| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
FORUM-NURAS - Posty $$ dlaczego????
OLO Wawa - 15-08-2008, 14:47 Temat postu: Posty $$ dlaczego???? Witam.Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany,autor $$ widnieje w wątku a posta nie ma.Dlaczego????Ludzie(ten co to wycina) jesteście gorsi niż te p.......ne komuchy za czasów UB.Miło jest kogoś pognębić jak ma się trochę władzy a dziwić się dopiero tym zwyrodnialcom z UB ze robili co chcieli i niech nikt się nie zasłania tym że to jego forum,bo jest to brak elementarnego szacunku dla wypowiedzi drugiego człowieka.Jak toś nie chce to niech nie czyta danego wątku,a póżniej ktoś narzeka że ma p...nego szefa w pracy który ocenia go za twarz a nie jakośc wykonywanej pracy i podwyżki dostaja dupowłazy i kapusie.Ten sam schemat....Żałosne
grzegorz - 15-08-2008, 15:01
Coś ci się dzisiaj nie udało?
connan12345 - 15-08-2008, 15:03
no ja też zauważyłem że posty $$ są z bardzo dużym opóźnieniem wyświetlane . Przechlapał sobie czymś ?
$$ - 15-08-2008, 16:13
| OLO Wawa napisał/a: | | Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany | Spokojnie nie każdy tylko część, traktuję to jako zabawę rozpoczętą dosyć dawno.
pozdrawiam rc
OLO Wawa - 15-08-2008, 16:23
| grzegorz napisał/a: | | Coś ci się dzisiaj nie udało? |
mnie udało się wszystko a tobie?Zasady pamiętaj są najważniejsze
I nie chce tu bić się wirtualnie.Po prostu na kogo wypadnie na tego bęc widocznie.Uważaj ty możesz być następny jak się komuś nie spodobasz...albo ja
Rob - 15-08-2008, 19:26 Temat postu: Re: Posty $$ dlaczego????
| OLO Wawa napisał/a: | | Witam.Zaobserwowałem że każdy post $$ jest skrzętnie wycinany,autor $$ widnieje w wątku a posta nie ma.Dlaczego????Ludzie(ten co to wycina) jesteście gorsi niż te p.......ne komuchy za czasów UB. |
tez mnie to dziwilo
kilka hipotez :
- teraz juz wiesz dlaczego to forum nazywane jest "lizus"
- ci ktory zarzadzaja forum widza ze $$ ma wiecej do powiedzenia w sensie merytorycznym niz pozostala reszta
- "kaczki" i im podobni sa wsrod nas
Seb. - 15-08-2008, 19:49
| Rob napisał/a: | | - teraz juz wiesz dlaczego to forum nazywane jest "lizus" |
to co tu robisz ?
| Rob napisał/a: | | - ci ktory zarzadzaja forum widza ze $$ ma wiecej do powiedzenia w sensie merytorycznym niz pozostala reszta |
wiedzą, chmm raczej zrozumieli, że takich ludzi się powinno izolować. Pomijając już bezsens jego postów o ile jest spokojniej na forum.
| Rob napisał/a: | | - "kaczki" i im podobni sa wsrod nas |
raczej was, porównując podejscie do życia..
zawsze możesz znaleść sobie inne forum
p.s
ostatnio jakoś wysyp zakompleksionych cmasowców (bez urazy dla tych normalnych)
$$ - 15-08-2008, 20:03
| Seb. napisał/a: | | Pomijając już bezsens jego postów | Postawiłem pytanie, umie na nie odpowiedzieć instruktor PADI, czy umiesz mniej niż on ?
Proszę zaskocz nas odpowiedz.
| $$ napisał/a: | | A teraz pytanie, czy w założeniu 1:4 nie kryje się ta sama tkanka kontrolująca ? |
http://forum-nuras.com/viewtopic.php?t=16678
pozdrawiam rc
Andrzej Minorczyk - 15-08-2008, 20:06
niektorzy nie widza postow smoka bo mial ogolnego ignora i trzeba sobie to odblokowac.
OLO Wawa - 15-08-2008, 20:07
| Seb. napisał/a: | | wiedzą, chmm raczej zrozumieli, że takich ludzi się powinno izolować. Pomijając już bezsens jego postów o ile jest spokojniej na forum. |
Pewnie najlepiej powycinaj tych którzy ci nie pasują.Jedyna słuszna metoda
| Seb. napisał/a: | | zawsze możesz znaleść sobie inne forum |
Zawsze nie musisz czytać postów innych i możesz sobie też znależc inne forum,rozumując twoim tokiem.Kiedyś ktoś może ciebie izolować a wtedy....
[ Dodano: 15-08-2008, 20:09 ]
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | bo mial ogolnego ignora i trzeba sobie to odblokowac |
odblokowałem dzięki i teraz już widzę
[ Dodano: 15-08-2008, 20:11 ]
| Seb. napisał/a: | | ostatnio jakoś wysyp zakompleksionych cmasowców (bez urazy dla tych normalnych) |
wstrząsające
Kulas - 15-08-2008, 21:10
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | ignora i trzeba sobie to odblokowac |
gdzie to sie robi ?
FotoMiś - 15-08-2008, 21:21
| Kulas napisał/a: | | Andrzej Minorczyk napisał/a: | | ignora i trzeba sobie to odblokowac |
gdzie to sie robi ? |
Niestety wejścia do panelu zarządzania ignorowanymi nie ma, oczywiście całkowitym przypadkiem, w ustawieniach profilu. Po zalogowaniu musisz 'ręcznie' wleźć na stronę:
http://forum-nuras.com/ignore.php
Michał
Kulas - 15-08-2008, 21:38
| FotoMiś napisał/a: | | Po zalogowaniu musisz 'ręcznie' wleźć na stronę |
Dzieki Michal
jaros4 - 15-08-2008, 23:54
to ja zdarzylem sie zalapac (dzis rano) na szczatek postu $$ pt."wapnozercy".temat szybko zniknal pozostawiajac po sobie wielka czarna dziure!
TSBarrer - 16-08-2008, 00:09
AVE,
A ja lubię czytać posty $$. Gość ma wiedzę, tylko nie zawsze umie ją przekazać. Mówi się trudno. Faktem jest, że bez niego to forum traci sens. Postoskrytożercom mówię stanowcze NIE.
$$ niech MOC będzie z Tobą.
OLO Wawa - 16-08-2008, 06:15
Cieszę się że poruszyłem ten wątek.Widać jest wiele osób które są wrażliwe na gnębienie innych dla samego gnębienia.Fajnie.Pozdrawiam $$ i wszystkich.Tak jest o wiele sympatyczniej i łatwiej w życiu...
jcsjacekj - 16-08-2008, 10:29
$$ jest nielubiany bo pisze czesto niewygodna prawde.
Np ze glebokie przystanki byly znane dawno temu lub komus kto ma 20 stopni instruktorskich ze nie rozumie pewnych niuansow dzialania rebriderow.
No i plywa w oldskulowej konfiguracji z historycznym sprzetem a nie w jedynie slusznej namaszczonej przez GUE.
Jest bardzo INNY niz wiekszosc. A niestety dla wielu INNY = GORSZY.
$$ podal np. na FN co najmniej z 10 nazwisk osob ktore znaja go jako nurka i wiedza ze nurkuje - ale niektorzy dalej pisza "czy ty kiedys w ogole nurkowales ?".
Okazuje sie ze na FN trzeba ciagle udowadniac - "Tak, jestem nurkiem i nurkuje ... Tak, jestem nurkiem i nurkuje ... Tak, jestem nurkiem i nurkuje".
Ile razy mozna udowaniac ze nie jest sie wielbladem ?
Latwo jest kogos obrzucic blotem na FN niz pogdac twarza w twarz lub zaprosic na wspolne nurkowanie.
To sie nazywa KSENOFOBIA.
Jestem jednak optymista - mysle ze powoli idzie ku lepszemu.
Andrzej Minorczyk - 16-08-2008, 10:46
jcsjacekj, Nie do konca jest prawda to co napisales. Innosc czy sprzet nie ma tu nic do rzeczy. $$ pisal swoje posty nie na temat. Mial wiele nikow podpuszczal innych userow forum. Swoja droga niczego tu nie trzeba udowadniac. Trzeba tylko pisac sensownie. To jest inne forum, polowa postow ktore tu sie znajduja na innych forach nie miala by mozliwosci istnienia dlozej niz kilka chwil czyli do momentu zmoderowania.
piotrkw - 16-08-2008, 11:00
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | $$ pisal swoje posty nie na temat. |
Andrzej a czy wszyscy piszą zawsze na temat?
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Trzeba tylko pisac sensownie. |
A czy wszyscy zawsze piszą sensownie? My też??
Mnie nie przeszkadza , jeżeli chcę to przeczytam jego post jeżeli nie to nie czytam. Wszystko.
Pozdrawiam Piotr
Crowley - 16-08-2008, 11:31
$$ pisze również na forum-nuras.pl - jestem tam modem i zmoderowałem go tylko raz - delikatnie cenzurując. czytając go nie zauważam, żeby pisał bezsensownie. i nigdy nie zrozumiem, czemu tutaj jest prowadzona taka polityka wobec $$moka.
connan12345 - 16-08-2008, 11:44
Ja jak na razie poznałem $$moka od dobrej strony
OLO Wawa - 16-08-2008, 12:01
Dziękuje wam za udział w dyskusji,dzięki tym wypowiedziom wiem że idzie ku lepszemu i przemyślimy nieraz zanim kogoś "zgnoimy"Nie bądzmy poprostu dla siebie Niech idea że nurasy to jedna wielka rodzina bedzie faktem a nie fikcją.Zdrowa dyskusja,odmienne zdania to dobra dyskusja nawet jeśli ktoś tak bardzo "odbiega" od naszych czasami gustów i poglądów.Dostałem pare wiadomości na priv.Jednych przyjemnych innych ostrzegających że chodze po cienkim lodzie wstawiając się za $$mokiem.Ja nawet $$ nie znam ale to co obserwowałem sorry nie pozwoliło mi na dłuzsze milczenie i jestem gotów ponieść konsekwencje za wstawiennictwo Tak samo mysle postąpiłbym gdybym widział to samo zjawisko do każdego z was.Pozdrawiam serdecznie wszystkich nawet tych którzy tak bardzo różnia sie ze mną zdaniem
Popieram modowanie postów,wyklucznie uczestnika jeśli ktoś obrzuca kogoś h...mi itp,jest poprostu chamski.Jesli nie zgadzam sie z jakimś postem to dyskutuje albo ignoruje to tyle.Forum jest dla każdego no chyba że się myle...
$$ - 16-08-2008, 12:16
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Mial wiele nikow podpuszczal innych userow forum | "Smok i "ln-1" jako magazyn, po pierwszym zawieszeniu wchodziłem na zapasowym logu, potem IP zostało zablokowane. Dzięki temu mogę wchodzić na fora z blokadą IP. Powiadomiłem Administrację o takiej dziurze w *.php. Obecnie posiadam tylko "$$" ten z domowego IP. Pozostałe konta zostały skasowane po podaniu adresów e-mailowych z których zostały założone.
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Trzeba tylko pisac sensownie | Proszę bardzo, "kalibracja liniowości detektora" Detektory są liniowe do ppO2 2,4at nie ma możliwości sprawdzenia tego uruchamiając CCR. Draka jak cholera, zero merytoryczności ze strony atakującej.
"Biorąc pod uwagę, że pętla oddechowa i układ oddechowy nurka stanowi jedność, to nie powinno mieć wielkiego znaczenia." Zdanie prawdziwe jeśli chodzi o pływalność w CCR, zupełnie bezsensowne jeśli chodzi o ppO2, a w takim kontekście zostało wypowiedziane.
Draka, a próba wyjaśnienia zniknięcia tego wpisu z profilu, funduje ostatnie zawieszenie.
"Kwas węglowy" zamiast spuścić zasłonę milczenia, straszenie wywaleniem z CCR forum.
Podobny błąd mógł się przydarzyć przy realizacji ulotki dotyczącej wapna sodowanego dla lekarzy, tłumacz źle przetłumaczył. Błąd został w porę wychwycony. Zupełnie ludzka sprawa.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 16-08-2008, 12:26 ]
| OLO Wawa napisał/a: | Ja nawet $$ nie znam ale to co obserwowałem sorry nie pozwoliło mi na dłuzsze milczenie i jestem gotów ponieść konsekwencje za wstawiennictwo Tak samo mysle postąpiłbym gdybym widział to samo zjawisko do każdego z was. | "tomek Siennicki" też staje na placu gdy komuś dzieje się nie sprawiedliwość, wiele razy występował gdy była nagonka na mnie. Występował też w obronie "scaner" za 2 ostrzeżenia przyznane za to samo, było to bardzo nie na rękę dla mnie, ALE to jego święte prawo bycia rycerskim, Zawsze.
Za taką postawę dziękuję "OLO Wawa", "tomek Siennicki" i "jcsjacekj" .
pozdrawiam rc
Andrzej Minorczyk - 16-08-2008, 13:12
$$, kto jest na forum dlozej niz rok pamieta i potrafi ocenic jak to bylo w roznych dyskusjach.
$$ - 16-08-2008, 14:27
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | kto jest na forum dlozej niz rok pamieta | Aniołek to nie jestem, mogę długo argumentować, niektórym puszczają nerwy zaczynają bluzgi.
Dobra może być draka (też to lubię) wtedy przechodzę na wredne psychologicznie metody. Zwykłe nawtykanie było by łatwiejsze do zrozumienia wybaczenia.
pozdrawiam rc
Crowley - 16-08-2008, 14:29
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | $$, kto jest na forum dlozej niz rok pamieta i potrafi ocenic jak to bylo w roznych dyskusjach. | jak również pamięta, że pewna użytkowniczka ma wyższe prawa niż inni(krótko mówiąc wolno jej robić wszystko), ale na to oczywiście nikt nie reaguje...
posty $$moka kasują, zmieniają, jego konto od dawna jest dodane do zignorowanych dla wszystkich - czy to jest normalne postępowanie z Forumowiczem? może i jest to prywatne forum, ale te forum nie istniałoby bez takich ludzi jak $$mok.
z FN dzieje się źle nie od dziś - na szczęście powstają fora gdzie wszyscy są równi...
DarekS - 16-08-2008, 16:00
| Crowley napisał/a: | | jak również pamięta, że pewna użytkowniczka ma wyższe prawa niż inni(krótko mówiąc wolno jej robić wszystko), ale na to oczywiście nikt nie reaguje... | mozesz napisac kogo masz na mysli?
bo chyba masz lekko przestarzale informacje
| Crowley napisał/a: | | posty $$moka kasują, | jezeli sa niezgodne z regulaminem to moderatzorzy maja prawo do tego
| Crowley napisał/a: | jego konto od dawna jest dodane do zignorowanych dla wszystkich - czy to jest normalne postępowanie z Forumowiczem? może i jest to prywatne forum, ale te forum nie istniałoby bez takich ludzi jak $$mok.
|
$$ dodalem wszystkim z automatu do ignorowanych poniewaz wybralem "mniejsze zlo". Moglem go usunac ale nie chcialem tego robic
| Crowley napisał/a: | | z FN dzieje się źle nie od dziś - na szczęście powstają fora gdzie wszyscy są równi... | zgadza sie ale zastanow sie czyja to zasluga. Zastanawiam sie czy nie postepowac jak na innych forach, ze jezeli cos nie na temat odrazu wycinac nie dajac szans wypowiedzenia sie innym, ale to chyba nie o to chodzi.
Na innych foraj jest inaczej, ale i na FN bylo inaczej na poczatku.
W najblizszym terminie wezme sie ostro za porzadek i postaram sie przywrocic jakies normalne dyskusje na forum.
Przy okazji czytam tez wypowiedzi na innych forach $$ i wiem jakie "triki" robi na FN piszac rozne posty z zamiarem prowokacji.
BitPump - 16-08-2008, 16:40
| DarekS napisał/a: | | $$ dodalem wszystkim z automatu do ignorowanych poniewaz wybralem "mniejsze zlo". Moglem go usunac ale nie chcialem tego robic |
No to już wiem skąd taki, a nie inny awatar u Ciebie! Bo to tekst jak z anegdoty o Leninie i dziecku... "...a mógł zabić".
| DarekS napisał/a: | | Zastanawiam sie czy nie postepowac jak na innych forach, ze jezeli cos nie na temat odrazu wycinac nie dajac szans wypowiedzenia sie innym, ale to chyba nie o to chodzi. |
Moim zdaniem przede wszystkim brak tu konsekwencji w działaniach - jasno określonych reguł, zasad, które nie są tworzone pod potrzeby konkretnych wątków. Regulamin nie obejmuje tego, co się realnie dzieje.
Skoro już jest Hydepark to niech będzie Hydeparkiem, a nie udajemy, że tam można wszystko o wszystkim, a w rzeczywistości - cenzura jest.
Skoro w regulaminie jest o moderacji i wyrzuceniu, a nie ma o globalnym ignorze, to niestety - ale zrobienie globalnego ignora jest naruszeniem tego regulaminu.
Skoro nie można usunąć konta, to dlaczego niektórzy mogą, a potem i tak się odnawiają. A jeśli można - to dlaczego nie ma takiej opcji.
Skoro już został zrobiony na $$ totalny ignore, to należało puścić globalnego PW do wszystkich, że tak się stało i jak to można wyłączyć.
Itd, itd. Myślę, że wiele osób jest już zmęczonych tym, że tak na prawdę nie wiadomo co wolno a co nie. Wszyscy wiedzą, że to jest Twoje forum i możesz robić co chcesz. Ale skoro dajesz nam szansę korzystania z forum na jakiś zasadach, to niech te zasady będą konkretne i egzekwowane.
I póki nie zostanie wyjaśniona raz na zawsze kwestia znikających postów $$, czy niewiadomoprzezkogogo zmieniona jego sygnaturka, to on zawsze będzie poruszał ten temat i zaogniał tym każdą dyskusję. Tak samo jak się nie dowiemy kim jest moderator Radek, to będą niepotrzebne dywagacje, podejrzenia, sugestie, itp. Bo jak mogę mieć zaufanie do kogoś, że może wycinać moje merytoryczne teksty, jeśli nie wiem, czy w ogóle ma pojęcie o wodzie. Może jest dobrym moderatorem - nienurkiem - niech będzie, ale wtedy wiem, że merytorycznie się nie będzie dotykał, tylko ewentualnie jak ktoś strzeli jeden wulgaryzm za dużo.
$$ może i ma prowokacyjny sposób pisania, ale są użytkownicy znacznie w tym lepsi. O dziwo - to właśnie z nimi $$ najczęściej się potyczkuje.
Z całym szacunkiem Darku, ale chyba z braku czasu do samodzielnej moderacji, dałeś plenipotencje do moderowania w Twoim imieniu osobom, które nie prowadzą wspólnej polityki moderacyjnej, a każdy robi jak uważa. Kto wcześniej wstanie ten ma rację.
Jeśli jest sędzia to nie tylko powienien mieć do dyspozycji policjanta-egzekutora, ale przede wszystkim powinien cieszyć się poważaniem, aby każdy był przekonany, że jego decyzje są podejmowane w najlepszej wierze i z należytym doświadczeniem.
Już kiedyś to sugerowałem, że posty usuwane powinny trafiać do "REJECTED", a nie znikać. Wtedy bardzo łatwo użytkownicy nauczyliby się co w rzeczywistości można.
Obecny Hydepark w żaden sposób nie kojarzy mi się ze swobodą wypowiedzi.
I tak dalej, i tak dalej.
Moja dobra sugestia - albo rób tak jak Ty chcesz i określ dokładnie czego Ty chcesz na forum - albo ludzie to "kupią" albo nie; druga opcja to dowiedz się czego chcą uczestnicy i postaraj się iść w kierunku ich oczekiwań. Nie widzę w tej chwili innej drogi rozwoju forum.
P.S. Jeśli forum jest na sprzedaż to podaj kwotę - może ktoś się zainteresuje.
~BitPump
$$ - 16-08-2008, 16:47
| DarekS napisał/a: | | Zastanawiam sie czy nie postepowac jak na innych forach, ze jezeli cos nie na temat odrazu wycinac nie dajac szans wypowiedzenia sie innym, ale to chyba nie o to chodzi. | Dla mnie to duża zaleta, kilka dobrych pomysłów miałem przy okazji zdryfowania tematu. | DarekS napisał/a: | | Przy okazji czytam tez wypowiedzi na innych forach $$ i wiem jakie "triki" robi na FN piszac rozne posty z zamiarem prowokacji. | Obecnie jestem na FN i forum-nuras z log "$$" na sekcie "demolant". Na CCR "Mania" też edytowała post do Czecha, tutaj wiele żeby osiągnąć przewagę w dyskusji.
pozdrawiam rc
jcsjacekj - 16-08-2008, 18:14
Jestem na forum od kilku lat - idzie ku lepszemu i tak trzymac !
Crowley - 16-08-2008, 18:24
| DarekS napisał/a: | | Crowley napisał/a: | | jak również pamięta, że pewna użytkowniczka ma wyższe prawa niż inni(krótko mówiąc wolno jej robić wszystko), ale na to oczywiście nikt nie reaguje... | mozesz napisac kogo masz na mysli?
bo chyba masz lekko przestarzale informacje | chyba jednak nie. spójrz 3 posty wyżej...
Andrzej Minorczyk - 16-08-2008, 18:42
Normalnie ręce opadaja.
Jak wam moderacja nie odpowiada zobcie referendum.
hubert68 - 16-08-2008, 18:47
| Crowley napisał/a: | | DarekS napisał/a: | | Crowley napisał/a: | | jak również pamięta, że pewna użytkowniczka ma wyższe prawa niż inni(krótko mówiąc wolno jej robić wszystko), ale na to oczywiście nikt nie reaguje... | mozesz napisac kogo masz na mysli?
bo chyba masz lekko przestarzale informacje | chyba jednak nie. spójrz 3 posty wyżej... |
Też czasem mam wrząenie, że Pani, której foto jest zbyt seksowne, by było opublikowane jest najbardziej agresywną uczestniczką FN. I do tego nader często popada w język, którego szczególnie jako kobieta, nie powinna używać...
[ Dodano: 16-08-2008, 18:48 ]
| piotrkw napisał/a: | | Mania napisał/a: | | Inaczej mowiac przestan robic rzeczy, na ktore lapia sie ci, ktorzy czytaja wyrywkowo forum lub nie sa wystarczajaco madrzy, |
No.... tu chyba przegiełaś, czyli poza tymi kilkoma "inteligentnymi" reszta to idioci ????
Nie będę Cię nazywał, bo nie chcę zjechać do poziomu Twojego postu.
Pozdrawiam i życzę więcej słonecznych dni.
Piotr |
Ot, co.
DarekS - 16-08-2008, 19:37
| BitPump napisał/a: | | No to już wiem skąd taki, a nie inny awatar u Ciebie! Bo to tekst jak z anegdoty o Leninie i dziecku... "...a mógł zabić". | Pomylilo Ci sie ze Stalinem. Z Leninem nigdy takiej anegdoty nie bylo.
Czepiacie sie do Radka, sprawdzacie kto i kiedy sie loguje a moze sami chcecie pomoderowac?
Mozemy isc na kompromis
usuwam Radja jako moderatora i $$
co Wy na to?
Jestem juz zmeczony tym,i klotniami i przepychankami
Myslalem ze ludzie nurkujac bada sobie pomagac i sie przez to laczyc a nie dzielic.
BitPump - 16-08-2008, 19:55
| DarekS napisał/a: | | Pomylilo Ci sie ze Stalinem. Z Leninem nigdy takiej anegdoty nie bylo. |
Może są dwie wersje?
http://forum.afera.com.pl/viewtopic.php?t=1034
| DarekS napisał/a: | | Czepiacie sie do Radka, sprawdzacie kto i kiedy sie loguje a moze sami chcecie pomoderowac? |
Nie czepiamy się Radka, bo... go nie znamy. Dla nas to na razie twór wirtualny. Niech pokaże zdjęcie, przedstawi się... A może niech wpadnie na najbliższy zlot Forum Nuras - zanurkujemy razem... Nic tak nie tworzy przyjaźni i zrozumienia jak wspólne nurkowanie.
To, że jestem w stanie ocenić, że ktoś nie umie moderować nie oznacza, że ja potrafię. Tak samo, jak słyszę na żywo Enrique czy Sabrinę to mi uszy cierpną niezależnie czy ja sam potrafiłbym zaśpiewać lepiej. Rehabilitant potrafi pomóc człowiekowi z amputowaną ręką i wcale nie musi się legitymować taką samą dysfunkcją.
| DarekS napisał/a: | Mozemy isc na kompromis
usuwam Radja jako moderatora i $$
co Wy na to? |
Nie wiem jak inni, ale dla mnie taki "kompromis" to raczej kompromitacja. Zmiana statusu Radka to Twoja dobra/zła wola. Usunięcie $$... ja tam nie widzę podstaw.
A nie lepiej raz na zawsze wyjaśnić wszystko to, co generuje problemy na forum? Czyli kwestia Radka, znikających postów z Hydeparku, modyfikacji stopki $$, braku w regulaminie "kary" w postaci globalnego ignora...
Usunięcie $$ nie spowoduje rozwiązania tych problemów. A jedynie wygeneruje nowe.
| DarekS napisał/a: | | Jestem juz zmeczony tym,i klotniami i przepychankami |
No to podaj wreszcie cenę za forum. Może uda się znaleźć klienta.
~BitPump
Andrzej Minorczyk - 16-08-2008, 20:09
BitPump, ten temat pokazuje ze co jakis czas, z braku pomyslu na kostruktywna dyskusje musi byc dziwna wymiana zdan. Jak Ci sie tu nie podoba to zrob jak wiele innych osob- odejdz.
Uwazasz ze "znikajace" posty to jakas zagrywka, spisek?
Do Darka :
Jak Im zalezy na czytaniu usunietych postow to sprzedawaj abonament na dostep do kosza moderatorow. Skoro tam jest ukryta tajemna wiedza mysle ze niektore osoby wiele za to zaplaca. Ustal koszt miesiecznego dostepu i sprzedawaj.
jacekplacek - 16-08-2008, 20:11
| OLO Wawa napisał/a: | | p.......ne komuchy za czasów UB |
W kwestii formalnej: p e UB-eki za czasów komuny
| DarekS napisał/a: | | $$ dodalem wszystkim z automatu do ignorowanych poniewaz wybralem "mniejsze zlo". Moglem go usunac ale nie chcialem tego robic |
Co poskutkowało opuszczeniem forum, przez kilku niezłych nurków i forumowiczów.
| DarekS napisał/a: | usuwam Radja jako moderatora i $$
co Wy na to? |
To $$ nie jest postacią wirtualną? A były podejrzenia, że stworzyłeś GO razem z Manią, coby czytalność nie spadała...
$$ - 16-08-2008, 20:15
| DarekS napisał/a: | | Mozemy isc na kompromis | Wywalasz mnie i "Mania", bez prawa powrotu w jakiejkolwiek postaci, pasi ?
pozdrawiam rc
BitPump - 16-08-2008, 20:19
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | BitPump, ten temat pokazuje ze co jakis czas, z braku pomyslu na kostruktywna dyskusje musi byc dziwna wymiana zdan. Jak Ci sie tu nie podoba to zrob jak wiele innych osob- odejdz. |
Nie jestem w stanie zaakceptować Twojego zarzutu jakby moje wypowiedzi w tym temacie nie były konstruktywne.
Jako żenujące uważam określenie "nie podoba się to odejdź". Zabieram głos, bo zależy mi na FN. Nie prowadzę destrukcji, a sugerowane zmiany mają zwiększyć zainteresowanie użytkowników.
Czy jak jadę do Jastarnii i mówię do skippera "Może zamontuj drabinkę, aby dało się wychodzić z wody w sprzęcie, a nie wciągać się na burtę" to liczę, że skipper to rozważy, a nie po prostu "Odejdź". Mimo, że drabinki nie ma, będę z nim pływał (bo w okolicy lepszego nie ma), co nie zmienia faktu, że wolałbym aby ta drabinka była.
I to jest właśnie, moim zdaniem, konstruktywna krytyka, która powoduje, że różne projekty rozrastają się a nie zawężają do ścisłego towarzystwa wzajemnej adoracji.
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Uwazasz ze "znikajace" posty to jakas zagrywka, spisek? |
Nie, uważam, że nie ma jasnych reguł znikania postów. I o ile w różnych forach można mówić, że dany post jest poza tematem, to znikanie z postów z Hydeparku jest to prostu zastanawiające.
| Andrzej Minorczyk napisał/a: | | Jak Im zalezy na czytaniu usunietych postow |
W moim przypadku bardziej zależy mi na informacji dlaczego dany post został usunięty.
~BitPump
tomek Sienicki - 16-08-2008, 21:04
| $$ napisał/a: | | Przysłowiowego posiadam a i owszem. |
Czego o sobie, mam nadzieję, Mania powiedzieć nie może...
--
tS
szczemar - 16-08-2008, 21:46
| tomek Sienicki napisał/a: |
Czego o sobie, mam nadzieję, Mania powiedzieć nie może...
|
No chyba ze baba z jajami .
Pozdrawiam Marek
Radek - 17-08-2008, 15:32
Troche posprzatalem. Mam nadzieje, ze wiecej takihc tekstow jak Mania nie bedzie.
connan12345 - 17-08-2008, 15:43
Porządek musi być!
Aston - 17-08-2008, 19:08
| Radek napisał/a: | | Troche posprzatalem. Mam nadzieje, ze wiecej takihc tekstow jak Mania nie bedzie. |
czy to najlepsze rozwiazanie w tekiej dyskusji - chyba nie
teraz nie znamy calego watku tylko zmoderowane fragmenty,
ktore sa niewiarygodne...
zostaly jednostronnie wybrane posty,
szkoda, przynajmniej w tym watku trzeba bylo zostawic wszystko -
wiadomoby bylo jakie kto ma poglady i podejscie
jacekplacek - 17-08-2008, 19:30
| Aston napisał/a: | | wiadomoby bylo jakie kto ma poglady i podejscie |
Mania nawtykała Smokowi. Nic nowego.
Mania - 17-08-2008, 20:27
No wlasnie
Aston - 17-08-2008, 21:38
| jacekplacek napisał/a: | | Mania nawtykała Smokowi. Nic nowego. |
| Mania napisał/a: | No wlasnie
|
tyle to ja i tak wiem
tylko nie kazdy wie - sa tez nowi forumowicze i nie kazdy wie, ze smok to $$
(chociazby to )
Mania - 17-08-2008, 21:56
| Aston napisał/a: | | sa tez nowi forumowicze i nie kazdy wie, ze smok to $$ |
A szkoda, ze nie wiedza, prawda?
jakby poczytali posty smoka to moze niektorzy by przejrzeli na oczy.
Mania
Aston - 17-08-2008, 22:00
| Mania napisał/a: | A szkoda, ze nie wiedza, prawda?
jakby poczytali posty smoka to moze niektorzy by przejrzeli na oczy.
Mania |
tak uwazam
moze nalezaloby dac im szanse? wiem jaki jest smok...
$$ - 17-08-2008, 22:06
| Mania napisał/a: | Wysłany: Dzisiaj 21:56
Aston napisał/a:
sa tez nowi forumowicze i nie kazdy wie, ze smok to $$
A szkoda, ze nie wiedza, prawda? |
Prawda jest taka chociażby w tym temacie podałem logi którymi się posługiwałem, "pół prawdy, to całe kłamstwo".
| $$ napisał/a: | Wysłany: Wczoraj 12:16
Andrzej Minorczyk napisał/a:
Mial wiele nikow podpuszczal innych userow forum
"Smok i "ln-1" jako magazyn, po pierwszym zawieszeniu wchodziłem na zapasowym logu, potem IP zostało zablokowane. Dzięki temu mogę wchodzić na fora z blokadą IP. Powiadomiłem Administrację o takiej dziurze w *.php. Obecnie posiadam tylko "$$" ten z domowego IP. |
pozdrawiam rc
Mania - 17-08-2008, 22:43
Bylo jeszcze kilka innych nickow, wiec dlaczego nie mowisz calej prawdy?
Mania
Mina - 18-08-2008, 03:19
nie bylo mnie pare dni a tu znowu boruta wezcie idzcie do wody a nie zamulacie przed komputerami i prubujecie udowodnic sobie kto ma wiekszego . Dziecinada .
$$ - 18-08-2008, 06:16
| $$ napisał/a: | | wchodziłem na zapasowym logu, |
| Mania napisał/a: | | Bylo jeszcze kilka innych nickow, wiec dlaczego nie mowisz calej prawdy? | Zapasowy "hajstra" dzięki niemu uzyskałem 4 ostrzeżenie, podczas zawieszenia, co jest osiągnięciem (akurat ty je przyznałaś po wymianie e-maili, co też jest ciekawostką). To wymień jeszcze jakimi się posługiwałem. "Ryszard Czarnecki" (CCR forum) to nie jest mój pomysł, został nadany przez administratora. Który innym też zmieniał na personalia.
Temat jest o znikaniu postów to może odpowiesz wszystkim, dlaczego kasowałaś posty rozmówcy, zwykle nie będąc równorzędnym rozmówcą. W SCR o stałym ppO2 nie masz nic do powiedzenia. Mam zgłoszenie i następne rozszerzenia rodziny CVR mogę zgłosić. Tobie policzenie ppO2 w uchu sprawia problem, zmuszający do posuwania się do edycji własnych postów jako moderator.
pozdrawiam rc
Mania - 18-08-2008, 09:51
Poniewaz nie jestem az takim prostakiem jak Ty, wiec nie bede przytaczac Twoich prywatnych wiadomosci i maili, w ktorych chwaliles sie, ze oprocz hajstra sa jeszcze inne nicki.
A poza tym kilka postow wyzej o "hajstra" nie bylo mowy, prawda?
To jak mam oceniac prawdomownosc tamtego postu?
Dla przypomnienia najpierw piszesz tak:
| $$ napisał/a: | | "Smok i "ln-1" jako magazyn, po pierwszym zawieszeniu wchodziłem na zapasowym logu, potem IP zostało zablokowane. |
A teraz juz nagle tak:
| $$ napisał/a: | | Zapasowy "hajstra" |
Zapomniales o nim? No bo 16 sierpnia kolo poludnia tego nicka nie bylo, ale dzisiaj o 6 rano juz jest. Zazyles tabletke na skleroze i sie przypomnialo?
Mania
$$ - 18-08-2008, 10:29
| Mania napisał/a: | | ale dzisiaj o 6 rano juz jest. | Za założenie lub odnowienie nie ja odpowiadam, tylko Administrator. Konto zostało zamknięte nie logowałem się na nim po blokadzie IP. Możesz sprawdzić u administratora czy ma moje IP. | Mania napisał/a: | | Poniewaz nie jestem az takim prostakiem jak Ty | Jesteś osobą wiarołomną, zdradzającą źródła informacji, co skrzętnie wykorzystałem ponad rok temu. Za instrumentalne wykorzystanie możesz mieć pretensję. Lecz to śmierć zawodowa dziennikarki która ujawnia w zaufaniu podane informacje.
Ponowię pytanie o edycję postów rozmówcy, coś powiesz ?
pozdrawiam rc
ps zapytam "DarekS" co się dzieje z zamkniętym przez niego kontem.
Mania - 18-08-2008, 10:44
Czy Ty udajesz, ze nie rozumiesz czy naprawde nie rozumiesz? Konta sa zamkniete, tyle tylko, ze twierdziles iz miales tylko jedno dodatkowe, a dwa dni pozniej przyznajesz, ze jeszcze jedno. Wiec ciekawe ile ich bylo naprawde?
Nie chce mi sie juz z Toba dyskutowac. Dla mnie jestes trollem - bo to trolle zakladaja duzo kont, tak jak ty.
EOT.
Mania
$$ - 18-08-2008, 10:55
Obecnie posiadam log "$$" z domowego IP, pozostałe zostały skasowane na moją prośbę po podaniu adresów e-mailowych. Zostało to zrobione dawno.
Dziękuję za "Święte oburzenie" to masz gorącego kartofla "ocn" i "hoopdivers". Według twojej wykładni człowiek piszący z 2 kont jest moralnie fee.
Gratuluję towarzystwa, przypadkiem nie wiem, czy autorsko, czy inny moderator, ale też znikały moje posty w dyskusji z "ocn".
pozdrawiam rc
Mina - 18-08-2008, 10:56
MAniek Olej Zlosc pieknosci Szkodzi .
JA proponuje zeby $$ jechal do JAskini Siori we Wloszech Wziol Swoj nóz i zakotwiczyl sie w dnie po starcie na wysokim Ppo2 Ciekawe Czy da rade .
Konrad Dubiel - 18-08-2008, 11:03
| $$ napisał/a: | | Obecnie posiadam log "$$" z domowego IP, pozostałe zostały skasowane na moją prośbę po podaniu adresów e-mailowych. |
To się ciesz $moku.
Jakbyś miał kilka kont i do tego jedno jako moderator to musiałbyś wycinać własne posty.
Udając na dodatek, że Ty to nie Ty. Schizofrenia murowana...
$$ - 18-08-2008, 11:15
| Konrad Dubiel napisał/a: | | To się ciesz | Będąc nygusem partyzantem na log "hajstra", dowiedziałem się kto był by dobrym kapusiem, a z kim można "konie kraść". Z tego się cieszę.
pozdrawiam rc
Mania - 18-08-2008, 11:40
| Mina napisał/a: | | MAniek Olej Zlosc pieknosci Szkodzi |
masz racje
Kiedy jakas relacja? Koniecznie ze zdjeciami!!!!
Buziaczki
Mania
$$ - 18-08-2008, 14:16
http://forum-nuras.com/vi...p=157083#157083
pozdrawiam rc
szczemar - 18-08-2008, 16:15
Wiecej luzu braci nurkowa. Ma polityka swojego Ędwarda Ąckiego, ma tez FN Ryszarda Czarneckiego. Z czegos trzeba sie smiac.
Pozdrawiam Marek
Mina - 18-08-2008, 17:27
Powiem Ci Rychu Ze nawet sie usmialem Letko
| Mania napisał/a: | Mina napisał/a:
MAniek Olej Zlosc pieknosci Szkodzi
masz racje
Kiedy jakas relacja? Koniecznie ze zdjeciami!!!!
Buziaczki
Mania |
Oj bedzie Relacja Bedzie bo pare Rzeczy pocisniete
Rob - 18-08-2008, 18:48
| Seb. napisał/a: | | Rob napisał/a: | | - teraz juz wiesz dlaczego to forum nazywane jest "lizus" |
to co tu robisz ?
| Rob napisał/a: | | - ci ktory zarzadzaja forum widza ze $$ ma wiecej do powiedzenia w sensie merytorycznym niz pozostala reszta |
wiedzą, chmm raczej zrozumieli, że takich ludzi się powinno izolować. Pomijając już bezsens jego postów o ile jest spokojniej na forum.
| Rob napisał/a: | | - "kaczki" i im podobni sa wsrod nas |
raczej was, porównując podejscie do życia..
zawsze możesz znaleść sobie inne forum
p.s
ostatnio jakoś wysyp zakompleksionych cmasowców (bez urazy dla tych normalnych) |
...
waterman - 19-08-2008, 12:31
coś przeoczyłem? Rysiu o co chodzi?
$$ - 19-08-2008, 13:53
| waterman napisał/a: | | Rysiu o co chodzi? | Relacja całkowicie subiektywna, bez cienia obiektywizmu.
Człowiek zapytał co tu się kura dzieje, że nie można czytać postów tego "$$".
Ostatnio temu "$$" wycinano fragmenty postów częściej niż zwykle. Znasz go wiesz że to drań. Padła ze strony administratora sugestia wywalenia "$$" i "Radek". Propozycja została obśmiana przez speca od płynów nienewtonowskich. Ten "$$" zaproponował wywalenie jego i Manii. Propozycja zawieszona.
Mania napyskowała bo puściły jej nerwy jak zawsze. Tym razem wyjątkowo dostała ostrzeżenie. Zaczęła pyszczyć znowu, ten "$$" wypomniał cenzurowanie jego rozmów jak Mania była moderatorką. Ogólnie jest z niego kawał drania, bezczelnie umie znaleźć fragment w którym jego rozmówca wypowiada treści zupełnie przeciwne do obecnych, tego Mania i jeszcze kilka osób nie cierpi.
Strzeż się tego gościa, gotów tobie skafander krochmalem podkleić.
Logi osób mogą być inne, lecz nie muszą. wersja nie autoryzowana.
pozdrawiam rc
Mania - 19-08-2008, 14:50
BUAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
Ja nie moge.....
hahahahahahahahahahahahahahaha
Waterman - jeden z uzytkownikow - OLO, ktorego bardzo dawno nie bylo, mial nadal zalozonego ignora na $$ (w ramach global ignora - sprawa juz przedawniona), wiec widzial posty, ale nie mogl ich czytac. Wiec zapytal sie o co chodzi. Jak tylko zdjal ignora wszystko bylo juz OK.
Oczywiscie $$ w ogole nie zrozumial o co chodzi, albo raczej, jako meczennik FN, po prostu nie chcial pokazac, ze rozumie,
I tyle - pod warunkiem, ze sie przeczyta poczatek watku ze zrozumieniem czytanego tekstu.
Mania
Radek - 19-08-2008, 15:18
Prosze powstrzymac sie od epitetow. Prosba ta dotyczy wszystkich.
Dlatego bylem zmuszony znowu robic porzadki.
jacekplacek - 19-08-2008, 15:52
| Radek napisał/a: | | Dlatego bylem zmuszony znowu robic porzadki. |
Czemu nie widać edycji tekstu Mani? Szło w taką fajna stronę: o nimfomanii. Ani to wulgarne, ani obraźliwe... A zostało tylko, że Ona nie może. Eech te baby... Jak juz ktoś nie może to chłop. Baba nie chce.
$$ - 19-08-2008, 16:49
| Mania napisał/a: | | wiec widzial posty, ale nie mogl ich czytac. | Licencja poetica "Nurasa" | Mania napisał/a: | Jak tylko zdjal ignora wszystko bylo juz OK.
| 2 osoby prosiłem żeby nie opuszczały FN, po tamtym numerze z globalnym ignorem.
Jedyną cywilizowaną formę odpowiedzi jaką mogę napisać to, NIE DZIĘKUJĘ. Obu coś ze sprzętu zawdzięczam, tym bardziej mi żal że odeszły wartościowe osoby.
pozdrawiam rc
Andrzej Minorczyk - 19-08-2008, 16:53
Ja j ebie nie szkoda czasu na takie bicie piany. O globalnym ignorze $$ juz raz bylo. Po co sie spuszczac nad tym samym znowu?
Mania - 19-08-2008, 16:55
| jacekplacek napisał/a: | | Czemu nie widać edycji tekstu Mani? |
Moze powinnam czerpac wzor z najlepszych i poprosic Cie bys zaczal osobny watek - dlaczego ktos edytuje posty Mani?
| jacekplacek napisał/a: | | Jak juz ktoś nie może to chłop |
no tak, zdecydowanie niektore chlopy nie moga
| jacekplacek napisał/a: | | Baba nie chce. |
Babe glowa boli :P:P
| $$ napisał/a: | | Licencja poetica "Nurasa" |
Akurat nie. Licencia poetica skryptu phpBB.
Mania
$$ - 19-08-2008, 17:05
| Mania napisał/a: | | Akurat nie. Licencia poetica skryptu phpBB. | Posty były na serwerze, lecz nie widoczne na ekranie użytkownika, który w preferencjach miał włączone ignorowanie.
Jak się wyłączy w preferencjach, to globalny ignor nie działa, selektywne także. To działanie *.php.
pozdrawiam rc
KasiaK - 19-08-2008, 20:59
zakończcie już, bo powtarzanie tego samego na okrągło, jest bardzo nudne. Przynajmniej dla czytających.
ps Andrzej, nie klnij, proszę.
$$ - 19-08-2008, 21:40
| KasiaK napisał/a: | zakończcie już, bo powtarzanie tego samego na okrągło, jest bardzo nudne. Przynajmniej dla czytających.
| Zabrakło zaklęcia Proszę. Tak samo jak przeprosin za dopisek do mojego postu.
Wiem zbyt trudne.
pozdrawiam rc
ps kopiuję ten wpis żeby był ślad
Andrzej Minorczyk - 19-08-2008, 21:42
KasiaK, czasem nie mozna dobrac synonimu ktory odda sedno sprawy stad moj wyskok. Wybaczcie.
Radek - 19-08-2008, 21:44
Temat zostal wyczerpany, odpowiedz na pytanie autora watku udzielona, zamykam temat.
Jesli ktos bedzie mial cos waznego do dodania - prosze o wiadomosc na PW.
|
|