Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:22
Czy utworzenie grupy WRAKI i KAMIENIOŁOMY ma sens ?

Czy utworzenie grupy WRAKI i KAMIENIOŁOMY ma sens ?
zdecydowanie TAK
40%
 40%  [ 12 ]
TAK ale oddzielnie WRAKI i KAMIENIO?OMY
23%
 23%  [ 7 ]
Lepiej utworzy? grup? NURKOWANIE EXTREMALNE i tam porusza? te zagadnienia
36%
 36%  [ 11 ]
Grupa WRAKI i KAMIENIO?OMY nie jest konieczna na tym forum
0%
 0%  [ 0 ]
Zdecydowanie nie ma sensu grupa WRAKI i KAMIENIO?OMY na tym forum
0%
 0%  [ 0 ]
Głosowań: 0
Wszystkich Głosów: 30

Autor Wiadomość
DarekS 

Stopień: prawie OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 09-03-2002, 10:06   Czy utworzenie grupy WRAKI i KAMIENIOŁOMY ma sens ?

Proszę o odpowiedzi i wówczas wspólnie zadecydujemy.

bd* 

Kraj:
Poland

Wysłany: 09-03-2002, 11:02   

:idea: Zdecydowanie tak , opcja pierwsza lub druga :lol:

Hubert Mazurek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 09-03-2002, 22:44   

Jako, że opcja trzecia jest poniekąt moim pomysłem, dwa słowa uściślenia. Chodzi o forum gdzie możnaby się dzielić doświadczeniami z nurkowań wychodzących poza ramy nurkowań rekreacyjnych, czyli: nurkowania wrakowe, podlodowe, jaskiniowe, głębokie, dekompresyjne i inne, często zwane "technicznymi".
Ostatnio zmieniony przez Hubert Mazurek 21-03-2002, 00:02, w całości zmieniany 1 raz  

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 10-03-2002, 00:07   

Hubert stało się :mrgreen:

damnura
[Usunięty]

Wysłany: 10-03-2002, 13:14   

Jestem za,a nawet przeciw...
A tak poważnie, byłbym za opcją pierwszą lub drugą, ze wskazaniem na drugą.

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 10-03-2002, 16:36   

Założyłem obecnie grupę NURKOWANIE EKSTREMALNE jeżeli będzie tam poruszanych dużo tematów i zaczną się "mieszać" wowczas podzielę to i założę oddzielne grupy dla każdego typu nurkowania. Póki co nie ma sensu zakładać oddzielnych grup aby świeciły pustkami.
Tymbardziej, że zostało oddanych zaledwie 20 głosów więc nie mogę ich obecnie brać pod uwagę. Czas sam pokaże jakie powinno być rozwiązanie.

rav35
[Usunięty]

Wysłany: 12-03-2002, 15:04   

Uważam, że TAK :cool:

talent
[Usunięty]

Wysłany: 17-03-2002, 21:18   Czy utworzenie grupy WRAKI i KAMIENIOŁOMY ma sens ?

Witam Wszystkich :)
Jestem za drugą opcją. Sądzę, że wraki to cała dziedzina.
Chętnie popieram również pomysł na temat zdjęć i filmów :!:
Uważam, że już wkrótce mógłby powstać rankink najciekawszych zdjęć i filmów.
Przecież jeśli nie wszyscy z nas to przynajmniej zdecydowana większość lubi oglądać pod wodą rzeczy ciekawe, interesujące, niesamowite, a także piękne widoki.
Pozdrawiam :)

Art 

Wysłany: 09-04-2002, 01:33   

BArdzo ładne filmiki widziałem na stronie Orki www.orka-bielsko.com.pl
Może u nas coś podobnego mogło by się pojawić.

Panowie i Panie kamery w dłoń i pod wodę!

Życzę udanych zdjęć!!!
Pozdrawiam szczęśliwych posiadaczy sprzętu do zdjęć pod wodą...fajnie się macie...

scubamilivoj 

Stopień: dobry ze sprawowania
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-04-2002, 00:44   

Zdecydowanie tak, ale nalezaloby rozgraniczyc oba tematy. Wraki sa jednak problemem bardziej zlozonym niz kamieniolomy. Chaciaz do oby ciagnie!!

Pozdrawiam

Milivoj :mrgreen:

Art 

Wysłany: 25-04-2002, 01:02   

Przepraszam...

Kolego wyżej - jak chciałeś się zareklamować to wystarczyło napisać "no nie mam zdania, może chyba chyba może?" a nie wciskać jakieś brednie.

Przepraszam jeśli nie mam racji ale dla mnie to tylko REKLAMA :!:

Jesteś pomysłowy!!! Wybrałeś post ze sporą listą wyświetleń (250) i coś zawsze można napisać a reklama pójdzie w świat.

Nie wiem co na to Admin, może tu wolno się reklamować w taki sposób :?:

bd* 

Kraj:
Poland

Wysłany: 25-04-2002, 19:13   

Jestem przekonany , że jedyne przestępstwo jakie popełnił scubamilivoj , to takie , że zaproszenie powinien umieścić w dziale Nurkowanie :lol:
Przecież Forum powinno być również ( a może przede wszystkim ) źródłem informacji :roll: .
Krytykujęc wypowiedzi , nie zachęcimy " martwe dusze " do zabrania głosu :speak:

Tomek_S 

Wysłany: 26-04-2002, 11:02   WRAKI

Witam - po paromiesiecznym przygladaniu sie dyskusji na Forum postanowilem sie dzis zarejestrowac i zabrac glos w dyskusji WRAKI .

Mam to szczescie ,ze mieszkam nad zatoka Gdanska i moge co pare dni nurkowac na WRAKACH ,wydaje mi sie ,ze jest to tak obszerny temat ,iz wymaga osobnej grupy dyskusyjnej - zoobowiazuję sie po uruchomieniu takiego Forum na reguralne posty n/t nowych i starych miejsc wrakowych na Zatoce i Baltyku

Tak przy okazji od soboty 27/04 rusza baza Andrzeja Sali w Jastarni telefon b/z 0/604 777 383 z Andrzejem mozna wybrac sie na wszystkie wraki na Zatoce - od najbardziej dostepnych - GROZNY (18m)
po najtrudniejsze U bot (46 m ,silne prady) ,Parowiec 60m, Franken 70m

ps.
Jutro wyjazd na Gustloffa - wyplyniecie z Leby o 13.00 , w poniedzialek napisze krotka notke

Kutwa 

Wysłany: 26-04-2002, 13:08   

Po ty co napisal Tomek_S jestem za stworzeniem ww grupy.Znalazl sie ktos kto mial przyslowiowego asa w rekawie.Teraz jestem przekonany ze to dobry pomysl i zapowiada sie ze bedzie tetnil zyciem :mrgreen: Jestem za!

DarekS 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-04-2002, 13:55   

Póki co proponuję pisać wszystko co dotyczy wraków w NURKOWANIE EKSTREMALNE. Jeżeli będzie duża liczba postów wówczas założę dodatkowy dział WRAKI i posty przeniosę do tego działu.

Tomek_S 

Wysłany: 27-04-2002, 20:24   Nurkowanie Wilhelm Gustloff

Witam obiecałem napiasac pare słow o nurkowaniu na Gustloffie , niestety w sobote z powodu silnego sztormu wszystkie jednostki od Łeby aż po Hel nie wychodziły w morze , a nasza grupa po przejechaniu 300 km i odwiedzeniu wszystkich baz na wybrzezu w róciła na "sucho " do Trojmiasta.

Pozdrawiam Tomek

Tomek_S 

Wysłany: 30-04-2002, 12:09   Wilhelm Gustloff

Obiecałem napisac pare słow o nurkowaniu na Gustloffie, niestety w sobote z powodu silnego sztormu zadne jednostki nie wychodzily w morze wiec wrocilismy na sucho do trojmiasta i planujemy nastepnego "Gustloffa" w piatek 03/05 Pozdrawiam

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu