Wysłany: 25-07-2003, 10:19
Piotrek napisał:
Następnym razem jak wpadnie postawisz każdemu po piwku i będzie dobrze... Jest nas około 30 - 40 na spotkaniu więc nie powinno za bardzo trzepnąć Cię to po kieszeni
Właśnie sobie przypomniałem, że za dwa tygodnie mam umówione bardzo ważne spotkanie . To może jeszcze następnym razem umówimy się w hurtowni piwa? Albo jeszcze lepiej. W Kielcach gdzieś kiele września organizowane są targi piwa. Co Wy na to? Kumpel mi mówił, że takich kobiet jak tam zatrudniają do obsługi to w ogóle nie ma. W sensie: fizycznie nie istnieją. Ale jut trochę wcześniej popróbował...
No i nie miał dostępu do forumowych nurczynek...
-----------------------
Witam wszystkich,
Jak widać również jestem "koniczyńsko zielony" i niestety nie z WAW.
Ale jeśli dobrze zrozumiałem, to następnym razem, gdy będę przypadkiem w Wwie i przypadkiem będzie to dzień piwnych opowieści oraz przypadkiem będę spragniony zimnego piwa (zawsze jestem ) to mogę się wpakować do pubu ?!
Wysłany: 25-07-2003, 12:24
powiem wiecej...
jak bedziez przypadkiem w Wawie i nie bedziesz wiedzial co robic, to wczesniej napisz posta i moze uda sie zorganizowac cos extra...
dotyczy to oczywiscie WSZSTKICH, cieszacych sie spokojnym zyciem zdala od tego chaotycznego miasta, gdzie nawet nie ma gdzie pozadnie zanurkowac....
Kuba
ps. misteres - przesadzasz z iloscia postow...zauwaz, ze mozna je kasowac, jezeli szybko sie zorientujesz i nie ma do nich odpowiedzi
Wysłany: 25-07-2003, 17:19 trochę powagi
Jako kurs dyrektor CMWD - obiecuję jako Kriss - straszę .
Ps. Mam nowe standardy na sezon zimowy ,
właśnie wsiadam w pojazd i jadę na Hańczę dla odmiany - pzdr- Kriss
Andrzej S
Stopień: posiadam
Wysłany: 25-07-2003, 19:34
Tommy222 napisal:
Tommy222 napisał/a:
Ja tylko zaproponuje aby nowe osoby były w piankach -łatwo bedzie poznać a i kibic smukła podziwiać.
Jak czytalem cala ta dyskusje odnosnie spotkania to juz bylem bliski, ze sie na nie wbije (oczywiscie jezeli sie zgodzicie) . Jezeli jednak pianki maja obowiązywać to ja wchodzę, ale dopiero w okolicach listopada, grudnia. Mam 7-demke z docieplaczem 5-ką i w lato nie dam rady. I jeszcze jedna uwaga!!!! Z tą kibicią to przesadziłeś, jeżeli myślałeś o mnie
Powoli zaczynam zalowac ze nie mieszkam w pozlizu Warszawy...mam do niej troszke daleko... ale coz zycze Wam milej zabawy... Bede z Wami ale myslami hhehe
pozdrowionka
Wysłany: 28-07-2003, 10:13
Kochani,
My z Maciejka niestety tym razem nie zawitamy - w tym tygodniu czeka nas przeprowadzka z jednego konca miasta na drugi i trzeba bedzie sie popakowac i sprzatnac a w czwartek musimy juz opuscic Ursynow... a w weekend walczylismy na kursie tech diver wiec nawet nie tknelismy przeprowadzki
Wysłany: 28-07-2003, 14:49
Mania Slonce,
Chcialabym, ale zostaje nam tylko dzis i jutro do ogarniecia tego bajzlu bo w srode sa moje urodziny i idziemy z Maciejka na romantyczna kolacje a w czwartek juz musimy sie wyniesc wiec sama rozumiesz... a do tego praca praca praca
Wysłany: 28-07-2003, 15:02
Aisa, ale te Twoje argumenty nie odpowiadaja na propozycje Manii....
sama pomysl - towarzystwo kilkudziesieciu (co prawda lekko podchmielonych) osob bedzie w stanie kompletnie uprzatnac Ci mieszkanko w doslownie pol godizny.
problem bedzie jedynie z transportem - ktos w koncu powinien prowadzic te samochody, ale to pewnie tez sie jakos da zalatwic (taxi, sasiedzi....napewno nie my)
pomysl o tym - masz czas do jutra
pozdrawiam serdecznie
Kuba
sama pomysl - towarzystwo kilkudziesieciu (co prawda lekko podchmielonych) osob bedzie w stanie kompletnie uprzatnac Ci mieszkanko w doslownie pol godizny.
pomysl o tym - masz czas do jutra
pozdrawiam serdecznie
Kuba
Aisa tylko nie zapomnij napuścić wody do wanny żebyśmy mogli sobie zrobić bardziej nurkowe spotkanie... ostatecznie możesz piwa do wanny napuścić i też będzie fajnie
Pozdrowionka i jeszcze raz Asiuniu wszystkiego naaaj!
Wysłany: 29-07-2003, 08:30
witajcie wszyscy....
ja sie moze powtorze, ale tak czytam czasem jakies poszczegolne, speszone wypowidzi...
czy mozna przyjsc, jak sie nikogo nie zna, jak sie nie jest doswiadczonym nurkiem (czy tez jak sie JESZCZE nie nurkowalo (jeszcze, bo my to zmienimy)....
do WSZYSTKICH co sie wachaja...nie ma czego!!!!
na kazdym spotkaniu jest oczywiscie grupa osob, ktora sie calkiem dobrze zna, ale pojawiaja sie tez za kazdym razem osoby nowe....i to NAS (mam nadzieje, ze pisze w imieniu wszystkich forumowiczow) tak bardzo cieszy...
Na pocieszenie dla wszystkich, którzy się dzisiaj spotykają.
Do zobaczenia wieczorem....No i teraz juz bedziemy wiedzieć co robić!!!!
Mania
Kawa chroni przed alkoholową marskością wątroby
 pap, 29-07-2003,
W jaki sposób uchronić się przed alkoholową marskością wątroby? Nie zaglądać do kieliszka, oczywiście! Norwescy badacze odkryli jednak sposób, który być może pozwoli nam uniknąć szarego marazmu abstynencji. Skuteczną ochronę wątroby może zapewnić codzienne picie... trzech filiżanek mocnej kawy.
Projekt obejmował ponad 50 tys. dorosłych Norwegów. Szczególną uwagę zwracano na skłonność badanych do różnego rodzaju używek. Rezultaty? Ci, u których słabość do trunków łączyła się w złowrogiej, na pierwszy rzut oka, kombinacji z codzienną kawą, o wiele rzadziej - na tle ogółu pijących - zapadali na marskość wątroby. Dobroczynny efekt uczeni przypisują kofeinie. Nie jest to pierwsza miła wieść dla amatorów kawy. Wcześniej stwierdzono, że może ona chronić przed cukrzycą i rakiem pęcherza moczowego. Zanim jednak wpadniemy w alkoholowo-kofeinową euforię, wspomnijmy tylko, że dobrze udokumentowany jest niekorzystny wpływ dużych ilości kawy na serce i układ krążenia. Alkoholu też.
Czyli do oporu a potem tylko 3 kawki i wątroba jak nowa!!!!
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 29-07-2003, 13:30
Mania co Ty tu ściemniasz o kawie....
Jeszcze jakiś czas temu ustalaliśmy dzisiejsze występy (oczywiście zaraz po tym jak zaprezentują się nowe osoby - kto jak woli: jedni w piankach (dziś jest zimniej i pada więc pianki jak najbardziej wskazane), inni śpiewająco mogą wkroczyć na spotkanie FN)
Ale do rzeczy:
Wymyśliliśmy dziś z Manią i Ona to mam nadzieję zaraz potwierdzi że dziś Mania występuje w sukieneczce i różowiutkich kaloszach z futerkiem. Problem, że Mania ma tylko walonki i trzeba by załatwić różowy spray i włosy z klaty jakiegoś nurkującego twardziela!
Prosimy o wszelkie propozycje i ewentualnych dawców "futerka"!!!!
Art!!!!
To były nasze, ciche intymne plany....
A ty tak od razu ogłaszasz to wszystkim.....I teraz to juz niema niespodzianki
W związku z tym przychodze w spodniach. Ha!!!! To moja zemsta.
Mania
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko