| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkuj±cych i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
Victoria - 22-10-2005, 20:42 Temat postu: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy... Ilu z nas mysli - "i tak moj glos nie jest wazny. Co moze jeden glos..."
Tym razem patrzac na sondaze jeden glos moze zadecydowac...
waldo - 22-10-2005, 20:55 Temat postu: Re: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
| Victoria napisał/a: | | Tym razem patrzac na sondaze jeden glos moze zadecydowac... |
Ale na kogo ? ...
Victoria - 22-10-2005, 20:57 Temat postu: Re: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
| waldo napisał/a: | Ale na kogo ? ... |
Ty mnie Waldo mnie prowokuj Cisza przeciez jest
Jak sie nie wie na kogo, to warto moze stwierdzic kogo sie mniej ma ochote ogladac przez najblizszych kilka lat?
waldo - 22-10-2005, 21:05 Temat postu: Re: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
| Victoria napisał/a: | | Jak sie nie wie na kogo, to warto moze stwierdzic kogo sie mniej ma ochote ogladac przez najblizszych kilka lat? |
To może należy się zastanowić, któremu kandydatowi bliższe jest nurkowanie ?
EaserVW - 22-10-2005, 21:13
moze to pomoze zadecydować ? http://republika.pl/rossma/niemce/
APELUJĘ O PÓJ¦CIE NA WYBORY. P. Victoria ma rację. To szalenie istotne.
obaj znad morza
Piotr - Malediwy - 22-10-2005, 21:37
Ja bardzo chcę zagłosować bo uważam, że to obywatelski obowi±zek. Ale o tym na kogo zagłosuje zadecyduje chyba rzut monet±...
kjar - 22-10-2005, 22:37 Temat postu: Re: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
| Victoria napisał/a: | Ilu z nas mysli - "i tak moj glos nie jest wazny. Co moze jeden glos..."
Tym razem patrzac na sondaze jeden glos moze zadecydowac... |
Mój głos jest ważny. Choćby nawet tylko dla mnie i mojego poczucia, że nie jestem obok.
Arthuro - 23-10-2005, 14:59 Temat postu: Re: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
| waldo napisał/a: | | Victoria napisał/a: | | Jak sie nie wie na kogo, to warto moze stwierdzic kogo sie mniej ma ochote ogladac przez najblizszych kilka lat? |
To może należy się zastanowić, któremu kandydatowi bliższe jest nurkowanie ? |
odpowiedz na to pytanie jest w zasadzie oczywista
a.
Andrzej Kosko - 23-10-2005, 20:19
| kjar napisał/a: | | Mój głos jest ważny. Choćby nawet tylko dla mnie i mojego poczucia, że nie jestem obok. | I tego bardzo Ci,Jarku,zazdroszczę
| Piotr - Malediwy napisał/a: | | obywatelski obowi±zek | A kto ma obywatelskie prawa?
| Piotr - Malediwy napisał/a: | | rzut monet±... | No wła¶nie...
EaserVW - 23-10-2005, 20:27
Na co padła moneta ?
L.K. 52,8%
Pozdrawiam
( )
KrzyHo - 23-10-2005, 20:36
No i prawdopodobnie mamy konusa z bab± jag± na następne 5 lat.
Populi¶ci przejęli władzę więc będzie mniej kaski na nurkowanie
Trzeba będzie więcej oddać na spełnienie kaczych obietnic.
KrzyHo
ania1311 - 23-10-2005, 21:20
mam wyrzuty sumienia.. nie glosowalam (trudnosci obiektywne;) ) i mamy kaczke za prezydenta
Aston - 23-10-2005, 21:44
| KrzyHo napisał/a: | No i prawdopodobnie mamy konusa z bab± jag± na następne 5 lat.
Populi¶ci przejęli władzę więc będzie mniej kaski na nurkowanie
Trzeba będzie więcej oddać na spełnienie kaczych obietnic. |
| ania1311 napisał/a: | | mam wyrzuty sumienia.. nie glosowalam (trudnosci obiektywne;) ) i mamy kaczke za prezydenta |
Proponuje nie wypowiadc swoich opinii na temat wyborow i ich wyniku. Moze to
doprowadzic do niepotrzebnych sciec na FN. Nie kazdy glosowal na Kaczynskiego,
albo na Tuska - niektorzy mogli oddac glos niewazny
TomekR - 23-10-2005, 21:53
Kwa, kwa!
A wszystko to przez to, ze na kanadyjskie Swieto Dziekczynienia (10/10) jadlem tego roku kaczke zamiast tradycyjnego indyka!
stefan-stefan - 23-10-2005, 22:01 Temat postu: Re: Zaglosujmy - teraz nasz glos sie liczy...
| waldo napisał/a: | Ale na kogo ? ... |
raczej przeciwko komu niestety
choc to juz niewazne, stalo sie....
Bigas - 24-10-2005, 07:42
Z racji zagrożenia epidemi± ptasiej grypy powinno się zdyskwalifikować pewnego kandydata (wszyscy wiemy o kogo chodzi). UNIEWAŻNIĆ WYBORY !!!
wrobel.cwirek - 24-10-2005, 08:11
| Bigas napisał/a: | | UNIEWAŻNIĆ WYBORY !!! |
Nie. Lud zadecydowal. Gdyby uniewazniac wybory, bo komos to nie pasuje... hmmmm, chyba jednak tego nie chcemy.
A swoja droga pewnie padnie propozycja, zeby wszystkie rzeki i jeziora zasypac - niech ludzie sie nie topia!!!
Bigas - 24-10-2005, 08:16
EEEEEEEEEEEEEEEEE............ no bez przesady, proszę mnie tak bardzo serio nie traktować tym bardziej, że na końcu jest emotikon
I weĽ tu b±dĽ z poczuciem humoru. Ludzie - wybralismy własnie sobie prezydenta - takiego czy siakiego, bardziej chcianego lub bardziej nie, trudno sie mówi, ale trza żyć dalej i to nie jest powód żebym sobie nie mógł pozwolic na żarty. a jesli ktos sie nie żartach nie zna i traktuje wszystko serio - to cóż ja na to, jedynie to moge współczuc braku poczucia humoru.
Pozdrawiam i życzę usmiechu na twarzy (im więcej tym lepiej).
[ Dodano: 24-10-2005, 08:17 ]
Ech ta moja cudowna klawiatura się zacina
wrobel.cwirek - 24-10-2005, 08:30
| Bigas napisał/a: |
Pozdrawiam i życzę usmiechu na twarzy (im więcej tym lepiej).
|
Spoko spoko, ja i tak mieszkam za granica, i jak narazie nie mam zamiaru wracac
Moze bede P2 w kasku musial robic
piotrm - 24-10-2005, 09:02
I pomyslec, ze w IV Rzeczypospolitej tez mi sie nie chce rano wstawac. Spac sie chce jak temu palaczowi z Legnicy...
Pozdrawiam
Piotrek Drdr - 24-10-2005, 23:14
he he a ten palacz to sie w mediach popularna postaci± stał.
A co do wyniku no cóż stało się i tyle ale przynajmniej jeżeli głosowali¶cie to macie prawo narzekac jak co¶ bedzie nie tak.
I - 25-10-2005, 00:10
| Bigas napisał/a: | | Z racji zagrożenia epidemi± ptasiej grypy powinno się zdyskwalifikować pewnego kandydata (wszyscy wiemy o kogo chodzi)... |
Kaczora czy Donalda ?
P.
I
PS
Czy przez kreskowki mozna sie zarazic grypa ?
Bigas - 25-10-2005, 07:10
| Piotrek Drdr napisał/a: | he he a ten palacz to sie w mediach popularna postaci± stał.
A co do wyniku no cóż stało się i tyle ale przynajmniej jeżeli głosowali¶cie to macie prawo narzekac jak co¶ bedzie nie tak. |
Głosowałem, głosowałem i będę z rozkosz± narzekał.
Ale mnie nerwa łapie, że tylko tyci tyci ponad połowa uprawnionych głosowała
Jak usłyszę, że ktos narzeka i nie głosował to bez gadania
Heh ta nasza"demokracja" za dużo nam jej dali na raz i się zakrztusilismy......
[ Dodano: 25-10-2005, 07:14 ]
Dobra, ja już sie nie wypowiadam bo to miało być forum informatyczne. oj, o nurkowaniu zdaje się
|
|