FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Tomek Zabierek - dziekujemy!!!!

Mania - 24-11-2004, 09:03
Temat postu: Tomek Zabierek - dziekujemy!!!!
Co tu duzo gadac - gdyby nie to, ze zrobilo sie juz calkiem pozno, mysle ze moglibysmy jeszcze dlugo siedziec - ilosc przekazanej wiedzy przekracza moj maly rozumek. Mam tez swiadomosc, ze to zaledwie maly procent tego, czego mozna sie od Tomak nauczyc.
Z mojej strony BARDZO DZIEKUJE za spotkanie i wyklad.
Po raz kolejny przekonuje sie, ze jeszcze straaaasznie duzo trzeba sie jeszcze nauczyc - praktyki i teorii.
Zaba - wielkie dzieki!!!!
Mania

Przemek - 24-11-2004, 09:05

Kurcze, jakieś spotkanie było!!!???
:sad:

malyna - 24-11-2004, 09:13

Przemek napisał/a:
Kurcze, jakieś spotkanie było!!!???
:sad:

No własnie.Składam oficjalne zażalenie na tych co wiedzieli, a nie powiedzieli :angryfire: ...z imienia wymieniać nie będę:)

Mania - 24-11-2004, 09:17

Hmmm, wystarczylo czytac Forum Nuras......
I wszystko byscie wiedzieli.
Mania

malyna - 24-11-2004, 09:21

Mania napisał/a:
Hmmm, wystarczylo czytac Forum Nuras......
I wszystko byscie wiedzieli.
Mania

zawsze takie rzeczy są w zaproszeniach:(

Przemek - 24-11-2004, 09:30

Hmm musiałem jakoś przeoczyć :???: :sad:
no nic bede piniej uwazal na przyszlosc :-D

icek - 24-11-2004, 10:13

i ja sie przylaczam do maninych podziekowan - a kto nie byl, niech zaluje :-)
teraz przynajmniej jestem w stanie zidentyfikowac trzy z szesciu bledow na oslawionym zdjeciu...

wielkie tez dzieki dla organizatorow - Macka i Mariusza!
pozdrawiam,

Art - 24-11-2004, 10:28

Wielkie dzięki dla Tomka!!!

Teraz już wiem, że żabka prosta nie jest a naukę zacząć trzeba z nieco innej strony :)

Jeśli chodzi o spotkanie to żeby być na bieżąco to wystarczy po wejściu na forum kliknąć zobacz posty od ostatniej wizyty - temat miał sporo komentarzy więc trudno było na niego nie trafić.

Pozdrawiam

maczaty - 24-11-2004, 10:32

malyna napisał/a:
No własnie.Składam oficjalne zażalenie na tych co wiedzieli, a nie powiedzieli :angryfire: ...z imienia wymieniać nie będę:)

Przecież pisał Ci żem na GG... :rocket:

Sandii - 24-11-2004, 11:43

Cytat:
Przecież pisał Ci żem na GG...

no malyna, nie kombinuj tylko napisz że ci się nie chciało

spotkanko pierwsza klasa, fajne zebranie do kupy luźnych informacji o DIR, technice, deco i wachlowaniu płetwami
Dzieki
Sandii

waldo - 24-11-2004, 13:17
Temat postu: Re: Tomek Zabierek - dziekujemy!!!!
Przyłączam się do podziękowań.
Spotkanie bardzo udane. Tomek przekazał dużą dawkę wiedzy.

Wielkie dzięki !

MTBiker - 24-11-2004, 17:35

Podziekuje i ja -
troche starych znajomych - sporo nowych nieznajomych - kilka osob oprocz nickow bede kojarzyl i z reala
A Tomkowi dzieki za backkicka przypomnienie podstaw fizyki i opisanie motoryki ruchu - teraz zycie stalo sie prostsze ;-)

Pzdr
Lukasz Lechowicz

goha - 24-11-2004, 22:27

I od nas Wielkie Dzięki.
Mamy nieoczekiwane tematy do rozważań.

Od razu piszemy się na Warszawskie Spotkanie Basenowe Hogarthian Fans :mrgreen:

Goha I TomS

agrest - 24-11-2004, 23:25

raz juz dziekowalem... a moze i dwa ... eee co mi tam. podziekuje jeszcze raz
Dzieki Tomek.

Cholera. Jakie oslawione zdjecie? Dajcie cyngla bo mnie zzera ciekawosc. Swiezy tu jestem i wiele jeszcze nie wiem wiec podzielcie sie tym zdjeciem :)

Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dziki. No ale o bronxie ot mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.

[ Dodano: 24-11-2004, 23:25 ]
raz juz dziekowalem... a moze i dwa ... eee co mi tam. podziekuje jeszcze raz
Dzieki Tomek.

Cholera. Jakie oslawione zdjecie? Dajcie cyngla bo mnie zzera ciekawosc. Swiezy tu jestem i wiele jeszcze nie wiem wiec podzielcie sie tym zdjeciem :)

Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dzieki. No ale o bronxie to mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.

Mania - 25-11-2004, 00:39

agrest napisał/a:
Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dzieki. No ale o bronxie to mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.

Orzeszki Maczaty dostal od Tomka a ja od Maczatego. A za co to juz wie Maczaty. Tomek i ja:P
Mania

icek - 25-11-2004, 10:40

zdjęcie znajdziesz w ostatnim MN, a dyskusję na jego (między innymi) temat na sekcie (o ile można to nazwać dyskusją...) w wątkach na temat suchaczy
streszczać nie będę, bo "szkoda howoryty" jak mawiają nasi pomarańczowi sąsiedzi

pozdrawiam,

maczaty - 26-11-2004, 10:46

Mania napisał/a:
A za co to juz wie Maczaty. Tomek i ja:P

i Ox :angel2:

agrest - 26-11-2004, 11:03

Ale tajemnica powialo :)

Ok. Ja nie wnikam kto komu i za co. Tylko dziekuje ze sie podzieliliscie.

Amen

maczaty - 26-11-2004, 12:08

Cytat:
Ale tajemnica powialo
Ok. Ja nie wnikam kto komu i za co. Tylko dziekuje ze sie podzieliliscie.

Dokumenty w tej sprawie zostaną odtajnione w 2060 roku i wtedy ścigaj p. Bogusia Wołoszańskiego :20:

agrest - 26-11-2004, 12:12

A myslisz ze pociagnie jeszcze 56 lat????

Szczerze mu zycze duzo zdrowia.

Mania - 28-11-2004, 13:29

Wroble cwierkaja, ze jak wszystko dobrze pojdzie to w Magazynie Nurkowanie ukaze sie krotka relacja z naszego seminarium. Ciekawe kto z cwiczacych na stole zalapie sie na zdjecie????
Mania
PS. A co z warsztatami basenowymi??? Mam nadzieje, ze nie bedzie to ten tydzien bo mam okropny katar:(

agrest - 28-11-2004, 18:41

Ja proponuje zeby na zdjeciu znalazla sie ... MANIA :D (hmmm. moze dlatego ze kolo ciebie siedzialem i tez sie zalapie hahaha)

A co do spotkania. To prosze tylko nie ten tydzien. Moze w nastepnym tygodniu uda mi sie kupic skrzydlo, chcialbym juz ze swoim.

Jacek Madejski - 06-12-2004, 20:59

Żałuję, że nie dotarłem. Może następnym razem się uda. Pozdrawiam wszystkich