| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FOTOGRAFIA I FILM - [foto] sum z Zakrzówka
epo - 09-07-2005, 20:39 Temat postu: [foto] sum z Zakrzówka Kraków, Zakrzówek
cochise - 11-07-2005, 15:03
Ej Piotrek, fajne zdjęcie, ale za kilka dni znajdzie sie pare ćwoków którzy przyjadą na Zakrzówek na polowanie. I nie będzie suma...
Miłosz - 11-07-2005, 15:17
Uooooo... Najpiękniejszy dziubuś jakiego w życiu widziałem. Myk i mam go na pulpicie.
Ale faktycznie, zjazd kuszników może zaraz nastąpić. <czarny dowcip>Może zaobrączkujemy suma z chorągiewką: "Mam na imię Jenny, może to coś zmieni, gdy już wiesz".</czarny dowcip>. Zdjęcie prześliczne. Bardzo mnie przekonuje, bo suma zawsze chciałem pod wodą spotkać, a jeszcze nie widziałem nigdy. Gratulacje!
Pozdro,
Miłosz
X_E_O_N - 11-07-2005, 18:22
On tam jest juz dlugo i mam nadziej ze zostanie jeszcze dlugo ostatnio widzialem go w nocy plywal sobie kolo drabinek bylem sprawdzic latarke z powierzchni i patrze a tu sobie plywa
Aniołek - 11-07-2005, 19:22
| Cytat: | | On tam jest juz dlugo i mam nadziej ze zostanie jeszcze dlugo ostatnio |
też mam taką nadzieję... szkoda byłoby takiego okazu
Zdjęcie i model rewelacyjne.
cochise - 16-07-2005, 23:26
Wrzuć jeszcze to zdjątko sumika z GG, i może to z łebkiem na dnie w moczarce kanadyjskiej. Też są niezłe.
Zielona Wróżka - 21-09-2005, 00:49
O rany! Niebawem czeka mnie pierwsze nurkowanie na Zakrzówku. Na razie wolalabym nie spotkac takiego potwora
Adam Frajtak - 21-09-2005, 07:14
| Zielona Wróżka napisał/a: | O rany! Niebawem czeka mnie pierwsze nurkowanie na Zakrzówku. Na razie wolalabym nie spotkac takiego potwora |
Takie sumu to codzienność na zakrzówku i dobry znak bo jak będą sumy pływały koło ciebie to znaczy ze nie ma szczupaków i wegorzy w poblizu a to dobrze bo ataki tych ryb zdarzaja sie bardzo czesto szczegolnie w sytuacji kiedy nurek kursant mąci wodę
Pozdrawiam i zycze duzo szczescia
Scaner
Te_Pe - 21-09-2005, 07:23
| scaner napisał/a: |
Takie sumu to codzienność na zakrzówku i dobry znak bo jak będą sumy pływały koło ciebie to znaczy ze nie ma szczupaków i wegorzy w poblizu a to dobrze bo ataki tych ryb zdarzaja sie bardzo czesto szczegolnie w sytuacji kiedy nurek kursant mąci wodę |
Może nie straszmy Wróżki, bo nam jeszcze do wody nie wejdzie.....
A na trasie droga-platforma (klasyczna trasa kursantów) to raczej tylko okonki....
Do Wróżki: powiedz kiedy, to stanę w obronie
Adam Frajtak - 21-09-2005, 10:05
[quote="Te_Pe"] | scaner napisał/a: |
Może nie straszmy Wróżki, bo nam jeszcze do wody nie wejdzie..... |
Jakie straszenie ? przeciez to prawda
diverek - 21-09-2005, 10:16
Zgadza się. Osobiście dostałem kiedyś strzała z "główki" w środek maski od małego szczupaka. Pływałem za nim dobre 5 minut i tak go zdenerwowałem że nie wytrzymał... A węgorze nie raz mnie pogryzły - ale im się nie dziwię. Zamierzałem je zjeść.
Adam Frajtak - 21-09-2005, 10:52
| diverek napisał/a: | | Zamierzałem je zjeść. |
Żywcem ma się rozumieć jak na nura przystało ?
Zielona Wróżka - 21-09-2005, 11:52
| scaner napisał/a: | Takie sumu to codzienność na zakrzówku i dobry znak bo jak będą sumy pływały koło ciebie to znaczy ze nie ma szczupaków i wegorzy w poblizu a to dobrze bo ataki tych ryb zdarzaja sie bardzo czesto szczegolnie w sytuacji kiedy nurek kursant mąci wodę
Pozdrawiam i zycze duzo szczescia
Scaner |
Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda?
Te_Pe - 21-09-2005, 12:14
| Zielona Wróżka napisał/a: |
Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda? |
Jest Baśniowy Las
Ale jako Wróżka mieścisz sie w klimacie
diverek - 21-09-2005, 16:56
| Zielona Wróżka napisał/a: | Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda? |
Mozesz jeszcze spotkać tak kolegę tego suma - LINK
Adam Frajtak - 21-09-2005, 18:10
Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? |
Są tylko te po prostu jak to w przyrodzie przetrwały tylko te najbardziej agresywne i mordercze ktore atakuja wszystko i wszystkich niec wiecej tam nie spotkasz wszystko inne zostalo zjedzone
Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda? | Niestety nie wystarczy ze przez brak umiejetnosci co na poczatku edukacji nurkowej normalne zmacisz wode a stado morderczych potworow moze cie zaatakowac
Pozio - 22-09-2005, 00:40
| scaner napisał/a: | | Są tylko te po prostu jak to w przyrodzie przetrwały tylko te najbardziej agresywne i mordercze ktore atakuja wszystko i wszystkich niec wiecej tam nie spotkasz wszystko inne zostalo zjedzone |
Scaner piszesz o sobie?
Wróżko proste zanim wejdziesz do wody popatrz czy w pobliżu nie ma scanera, jeśli nie to śmiało nurkuj nic Cię nie zaatakuje
Zielona Wróżka - 22-09-2005, 12:34
| Pozio napisał/a: | ...Wróżko proste zanim wejdziesz do wody popatrz czy w pobliżu nie ma scanera, jeśli nie to śmiało nurkuj nic Cię nie zaatakuje |
Scanera sie nie boje, przeciez ma taki mily i poczciwy wyraz twarzy, wiec nie powinien gryzc (chyba )
Adam Frajtak - 22-09-2005, 12:45
Scanera sie nie boje, przeciez ma taki mily i poczciwy wyraz twarzy, wiec nie powinien gryzc (chyba ) |
Od razu widać że znasz się na ludzia.... na nurakach znaczy się
Pozdro Scaner
Pozio - 22-09-2005, 12:56
| Zielona Wróżka napisał/a: | | wiec nie powinien gryzc (chyba ) |
Gryźć no może i nie, ale straszyć to potrafi
Adam Frajtak - 22-09-2005, 13:21
| Pozio napisał/a: |
Gryźć no może i nie, ale straszyć to potrafi
|
eetaaamm straszyć najgorszego o zakrzowku nie powiedzialem wlasnie dlatego zeby mloda nurczynka nie przstraszyla sie
Zielona Wróżka - 28-09-2005, 22:47
| scaner napisał/a: | etaaamm straszyć najgorszego o zakrzowku nie powiedzialem wlasnie dlatego zeby mloda nurczynka nie przstraszyla sie |
czego najgorszego?
Adam Frajtak - 29-09-2005, 00:52
czego najgorszego? | A nie ma o czym gadać to tylko ploty wiesz chodzi o to ze niby cos sie tam czai w tych pokladach siarkowodoru ale co tam to tylko takie gadanie
|
|