| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
HYDE PARK - Igraszki słowno-ortograficzne Sonny`ego
maaciek- - 19-04-2005, 08:30
Samobójstwem "intelektualnym" jest krytyka nieznanych sobie ludzi, byki ort. i błędy w tak podstawowej kwestii jak przepisanie ksywki
bez urazy SONNY i bez odbioru
Fother - 19-04-2005, 20:40
Sonny
Jeżeli już musisz używać tego pociętego psalmu, to chociaz napisz go poprawnie
Przemek - 19-04-2005, 21:58
:O maaciek ładne powitanie =\
nie bardzo rozumieim do czego pijesz ....????
Sonny - 19-04-2005, 22:06
Widze ze stalem sie teraz tematem ale to nic... Co do cytatu z Bibli to jest przepisany z Bibli Tysiaclecia...i wydaje mi sie ze jest dobrze przepisany...pierwsza czesc to pierwszy wers, druga to wers czwarty...
Jesli co jeszcze to chetnie wyslucham
TomM - 19-04-2005, 22:08
Brakuje "ą" i dwa razy "ę". Coś jeszcze?
Sonny - 19-04-2005, 22:16
brak polskich liter wynika z mojego nie zdecydowania... Przykro mi ze komus to wadzi...ale swiat nie jest idealny
Szatan - 19-04-2005, 22:32
...no i "Tysiąclecia" razem, ale nie przejmuj się...
Sonny - 19-04-2005, 22:36
No ladnie...wiem ze "Tysiaclecia" razme..ale jak widac kciuk mi o spacje zachaczyl...co za porazka...normalnie tytul "Tluk miesiaca" mam dozywotnio
bambolo13 - 19-04-2005, 22:43
...a jak już wszyscy się czepiają to... pasterzem nie pastrzem
MR
Sonny - 19-04-2005, 22:48
Tak to jest jak sie odzywam za duzo...total porazka...
Szatan - 19-04-2005, 22:55
...milczę ...Sonny popraw się (przeczytaj swój post spokojnie) Pobiłeś nawet mnie, a myślałem, że się nie da.
Sonny - 19-04-2005, 23:08
No jest sie dyzortografem i dyzgrafem... (bo jest sie leniwym ale to podobno cecha ludzi inteligetnych )
A co do moich postow...no coz...poprostu nie sprawdzam ich w wordzie...(bo tez mi sie nie chce )
A reszta mnie jakos wyjatkowo nie rusza...
Pozdrawiam tych idealnych i tych nie idealnych oraz moja grupe spoleczna - frajerow rodem z American Pie
Pitt_M - 20-04-2005, 10:03
Witaj
Sonny - nie przejmuj się. To jest forum nurkowe a nie "poprawnej ortografii". No dobra - starczy wazeliny - szukaj dla mnie miejsca na nura w Bałtyku (już rozumiesz moją wazelinę )
Pozdrawiam
yvette - 20-04-2005, 10:04
co Ty masz do American Pie? sasasa... hc ludzie a jakie imprezy tylko pozazdroscic LOL ;]
Przemek - 20-04-2005, 14:09
Ty no właśnie, to była bradzo życiowa komedia... dokument wręcz..
A tak serio to nie jeden maraton filmowy z nią był =D
Ty się sonny szykuj na kocówe jak do ciebie wpadniemy..=D
Yvette partycypujesz? =D
Mania - 20-04-2005, 15:30
Sonny
Ale wciaz w podpisie brakuje ci jednego "ą" i dwa "ę"
Mania
Przemek - 20-04-2005, 15:35
Co do ą i ę, a co jesli system operacyjny sonnego jest nie-polski?
Bo ja w domciu tak mam i nie moge pisac polskich znakow=]
Sonny - 20-04-2005, 16:02
Co do American Pie - to czasem zycie uklada sceniarusz na 4 czesc...przykladem jest ten temat
Co do ą i ę itp. to staram sie nie pisac bo nie wszyscy maja polskie znaki i potem w tekscie pojawiaja sie kwadraciki, albo inne dziwne znaczki i tekst czy sie do D***
A co do wpadnieca do mnie...ciagle czekam...trzeb sie bedzie jakos ugadac
yvette - 20-04-2005, 18:40
| Przemek napisał/a: | | Yvette partycypujesz? =D |
no ba ! pale wrotki, zarywam kiece i lece kiedys to ogladalam nawet z klasa w kinie zamiast sprawdzianu z religii trzeba przyznac ze odwazniak z ksiedza ;] dyrektorka juz mu dala za to ;] ale to bylo dawno ;] trzeba sobie przypomniec ... sasasa.... i prosze prosze... od ortografii sonny'ego do wspolnego ogladania american pie jak to ludzie sie szybko integruja
sasa- pzdr ;]
Przemek - 20-04-2005, 21:26
hmm ja miałem na mysli raczej nuranie.. no ale w przerwie możemy sobie przylukac american pie=]
Sonny - 20-04-2005, 21:47
Ja nie wiem Tobie tylko nuranie w glowie ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie )
A potem bedzie nuranie
Przemek - 20-04-2005, 21:50
Oj sonny sonny, wszak to forum nurkowe =p
Mam rozumieć że ja nie jestem miłym towarzystwem???
... no to czekaj sonny=] niech tylko dojade nad to morze... =D
Adam Frajtak - 21-04-2005, 05:54
| Sonny napisał/a: | Ja nie wiem Tobie tylko nuranie w glowie ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie )
A potem bedzie nuranie |
Sonny!!!! zwolnij bo zaraz pomysle ze chcesz zdeprawowac tego chlopca Zaczyna to wygladac jakbyscie sie na randeczkę chlopcy umawiali heheheheheh
Pozdrawiam wszystkich kochajacych inaczej
wasz Scanerek
yvette - 21-04-2005, 09:54
| Przemek napisał/a: | | hmm ja miałem na mysli raczej nuranie.. no ale w przerwie możemy sobie przylukac american pie=] |
ba ! w zyciu jest czas na wszytsko
| sonny napisał/a: | | ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie ) |
czyzby to o mnie ...:P
| scaner napisał/a: | | Sonny!!!! zwolnij bo zaraz pomysle ze chcesz zdeprawowac tego chlopca |
ktorego chlopca?mnie? ja sie nie poczuwam.. jestem 100 % dziewczynka
a tak w ogole to moze zrobimy masowe ogladanie american pie ;] nie bedzie zadnych podejrzen i dziwnych spekulacji ;]
sasasa
maaciek- - 21-04-2005, 10:20
cześć
nie chodziło mi o aktywację forum ortograficznego
nie cierpię ja ktoś o kimś bez niego !
jeżeli chodzi o powitanie to wyszło jak wyszło, ale konkretne tematy ( bez trzaskania zadu) są ok
maaciek-
Sonny - 21-04-2005, 10:40
| Cytat: | Sonny!!!! zwolnij bo zaraz pomysle ze chcesz zdeprawowac tego chlopca Very Happy Zaczyna to wygladac jakbyscie sie na randeczkę chlopcy umawiali heheheheheh
Pozdrawiam wszystkich kochajacych inaczej
wasz Scanerek Mr. Green |
Ja nie wiem o co Ci Scaner chodzi...Ja sie na ogldanie filmu umawiam
Yvette napisala:
| Cytat: | sonny napisał:
| Cytat: | ja tam sie pisze na film w milym Towarzystwie (Przemek tym razem to nie do Ciebie )
|
Embarassed czyzby to o mnie ...:P |
Jasne ze o Tobie
Andrzej Kosko - 21-04-2005, 11:03
| Cytat: | | Ja sie na ogldanie filmu umawiam | No i w ten nieco skomplikowany(acz skuteczny) sposób chłopak umówił się z dziewczyną....Chyba zacznę robić błędy...
yvette - 21-04-2005, 13:36
[quote="Sonny"]
sasasa... no to frugo.... ten film trwa dluugo ;] taaa....
tylko wiesz...jest problem...morze i gory to trochu daleko...trzeba jeszcze z tym cos zrobic ;]
[quote="Andrzej Kosko"] | Cytat: | | No i w ten nieco skomplikowany(acz skuteczny) sposób chłopak umówił się z dziewczyną....Chyba zacznę robić błędy... |
i ogladac american pie
Przemek - 21-04-2005, 14:21
To wpadamy do ciebie =D
A potem na koparki=]
Adam Frajtak - 21-04-2005, 21:35
| yvette napisał/a: |
a tak w ogole to moze zrobimy masowe ogladanie american pie ;] nie bedzie zadnych podejrzen i dziwnych spekulacji ;]
sasasa |
Masowe.... hmmmmmm masz na myśli grupowe ?
Pozdr Scaner
yvette - 21-04-2005, 22:56
| Przemek napisał/a: | To wpadamy do ciebie =D
A potem na koparki=] |
spoko Maroko, gra papryka ;] mieszkanko male, ciasne ,ale wlasne(no prawie )
tylko jak po takich wrazeniach ( z filmu rzecz jasna) pojechac na rozsadne nurkowania...hmmm...
| scaner napisał/a: | masowe.... hmmmmmm masz na myśli grupowe ?
Pozdr Scaner =] |
taaa....;] a to jakas znaczna roznica??
Przemek - 21-04-2005, 22:57
Hmm no to możemy zminić kolejność=]
no nie ważne powiedz lepiej kiedy masz wolny termin=]
@scanner: odnosze nieodparte wrażenie że chciałbyś sie dołączyć =D
yvette - 21-04-2005, 23:07
ehh...wolne bede miala po 19 maja-termin osstatniej matury pisemnej... BLEH!!! przez tydzien pewnie bede odsypiala...juz dzisiaj z reszta umieram(jutro ustny polski) a pozniej hulaj dusza piekla nie ma ;] ale wiesz jak zmienimy nawet kolejnosc to bedziemy czekac na american pie i bedzie "wybrakowane" nuranie ktos moze np. butli zapomniec:D
Sonny - 21-04-2005, 23:14
Taka mala errat do ogladania filmu...sprawa wyglada narazie tak:
Strategicznie dzielimy sie na dwa zespoly, ktore opanowuja dwa pokoje...
Zespol pierwszy w skladzie Sonny i Yvette opanowuje pierwszy pokoj i tam oglda film
Zespol drugi w skladzie Przemek i Scaner opanowuje drugi pokuj i tam sobie robia co chca ogldaja film...nurkuje...czy na co maja ochote...
A swoja droga...temat stal sie popularny
Adam Frajtak - 22-04-2005, 06:34 Temat postu: hyde
| yvette napisał/a: |
| scaner napisał/a: | masowe.... hmmmmmm masz na myśli grupowe ?
Pozdr Scaner =] |
taaa....;] a to jakas znaczna roznica?? |
Z regulaminu FN wynika ze moga pojawic sie tu nureczki w wieku 14 lat wiec nie bede Ci tlumaczyl tej roznicy
Pozdro Scaner
[ Dodano: Pią 22 Kwi, 2005 ]
| Przemek napisał/a: |
@scanner: odnosze nieodparte wrażenie że chciałbyś sie dołączyć =D |
hmmmmm .... podrywasz mnie ?
Pozdro Scaner
Przemek - 22-04-2005, 11:38
@scaner: miałem nadzieje że po zlocie już wiesz... no ale skoro nie jesteś uświdomiony to rzeczywiście trza się spotkać na koparkach...=]
@sonny: nie bądź taki zachłanny, podział pokoi może być, ale film oglądamy razem... no bo chyba ci nie przeszkadza oglądanie filmu razem.... chyba że nie chcesz oglądać filmu.. jak to jets sonny... hmm?
@yvette: mam rozumiec ze 28 maja pojawiamy się i ciebie? =D
yvette - 22-04-2005, 18:56
no wiesz przemek,ajk wykopie gdzies rodzicow to nie ma sprawy a jak nie to mamy fajne jeziorko pod wroclawiem....tyle tam zawsze namiotow normalnie bomba i zanurac mozna od razu a film- lap topa mam LOL
Przemek - 22-04-2005, 19:05
no to luzik. tylko nie wiem co na to sonny, bo chciał miec oddzielny pokój.. więc może kocem się odgrodzimy
jutro sprawdzam akwenik przy mym domku, jak sie okaze fajny to zapraszam do mnie=D
Sonny - 22-04-2005, 19:35
Ja nie widze problemu...nie dosc ze bedziemy mieli oddzielny koc to jeszcze namiot
tsharny - 22-04-2005, 20:59
widzę, że wątek był o ortografii, myślałem, że profesora Miodka tutaj spotkam, a tu o filmach i nurkowaniu
ale cos mi się zdaje panowie, że w głowach wam nie nurkowanie siedzi hahaha
jeśli byście się zapuszczali w tereny południowe (koparki, zakrzówek) to dajcie znać, a z przyjemnością się do was przyłączę - jeśli oczywiście można
scaner, a my jeszcze mamy zaległe piwo (na które się kiedyś umawialiśmy)
pozdrawiam
tsharny
Sonny - 22-04-2005, 21:55
Tsharny jasne ze mozna, tym bardziej ze planuje sie tam pojawic z "Ekipa Warszawa" wiec bedzie napewno fajne Towarzystwo...nie wiem dokladnie kiedy...ale jak bedzie cos wiadomo to dam Ci znac...Tym bardziej ze plaujemy wlasnie taki maly objazd : Koparki, Zakrzowek, Swobodne Hermanice, Gorczyce, moze cos jeszcze sie uda...ale to sie zobaczy...
Byc moze dolaczy sie do Nas Scaner (a na miasto mowi ze piwo jest Ci winny ) wiec warto sie bedzie spotkac
tsharny - 22-04-2005, 22:01
no to super, będzie można się spotkać na żywo i ponurać razem
to czekam na jakieś wieści od was
pozdrawiam
tsharny
Przemek - 22-04-2005, 22:06
Hehe to i ja się pisze.. a zawsze możemy w przerwach dojzadowych cosik obejrzeć, no nie yvette?:D
yvette - 25-04-2005, 10:34
no ba! jak taka pierwszorzedna ekipa sie szykuje to wszytsko sie moze zdarzyc a prof. miodka to tez wziac mozemy
a dobry filmik to podstawa moze po american pie dla odmiany teksanska masakra pila mechaniczna? mm..boski filmik --> "cud, miod i orzeszki" ;]
Przemek - 25-04-2005, 10:50
Yvette ale rozumiem że mowisz o orginalnej wersji sprzed parunastu lat =]
Można jakis maraton skrecic, ale obowiazkowo musialaby by byc glebia i wielki blekit co by sie lepiej nastroic do nurania=]
tsharny - 25-04-2005, 11:39
to głębię i wielki błękit mogę przynieść haha
pozdrawiam
tsharny
Przemek - 25-04-2005, 12:34
O prosze=D to juz mamy trzy filmy.. coś jeszcze?? tylko nie za dużo żebymsy dali rade to obejrzec... chyba że nam spuszczą monitorki i obejrzymy se cosik na deco
tsharny - 25-04-2005, 13:40
to na ile planujemy nurka, że chcesz conajmniej 1,5 godziny spędzić na deco? ale spoko ja się piszę będzie taki multimedialny nurek - hahaha
pozdrawiam
tsharny
yvette - 25-04-2005, 14:07
o ho ho ho... coz to za powazne plany z tego to niedlugo wyprawa niemalze naukowa wyjdzie
przemek- mozna wszytskie wersje obejrzec czasu coraz wiecej z tego co widze...;] ale coz o czas trzeba dbac to moze titanica obejrzymy
tsharny - 25-04-2005, 14:11
yvette, jeśli chcesz oglądać titanica to tylko na titanicu hahaha
pozdrawiam
tsharny
yvette - 26-04-2005, 13:57
hihi... ;] prosze prosze...bardzo ciekawy pomysl moze jakis rekordzik sie przy okazji pobije- hieee? to juz trzeci element planowanych nurkow hihi
dla mnie bomba;]
tsharny - 26-04-2005, 15:09
hehe to ja zamawiam jakiś batyskaf
pozdrawiam
tsharny
Przemek - 26-04-2005, 18:50
hmm no coraz lepiej sie to zapowiada=]
tsharny - 26-04-2005, 21:56
będzie niezła jazda
pozdrawiam
tsharny
|