| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Po powrocie z Antarktyki...
scubamilivoj - 19-10-2004, 00:46 Temat postu: Po powrocie z Antarktyki... Witam ponownie!
Bardzo przepraszqam wszystkich przyjaciol oraz wielbicieli, takze trych potencjalnych, za straszna posuche z mojej strony po powrocie z Antarktyki, ale brak dostepu do kompa, na poczatku, a pozniej spray personalno-rodzinne zmusily mnie do nie odzywania sie na
Forum przez jakis czas.
W koncu jestem i postaram sie jakos czas stracony nadrobic. Mam nadzieje, ze mnie jeszcze troche lubicie???
Do tej pory wisze Wam jakies fotki, relacje oraz spotkanie na piweczku. Mam nadzieje, ze w miare szybko nadrobimy zagubiony czas...
Pzdr
Milivoj
Moj email: scubamilivoj@poczta.onet.pl
scubamilivoj@inet.hr
Mania - 19-10-2004, 08:54
No nareszcie!!!!!!!!!
Juz sie nie moglam na Ciebie doczekac. A zdjecia i dluzsze opowiesci KONIECZNIE!!!!!
Caluski wielkie
Mania
Tomek O. - 19-10-2004, 09:17
Czekamy z niecierpliwością na obszerną relację z podwodnego (i nie tylko) świata Antarktyki.
Przemek - 19-10-2004, 09:48
Lubimy, lubimy
Mamy tylko nadzieje że już niedługo opowiesz nam coś i jakies zdjątka pokażesz...:D
Chopin - 19-10-2004, 22:41
no miło, że już wrócileś @@@!!!
Chopin
Cynek - 19-10-2004, 23:58
Pozdrawiam i czekam na Twoją PEŁNA relację z pobytu. Twoj list tylko połechtał moją rządze wiedzy na temat tamtych krajobrazów i widokow podwodznych... i nie tylko
Czekam z niecierpliwoscią
Cynek
Victoria - 20-10-2004, 00:15 Temat postu: Re: Po powrocie z Antarktyki... No wreszcie paskudo!
Ile mozna czekac...
scubamilivoj - 20-10-2004, 01:09 Temat postu: no dobra Dobra dobra!!!
Jestem juz jakis czas, ale sie nieskladalo...
Jestem juz i postaram sie byc obecny na Forum i .... no wlasnie zaproponujcie jakowys miting... Jestem otwarty na propozycje.... od przyszlego tygodnia wprzod.... Cos wymyslimy chyba wspolnie, nie???
Pzdr
Milivoj
Victoria - 20-10-2004, 01:12 Temat postu: Re: no dobra Przygotuj sie na porzadny wyklad dla nas przyniesiesz laptopa ze zdjeciami?
Wtorek, wtorek
Jasiu, szykuj dla nas dol
Sandii, szykuj projektor
scubamilivoj - 20-10-2004, 01:28
Powoli powoli!!!
Oczywiscie, ze tak! Z mila checia! Ale musicie mi dac troche czasu...
Moze za dwa tygodnie... wstepnie...???
Milivoj
Aston - 20-10-2004, 01:35
Witam!
Ciesze sie, ze wrociles na zywca!
Nie w jednym kawalku! (tez powrot!)
Czekam, czekamy na opowiesci i zdjecia!
Pozdrawiam!
Victoria - 20-10-2004, 01:35 Temat postu: Re: no dobra No i zaczelo sie... najpierw napisal:
| scubamilivoj napisał/a: | | Jestem otwarty na propozycje.... od przyszlego tygodnia wprzod.... |
A potem sie wycofal
| scubamilivoj napisał/a: | | Powoli powoli!!! Oczywiscie, ze tak! Z mila checia! Ale musicie mi dac troche czasu... Moze za dwa tygodnie... wstepnie...??? |
scubamilivoj - 20-10-2004, 01:43 Temat postu: łłłłłłłłłeeeeee Tylko bez łapania za słówka.... musze przeciez cos przygotowac aby wyjsc na profesjonaliste....
No chyba, ze beda dwa spotkania... jedno nieformalne, drugie formalne ... z prezentacja...
Victoria - 20-10-2004, 01:51 Temat postu: Re: łłłłłłłłłeeeeee
| scubamilivoj napisał/a: | Tylko bez łapania za słówka.... musze przeciez cos przygotowac aby wyjsc na profesjonaliste....
No chyba, ze beda dwa spotkania... jedno nieformalne, drugie formalne ... z prezentacja... |
Nie moglam sie powstrzymac Poza tym, to tak zebys sie znowu poczul jak "u siebie"
| scubamilivoj napisał/a: | | No chyba, ze beda dwa spotkania... jedno nieformalne, drugie formalne ... z prezentacja... |
Trzymam Cie za slowo
Aston - 20-10-2004, 02:02
:wawe:
Powtornie, super, ze jestes tez na FN!
scubamilivoj - 20-10-2004, 02:05
Jestem jestem....
Nawet reaktywowalem GG...
Viktoria - nie obiecuj sobie za duzo, bo na Stacji kiepsko placa...
Buziaki
Milivoj
scubamilivoj - 20-10-2004, 02:09
Tak apropos opowiesci - odsylam do Magsazynu NITROX - w pierwszym numerze znajdziecie troche info, oraz do NURKOWANIA, ktore jakos przez pare miesiecy nie moze wydrukowac naszego artykulu. Mam nadzieje, ze to w koncu nastapi... kiedys...
Przy okazji - GORĄCO pozdrawiam nurasow z "Barakudy" z Poznania, ktorzy zaprosili nas na prezentacje do siebie do Klubu!!! GORĄCE buziaki - Marta i Milivoj
vide www.barrakuda.poznan.pl
Pzdr
Milivoj
Art - 20-10-2004, 18:27
Bardzo się cieszę Milivoj, że jesteś już w naszym kochanym kraju!
Kiedy spotkanie w Heńku? Ten wtorek czy następny????
scubamilivoj - 21-10-2004, 23:54 Temat postu: spotkanko Jezeli o mnie chodzi tio moga byc, jak wczesniej pisalem, nawet dwa. Za dwa wtorki moge miec juz gotowa jakas prezentacje, na ten na pewno nie zdarze.
Generalnie decyzje pozostawiam Wam - za dwa tygodnie moge byc gotowy kompleksowo...
Pzdr
Milivoj
Mania - 22-10-2004, 09:31 Temat postu: Re: spotkanko
| scubamilivoj napisał/a: | | za dwa tygodnie moge byc gotowy kompleksowo... |
Obiecujesz czy straszysz???
Odmarza?
Mania
yogi - 23-10-2004, 12:18
To my Wam bardzo dziękujemy prezentacja i relacja była jak najbzrdziej PROFI
pozdrawiamy z PYRLANDI
Whiskey - 23-10-2004, 12:59
niestety nie dotarlem do barakudy... teraz jeszcze bardziej zaluje
scubamilivoj - 26-10-2004, 00:47 Temat postu: Re: spotkanko
| Mania napisał/a: | | scubamilivoj napisał/a: | | za dwa tygodnie moge byc gotowy kompleksowo... |
Obiecujesz czy straszysz???
Odmarza?
Mania |
Kochan Maniu!
Straszyc jest czym bo juz dawno wszystko odmarzlo, ale... brakowalo mi Twego i Wiktorii sarkazmu oraz poczucia humoru...
Buziaczki wielgasne..
scubamilivoj - 26-10-2004, 00:51
| yogi napisał/a: | To my Wam bardzo dziękujemy prezentacja i relacja była jak najbzrdziej PROFI
pozdrawiamy z PYRLANDI |
Naprawde nie ma za co!!!! To nam bylo strasznie milo. tez cos takiego zrobic w sposob w jaki Wy to zorganizowaliscie!!!! Nie chcial bym kadzic, ale bylo to dla nas naprawde mile przeżycie, to, ze ktos byl tymze TAM pojechalismy, zainteresowany.
Wielkie dzieki i ogromne pozdrowienia...
Milivoj
scubamilivoj - 26-10-2004, 00:52
| Whiskey napisał/a: | niestety nie dotarlem do barakudy... teraz jeszcze bardziej zaluje |
Duzej straty chyba nie bedzie, bo wladze klubu zaprosily nas znowu... wiec zawsze jest mozliwosc wysluchania tych naszych wypocin jeszcze raz...
Mili
scubamilivoj - 26-10-2004, 00:54
| Art napisał/a: | Bardzo się cieszę Milivoj, że jesteś już w naszym kochanym kraju!
Kiedy spotkanie w Heńku? Ten wtorek czy następny???? |
Poniewaz wtorek to 2 listopada, to moze nie jest najlepszy dzien to niesmialo chcialbym zaproponowac 4 XI lub kolejny wtorek. Przede wszystkim jest szansa, ze bedziecie mieli 4 prelegentow... a nie tylko paskudziarza mnie...
Pzdr
Milivoj
scubamilivoj - 02-11-2004, 21:14 Temat postu: no i ??? Wymysliliscie w koncu cos????
Cisza w eterze straszliwa...
Mania - 02-11-2004, 23:02
No wlasnie w innym watku sie pytalam kiedy.
Proponuje nastepny wtorek (znaczy za tydzien). jesli ci odpowiada jutro rano oglosze to glosno, OK?
Mania
Victoria - 03-11-2004, 05:19
| scubamilivoj napisał/a: | | Viktoria - nie obiecuj sobie za duzo, bo na Stacji kiepsko placa... |
Hmmmm??
| Mania napisał/a: | | Proponuje nastepny wtorek (znaczy za tydzien). jesli ci odpowiada jutro rano oglosze to glosno |
Tylko sprobuj... bedziesz miala glosny protest
Nasza slodka (uwaga wazelina) Maniu, wtorek ok, ale za 2 tygodnie
scubamilivoj - 03-11-2004, 10:38
Niech bedzie nawet i za dwa tygodnie - Maniu i Viki - czytalem Wasza "polemike" na ten temat,w innym watku, tylko niech juz sie ustali!!!
Pzdr
Milivoj
Victoria - 03-11-2004, 10:42
Dawno tak chyba nikt nie walczyl o zobaczenie Ciebie
Rozumiem, ze wtorek za 2 tygodnie jest klepniety
scubamilivoj - 03-11-2004, 10:48
| Victoria napisał/a: | Dawno tak chyba nikt nie walczyl o zobaczenie Ciebie
|
To miłe bardzo jest.... az mi sie łezka w oku zakreciła.
Wtorek, 16 XI, ????????
Mania - 03-11-2004, 11:04
No dobra to ustalamy - wtorek 16 - go.
sandii rozumeim tradycyjnie przynosi projektor. Vikcia "za kare" dzwoni do Janka co by zarezerwowac dol dla nas.
Milivoj - Ty to masz wziecie - pewnie teraz wszystkie chlopaki Ci zazdroszcza - kobity sie o Ciebie bija....
Mania
scubamilivoj - 04-11-2004, 12:36 Temat postu: a moze filmik... Jakby dalo rade załatwic telewizorek z magnetowidkiem to moze filmik bym poscil, z pod wody tez...
Przemek - 08-11-2004, 11:25
Kurcze ale fajnie, prosze o rezerwacje miejsca;]
scubamilivoj-> czy będzie można sobie przegrac filmiki????
scubamilivoj - 08-11-2004, 18:06
| Przemek napisał/a: |
scubamilivoj-> czy będzie można sobie przegrac filmiki???? |
Na razie nie, ze wzgledu na brak czasu oraz mozliwosci sprzetowych, ale mysle ze "w przyszlosci" tak wiec bede mial to na uwadze.
Pzdr
Milivoj
Przemek - 08-11-2004, 18:16
Szkoda
ale trzymam cie za słowo
pozdrawiam
Victoria - 15-11-2004, 09:22
Przypomina sie o spotkaniu http://forum.jds.pl/viewtopic.php?p=36101#36101
|
|