FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!

Mania - 19-09-2004, 16:01
Temat postu: Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!
Wrocilam juz do domu i od razu siadam do kompa by podziekowac Darkowi i Gosi za zorganizowanie zjazdu.
:hearts:

Co tu duzo gadac - bylo super!!!!!
Licze, ze nasz nadworny pisarz - Kuba - opisze zjazd szczegolowo. W kazdym razie nurkowalismy, bawilismy sie i w ogole.

Adminom jeszcze raz WIELKIE DZIEKI

Mania
PS. Podobno strasznie sie darlam na ognisku - obiecuje, ze wiecej nie bede
:fuck:

DarekS - 19-09-2004, 18:00

Z piątkowej Gazety Olsztyńskiej

Sonny - 19-09-2004, 18:12

Do podziekowan i ja sie dołaczam - bylo naprawde SUPER !!. Darek i Gosia okazali sie urodzonymi organizatorami - wszystko dopiete na ostatni guzik i nic nie zawiodło...
Teraz juz wiem jak wszyscy wygladaja... :lol:
Dzieki temu spotakaniu wiele sie dowiedzialem potestowalem sprzet SCUBATECHa i co chyba najwazniejsze (z "testowania") zanurkowalem pierwszy raz :oops: w twinie z workiem (Halicyon Exploror 55lbs) i bylo super !!

PS.
Mania gdyby nie to twoje krzyki to przy ogisku i w ogole nie bylo by tak klimatycznie...
A dzieki ognisku to sie czlowiek zintegrował... :lol: jak nigdzie indziej...

maczaty - 19-09-2004, 18:24

Podpisujemy się pod Manią czwororącz i oblewamy rumieńcem :oops: , cośmy chcieli dać w długą przed pamiątkowym zdjęciem. Oczywiście i tu nie zawiodła legendarna organizacja - kiedy chyłkiem przemykaliśmy z bambetlami, zza sosny czujnie wyłonił się DarekS i w krótkich żołnierskich słowach przekonał nas do zmiany planów :22:

Jednym słowem profeska 24h, piszemy się na 4. edycję :-)

pozdrawiamy
oxum żeńskie i mariusz maczaty

CZACHO - 19-09-2004, 18:25

Czekam z niecierpliwoscia na kolejny spot i mam nadzieje, ze w koncu bedzie w terminie, ktory mi nie bedzie kolidowal ze studiami :(
DarekS - 19-09-2004, 19:02

Sonny napisał/a:
Teraz juz wiem jak wszyscy wygladaja... :lol:

Jest nas już 1488 więc wiesz jak wygląda ok. 8% użytkowników FN

Marcin B - 19-09-2004, 20:00

My też dziękujemy za wspaniale spędzony czas :cool: naprawdę było warto :multi:
Darek dzięki za :help: ( to Edi :-D )

Marcin i Edi

Beny - 19-09-2004, 20:06

Ja takze dolaczam sie do podziekowan.
Darku i Gosiu. Wasz wysilek podjety w zorganizowanie zlotu jest nie do przecenienia. Organizacja wzorowa a nawet wzorcowa.
Jeszcze raz WIELKIE DZIEKI za wszystko.

PS. Tylko kto mnie wykasowal z grupowego zdjecia?
Sonny, czy to czasami nie Twoja sprawka? :-D

pozdrawiam. Beny

Olas - 19-09-2004, 20:10

Oczywiście tak jak moi przedpiscy dziękuję, dziękuję, dziękuję. Było fajosko i w ogóle...

I ja tam byłem karkówkę jadłem i piwo piłem, bawiłem się z Nimi społem aż zasnąłem gdzieś pod stołem...

Izu - 19-09-2004, 20:19
Temat postu: Podziekowania dla Adminow za zlot!!!!!!
hej hej
Zobaczcie jacy jestesmy zadowoleniiiiiii!!!!!
kurcze było kapitalnie, długo bede to pamietac szczególnie ostatnie ognisko....... ;-) :-D
Jeszcze jeden, jeszcze jeden.......
WIELKIE DZIĘKS!

ukusek - 19-09-2004, 21:10

No i ja też mam same pozytywne wspomnienia ze zjazdu. Nawet nasz Admin nie taki brzydki w rzeczywistości. :mrgreen:
Zebrałem całkiem pokaźną kolekcję "smyczy". Do kompletu brakuje mi jedynie " Tanie nurkowanie " od Viki, ale bedę o to jej wiercił dziurę w brzuchu ;-) . Wynurkowałem tabliczkę do nurkowania i świetnie bawiłem się na ognisku.
Z nurków to nocne było ekscytujące pod względemi wielkości i ilości ryb. Jezioro partęczyny było eksytujące bo nigdy jeszcze nie nurkowałem w warunkach prawie zerowej widocznoci. Ostatnie nurkowanie było ekscytujące bo... nurkowałem w trójce z saaaaamym Adminem :-D

kjar - 19-09-2004, 21:13

I ode mnie również wielkie dzięki dla ogranizatorów, sponsorów (się wygrało to i tamto :) ) oraz wszystkich uczestników za atmosferę i wspólne nurki.
Do zobaczenia za rok, być może bliżej Szczecina :idea:

Marta_W - 19-09-2004, 21:18

No, to tylko pozazdrościć!!! Może następnym razem i mi się uda? Pozdrowienia :)
Marcin Kaczmarek - 19-09-2004, 21:50

W imieniu Tomka Stopyry, firmy SCUBATECH i własnym chciałbym serdecznie pogratulować organizatorom Darkowi i Gosi za stworzenie wspaniałej atmosfery, która pozwoliła na dobrą zabawę w wodzie jak i przy ognisku. Wszystkim obecnym serdecznie dziękuję za ciekawą dyskusje, dobrą zabawę i świetne nurki. Jednocześnie jak już wspomniał Kjar dołożymy wszelkich starań aby następny Zlot Forum odbył się bliżej Szczecina.
Przemek - 19-09-2004, 21:52

Już zamieściłem dziękczynnego posta, ale raz jeszcze : WIELKIE DZIĘKI DARKU I GOSIU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdrowienia dla wszystkich z którymi miałem okazje nurkować, oraz dla scuba-tech za możliwość przetestowania sprzęciku:]

Do zobaczenia na następnym zjeździe albo i szybciej:>

Mania - 19-09-2004, 21:54

Ja jeszcze tylko gwoli wyjasnienia dla tych, ktorych nie bylo. Ta flaszka na zdjeciu to byla nagroda pocieszenia w konkursie piosenkarskim dla Marty i Gosi.
Mania
PS. Szkoda, ze trzeba czekac rok na nastepny zjazd :((((((

Sonny - 19-09-2004, 21:56

Cytat:
Jednocześnie jak już wspomniał Kjar dołożymy wszelkich starań aby następny Zlot Forum odbył się bliżej Szczecina.

To moze na polwyspie... :lol: jakies wraczki wychaczymy wtedy.... :cool:
Fajnie bedzie... :lol: :mrgreen: :cool:

urwis - 19-09-2004, 22:01

Również dołączam się :cmook: i chylę głowę przed organizatorami.
Maniu nie trzeba czekać rok możemy to zrobić :tam: pod koniec maja 2005 a to już blisko>>>>>>> :pajac:

Te_Pe - 19-09-2004, 22:09
Temat postu: miejsce na maj 2005
urwis napisał/a:
Również dołączam się :cmook: i chylę głowę przed organizatorami.
Maniu nie trzeba czekać rok możemy to zrobić :tam: pod koniec maja 2005 a to już blisko>>>>>>> :pajac:

Jako ten, który nie pojechał, wnoszę piemny wniosek, by nastepny zlot był na przecięciu linii Wrocław-Olsztyn i Szczecin-Rzeszów. Na pewno bedzie wtedy więcej osób...

Aż żal ściska, że mnie tam nie było...

Sonny - 19-09-2004, 22:11

Ze tak sie zapytam:A czemu akurat pod koniec maja 2005 ?? (nie, zebym mial cos do daty..poprstu jestem ciekawy... :oops: )
urwis - 19-09-2004, 22:17

Nie uważasz że będzie lepsza woda??????
CZACHO - 19-09-2004, 22:21

Ja tam moge nawet w zimie... byleby towarzystwo dopisalo :)
urwis - 19-09-2004, 22:23
Temat postu: Re: miejsce na maj 2005
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda???????? :wanna:
Darka - 19-09-2004, 22:25

I my serdecznie dziękujemy za możliwość spotkania się z Wami, wspólnego ponurania i szansę wynurania wspaniałej nagrody (Heweliusz już czeka... :-D ). Żałujemy, że nie było nas na wspólnym zdjęciu, ale na pewno nadrobimy to na następnym zjeździe. Pozdrawiamy wszystkich, którzy byli! Niech żałują Ci, których tam zabrakło!
Więlkie dzięki dla Darka i Gosi za organizację.
Agnieszka i Przemek.

Waldemar Jarzynka - 19-09-2004, 22:29

Darku, Gosiu, Maniu - wielkie dzięki za wspaniałą zabawę. Włozyliscie w to
masę pracy i wysiłku za co chylimy przed Wami czoła :rozpacz: :rozpacz:
Wszystkich malkontentów prosimy o organizację FORUM w nastepnym roku.
Pozdrowienia dla wszystkich FORUMOWICZÓW :-D
Monika i Waldek

Pisklak - 19-09-2004, 22:31

A mi w piatek doslownie na godzine przes wyjazdem (bylem juz spakowany) rozchorowalo sie dziecko i caly weekend spedzilem w szpitalu :cry:
Nawet nie wiecie jak wam bardzo zazdroszcze imprezy (zazdroscilem caly weekend spogladajac dodatkowo za okno, widzac jaka sie trafila fantastyczna pogoda)

Pozdr.
Pisklak

Te_Pe - 19-09-2004, 22:34
urwis napisał/a:
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda???????? :wanna:

z mapki http://www.nurkomania.pl/a0180.htm
wynika chyba, że najbardziel centralnie leży powidzkie.....

chyba, że ktoś znajdzie nowe miejsce...

PiotrS - 19-09-2004, 22:36
Temat postu: re
nie byłem.stop.barzo chciałem.stop.nie mogłem.stop.może następnym razem.stop.POZDRAWIAM.stop. ;-)
CZACHO - 19-09-2004, 23:03
Te_Pe napisał/a:
z mapki http://www.nurkomania.pl/a0180.htm
wynika chyba, że najbardziel centralnie leży powidzkie.....

chyba, że ktoś znajdzie nowe miejsce...

Wg tej mapy Nieslysz ma 56m, a w rzeczywistosci nie przekracza 3x (ja znalazlem max 23) :)

Z mojego punktu widzenia, fajnie by bylo zrobic cos w centrum Polski...
Typu wlasnie Nieslysz (niezwykle bazy ZHP, sprezarke mozna zorganizowac swoja) czy okolice :)

Polnoc Polski zbyt daleka :(

Jacek Madejski - 19-09-2004, 23:07

Witajcie ponownie
Również dziękuję raz jeszcze. Było super. Niezapomiane nocne nuranie z rybami ( rewelacyjny szczupak i węgorze), niezapomiane nurkowanie hardkorowe przy zerowej widoczności, niezapomniane ognisko i niezapomniane towarzystwo. Do rychłego zobaczenia i wspólnego nurczenia
Pozdrawiam

Mariusz Ignatowicz - 19-09-2004, 23:20

Witam wszystkich w swoim pierwszym poście.

Po pierwsze - prywatnie.
Oryginalny nie będę.
Organizacja: 10 (piję do Gosi i Darka i wszystkich, którzy organizowali imprezę - bądź co bądź - na ponad 100 osób). Wielkie dzięki!
Atmosfera: 10. Więc może by więc robić zlot nie raz na rok, ale częściej? Wariant minimum - oprócz zakończenia sezonu - również rozpoczęcie? Np. w marcu, a nie, jak proponuje Urwis, w maju?
To również opinia Tadzia i Jędrka. BTW - podobno niektórzy wczoraj przy ognisku widzieli podwójnie :-D

Po drugie służbowo.
Relacja ze zlotu ukaże się w najbliższym wydaniu MN NitroX - rozmawiałem już z naczelnym. Sam magazyn będzie na początku października.
W imieniu całego zespołu redakcyjnego dziękuję też za wszelkie uwagi dotyczące pierwszego numeru. I czekam na kolejne.
W organizację następnego zlotu włączymy się bardziej aktywnie.

Po trzecie :) półsłużbowo. Niestety, zaproponowane przez Manię w pierwszym poście zdjęcie nie zostanie wykorzystane. Autocenzura to się chyba nazywa :-D

Pozdrawiam

Mariusz Ignatowicz

PS. Darku i Gosiu - Tadzio i Jędrek cały czas pytają o Olę...

Victoria - 19-09-2004, 23:30

Hej,
Bardzo dziekuje Gosi i DarkowiS za wysilek, ktory wlozyli w organizacje. Jestescie wielcy!
Dziekuje wielu sponsorom, ktorzy ufundowali wspaniale nagrody. Nurkowanie po baloniki bylo bardzo ekscytujace :)
Bardzo mi bylo milo poznac tak wiele osob, ktore znalam do tej pory z sieci oraz tych, ktore nas tylko czytaly do tej pory. Niektore z nich obiecaly, ze sie wlacza do naszej dyskusji :)
Mam nadzieje, ze zawiazane znajomosci zaowocuja w przyjaznie i wspolne nurkowanie.
Mam taki pomysl, aby ponumerowac osoby na zdjeciu i przypisac nicki z forum. Bardzo sie staralam, ale chyba nie udalo mi sie zapamietac wszystkich nickow kilkudziesieciu osob, ktore mialam przyjemnosc poznac na zlocie.
Jeszcze raz serdeczne dzieki, za sympatyczny weekend ;)

TECHNISUB - 20-09-2004, 08:11

dzięki, że dałem się namówić
mimo czarno-białego identyfikatora :lol:

jak następnym razem nie pojadę to do Częstochowy pójdena kolanach :mrgreen:

do zobaczenia przy tak pięknym :lol: ognisku

Kuba - 20-09-2004, 08:24

Gosia, Darek, Pitt_M, Rysio i wszyscy, ktorzy maczali palce przy organizacji zlotu - WIELKIE DZIEKI
bawilem sie swietnie, naprawde swietnie bylo spotkac w rzeczywistosci wiele z tych jedynie wirtualnie znanych osob
buziaczki (dla Gosi) i usciski (dla reszty towarzystwa)

Cytat:
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda????????
w "okolicy" jest jeszcze Biale (niedaleko Plocka). jest glebokosc (ja tam bylem na 30, ale jest glebiej), te legendy o podwojnym dnie... :)
tyle, ze widocznosc to tam byla slabiutka

Kuba

ps. Maniu...relacja bedzie, ale....lepiej by ja chwilowo tutaj zamiescil kto inny. moja bedzie gotowa pewnie dopiero z jakis tydzien.
a tak przy okazji - Maniu przy ognisku darlas sie okropnie (ale nie bardziej niz zwykle) :) caluski

:wave: papa

Beny - 20-09-2004, 08:24

Cytat:
Bardzo mi bylo milo poznac tak wiele osob, ktore znalam do tej pory z sieci

To jest taka dziwna siec z ktorej nie chce sie wycinac :-D
Nieprawdaz Victoria?

pozdrawiam. Beny

bd* - 20-09-2004, 08:37

Ja również chciałem podziękować.
Nasunęły mi się takie przemyślenia.
Przede wszystkim akwen był bardzo bezpieczny.
Wzorowe zabezpieczenie nurkowań, i tu podziękowania również dla Rysia z OCN ( Olsztyńskiego Centrum Nurkowego).
Jestem przekonany, że kursantów OCN przybędzie, ( chociaż wiem, że w chwili obecnej też jest ich sporo)
Miejsce ze względu na dojazd też moim zdaniem, b. Dobre.
Super cena! Był to dobry pomysł, żeby kosztem standardu obniżyć maksymalnie cenę ( i tak większość czasu spędzaliśmy w wodzie i przy ognisku.)
Jestem przekonany, że wpłynęło to na frekwencję.
Organizatorzy są pewnie teraz trochę zmęczeni, ale jak wypoczną to jestem przekonany, że zorganizują nam następną taką fajną imprezę.
Jeszcze raz wyrazy podziękowania i podziwu.

Mania - 20-09-2004, 08:54

Waldemar Jarzynka napisał/a:
Darku, Gosiu, Maniu - wielkie dzięki za wspaniałą zabawę. Włozyliscie w to
masę pracy i wysiłku za co chylimy przed Wami czoła :rozpacz: :rozpacz:
Wszystkich malkontentów prosimy o organizację FORUM w nastepnym roku.
Pozdrowienia dla wszystkich FORUMOWICZÓW :-D
Monika i Waldek

Ja bylam tam tylko gosciem. Organizacja zajeli sie Darek, Gosia, Pitt_M i Rysio - OCN - to im sie naleza podziekowania.
A jest za co...
Kuba - obiecalam ze nastepnym razem bede cichutka jak myszka.....
Mania
PS. a nie da sie bys wczesniej cos skrobnal????

Wesołek - 20-09-2004, 08:57

Witam wszystkich i miło mi bardzo że zlot wypadł wspaniale a zarazem przykro mi ze nie dane mi było spotkać się z wami ale następnym razem będę się bardziej starał.
A co do propozycji następnego spotkania w bardziej centralnej części Polski jest bardzo ciekawa mogę tak jak kolega Te_Pe zasugerować Powidzkie (naprawdę bardzo czyste jeziorko z atrakcjami) a i w okolicach znajdują się ciekawe i czyste miejsca które osobiście polecam Budzisław, Przyjedzierze w każdym z tych miejsc są ośrodki w których można się zakwaterować .
Pozdrawiam Ryniu

Foczka - 20-09-2004, 09:06

Zjazd był naprawdę bardzo udany. Chylę głowę przed gronem organizatorskim. :padn:

Moje główne podziękowania idą w kierunku SCUBATECH'A za skuterki. To była przednia zabawa. Martuśka mam nadzieję, że jeszcze kiedyś powtórzymy podwodny wyścig :mrgreen:

A w drugiej kolejności uściski dla moich przemiłych towarzyszy nocnego. Węgorzyki zapamiętam na zawsze powiązane z Wami ;-)

Co do ogniska, to fakt pozwoliło się mile zintegrować. Dzięki za interesujące dyskusje. Mania było głośno, ale chyba obedziemy się bez utraty słuchu :razz:

Dzięki, że byliście i mam nadzieję, że spotkam się z Wami szybciej niz za rok.

urwis - 20-09-2004, 09:09

Dołączam się do podzieńkowań dla Pitta-M ,Rysia z OCN-u i również specjalne podziękowania należą się koledze ze sprężarkowni, który w czasie gdy my dobrze bawiliśmy się przy ogniskach dbał o nasze butelki i napełniał je bardzo dobrą mieszanką ,która pomagała znieść skutki zespołu długiego wieczoru.

Do Mani: nie obiecuj ,nie obiecuj - :tam: " Rozum mówi,że nie ale silna wola zwycięża"

DarekS - 20-09-2004, 09:28

Ja również pragnę podziękować tym, którzy pomogli mi w organizacji tego spotkania. Szczególne podziękowania należą się dla Pitt_M za wyszukanie i wskazanie miejsca spotkania oraz czynny udział w organizacji, kierownikowi Stanicy Wodnej PTTK w Bachotku za wyrozumiałość, cierpliwość i pomoc w kwaterowaniu uczestników, szefowej kuchni za wspaniałe jedzonko (głównie to na ognisku, a przede wszytkim smalec). Dziękuję również ocn za pomoc w sprawnym przeprowadzeniu i zabezpieczeniu nurkowań.

Dziękuję wszystkim sponsorom: wydawnictwu magazynu WIELKI BŁĘKIT, wydawnictwu magazynu NITROX, firmie SCUBATECH, DIVE-TREK, COLONA Divers, Olsztyńskie Centrum Nurkowania, Oceanxplorers, PPHU "Sportex", Oceania, oraz innym których pominąłem, a ufundowali nagrody. Szczególnie dziękuję tym którzy oprócz ufundowania nagród uczestniczyli w naszym spotkaniu.

Dziękuję Tomkowi Stopyrze za możliwość przetestowania przez uczestników III spotkania FN najnowszego sprzętu firmy SCUBATECH, oraz wszystkim uczestnikom za przybycie.

Mania napisał/a:

Czy ktoś wierzy w garbate aniołki ?

Mania - 20-09-2004, 09:43

DarekS napisał/a:

Mania napisał/a:

Czy ktoś wierzy w garbate aniołki ?

Ja.... :angel2:

nuras5 - 20-09-2004, 10:04

A mnie w ostatniej chwili zablokowało i nie mogłem przyjechać, mimo, że byłem już spakowany :cry: :cry: :cry:
Tomek Radomski - 20-09-2004, 10:12

Dziekujemy organizatorom, pomocnikom organizatorow, sponsorom, obsludze, zabezpieczajacym, dajacym jesc i pic oraz wszystkim, z ktorymi mozna bylo gadac, nurkowac i wchlaniac wszystko co bylo do wchlonienia.

Ania i Tomek oraz mikroKuba

P.S.1
specjalne podziekowania dla wspanialych opiekunek naszego szkodnika.
;OK;

P.S.2
a Manie to bylo slychac w Brodnicy (doniosla poranna prasa)

grzesnur - 20-09-2004, 10:27

Wielkie dzieki dal organizatorow - bylo SUPER! :lol:
Niestety nie moge teraz wiecej napisac - ale nadrobie to w tym tygodniu
i podziele sie paroma przemysleniami.

Pozdrawiam wszystkich serdecznie
grzesiek

Chopin - 20-09-2004, 10:41

POPROSTU FAJOWO BYŁO - A SOBOTNIE JEDZONKO PRZY OGNISKU POWINNO PRZEJŚĆ DO LEGENDY - EH TA KARKÓWECZKA - MNIAM, MNIAM. A latarki ScubaTech są OK!

ps FOCZKA THX - NOCNE Z DZIEWCZYNĄ TO JEST TO !!! było miło - szkoda,że nam tak szybko zmarzłaś

Chopin

Zygfryd Dziatłowski - 20-09-2004, 10:48

nie wiem juz co dodac, poprzednicy wszystko juz powiedzieli na temat zlotu, moge sie tylko dolaczyc swoje podziekowania wszystkim organizatorom, no i thx za mila atmosfere dla tych z ktorymi bylismy przy ognisku.
dooverone - 20-09-2004, 11:07

Hej
Imprezka była super, a pogoda stanęła na wysokości zadania.

Pozdrawiam wszystkich

Garnett - 20-09-2004, 11:18

[quote="Kuba"])

Cytat:
To wypada w okolicach Łodzi, a jest tam jakaś woda????????
w "okolicy" jest jeszcze Biale (niedaleko Plocka). jest glebokosc (ja tam bylem na 30, ale jest glebiej), te legendy o podwojnym dnie... :)
tyle, ze widocznosc to tam byla slabiutka

Witam wszystkich
Niestety nie moglem byc na zlocie czego bardzo zaluje ale nie pozwolily mi na to problemy finansowo-sercowe :(

Jezeli chodzi o to jez.Biale to widocznosc z tego co pamietam pod koniec lipca byla calkiem calkiem a na nocnym to rewelacja tylko niestety nie widzialem tam w poblizu zadnego osrodka wyp. ale jest pole namiotowe a pod woda platworma i polonez :)

Cynek - 20-09-2004, 11:34

Ja rowniez chcialem podziekowac za fantastyczny weekend. Poznac Was w realu to bylo niesamowite przezycie. Do tej pory rzadko udzielalem sie na forum ale obiecuje ze bede czesciej... :) Jeszcze raz wielkie dzieki i zycze nam wszystkim, abysmy sie czesciej spotykali na wspolnych nurach ... :)

PS: Mania ognisko bez twojego krzyku, nie byloby takie niepowtarzalne:)

PS2: Zyga, Jacek mam nadzieje ze Heweliusz wypali:)

Czarek Abramowski - 20-09-2004, 12:42

Hej,

Oceanxplorers także się dołącza z gratulacjami za profesjonalną organizacje Zjazdu.........tylko ta widocznośc pod wodą ;-) ..........
Z niecierpliwością czekamy i oferujemy swój udział-patronat nad następnymi takimi zlotami.

Jednoczesnie chcieliśmy oficjalnie oświadczyć, że ten garniec ze szmalcem to nie my.

pzdr
Czarek

Tiooo - 20-09-2004, 13:05

wrzućcie gdzies zdjęcia na serwer ze zlotu FN, żebym mógł coś pooglądać :-D
Aston - 20-09-2004, 15:48

:wave: :wave:

Zlot byl super - podziekowania ode mnie i Arcadii dla organizatorow! Milo bylo zobaczyc ponownie "stare" twarze i "nowe" nicki.
Nastepny Zlot FN obowiazkowy!

:wave: :wave: :wave:

Mania - 20-09-2004, 16:19

Mariusz Ignatowicz napisał/a:
Witam wszystkich w swoim pierwszym poście.

Z tego wszystkie zapomnielismy przywitac Mariusza na forum. Fajnie, ze byles na zjezdzie i mam nadzieje, ze bedziesz tez stalym czytelnikiem i "pisaczem" na forum nuras.
Mania
PS. Independent doubles sa cool!!!!!

Misteres - 20-09-2004, 16:32

Niniejszym chcialem napisac, ze, jakem Misteres, jesli uda mi sie wstrzelic w nastepny zlot funduje trzylitrowego whiky'acza dla najzalosniejszego wyjca ogniskowego.
Macie kilka miesiecy do cwiczen. :mrgreen:
----------------------------------------------

Pozdrawiam bardzo, bardzo deszczowo.
Misteres

Sonny - 20-09-2004, 18:18

Co Ty ?? :?: Nie rob ludzia zludzen, ze wygraja...Mania jest bezkonkurencyjna...Taka mala osoba (Maniu mam nadzieje ze mi wybaczysz... :oops: ), a taka w niej sila drzemie...
Misteres - 20-09-2004, 18:41

Slowo sie rzeklo :!:
Ale uprzedzam, ze nie zamierzam oddac takiego dobra bez walki :maniac: :rocket: :snajp:

I niech wygra najlepszy (-sza ?)

Mariusz Ignatowicz - 20-09-2004, 20:31

Mania napisał/a:

mam nadzieje, ze bedziesz tez stalym czytelnikiem i "pisaczem" na forum nuras.

Czytelnikiem, i to dość namiętnym, jestem od dość dawna.
A pisaczem... Cóż, na wiele tematów wypowiadać się po prostu nie mogę, choć - przyznaję - ręka czasem aż świerzbi, oj, świerzbi bardzo :)

Mania napisał/a:

Independent doubles sa cool!!!!!

Tylko że w perspektywie czterech lat oznacza to dla mnie quadrowanie (quadruplowanie?) sprzętu, a nie dublowanie :-D

Pozdrawiam

Mariusz

Kriss - 21-09-2004, 12:33

Żegnając się z Adminami - mówiłem , że było super . Bo było .

Niniejszym Macie to na piśmie - wraz z dużymi ukłonami i podziękowaniami za nakłady pracy i czasu . Żeby to docenić trzeba samemu coś zorganizować , o czym nie zawsze pamiętają oceniacze i krytycy . Tych ostatnich mamy w ..... i niech żyje Kubuś Puchatek .

Pzdr- Kriss

GosiaS - 22-09-2004, 09:52

GDYBY NIE WY WSZYSCY NA PEWNO NIE BYŁOBY TAK FAJOWO. DO ZOBACZENIA NA NASTĘPNYM ZLOCIE.
KUBUŚ PUCHATEK DZIĘKUJE BARDZO BARDZO !!!

WolfEeel - 23-09-2004, 00:47

Ludziów jak mrówków :shock:
DarekS - 01-10-2004, 16:11

Dzięki uprzejmości administratorów portalu nurkowa-polska można przeczytać tam relację z naszego spotkania, do czego wszystkich zachęcam.