| |
FORUM-NURAS Froum dla nurkujących i nie tylko ... |
 |
CMAS/PADI/SSI/... - Partner do nurkowania
Zanurzona - 04-07-2005, 14:46 Temat postu: Partner do nurkowania Witajcie,
Młoda, ponoć atrakcyjna, początkująca ale jeszcze nie praktykująca po kursie PADI OWD szuka partnera do nurkowania.
ps. jestem z Warszawy
pps kurs zrobiłam 3 tygodnie temu
Pozdrowienia dla wszystkich
Tigral
Diverman - 04-07-2005, 15:13
Czesć,
Ja też jestem po OWD i szukam partnera, ale do Wawy mi daleko:)
POz.
maczaty - 04-07-2005, 15:30 Temat postu: Re: Partner do nurkowania
| Tigral napisał/a: | | ponoć atrakcyjna |
w neoprenie, masce i z II stopniem w dziobie to my wszyscy jesteśmy atrakcyjni
a co do nurania, to monitoruj dział "Zaproszenia", gdzie się ludzie skrzykują na nura. Przydatne słowa-klucze dla rozeznania łikędowych poczynań środowiska warszawskiego: Szczęśliwice, Białe, Janówek, pogłębiarka, Kulka, Narty, cenoty, Garwolin.
stiwi - 04-07-2005, 15:59 Temat postu: Re: Partner do nurkowania
| Tigral napisał/a: | pps kurs zrobiłam 3 tygodnie temu
|
W jakim centrum nurkowym się szkoliłaś i na jakim jeziorze odbywałaś praktykę? Jak oceniasz bazę, instruktorów, warunki? Ja 2 tygodnie temu skończyłem kurs OWD, który robiłem w Neptunie zaś wody otwarte w ich bazie nad J. Narie. Jestem bardzo zadowolony z wyboru. Opisz swoje wrażenia.
Pozdrawiam,
Sebastian.
urwis - 04-07-2005, 16:22
Witaj na FN
| Cytat: | | jeszcze nie praktykująca |
Potrząc na ilość forumowczów z rejonu Wwy nie powinnaś miec kłopotu z partnurem.
Kriss - 04-07-2005, 16:38
| Cytat: | | Młoda, ponoć atrakcyjna, początkująca ale jeszcze nie praktykująca po kursie PADI OWD szuka partnera do nurkowania. |
Srednio stary,podobno nieznośny,na wykończeniu i z wieloletnią praktyką we wszystkich zakazanych praktykach łyknie powyższą ofertę od zaraz.Powiedz gdzie i kiedy.
TIRDIRCMADI-Kriss (stara męska szowinistyczna świnia)
Aniołek - 04-07-2005, 17:36
Witaj na FN
| Cytat: | | Srednio stary,podobno nieznośny,na wykończeniu i z wieloletnią praktyką we wszystkich zakazanych praktykach łyknie powyższą ofertę od zaraz.Powiedz gdzie i kiedy. |
no no i tak o to znalazłaś partunra
Sandii - 04-07-2005, 17:53
| Cytat: | | no no i tak o to znalazłaś partunra |
Kris
koniec z wolnością
i to na ochotnika
Sandii
ps na cenoty reaguje, Maczaty na weekend?
miś-magnum - 04-07-2005, 19:21
| Cytat: | | Młoda, ponoć atrakcyjna, początkująca ale jeszcze nie praktykująca |
może trzeba by otworzyć dział matrymonialny
Młody, sprytny, energiczny, a poza tym sympatyczny, praktukujący i opływany szuka partnerki . PASUJE DO NOWEGO DZIAŁU ?
[ Dodano: 04-07-2005, 19:25 ]
a może taki: sie pływa, sie nurkuje, bajera jest, ciałko też mam zajebiste (specjalnie nie użyłem ,,ę" )
Adam Frajtak - 04-07-2005, 20:43
| Kriss napisał/a: |
Srednio stary,podobno nieznośny,na wykończeniu i z wieloletnią praktyką we wszystkich zakazanych praktykach łyknie powyższą ofertę od zaraz.Powiedz gdzie i kiedy.
TIRDIRCMADI-Kriss (stara męska szowinistyczna świnia) |
Przypomnial mi sie taki dowcip: Idzie dżdżownica przez jezdnie i ups! przejechal ja samochód uciął ją w polowie, wiec dzdzownica zawrocila zeby zabrac ze soba to co zostalo obcieta i UPS! przejechalo ja drugi raz Moral: Nie trac glowy dla dupy
Pozdro Scaner
Zanurzona - 05-07-2005, 09:37
Szanowni Nurkowie i Nurzyce,
Z niewiadomych wzgledów dyskusja skierowała się na całkiem odmienny od zamierzonego temat.... Ogłoszenia matrymonialnego nie potrzebuję . Dla wszystkich urażonych i mających złe doświadczenia z kobietami Panów ukłony serdecznosci.
Pozdrawiam
Tigral
maczaty - 05-07-2005, 09:45
| Sandii napisał/a: | ps na cenoty reaguje, Maczaty na weekend? |
W rzeczy samej "cenoty" należy łączyć myślowo z "Garwolin" - tam, gdzie wczesną wiosną amnestionowaliśmy karpie.
| Tigral napisał/a: | | Z niewiadomych wzgledów dyskusja skierowała się na całkiem odmienny od zamierzonego temat.... |
Trzeba było nie kokietować - my się bardzo łatwo rozpraszamy.
Garnett - 05-07-2005, 13:18
| maczaty napisał/a: | | Sandii napisał/a: | ps na cenoty reaguje, Maczaty na weekend? |
W rzeczy samej "cenoty" należy łączyć myślowo z "Garwolin" - tam, gdzie wczesną wiosną amnestionowaliśmy karpie.
|
Do Garwolina to ja tez bym sie chetnie wybral zobaczyc jak tam z karpiami i czy ci wedkarze ktorzy zacierali rece jak je wypuszczalismy jeszcze z nich sobie obiadu nie zrobili
onufry - 05-07-2005, 19:01
Niewiem czy dobrze robisz bo na tym forum zdecydowana wiekszosc jest przeciwko PADI, wiec uwazaj na pierwszych spotkaniach:) bedziesz obserwowana:) nietylko nad woda:)
miś-magnum - 05-07-2005, 20:23
| maczaty napisał/a: |
Trzeba było nie kokietować - my się bardzo łatwo rozpraszamy.
|
Otóż to!!
PS. Jeśli komuś nie podoba się w 100% komercyjna, i nastawiona tylko na zysk, organizacja PADŁO, oj to znaczy PADI, przejęzyczyłem się, przepraszam, to niech daje do mnie . A tak swoją drogą, to co to za różnica kto jest z jakiej organizacji? Ja przez swoją maskę nie widzę takiego podziału, dla mnie wszyscy jesteśmy płetwonurkami (chyba że maska zasyfiła mi się glonami i źle widzę?)
Father - 05-07-2005, 22:34
Nie straszcie dziewczyny niechęcią do PADI. Nurkowanie jest jedno... A tak na marginesie- WITAM. Na pewno znajdziesz wiele okazji i partnurów.. Pisałaś: atrakcyjna... jakie atrakcje miałaś na myśli ???
miś-magnum - 05-07-2005, 23:53
PATRZCIE, PATRZCIE
Tak na początku niby naszą nową koleżankę broni ,,Nie straszcie dziewczyny niechęcią do PADI." , A potem jednak górę biorą inne rzeczy ,,jakie atrakcje miałaś na myśli ??? " . Ale i tak najbardziej podoba mi się następujący kawałek : ,, Na pewno znajdziesz wiele okazji" Jak by nie patrzeć, Father zaliczasz się do tych w/w
PS. nie to że jestem złośliwy, albo chcem kogoś urazić, tak tylko sobie żartuję.
Aniołek - 06-07-2005, 00:10
| Cytat: | | jakie atrakcje miałaś na myśli |
jak to jakie? wszystkie jakie tylko możesz sobie wyobrazić... nic tylko szykować się z nią na nura... radzę szybko bo Kriss się szykuje...
Zanurzona - 06-07-2005, 09:14
Drodzy Koledzy,
Cieszę się, że dobry humor i wyobraźnia Was nie opuszcza
W temacie PADI bądź czegoś innego nie zamierzam wkraczać w prowadzone na ten temat dyskusje, tak wybrałam i tak zostanę.
Miłego dnia dla wszystkich
Tigral
Kriss - 06-07-2005, 11:04
| Cytat: | | radzę szybko bo Kriss się szykuje... |
?????????? Co ja Ci zrobiłem ?
Wyjazd w sobotę gdzieś będzie - ale jeszcze nie wiem gdzie - może Kulka ?
Jak by co służę towarzystwem i miejscem w pojeżdzie.
Pzdr-Kriss - erotoman gawędziarz.
agrest - 06-07-2005, 15:18
pytanko do kriss'a. Czy ty w ten weekend byles w kulce? Bylo tam dwoch czlekow ktorych zwali kriss. Jeden byl ze strazy pozarnej z lublina wiec to chyba nie Ty. Czyzby ten drugi? Byles z kolezanka?
Pozdrowka.
Aisa - 06-07-2005, 16:16
Oj chlopcy, kolezanka mila, zapalona na nurkowanie a Wy o jednym PADI nie PADi eeeee nic sie nie zmienicie a i tak Was lubie !
Tigral - jak wiesz do mnie zawsze i wszedzie.
Mania - 06-07-2005, 16:27
Aisa
TY ZYJESZ??????????????????????????
Buziaczki
Mania
Kriss - 06-07-2005, 19:03
| Cytat: | pytanko do kriss'a. Czy ty w ten weekend byles w kulce? Bylo tam dwoch czlekow ktorych zwali kriss. Jeden byl ze strazy pozarnej z lublina wiec to chyba nie Ty. Czyzby ten drugi? Byles z kolezanka?
Pozdrowka. |
W ten to ja byłem w Łebie i na Nartach.Wniosek-Krissów jak burków.Pzdr-Kriss
nevada - 06-07-2005, 22:25
| Mania napisał/a: | Aisa
TY ZYJESZ??????????????????????????
Buziaczki
Mania |
Maniu nie wprowadzaj grobowej atmosfery ja mało piszę i mówię a też żyję
Zanurzona - 07-07-2005, 09:26
cześć aisa,
wiem, wiem, już się nie mogę doczekać
Ag
Aisa - 07-07-2005, 12:43
Czesc Maniu,
Zyje, zyje - sama sie dziwie. Dawno sie nie odzywalam przyznaje sie i kajam. Troszke ostatnio tez mniej nurkowalam ale za tydzien przyjezdza do mnie suchy wiec jeziorka beda moje...
Sandii - 07-07-2005, 13:25
| Cytat: | | za tydzien przyjezdza do mnie suchy |
a już myślałem że się nie pochwalisz
po sziszy naszła mnie ochota na ciepła przejrzystą wodę i głebię pod sobą
Sandii
Kriss - 07-07-2005, 20:35
Wyjazd w sobotę wcześnie rano (8,00)jest pewny.Do rozstrzygnięcia miejsce.Do dyskusji ; Zakrzówek lub Kulka.Mam jedno wolne miejsce w samochodzie.W planie 2 nury.
Zainteresowanych/ne proszę o kontakt na PW.
Pzdr-Kriss
PS. Jadę bez względu na pogodę i towarzystwo,więc nie wymagam zwrotu kosztów za paliwo. Partnerstwo,opieka pod wodą i potwierdzenie nura gwarantowane.Osoby bez aktualnych badań lekarskich jadą na własną odpowiedzialność.Parametry nura dostosujemy do najniższych możliwych wynikających z uprawnień i doświadczenia.
Pzdr-Kriss
malek - 07-07-2005, 22:25
Tigral - ja właśnie wczoraj zrobiłam P1, to towarzyszyć mogę, ale pod wodę to byśmy sobie wzięły kogoś z większym doświadczeniem.
tak jak chłopaki napisali - zawsze na zaproszenaich jest jakieś info i można jechać razem.
kriss - jeszcze nie na 100% ale może bym się z tobą zabrała. odezwnę się na priva jutro, jesli decyzja będzie na tak.
Pozdrawiam
agrest - 07-07-2005, 22:30
to juz teraz jedziesz z krissem no ladnie. dzieki, a ja ci tu pianki zalatwiam ty...
No w kazdym razie zapraszam. Jesli masz nie przyjechac wogole to juz lepiej przyjedz z krissem.
Papa.
J.
malek - 08-07-2005, 09:15
sam mnie sprzedawałeś krissowi, to teraz nie rób scen
raczej nie wypali - mamy pogrzeb i inne takie
Kriss - 08-07-2005, 14:45
| malek napisał/a: | sam mnie sprzedawałeś krissowi, to teraz nie rób scen
raczej nie wypali - mamy pogrzeb i inne takie |
Nic nie kupowałem ani nie sprzedawałem - litości
Od 16,00 będę dostępny wyłacznie pod telefonem 501212914.Do 19,00 oczekuję ostatecznej deklaracji udziału.Do tej godziny także jestem w stanie załatwić brakujący sprzęt.
Pzdr-Kriss
agrest - 08-07-2005, 18:35
kriss, raczej chodzi tutaj nie o ciebie tylko o mnie. namawialem kasie zeby jechala albo ze mna albo z toba. Chiba o to jej chodzi.
J.
malek - 08-07-2005, 23:10
| agrest napisał/a: | kriss, raczej chodzi tutaj nie o ciebie tylko o mnie. namawialem kasie zeby jechala albo ze mna albo z toba. Chiba o to jej chodzi.
J. |
agrest - ale ty się znasz na kobietach
dokładnie o to chodziło. kriss - zakupiłeś w ciemno kota w worku. już wiadomo na pewno, że w ten weekend kucha
ale będę o was ciepło myślała, tak jak wy o mnie przy okazji następnego wyjazdu
Kriss - 10-07-2005, 11:49
| Cytat: | dokładnie o to chodziło. kriss - zakupiłeś w ciemno kota w worku. już wiadomo na pewno, że w ten weekend kucha
ale będę o was ciepło myślała, tak jak wy o mnie przy okazji następnego wyjazdu
_________________ |
Kot w worku okazał się dużym kocurem płci męskiej -Jacek J.Jako dwa duże wyliniałe kocury (ziomale) wykonaliśmy dwa przyjemne nureczki bez strat w ludziach i sprzęcie.
Kto nie był niech żałuje.
Pzdr-Kriss
malek - 10-07-2005, 12:25
chlip chlip ... - pewnie, że żałuję.. chlip chlip...
agrest - 10-07-2005, 23:08
szkoda ze sie nie zgadalismy. siedzielismy niedaleko siebie i nawet nie wiedzialem ze kriss to kirss. Dobrze ze chociaz jacek przyszedl troche pogadac.
Do nastepnego raza. W next weeke tez bede w kulce. Tym razem nitrox i zakonczenie P2
Powiedzcie czy oplaca sie robic kurs N1? Moze szkoda trzech stowek?
Pozdrowka.
J.
Kriss - 11-07-2005, 15:26
| Cytat: | | szkoda ze sie nie zgadalismy. siedzielismy niedaleko siebie i nawet nie wiedzialem ze kriss to kirss. Dobrze ze chociaz jacek przyszedl troche pogadac. |
Było też kilku innych forumowiczów w tym jeb.ny moderator zawany Manią. | Cytat: | Powiedzcie czy oplaca sie robic kurs N1? Moze szkoda trzech stowek?
Pozdrowka.
J. |
Trzy stówki to przyzwoita cena ale chyba nie obejmuje ceryfikatu?
Jeśli masz świadomość ,że kurs ten nie służy "pogłębianiu" a jedynie "wydłużaniu" i zwiększeniu bezpieczeństwa to chyba nie ma nad czym deliberować.
Pzdr-Kriss
PS. Jacek żyjesz ?
Mania - 11-07-2005, 16:55
| Kriss napisał/a: | | Było też kilku innych forumowiczów w tym jeb.ny moderator zawany Manią. |
Byl jeszcze Jacek Trembowelski, ArturP, Alien - tak wiec jakis zjazd FN w Kulce czy co?????
A ja nawet przez chwile bylam posiadaczka kilku samochodow
Pozdrowionka
Mania
PS. No wlasnie jacek (ten drugi) zyjesz? bo potem nas wyprzedziles w strasznym tempie i tyle cie widzieli....
agrest - 11-07-2005, 17:22
nie no w morde jeza.. o ktorej godzinie byliscie i jak dlugo. Przeciez ja tam bylem od soboty rano do niedzieli wieczorem ale widzialem tylko jacka. Przeciez, kogo jak kogo ale Mania, Ciebie to bym przeciez poznal.
J.
Kriss - 11-07-2005, 17:28
No właśnie Ja nie miałem farta w drodze powrotnej.Zdesperowana blondynka w cienkocienko upolowała mnie wjeżdżając we mnie z podporządkowanej.Zbliżenie owo z mej strony nie zawinione skutkuje dziś koniecznością poruszania się pojazdem zastępczym niestety bez klimy.
Ach te kobiety jak one na mnie lecą
Tylko dla czego zaraz po upolowaniu płaczą
Pzdr-Kriss (spocony)
Mania - 12-07-2005, 11:50
No ladnie, Kriss - taka jest cena powodzenia....
Mania
jcsjacekj - 12-07-2005, 14:31
Jestem ! Melduje się do raportu !
No Kriss, dzieki że się męczyłeś ze mną.
Z mojej strony było bardzo przyjemnie - jak zwykle dowiedziałem się czegoś nowego (np. że wolno pompujacy jacket + za dużo balastu = dużo walki o pływlaność, plus kilka przydatnych tricków).
Trabancik (chyba, a może to Wardburg ?) w jeziorku ładnie się prezentował.
Kriss mam nadzieję, że w trakcie kolizji Twoja cielesność nie doznała uszczerbku
P.S.
A sprawczyni płakało zaraz po fakcie, czy jak policja jej mandat wlepiła ?
Mania - sorry że pędziłem, ale o 19:00 miałem być w Olsztynie - rodzinna impreza, a wyjeżdżałem gdzieś ok 18:45, ale i tak przez Dźwierzuty jechałem ok 45 minut (19:26 na rogatkach Olsztyna), a przez Szczytno jest dlużej (ok 60 minut).
Bardzo miła Pani w bazie powiedziałe, że trasa przez Dźwierzuty jest o 14 km krótsza ...
Kriss - 12-07-2005, 16:54
| Cytat: | No Kriss, dzieki że się męczyłeś ze mną.
Z mojej strony było bardzo przyjemnie - jak zwykle dowiedziałem się czegoś nowego (np. że wolno pompujacy jacket + za dużo balastu = dużo walki o pływlaność, plus kilka przydatnych tricków). |
Cała przyjemność po mojej stronie.
| Cytat: | Kriss mam nadzieję, że w trakcie kolizji Twoja cielesność nie doznała uszczerbku
P.S.
A sprawczyni płakało zaraz po fakcie, czy jak policja jej mandat wlepiła ? |
Moja cielesność cierpi po fakcie - brak klimy w zastępczym mnie zabija.
Mandatu nie było - policja ma w d. takie stłuczki.Pani płakała w zasadzie bez powodu.
Pzdr-Kriss
jcsjacekj - 12-07-2005, 23:26
| Kriss napisał/a: |
Moja cielesność cierpi po fakcie - brak klimy w zastępczym mnie zabija.
Mandatu nie było - policja ma w d. takie stłuczki.Pani płakała w zasadzie bez powodu.
Pzdr-Kriss |
Cierpienia w upały w aucie bez klimy - rozumiem (sam takim się poruszam, dziś było w cieniu 34 stopnie).
Pani, która ryczała - nie rozumiem (może się bała, że jej wpier....sz )
Zanurzona - 14-07-2005, 10:17
Wracam do tematu....
Sprzęt podstawowy skompletowany.. pianka zakupiona.. resztę planuje wypożyczyć.
Jestem gotowa....czy propozycje co do wspólnego nurkowania są nadal aktualne
Pozdrawiam
Tigral
amalcz - 14-07-2005, 13:21
Ja nadal podtrzymuję swoją ofertę
Zanurzona - 14-07-2005, 13:31
W piatek jedziemy.... pamiętam
pozdrawiam
Tigral
agrest - 14-07-2005, 17:52
hejka
a gdzie sie wybierasz z tym brutalem ?
Amalcz, czyzbys w koncu mial ochote zawitac do kulki??
Bede tam w niedziele.
J.
Zanurzona - 15-07-2005, 08:29
Czy to była zachęta tak na dobry początek ....
Jakieś szczegóły w temacie brutala Amalcza? Daj znać bo jako delikatna kobieta zaczynam się bać
Jedziemy gdzieś za Płock dzisiaj po południu ..... (jeśli nie pokręciłam )
Tigral
nevada - 15-07-2005, 08:56
to jak mniemam ulubione bajorko... pst jeziorko Białe jest przed Płockiem - najbliższy mazowiecki akwen nurkowy.
maczaty - 15-07-2005, 10:01
| Tigral napisał/a: | Jedziemy gdzieś za Płock dzisiaj po południu ..... (jeśli nie pokręciłam ) |
Wizura tam teraz mało wzorcowa, letniaki straśnie mącą...
Zanurzona - 15-07-2005, 10:25
tzn?
Ile metrów? Bo chyba nie cm...
Ti
amalcz - 15-07-2005, 10:26
| agrest napisał/a: | hejka
a gdzie sie wybierasz z tym brutalem ?
|
Od razu brutal
Kiedy się spotakmy aby zrobić moją Grozę ?
[ Dodano: Pią 15 Lip, 2005 ]
| Tigral napisał/a: | tzn?
Ile metrów? Bo chyba nie cm...
Ti |
3 - 4 m. jest zawsze
maczaty - 15-07-2005, 10:33
| Tigral napisał/a: | | tzn? Ile metrów? Bo chyba nie cm... |
Hmmm... W zeszłą niedzielę wrak poloneza (przez maskę wielkości transportera opancerzonego unaocznił mi się dopiero z ~ 2 m 200 cm Przy okazji mogłem sobie poćwiczyć przeszukiwanie akwenu...
Zanurzona - 15-07-2005, 10:43
świetna zachęta
Ti
maczaty - 15-07-2005, 11:10
| Tigral napisał/a: | świetna zachęta |
E tam. Zobaczysz, że będzie Ci się podobało - ostatnio moja kobita się tam debiutancko przynurzyła. Byliśmy przy zatopionym drzewie, na polonezie i nie chciała spod wody wyłazić. Białe jest git
agrest - 15-07-2005, 11:14
Tigral, spokojnie. Nie widzialas ryjka z przymrozeniem oka? To taki sobie zarcik. Amalcz to spokojny czlowiek, zreszta sama zobaczysz. Wyluzuj troche bo to niedobrze jak sie tak czlowiek spina przed nurem - wiecej powietrza Ci pojdzie
Pozdrowka
i udanego nurania.
A co do grozy to pisze do Ciebie a Ty nic nie odpisujesz
J.
Zanurzona - 15-07-2005, 11:17
Tak lepiej nie ukrywam,że trochę się wkurzyłam... Nic nie poradzę na to,że że tam gdzie robiłam kurs widoczność była zdecydowanie odmienna.
Pozdrawiam Tigral
[ Dodano: 15-07-2005, 11:29 ]
Agrest,
Przecież wiem, że to żart.. wkurzyłam się widocznością... a raczej moimi doświadczeniami z przejrzystą wodą...
Ps. Powiem szczerze, chyba mi się zwoje mózgowe jakoś tak dzisiaj przegrzały.... muszę ochłonąć
Ag-Tigral
maczaty - 15-07-2005, 11:36
| Tigral napisał/a: | | Nic nie poradzę na to,że że tam gdzie robiłam kurs widoczność była zdecydowanie odmienna. |
W takim razie mogę Ci tylko pogratulować, że przygody z polskimi wodami nie zaczynasz od Janówka
amalcz - 15-07-2005, 11:43
| agrest napisał/a: |
A co do grozy to pisze do Ciebie a Ty nic nie odpisujesz
J. |
Tak, dziękuję za spis części ale lepiej będzie jak się spotkamy i razem dokonamu zakupu.
| maczaty napisał/a: |
W takim razie mogę Ci tylko pogratulować, że przygody z polskimi wodami nie zaczynasz od Janówka
|
Ja zdecydowanie wolę Szczęśliwice - woda i widoczność ta sama, a znacznie bliżej. Tylko nie ma wraku, ale cóż tam i tak nic nie widać - a wrak to chyba za dużo powiedzine.
maczaty - 15-07-2005, 12:11
| amalcz napisał/a: | | Tylko nie ma wraku |
Trzeba ściągnąć z ulicy jakąś źle zaparkowaną furę i tyle...
amalcz - 15-07-2005, 12:23
| maczaty napisał/a: | Trzeba ściągnąć z ulicy jakąś źle zaparkowaną furę i tyle... |
A stoi tego pod dostatkiem
Chopin - 15-07-2005, 22:10
teraz ja, teraz ja chcę nurkować z Tigral!!! Co powiecie na wschód jezioro Piaseczno nadchodzący weekend...?
Zanurzona - 16-07-2005, 19:56
Przyszły weekend na pewno gdzieś się wybiorę.. tym bardziej, że mam za sobą mój pierwszy nur w polskim bajorku...
szczegóły trochę poźniej...
Tigral
maczaty - 18-07-2005, 10:18
| Tigral napisał/a: | szczegóły trochę poźniej... |
znaczy się trauma była?
Zanurzona - 18-07-2005, 11:39
Nie mi oceniać moje umiejętności, gdyż skromnym człowiekiem jestem
Mój partnur wie wiecej....zdradzi z całą pewnością szczegóły...
ps. cudna sprawa chcę więcej
pozdrawiam
Tigral
pps opowiadanie na ten temat nawet stworzyłam...
maczaty - 18-07-2005, 12:05
| Tigral napisał/a: | | pps opowiadanie na ten temat nawet stworzyłam... |
Jakie opowiadanie, to nawet trailer nie jest...
amalcz - 18-07-2005, 12:22
| Tigral napisał/a: | Nie mi oceniać moje umiejętności, gdyż skromnym człowiekiem jestem
Mój partnur wie wiecej....zdradzi z całą pewnością szczegóły... |
Nic dodać nic ująć było po prostu super
| Tigral napisał/a: |
ps. cudna sprawa chcę więcej
pozdrawiam
Tigral
|
Mówisz masz, teraz następny wyjazd tam gdzie obiecałem, szczegóły omówimy na PW.
|
|