| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
POWITANIA I PODZIĘKOWANIA ... - Tomek Zabierek - dziekujemy!!!!
Mania - 24-11-2004, 09:03 Temat postu: Tomek Zabierek - dziekujemy!!!! Co tu duzo gadac - gdyby nie to, ze zrobilo sie juz calkiem pozno, mysle ze moglibysmy jeszcze dlugo siedziec - ilosc przekazanej wiedzy przekracza moj maly rozumek. Mam tez swiadomosc, ze to zaledwie maly procent tego, czego mozna sie od Tomak nauczyc.
Z mojej strony BARDZO DZIEKUJE za spotkanie i wyklad.
Po raz kolejny przekonuje sie, ze jeszcze straaaasznie duzo trzeba sie jeszcze nauczyc - praktyki i teorii.
Zaba - wielkie dzieki!!!!
Mania
Przemek - 24-11-2004, 09:05
Kurcze, jakieś spotkanie było!!!???
malyna - 24-11-2004, 09:13
| Przemek napisał/a: | Kurcze, jakieś spotkanie było!!!???
|
No własnie.Składam oficjalne zażalenie na tych co wiedzieli, a nie powiedzieli ...z imienia wymieniać nie będę:)
Mania - 24-11-2004, 09:17
Hmmm, wystarczylo czytac Forum Nuras......
I wszystko byscie wiedzieli.
Mania
malyna - 24-11-2004, 09:21
| Mania napisał/a: | Hmmm, wystarczylo czytac Forum Nuras......
I wszystko byscie wiedzieli.
Mania |
zawsze takie rzeczy są w zaproszeniach:(
Przemek - 24-11-2004, 09:30
Hmm musiałem jakoś przeoczyć
no nic bede piniej uwazal na przyszlosc
icek - 24-11-2004, 10:13
i ja sie przylaczam do maninych podziekowan - a kto nie byl, niech zaluje :-)
teraz przynajmniej jestem w stanie zidentyfikowac trzy z szesciu bledow na oslawionym zdjeciu...
wielkie tez dzieki dla organizatorow - Macka i Mariusza!
pozdrawiam,
Art - 24-11-2004, 10:28
Wielkie dzięki dla Tomka!!!
Teraz już wiem, że żabka prosta nie jest a naukę zacząć trzeba z nieco innej strony
Jeśli chodzi o spotkanie to żeby być na bieżąco to wystarczy po wejściu na forum kliknąć zobacz posty od ostatniej wizyty - temat miał sporo komentarzy więc trudno było na niego nie trafić.
Pozdrawiam
maczaty - 24-11-2004, 10:32
| malyna napisał/a: | No własnie.Składam oficjalne zażalenie na tych co wiedzieli, a nie powiedzieli ...z imienia wymieniać nie będę:) |
Przecież pisał Ci żem na GG...
Sandii - 24-11-2004, 11:43
| Cytat: | | Przecież pisał Ci żem na GG... |
no malyna, nie kombinuj tylko napisz że ci się nie chciało
spotkanko pierwsza klasa, fajne zebranie do kupy luźnych informacji o DIR, technice, deco i wachlowaniu płetwami
Dzieki
Sandii
waldo - 24-11-2004, 13:17 Temat postu: Re: Tomek Zabierek - dziekujemy!!!! Przyłączam się do podziękowań.
Spotkanie bardzo udane. Tomek przekazał dużą dawkę wiedzy.
Wielkie dzięki !
MTBiker - 24-11-2004, 17:35
Podziekuje i ja -
troche starych znajomych - sporo nowych nieznajomych - kilka osob oprocz nickow bede kojarzyl i z reala
A Tomkowi dzieki za backkicka przypomnienie podstaw fizyki i opisanie motoryki ruchu - teraz zycie stalo sie prostsze
Pzdr
Lukasz Lechowicz
goha - 24-11-2004, 22:27
I od nas Wielkie Dzięki.
Mamy nieoczekiwane tematy do rozważań.
Od razu piszemy się na Warszawskie Spotkanie Basenowe Hogarthian Fans
Goha I TomS
agrest - 24-11-2004, 23:25
raz juz dziekowalem... a moze i dwa ... eee co mi tam. podziekuje jeszcze raz
Dzieki Tomek.
Cholera. Jakie oslawione zdjecie? Dajcie cyngla bo mnie zzera ciekawosc. Swiezy tu jestem i wiele jeszcze nie wiem wiec podzielcie sie tym zdjeciem
Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dziki. No ale o bronxie ot mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.
[ Dodano: 24-11-2004, 23:25 ]
raz juz dziekowalem... a moze i dwa ... eee co mi tam. podziekuje jeszcze raz
Dzieki Tomek.
Cholera. Jakie oslawione zdjecie? Dajcie cyngla bo mnie zzera ciekawosc. Swiezy tu jestem i wiele jeszcze nie wiem wiec podzielcie sie tym zdjeciem
Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dzieki. No ale o bronxie to mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac.
Mania - 25-11-2004, 00:39
| agrest napisał/a: | | Orzeszki byly od...? Oxum? Maczaty? W kazdym razie byly pycha. Tez dzieki. No ale o bronxie to mogliscie uprzedzic, tez bym cos przyniosl a tak to mi w gardle zaschlo z wrazenia i nie bylo czym przeplukac. |
Orzeszki Maczaty dostal od Tomka a ja od Maczatego. A za co to juz wie Maczaty. Tomek i ja:P
Mania
icek - 25-11-2004, 10:40
zdjęcie znajdziesz w ostatnim MN, a dyskusję na jego (między innymi) temat na sekcie (o ile można to nazwać dyskusją...) w wątkach na temat suchaczy
streszczać nie będę, bo "szkoda howoryty" jak mawiają nasi pomarańczowi sąsiedzi
pozdrawiam,
maczaty - 26-11-2004, 10:46
| Mania napisał/a: | | A za co to juz wie Maczaty. Tomek i ja:P |
i Ox
agrest - 26-11-2004, 11:03
Ale tajemnica powialo
Ok. Ja nie wnikam kto komu i za co. Tylko dziekuje ze sie podzieliliscie.
Amen
maczaty - 26-11-2004, 12:08
| Cytat: | Ale tajemnica powialo
Ok. Ja nie wnikam kto komu i za co. Tylko dziekuje ze sie podzieliliscie. |
Dokumenty w tej sprawie zostaną odtajnione w 2060 roku i wtedy ścigaj p. Bogusia Wołoszańskiego
agrest - 26-11-2004, 12:12
A myslisz ze pociagnie jeszcze 56 lat????
Szczerze mu zycze duzo zdrowia.
Mania - 28-11-2004, 13:29
Wroble cwierkaja, ze jak wszystko dobrze pojdzie to w Magazynie Nurkowanie ukaze sie krotka relacja z naszego seminarium. Ciekawe kto z cwiczacych na stole zalapie sie na zdjecie????
Mania
PS. A co z warsztatami basenowymi??? Mam nadzieje, ze nie bedzie to ten tydzien bo mam okropny katar:(
agrest - 28-11-2004, 18:41
Ja proponuje zeby na zdjeciu znalazla sie ... MANIA (hmmm. moze dlatego ze kolo ciebie siedzialem i tez sie zalapie hahaha)
A co do spotkania. To prosze tylko nie ten tydzien. Moze w nastepnym tygodniu uda mi sie kupic skrzydlo, chcialbym juz ze swoim.
Jacek Madejski - 06-12-2004, 20:59
Żałuję, że nie dotarłem. Może następnym razem się uda. Pozdrawiam wszystkich
|
|