Wiek: 48 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 98 Skąd: Warszawa/Rijeka
Wysłany: 24-07-2003, 15:34
Bobry!
Znowu stringi, rura.... ?????
coż jakoś to chyba przeżyję, bo się wybieram do Was, pszczółki.
Na razie nie wiem jeszcze w 100 %, ale wpaść do pubu wpadnę. Postaram sie zwerbowac jeszcze pare osob.
Wysłany: 24-07-2003, 19:21
Oczywiście że będziemy, tylko te spotkanka jakoś coraz częściej to cieszy. Moni zapraszamy, zapraszamy czym nas więcej tym lepiej..........
Pozdrawiamy
Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 24-07-2003, 20:04
i jak tu nie przyjsc jak panie takie napalone
(choc to panowie sa spoceni i ...)
wiec w tych pieknych okolicznosciach przyrody, pozwola panstwo ze skocze na piwko
Sandii
Wysłany: 24-07-2003, 20:54
Ja tylko zaproponuje aby nowe osoby były w piankach -łatwo bedzie poznać a i kibic smukła podziwiać.
MArcin M. [Usunięty]
Wysłany: 24-07-2003, 21:20
No bardzo śmieszne Tomeczku, bardzo. 30 stopni a ten tu wypalił z piankami Zamierzam w końcu zjawić się na spotkanku (i będę nowy, bo pierwszy raz) a tu jakieś wnioski racjonalizatorskie wymyślają No nic to. I tak przybędę w końcu się z wami zapoznać ile można w tej pracy siedzieć
Wysłany: 25-07-2003, 08:15
seniorem to juz jestes scuba....zestarzales sie kolego....ja sam tez nawet nie zauwazylkem, kiedy pekla mi 200....coz piekny wiek...
teraz zaczyna sie czuc piekno tych sformulowan... "stary, ale jary"..... "coz za doswiadczenie"...
a poza tym - ja przychyle sie do sugestii Tomka....trzeba cos wymyslec przyjemnego dla nowych - moze zaspiewaja piosenke....moze cos zatancza (przy rurze oczywiscie)...moze.... moze nie wiem co...
a jeszcze poza tym, to popatrzcie, jakie piekne czasu anstaly - ludziska az sie pchaja na nasze spotkania....ach, jak pieknie...
i tak ma byc...
zycze wszystkim milego dnia (i super nurkowego weekendu). ja w koncu (wreszta oczywiscie nie samemu) bede w okolicach Gizycka, wiec jakby ktos mial ochote to....
Wysłany: 25-07-2003, 09:45
Jesteście potworami !!!
Po raz kolejny sprytnie umówiliście się tak, żebym nie mógł przybyć.
Nic to. Co się odwlecze będzie wleczone.
W końcu do n razy sztuka.
-----------------------------
Pozdrawiam sennie.
Misteres
Piotr N. [Usunięty]
Wysłany: 25-07-2003, 09:57
Moni napisał/a:
Czy "nowa" też może się pojawić w Heinekenie?
Jasne, że tak Kobiet nigdy za wiele na spotkaniach. Ostatnio Fantomas tak to sobie wziął do serca, że sam stał się lesbijką...
Ale co ja tam Ci będę opowiadał... sama musisz przyjść i zobaczyć.
Marcin B napisał/a:
Oczywiście że będziemy, tylko te spotkanka jakoś coraz częściej
Jak częściej? Miały być co dwa tygodnie, raz w miesiącu u Janka w Heinekenie i Raz u Marka w Diver Pubie. Ostatnio mieliśmy małe przesunięcie o jeden tydzień i zrobiła się trzy tygodniowa przerwa
Misteres napisał/a:
Jesteście potworami !!!
Po raz kolejny sprytnie umówiliście się tak, żebym nie mógł przybyć.
Oj chłopaku Specjalnie ustalamy sztywne terminy: wtorek co dwa tygodnie żeby mozna było sobie zaplanować spotkanie...
Znowu nawalasz...
Nie martw się.. Następnym razem jak wpadnie postawisz każdemu po piwku i będzie dobrze... Jest nas około 30 - 40 na spotkaniu więc nie powinno za bardzo trzepnąć Cię to po kieszeni Acha darmowe piwo u Janka w Heinekenie się nie liczy jako postawione przez Ciebie
Wysłany: 25-07-2003, 10:17
To nie raz w miesiącu??? To ekstra, tylko u mnie coś z pamięcią , znaczy się doskonała tylko jakaś taka krótka .
Ludziska tylko bez wykrętów tym razem nie zapomnimy o liście obecności obecność obowiązkowa
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko