Wysłany: 05-07-2003, 18:57 Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia
Heja,
Jako, że właśnie mija tygodniówka od dnia kiedy przestałem być wolny ale za to zacząłem być szczęśliwy...
"- Stary słyszałem, że się ożeniłeś
- No
- To musisz być szczęśliwy
- Muszę..."
To zamieściłem cztery fortki z tego wiekopomnego dnia (Galeria, dział imprezy, zaczynają się od '#Dziubdziuś & Zboj'). Miłego oglądania.
Gratuluje podjecia tak powaznego wyzwania jakim jest malzenstwo!
Wszystkiego najlepszego na wspolnej drodze. Duzo wzajemnego zrozumienia, zdrowia, usmiechu i szczescia.
Niech wszystkie rafy, wraki i inne bezpieczne przygody w swiecie podwodnym beda staly dla Was otworem!
Wysłany: 10-07-2003, 19:28 Re: Zmiana stanu - nie koniecznie skupienia
)
wodzu napisał/a:
Howgh!
Zboj napisał/a:
Heja,
Jako, że właśnie mija tygodniówka od dnia kiedy przestałem być wolny ale za to zacząłem być szczęśliwy...
Przyjmij gratulacje od "starego" (w końcu to już półtora miesiąca ) wyjadacza
Ja myślę, że przydałyby Wam się od "jeszcze starszego" ( ja za 14 dni już 11 lat )
Szczere i bardzo serdeczne życzenia
Pozdrawiam Marcin ( i druga połowa, czyli Edyta )
Zbojowi i Zbojowej - serdeczności na nieco innej, ale mijemy nadzieję, również podwodnej, drodze życia...
Liczymy i liczymy i jakoś wyliczyliśmy (mamy nadzieję, że w miarę dokładnie?), że dzisiaj wypada rocznica zwiazana z "buddy systemem" Marcina B...
Nieźle Wam idzie... . Wstęp macie już za sobą, więc możecie zacząć powoli myśleć o przyszłości...
Może z tej okazji Marcin pozwoli Edycie oficjalnie "pokazać się" na Forum...???
Najlepsze życzenia...
Wysłany: 24-07-2003, 19:12
No cóż więcej dodać Dorota z Wojtkiem bardzo dobrze wyliczyli dziś jest nasza pierwsza jedenasta rocznica, druga będzie za rok
Dziękujemy za pamięć w zamian 1.08. bigos i młoda kapustka
Pozdrawiamy On I Ona
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko