Z góry uprzedzam - to nie jest projekt logo!
Nie mam ambicji, ani narzędzi do jego opracowania - ale coby nie było, że tylko krytykuję aktualne (paskudne) logo FN ...
Może ktoś skorzysta z tego kawałka konceptu opracowując swój projekt - nie ukrywam, że inspiracja pochodzi ze
Bien sur, Mademoiselle
Ale nie bardzo jest co krytykować, bo to jeno koncept - SB przekreśliło sobie "B", a u nas jest "N" i się mi tak siakoś przypasowało.
Projekt Zwierza jest fajny gdyby nie ten cień lamera, co to zaczepił się o coś konsolą i jeszcze próbuje automat koledze wyrwać ...
Spróbuję jakiegoś bardziej_nurka w necie wysiać to się może go podmieni.
Bien sur, Mademoiselle Mr. Green
Ale nie bardzo jest co krytykować, bo to jeno koncept - SB przekreśliło sobie "B", a u nas jest "N" i się mi tak siakoś przypasowało.
No ale te liternictwo w Twoim projkecie to jakby dziecko chcialo zrobic grube, drukowane literki
Pozwoliles....
Projekt Zwierza mi sie podoba z wyjatkiem - jak wszystkim - tego nurka....
Wysłany: 29-12-2006, 13:15
Hehehe Bigas, rozumiem o co Ci chodzi, ale obiektywnie rzecz biorąc dotychczasowe logo jest straszne. Jesteśmy dorośli, a co za tym idzie powinniśmy mieć dystans do takich drobiazgów. Jeśli ktoś go nie ma i urazi go określenie "ohydne" to mnie to kompletnie nie interesuje. Dla takiego człowieka juz samo życie musi być strasznie "urazotwórcze". Nie wiem dlaczego w Twoich wypowiedziachj pobrzmiewają tak często mentorskie tony...
A tak naprawdę to mnie przejrzałeś W rzeczywistości bardzo chciałam zawładnąć forum, wirtualnie wszystkich styranizować i ograniczyć ich prawa do zera, ale Ty odkryłeś mój misterny plan i teraz się nie uda
Dobra, wracamy do meritum!
W moim odczuciu projekt Zwierza jest bardzo dynamiczny - to mi się w nim podoba, ale może jeszcze ktoś się postara i zaprezenuje coś dla porównania.
Projekt Zwierza mi sie podoba z wyjatkiem - jak wszystkim - tego nurka....
Popełniłem innego nurka ... łobrysowałem Paintem jakiegoś kolesia z fotki ... może taki (niekoniecznie TEN) lepszy byłby?
Wiem, że mu nieco kolana opadają, ale już nie chciałem żeby taki znów gułowo wytrymowany był ... znaczy reprezentatywny żeby był bardziej ...
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 29-12-2006, 13:24
Wiesz Aniu - ohydny i wstrętny jest ten Twój obrazek. Rzekłbym nawet, że obrzydliwy. Ufffff, natychmiast lepiej się poczułem.
Chciałbym Cię prosić abyś mi nie przypisywała tego, czego nie powiedziałem. To tyle.
A w nowym roku życzę Ci mnóstwo powodów do radości i dużo zrozumienia.
Pozdrawiam
[ Dodano: 29-12-2006, 13:41 ]
Hehheh Bigas coś się tak zestresował? Jeśli nie możesz wytrzymać to się na privie albo GG odzywasz, a nie zaśmiecasz wątek. Obrazek - domyslam się, że chodzi Ci o avatar - tak się to nazywa.
Życzę Ci mnóstwa udanych nurów w Nowym Roku.
Do zobaczenia na zlocie, oby
Ania
Aniu
Chciałbym zdementować Twoje domysły, bo nie są prawdziwe.
Jeżeli uważasz mój wpis za zaśmiecanie wątku - poproś moderatora albo admina o jego usunięcie.
Ale dziękuję za przypomnienie mi że ten obrazek to avatar.
Co zaś do tego, co mam robić i gdzie się odzywać to zechciej pozostawić ten wybór mi, bo to moja decyzja a nie Twoja.
Pozdrawiam i kończę ze swojej strony rozmowę z Tobą w tym temacie.
Wysłany: 29-12-2006, 13:42
Bigasku - masz PW - i nie zaśmiecamy więcej forum. Nr GG też przecież masz...
Beeker, chyba jednak jakieś ukryte zdolnośc plastycznei w Tobie drzemią. A odnośnie postaci nurka to kiedyś sie zastanawiałam dlaczego nurkowie na większości naklejek są w tak dziwacznych pozycjach - wyciągaja ręce jakby się topili itp. Coż, dla większości ludzi taki obrazek jest czytelny, bo widać dokładnie płetwy itd. Jak sobie sprawiłam nurka dobrze wytrymowanego i z fajką to kumpel myślał, że na samochodzie mam naklejonego rannego leżącego żołnierza w hełmie pruskim.
Wysłany: 29-12-2006, 15:23
Beeker napisał/a:
Popełniłem innego nurka ... łobrysowałem Paintem jakiegoś kolesia z fotki ... może taki (niekoniecznie TEN) lepszy byłby?
Wiem, że mu nieco kolana opadają, ale już nie chciałem żeby taki znów gułowo wytrymowany był ... znaczy reprezentatywny żeby był bardziej ...
Mi się pomysł Beekera bardzo podoba właśnie dlatego, że jest różny od tego standardowego nurka widzianego na setkach tylnych klap samochodów. Od teraz FN będzie miało własny cień nurasa !
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko