Wysłany: 09-03-2002, 22:44
Jako, że opcja trzecia jest poniekąt moim pomysłem, dwa słowa uściślenia. Chodzi o forum gdzie możnaby się dzielić doświadczeniami z nurkowań wychodzących poza ramy nurkowań rekreacyjnych, czyli: nurkowania wrakowe, podlodowe, jaskiniowe, głębokie, dekompresyjne i inne, często zwane "technicznymi".
Ostatnio zmieniony przez Hubert Mazurek 21-03-2002, 00:02, w całości zmieniany 1 raz
Wysłany: 10-03-2002, 16:36
Założyłem obecnie grupę NURKOWANIE EKSTREMALNE jeżeli będzie tam poruszanych dużo tematów i zaczną się "mieszać" wowczas podzielę to i założę oddzielne grupy dla każdego typu nurkowania. Póki co nie ma sensu zakładać oddzielnych grup aby świeciły pustkami.
Tymbardziej, że zostało oddanych zaledwie 20 głosów więc nie mogę ich obecnie brać pod uwagę. Czas sam pokaże jakie powinno być rozwiązanie.
rav35 [Usunięty]
Wysłany: 12-03-2002, 15:04
Uważam, że TAK
talent [Usunięty]
Wysłany: 17-03-2002, 21:18 Czy utworzenie grupy WRAKI i KAMIENIOŁOMY ma sens ?
Witam Wszystkich
Jestem za drugą opcją. Sądzę, że wraki to cała dziedzina.
Chętnie popieram również pomysł na temat zdjęć i filmów
Uważam, że już wkrótce mógłby powstać rankink najciekawszych zdjęć i filmów.
Przecież jeśli nie wszyscy z nas to przynajmniej zdecydowana większość lubi oglądać pod wodą rzeczy ciekawe, interesujące, niesamowite, a także piękne widoki.
Pozdrawiam
Jestem przekonany , że jedyne przestępstwo jakie popełnił scubamilivoj , to takie , że zaproszenie powinien umieścić w dziale Nurkowanie
Przecież Forum powinno być również ( a może przede wszystkim ) źródłem informacji .
Krytykujęc wypowiedzi , nie zachęcimy " martwe dusze " do zabrania głosu
Witam - po paromiesiecznym przygladaniu sie dyskusji na Forum postanowilem sie dzis zarejestrowac i zabrac glos w dyskusji WRAKI .
Mam to szczescie ,ze mieszkam nad zatoka Gdanska i moge co pare dni nurkowac na WRAKACH ,wydaje mi sie ,ze jest to tak obszerny temat ,iz wymaga osobnej grupy dyskusyjnej - zoobowiazuję sie po uruchomieniu takiego Forum na reguralne posty n/t nowych i starych miejsc wrakowych na Zatoce i Baltyku
Tak przy okazji od soboty 27/04 rusza baza Andrzeja Sali w Jastarni telefon b/z 0/604 777 383 z Andrzejem mozna wybrac sie na wszystkie wraki na Zatoce - od najbardziej dostepnych - GROZNY (18m)
po najtrudniejsze U bot (46 m ,silne prady) ,Parowiec 60m, Franken 70m
ps.
Jutro wyjazd na Gustloffa - wyplyniecie z Leby o 13.00 , w poniedzialek napisze krotka notke
Po ty co napisal Tomek_S jestem za stworzeniem ww grupy.Znalazl sie ktos kto mial przyslowiowego asa w rekawie.Teraz jestem przekonany ze to dobry pomysl i zapowiada sie ze bedzie tetnil zyciem Jestem za!
Wysłany: 26-04-2002, 13:55
Póki co proponuję pisać wszystko co dotyczy wraków w NURKOWANIE EKSTREMALNE. Jeżeli będzie duża liczba postów wówczas założę dodatkowy dział WRAKI i posty przeniosę do tego działu.
Wysłany: 27-04-2002, 20:24 Nurkowanie Wilhelm Gustloff
Witam obiecałem napiasac pare słow o nurkowaniu na Gustloffie , niestety w sobote z powodu silnego sztormu wszystkie jednostki od Łeby aż po Hel nie wychodziły w morze , a nasza grupa po przejechaniu 300 km i odwiedzeniu wszystkich baz na wybrzezu w róciła na "sucho " do Trojmiasta.
Obiecałem napisac pare słow o nurkowaniu na Gustloffie, niestety w sobote z powodu silnego sztormu zadne jednostki nie wychodzily w morze wiec wrocilismy na sucho do trojmiasta i planujemy nastepnego "Gustloffa" w piatek 03/05 Pozdrawiam
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko