne pozdrowionka

Milivoj

Martha - 20-10-2004, 17:18

urwis napisał/a:
I jak tam na Dolnym Śląsku były jakieś nureczki :?; Odwiedziłaś HORKE którą polecałem :?; W listopadzie będę wn rejonie J.Góry może spotkamy się na zaległej kawce :?;

Pozdrawiam serdecznie,
ogladałam Twoje zdjęcia w galerii.Superowe.
Jak moje okolice jeleniogorskie w Twoich oczach?
Własnie staamtad przed chwila wróciłam.Daj znac kiedy bedziesz .Nie nurkowałam mnóstwo pracy ale może pojade do Wloch z nurasami. :drink: pa pa

urwis - 20-10-2004, 18:08

Będę od połowy listopada przez całą zimę w Karpaczu i w Szklarskiej Myślę że znajdziemy chwilę na wspólną kawkę :kawa5: i dyskusję o nuraniu :szept: A jak się nie liczysz kalori :waga: to zapraszam na pyszną roladkę :tort: i lody w Karpaczu
Martha - 20-10-2004, 18:13

A co bedziesz robił w moich rodzinnych stronach?Nurkowania pod-lodowe?
Nie licze kalorii, na zime trzeba trochę ob`lożyc sie tłuszczem.Zaproszenie przyjmuje z przyjemnością- ale wiesz przepoczwarzyłam się!Będziesz musiał mnie nosic na rękach i wozic w wózku.Jak to nie przeszkadza - czekam na info kiedy spotkanko z niemowlęciem ... i na piwko! :bobo: :beer:
Dzieciaczki to takie milutkie coś prawda????!!! :litte:

urwis - 20-10-2004, 18:19

Będę uczył też dzieciaczki :bobo: jazdy na nartach ale nie wykluczam nurków podlodowych biorę ze sobą sprzęt
Martha - 20-10-2004, 18:25

To ja w rewanzu będę latać nad Toba motolotnia i podziwiać kunszt nauczycielski.Jestem NIEDOBRY,OPRYSKLIWY,WRZESZCZACY dzieciaczek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ha ha :wicked:
yvette - 20-10-2004, 18:37

Cytat:
Dzieciaczki to takie milutkie coś prawda????!!!

PRAWDA...PRAWDA... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

kjar - 20-10-2004, 18:53

urwis napisał/a:
... ale nie wykluczam nurków podlodowych biorę ze sobą sprzęt

Cześć Urwis,
Gdzie w okolicach Karpacza można nurnąć ?

urwis - 20-10-2004, 18:59

Pilichowice koło J.Góry. Kam. Rumchalpa k/Icina ,Zimnik No i jeszcze Mały i Duży Staw
yvette - 20-10-2004, 20:37

jest jeszcze kilka podmiejskich bajorek...ale ja bym sie nie odwazyla... :mrgreen: