FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FORUM-NURAS - Witam wszystkich gorąco!!!

Aniołek - 22-07-2003, 13:02
Temat postu: Witam wszystkich gorąco!!!
Witam wszystkich bardzo gorąco... po wielu poszukiwaniach udao mi się dotrzeć do tego forum... mam nadzieje że umożliwi mi on wymiane zdań, opinii, doświadczeń a może też czegoś nauczy... Licze na zawarcie nowych znajomości...

Pozdrawiam
Ania :lol:

Misteres - 22-07-2003, 13:12

Początek obiecujący.
Cała przyjemność po naszej stronie.
Czujemy się zaszczyceni. :szampan:
-------------------------
:wave:
Pozdrawiam termicznie.
Misteres

Mania - 22-07-2003, 13:22

Witamy kolejnego Aniołka ( w końcu każda z nas nim jest) i zapraszamy do :chat:
Mania

maretzky - 22-07-2003, 13:29
Temat postu: Re: Witam wszystkich gorąco!!!
Aniołek napisał/a:
Witam wszystkich bardzo gorąco...

Faaaajnie... Jeden zadziorny Diabełek juz jest wiec bardzo milo bedzie poznac tym razem anielską odmianę lepszego gatunku...
;)

MArcin M. - 22-07-2003, 14:14

No witamy pięknie i sympatycznie kolezankę :angel: Życzę wielu mile spędzonych chwil wraz z nami :razz:
Isabelle - 22-07-2003, 14:20
Temat postu: Re: Witam wszystkich gorąco!!!
Aniołek napisał/a:
Witam wszystkich bardzo gorąco...

Witaj :angel: :wave: !!!!!

Bardzo milo bedzie Cie poznac! :bigg:

isabelle

Bart - 22-07-2003, 14:30

Witamy i pozdrawiamy :lol:
Bart

nseal - 22-07-2003, 14:37

Witaj :angel2: !
:evil:

Kuba - 22-07-2003, 15:06

czesc Aniolku, witaj serdecznie na tym anielskim forum....
:usc:

pozdrawiam
Kuba

anatol - 22-07-2003, 16:10

elo :wave:
scubamilivoj - 22-07-2003, 17:20
Temat postu: witaj Aniołku!
Ze mnie to akurat zaden aniołek ( :evil: :mrgreen: :evil: )... ale bardzo serdecznie Cię, Aniołku, witam!!!

Pozdrawiam
Milivoj

Aisa - 22-07-2003, 17:41

Czesc Aniolku,
Wita Cie Diabelek a wlasciwie Diablisko ;-)

Miłosz - 22-07-2003, 18:04

:litte: :multi:

Witamy najserdeczniej! Tona uścisków.

Pozdrówko,
Nishigoi

lobster - 22-07-2003, 18:57

najlepszego z miasta aniolkow :mrgreen:
Dorota i Wojtek - 22-07-2003, 19:40

Witamy serdecznie!

Wiele osób ostatnio trafia na nasze Forum, ale bardzo niewiele coś mówi... :sad:

Zapraszamy do "forumowania" na wiele sposobów...

Powodzenia,

bd* - 22-07-2003, 21:35

Slawek O - 22-07-2003, 22:06

:-D Hejjjjjka :-D
Jazy - 23-07-2003, 01:12

wiiiiiiiitaj
tomkozd - 23-07-2003, 08:42

Hej , hej !! Miłego czasu na forum i bezpiecznych nurów :lol:

Pozdrawiam.

Kriss - 23-07-2003, 09:03
Temat postu: życzenia
:blabla:

Życzę miłego postowania - pozdrawiam - Kriss

Konrad Kowalczuk - 23-07-2003, 10:34

a witamy... :angel2: witamy...
Aniołek - 23-07-2003, 11:33
Temat postu: Dziękuję za miłe przywitanko :-)
[b] teraz postaram sie jak najczesciej bywac na tym forum...ale chyb awiecie jak to jest wakacje... i te sprawy... ja niestety pracuje na plazy jako Pani Ratownik :-) wiec ciezko bedzie mi byc tu codziennie ale od wrzesnia na pewno to nadrobie....
Mam nadzieje ze znajdziemy wspolny jezyk :-) Jak na razie czuje sie jak w domku...tematy ktore mnie interesuja i wspaniali ludzie o takich samych zainteresowaniach jak ja.... siodme niebo :-)
Pozdrowionka...

orzel123 - 23-07-2003, 14:21

WITAMY :litte: NA FORUM :razz:

Napisz więcej o nurkowaniu w Słupsku i okolicach (sklepy i szkoły nurkowe, miejscówki).

Często tamtędy przejeżdżam, może warto wziąć sprzęt?

Marcin B - 23-07-2003, 17:24

Witamy serdacznie aniele :lol:
Cieszymy się że nasze grono zasila coraz większa ilość aniołków i diabełków :mrgreen: co do pracy, nic się nie martw tu życie dzieli się na dwie części - w pracy i po pracy, więc po pracy nie ociągaj się tylko szybciutko na forum lub czata :mrgreen:
Pozdrawiamy On i Ona

Aniołek - 26-07-2003, 15:19
Temat postu: Orzełku...
Pytałeś o jakieś sklepy, szkoły i w ogole o miejsca nurkowe...
Hmmm... sklepu nurkowego to tu nie ma niestety zadnego..l. jest tylko kilka sportowych, wktorych mozesz zaopatrzyc sie w jakies pletwy i maske ale na pewno nie sa one najlepszej jakosci...
W pobliżu Słupska są kluby nurkowe... Międzyinnymi klub "Murena" i klub "Strażak" ten drugi jak sama nazwa wskazuje jest ze Straży Pożarnej...
Co do nurkowania to ja wychodze z założenie że zawsze jest coś ciekawego...Może Polska to nie to samo co Chorwacja...ale warto jest ponurkować w naszym Bałtyku...chociażby w Ustce... ta pogłębiarka nie jest najgorsza... jest jeszcze kilka wraków międzu Ustką a Łebą na głebokości od 15 i więcej... Na wraku w Ustce na nurkowaniu nocnym możesz spotkać niezłą rybkę, która nieźle zabawi się z Tobą w chowanego :-) Fauna i Flora jest super tylko tzreba trafić na dobry dzionek...bo czasem jest zupa i wtedy nawet własnej ręki nie zobaczysz...
Jeziorka:-) hmmm sporo jest tez jeziorek w okolicy Słupska... Marszewo - są miejsca gdzie dochodzi do 21 metrów... mnóstwo raczków, szczupaczków no i troszkę zatopionych łódek...w sumie żadna rewelacja ale dla kogoś komu sprawia przyjemność zanurzenie w jakiejkolwiek wodzie i podgladanie zycia zwierzątek to jest Ok...
o kurcze musze konczyc... wybacz dokoncze Ci jak pojawie sie tutaj jeszcze... :-) jest to dosc obszerny temat wiec postaram sie Ci go opisac jak najlepiej...:-)

Pozdrowionk i buziaczki

ukusek - 27-07-2003, 16:54

Witaj?? a dlaczego Aniołek Aniołku??? :lol:
cad - 27-07-2003, 23:13

z tego wątku wyszła niezła lista obecności :)
witam i pozdrawiam,
kuba.

Aniołek - 28-07-2003, 12:06
Temat postu: CZemu Aniołek?
hmm... z tym przezwiskiem wiąże się długa opowieść... :-) Pisałam już o tym na moje praca moje hobby ale specjalnie dla Ciebie skopiuje ten tekst...
Wiedziałam ze i tak prędzej czy później wszstko wyjdzie na jaw...
Moje przezwisko ma bardzo długą opowiastkę ale spróbuje Ci ją troszeczkę skrócić...
Swój kurs na płetwonurka robiłam z samimi facetami... i juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...jednak po kilku tygodniach wspólnych ćwiczeń i rozmów na przeróźne tematy zaczęto dodawać Ponoć Aniołek... następnie wszyscy jednogłośnie w Chorwacji orzekli że Aniołkiem to ja jestem tylko z wyglądu a osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem... :-)

Wszystko mówi za siebie....
Buzka

orzel123 - 28-07-2003, 13:13
Temat postu: wraki z Ustki
Aniołek napisał:

Cytat:
ale warto jest ponurkować w naszym Bałtyku...chociażby w Ustce... ta pogłębiarka nie jest najgorsza... jest jeszcze kilka wraków międzu Ustką a Łebą na głebokości od 15 i więcej... Na wraku w Ustce na nurkowaniu nocnym możesz spotkać niezłą rybkę, która nieźle zabawi się z Tobą w chowanego Fauna i Flora jest super tylko tzreba trafić na dobry dzionek...bo czasem jest zupa i wtedy nawet własnej ręki nie zobaczysz...

Tu mnie zainteresowałaś, przede wszystkim nurkuję na wrakach(z Helu). Nie wiedziałem, że z Ustki można wypłynąć w morze (do tej pory bywałem tylko w Łebie). Czy możesz napisać więcej o wraku pogłębiarki (głębokość, stan wraku, czas dopłynięcia z Ustki) i przede wszystkim o namiarach na łodzie wożące nurków?
I o innych wrakach pomiędzy Ustką a Łebą :?:
Z góry dzięki :mrgreen:

Arex - 28-07-2003, 15:43

Witamy serdecznie.
:szampan:
Ja ze swojej strony moge Ci polecic wraki na które pływa się z Helu.
Można parę fajnych nurów wykonać.

Pozdrawiam

Pedro - 28-07-2003, 17:50
Temat postu: Re: CZemu Aniołek?
Aniołek napisał/a:
juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...
........ osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem... :-)

Wszystko mówi za siebie....
Buzka

Hm... nie chciałbym Cię martwić, ale zdaje mi się, że aniołki są bezpłciowe...
:22:
Buźka,

ukusek - 28-07-2003, 19:06

No nie, chyba tak ostro od razu nie ma co zaczynac żartować z koleżanki. Dajcie jej chociaż trochę czasu na okrzepnięcie. Przecież to temat o "nowych". Słowo "bezpłciowy" może zostać odebrane w dwóch płaszczyznach: fizycznej oraz psychicznej (bezpłciowy czyt. nijaki). Myślę że tu chodziło bardziej o słodycz buzi i pozorną niewinność, ale to ocenimy po zdjęciu jakie już niedługo mam nadzieję pojawi się zamiast kanarka.
:-D :-D :-D :-D :-D

Pedro - 29-07-2003, 09:52

ukusek napisał/a:
No nie, chyba tak ostro od razu nie ma co zaczynac żartować z koleżanki.

Oczywiście nie chciałem być złośliwy tylko upierdliwie dokładny... ;)
A swoją drogą Aniołki są śliczne więc czekamy wszyscy na zdjęcie z utęsknieniem (chociaż kanarek też jest niczego sobie).
Pozdrawiam,

Pedro - 29-07-2003, 09:53

Niestety post mi dwa razy wystartował więc jeden niszczę!
Pozdrawiam,

Aniołek - 29-07-2003, 11:20
Temat postu: co do zdjęcia...
co do zdjęcia na pewno pojawi się tu w swoim czasie :-) jak tylko będe już w domku... w kafejce nie mam dostępu do swoich zdjęc i programów graficznych... bo przecież muszę je troszkę zmniejszyć :-) co do tego bezpłuciowego to zdaje sobie sprawę że nurkowie mają specyficzny żart i czytając to po prostu się zaśmiałam... za długo prebywałam z facetami - nurkami z którymi nie da się nie śmiać i nie takie żarty słyszałam...nawet jeśli to nie żart to przyjmę go do siebie i mocno się zastanowie czemu akurat to Ci przyszło do głowy...tak gdybyś pytał to nie jestem bezpłuciowa... a zresztą nie ważne :-) przecież to żart...tak mi się wydaje... No dobra koniec tego "forumowania" :-)
Uciekam do pracy trzymajcie się...
pozdrowionka dla wszystkich
PS. Dajcie mi tydzień a zdjęcie się pojawi :-)

cad - 29-07-2003, 13:23

wrając do nurkowania w okolicy Ustki też byłbym zainteresowanym info o wraczkach i jakiś łodziach wypływających z nurkami.
chętnie bym odwiedził jakieś nowe miejsce,
kuba.

Andrzej S - 29-07-2003, 13:39

Aniolku,
Napisałas o 10.20 :zeg: , że "uciekasz do pracy!!!. Super godzina!!! nie ma u Ciebie wolnych etatów...... :smcry:

Pozdrawiam Wszystkich!!!!

ukusek - 29-07-2003, 20:08

Nie powiedziała o której kończy. Twe zainteresowanie może być przedwczesne.
Andrzej S - 30-07-2003, 12:05

Brutalnie sprowadziles mnie na ziemie!!!!!
Aniołek - 31-07-2003, 10:47
Temat postu: Praca...
hmmm co do mojej pracy to ten miesiac przepracowałam jako kelnerka w Rowach... i zawsze miedzy posilkiami mialam 1h czasu wolnego...byly tez cale dni wolne wtedy robilam jako Ratownik na plaży... Teraz z dneim dzisijeszym koniec meczarni jako kelnerka... teraz całe dnie na plaży...jako Ratownik... ale nie martwcie się odwiedze Was jescze nie raz...buziaczki
Zboj - 01-08-2003, 20:30

Witaj :angel2: ,

Przynajmniej ktoś będzie nad nami czuwał :-D
A swoją drogą to jak sobie radzisz ze skrzydłami i piankami? Custom made? ;-)

Pozdrawiam gorąco,

Marcin