FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FOTOGRAFIA I FILM - [foto] sum z Zakrzówka

epo - 09-07-2005, 20:39
Temat postu: [foto] sum z Zakrzówka
Kraków, Zakrzówek

cochise - 11-07-2005, 15:03

Ej Piotrek, fajne zdjęcie, ale za kilka dni znajdzie sie pare ćwoków którzy przyjadą na Zakrzówek na polowanie. I nie będzie suma...
Miłosz - 11-07-2005, 15:17

Uooooo... Najpiękniejszy dziubuś jakiego w życiu widziałem. Myk i mam go na pulpicie.

Ale faktycznie, zjazd kuszników może zaraz nastąpić. <czarny dowcip>Może zaobrączkujemy suma z chorągiewką: "Mam na imię Jenny, może to coś zmieni, gdy już wiesz".</czarny dowcip>. Zdjęcie prześliczne. Bardzo mnie przekonuje, bo suma zawsze chciałem pod wodą spotkać, a jeszcze nie widziałem nigdy. Gratulacje!

Pozdro,
Miłosz

X_E_O_N - 11-07-2005, 18:22

On tam jest juz dlugo i mam nadziej ze zostanie jeszcze dlugo ostatnio widzialem go w nocy plywal sobie kolo drabinek bylem sprawdzic latarke z powierzchni i patrze a tu sobie plywa :)
Aniołek - 11-07-2005, 19:22

Cytat:
On tam jest juz dlugo i mam nadziej ze zostanie jeszcze dlugo ostatnio

też mam taką nadzieję... szkoda byłoby takiego okazu :-)
Zdjęcie i model rewelacyjne.

cochise - 16-07-2005, 23:26

Wrzuć jeszcze to zdjątko sumika z GG, i może to z łebkiem na dnie w moczarce kanadyjskiej. Też są niezłe.
Zielona Wróżka - 21-09-2005, 00:49

O rany! Niebawem czeka mnie pierwsze nurkowanie na Zakrzówku. Na razie wolalabym nie spotkac takiego potwora ;)
Adam Frajtak - 21-09-2005, 07:14

Zielona Wróżka napisał/a:
O rany! Niebawem czeka mnie pierwsze nurkowanie na Zakrzówku. Na razie wolalabym nie spotkac takiego potwora ;)

Takie sumu to codzienność na zakrzówku i dobry znak bo jak będą sumy pływały koło ciebie to znaczy ze nie ma szczupaków i wegorzy w poblizu a to dobrze bo ataki tych ryb zdarzaja sie bardzo czesto szczegolnie w sytuacji kiedy nurek kursant mąci wodę
Pozdrawiam i zycze duzo szczescia
Scaner

Te_Pe - 21-09-2005, 07:23

scaner napisał/a:

Takie sumu to codzienność na zakrzówku i dobry znak bo jak będą sumy pływały koło ciebie to znaczy ze nie ma szczupaków i wegorzy w poblizu a to dobrze bo ataki tych ryb zdarzaja sie bardzo czesto szczegolnie w sytuacji kiedy nurek kursant mąci wodę

Może nie straszmy Wróżki, bo nam jeszcze do wody nie wejdzie.....

A na trasie droga-platforma (klasyczna trasa kursantów) to raczej tylko okonki....

Do Wróżki: powiedz kiedy, to stanę w obronie :-D

Adam Frajtak - 21-09-2005, 10:05

[quote="Te_Pe"]
scaner napisał/a:

Może nie straszmy Wróżki, bo nam jeszcze do wody nie wejdzie.....

Jakie straszenie ? przeciez to prawda :mrgreen:

diverek - 21-09-2005, 10:16

Zgadza się. Osobiście dostałem kiedyś strzała z "główki" w środek maski od małego szczupaka. Pływałem za nim dobre 5 minut i tak go zdenerwowałem że nie wytrzymał... A węgorze nie raz mnie pogryzły - ale im się nie dziwię. Zamierzałem je zjeść.
Adam Frajtak - 21-09-2005, 10:52

diverek napisał/a:
Zamierzałem je zjeść.

Żywcem ma się rozumieć jak na nura przystało ? :asthanos:

Zielona Wróżka - 21-09-2005, 11:52

scaner napisał/a:
Pozdrawiam i zycze duzo szczescia
Scaner

:zdz: Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? ;-) Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda? :20:

Te_Pe - 21-09-2005, 12:14

:zdz: Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? ;-) Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda? :20:

Jest Baśniowy Las

Ale jako Wróżka mieścisz sie w klimacie ;-)

diverek - 21-09-2005, 16:56

Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? ;-) Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda?

Mozesz jeszcze spotkać tak kolegę tego suma - LINK

Adam Frajtak - 21-09-2005, 18:10

:zdz: Czy sa tam jeszcez jakies potwory, o ktorych nie wiem? ;-)

Są tylko te po prostu jak to w przyrodzie przetrwały tylko te najbardziej agresywne i mordercze ktore atakuja wszystko i wszystkich niec wiecej tam nie spotkasz wszystko inne zostalo zjedzone

Nie bede ich draznic to nie zaatakuja, prawda? :20:
Niestety nie wystarczy ze przez brak umiejetnosci co na poczatku edukacji nurkowej normalne zmacisz wode a stado morderczych potworow moze cie zaatakowac :asthanos:
Pozio - 22-09-2005, 00:40

scaner napisał/a:
Są tylko te po prostu jak to w przyrodzie przetrwały tylko te najbardziej agresywne i mordercze ktore atakuja wszystko i wszystkich niec wiecej tam nie spotkasz wszystko inne zostalo zjedzone

Scaner piszesz o sobie? :lol:
Wróżko proste zanim wejdziesz do wody popatrz czy w pobliżu nie ma scanera, jeśli nie to śmiało nurkuj nic Cię nie zaatakuje :mrgreen:

Zielona Wróżka - 22-09-2005, 12:34

Pozio napisał/a:
...Wróżko proste zanim wejdziesz do wody popatrz czy w pobliżu nie ma scanera, jeśli nie to śmiało nurkuj nic Cię nie zaatakuje :mrgreen:

Scanera sie nie boje, przeciez ma taki mily i poczciwy wyraz twarzy, wiec nie powinien gryzc (chyba :lol: )

Adam Frajtak - 22-09-2005, 12:45

Scanera sie nie boje, przeciez ma taki mily i poczciwy wyraz twarzy, wiec nie powinien gryzc (chyba :lol: )

Od razu widać że znasz się na ludzia.... na nurakach znaczy się :mrgreen:
Pozdro Scaner

Pozio - 22-09-2005, 12:56

wiec nie powinien gryzc (chyba )

Gryźć no może i nie, ale straszyć to potrafi
:-D

Adam Frajtak - 22-09-2005, 13:21

Pozio napisał/a:

Gryźć no może i nie, ale straszyć to potrafi
:-D

eetaaamm straszyć najgorszego o zakrzowku nie powiedzialem wlasnie dlatego zeby mloda nurczynka nie przstraszyla sie :22:

Zielona Wróżka - 28-09-2005, 22:47

scaner napisał/a:
etaaamm straszyć najgorszego o zakrzowku nie powiedzialem wlasnie dlatego zeby mloda nurczynka nie przstraszyla sie :22:

czego najgorszego? :>

Adam Frajtak - 29-09-2005, 00:52

czego najgorszego? :>
A nie ma o czym gadać to tylko ploty wiesz chodzi o to ze niby cos sie tam czai w tych pokladach siarkowodoru ale co tam to tylko takie gadanie :asthanos: