Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:22
Witam wszystkich gorąco!!!
Autor Wiadomość
Konrad Kowalczuk 

Kraj:
Poland

Wysłany: 23-07-2003, 10:34   

a witamy... :angel2: witamy...

Aniołek 

Stopień: Mamka pełną parą:)
Kraj:
Poland

Wysłany: 23-07-2003, 11:33   Dziękuję za miłe przywitanko :-)

[b] teraz postaram sie jak najczesciej bywac na tym forum...ale chyb awiecie jak to jest wakacje... i te sprawy... ja niestety pracuje na plazy jako Pani Ratownik :-) wiec ciezko bedzie mi byc tu codziennie ale od wrzesnia na pewno to nadrobie....
Mam nadzieje ze znajdziemy wspolny jezyk :-) Jak na razie czuje sie jak w domku...tematy ktore mnie interesuja i wspaniali ludzie o takich samych zainteresowaniach jak ja.... siodme niebo :-)
Pozdrowionka...

orzel123
[Usunięty]

Wysłany: 23-07-2003, 14:21   

WITAMY :litte: NA FORUM :razz:

Napisz więcej o nurkowaniu w Słupsku i okolicach (sklepy i szkoły nurkowe, miejscówki).

Często tamtędy przejeżdżam, może warto wziąć sprzęt?

Marcin B 

Wysłany: 23-07-2003, 17:24   

Witamy serdacznie aniele :lol:
Cieszymy się że nasze grono zasila coraz większa ilość aniołków i diabełków :mrgreen: co do pracy, nic się nie martw tu życie dzieli się na dwie części - w pracy i po pracy, więc po pracy nie ociągaj się tylko szybciutko na forum lub czata :mrgreen:
Pozdrawiamy On i Ona

Aniołek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-07-2003, 15:19   Orzełku...

Pytałeś o jakieś sklepy, szkoły i w ogole o miejsca nurkowe...
Hmmm... sklepu nurkowego to tu nie ma niestety zadnego..l. jest tylko kilka sportowych, wktorych mozesz zaopatrzyc sie w jakies pletwy i maske ale na pewno nie sa one najlepszej jakosci...
W pobliżu Słupska są kluby nurkowe... Międzyinnymi klub "Murena" i klub "Strażak" ten drugi jak sama nazwa wskazuje jest ze Straży Pożarnej...
Co do nurkowania to ja wychodze z założenie że zawsze jest coś ciekawego...Może Polska to nie to samo co Chorwacja...ale warto jest ponurkować w naszym Bałtyku...chociażby w Ustce... ta pogłębiarka nie jest najgorsza... jest jeszcze kilka wraków międzu Ustką a Łebą na głebokości od 15 i więcej... Na wraku w Ustce na nurkowaniu nocnym możesz spotkać niezłą rybkę, która nieźle zabawi się z Tobą w chowanego :-) Fauna i Flora jest super tylko tzreba trafić na dobry dzionek...bo czasem jest zupa i wtedy nawet własnej ręki nie zobaczysz...
Jeziorka:-) hmmm sporo jest tez jeziorek w okolicy Słupska... Marszewo - są miejsca gdzie dochodzi do 21 metrów... mnóstwo raczków, szczupaczków no i troszkę zatopionych łódek...w sumie żadna rewelacja ale dla kogoś komu sprawia przyjemność zanurzenie w jakiejkolwiek wodzie i podgladanie zycia zwierzątek to jest Ok...
o kurcze musze konczyc... wybacz dokoncze Ci jak pojawie sie tutaj jeszcze... :-) jest to dosc obszerny temat wiec postaram sie Ci go opisac jak najlepiej...:-)

Pozdrowionk i buziaczki

ukusek 

Stopień: Aowd + deep i suchi
Wysłany: 27-07-2003, 16:54   

Witaj?? a dlaczego Aniołek Aniołku??? :lol:

cad 

Stopień: PADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 27-07-2003, 23:13   

z tego wątku wyszła niezła lista obecności :)
witam i pozdrawiam,
kuba.

Aniołek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 28-07-2003, 12:06   CZemu Aniołek?

hmm... z tym przezwiskiem wiąże się długa opowieść... :-) Pisałam już o tym na moje praca moje hobby ale specjalnie dla Ciebie skopiuje ten tekst...
Wiedziałam ze i tak prędzej czy później wszstko wyjdzie na jaw...
Moje przezwisko ma bardzo długą opowiastkę ale spróbuje Ci ją troszeczkę skrócić...
Swój kurs na płetwonurka robiłam z samimi facetami... i juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...jednak po kilku tygodniach wspólnych ćwiczeń i rozmów na przeróźne tematy zaczęto dodawać Ponoć Aniołek... następnie wszyscy jednogłośnie w Chorwacji orzekli że Aniołkiem to ja jestem tylko z wyglądu a osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem... :-)

Wszystko mówi za siebie....
Buzka

orzel123
[Usunięty]

Wysłany: 28-07-2003, 13:13   wraki z Ustki

Aniołek napisał:

Cytat:
ale warto jest ponurkować w naszym Bałtyku...chociażby w Ustce... ta pogłębiarka nie jest najgorsza... jest jeszcze kilka wraków międzu Ustką a Łebą na głebokości od 15 i więcej... Na wraku w Ustce na nurkowaniu nocnym możesz spotkać niezłą rybkę, która nieźle zabawi się z Tobą w chowanego Fauna i Flora jest super tylko tzreba trafić na dobry dzionek...bo czasem jest zupa i wtedy nawet własnej ręki nie zobaczysz...

Tu mnie zainteresowałaś, przede wszystkim nurkuję na wrakach(z Helu). Nie wiedziałem, że z Ustki można wypłynąć w morze (do tej pory bywałem tylko w Łebie). Czy możesz napisać więcej o wraku pogłębiarki (głębokość, stan wraku, czas dopłynięcia z Ustki) i przede wszystkim o namiarach na łodzie wożące nurków?
I o innych wrakach pomiędzy Ustką a Łebą :?:
Z góry dzięki :mrgreen:

Arex 

Stopień: BSAC ADI
Kraj:
United Kingdom

Wysłany: 28-07-2003, 15:43   

Witamy serdecznie.
:szampan:
Ja ze swojej strony moge Ci polecic wraki na które pływa się z Helu.
Można parę fajnych nurów wykonać.

Pozdrawiam

Pedro 

Stopień: Divecon
Kraj:
Hungary

Wysłany: 28-07-2003, 17:50   Re: CZemu Aniołek?

Aniołek napisał/a:
juz na pierwszym spotkaniu walnal ktoś że wygladam na Aniołka i już od następnych spotkań nazywano mnie Aniołkiem...
........ osoba która mnie pozna od drugiej strony czyli on mojego charakterku i sposobu bycia na pewno mnie pokocha za to jaką Kobietą jestem... :-)

Wszystko mówi za siebie....
Buzka

Hm... nie chciałbym Cię martwić, ale zdaje mi się, że aniołki są bezpłciowe...
:22:
Buźka,

ukusek 

Wysłany: 28-07-2003, 19:06   

No nie, chyba tak ostro od razu nie ma co zaczynac żartować z koleżanki. Dajcie jej chociaż trochę czasu na okrzepnięcie. Przecież to temat o "nowych". Słowo "bezpłciowy" może zostać odebrane w dwóch płaszczyznach: fizycznej oraz psychicznej (bezpłciowy czyt. nijaki). Myślę że tu chodziło bardziej o słodycz buzi i pozorną niewinność, ale to ocenimy po zdjęciu jakie już niedługo mam nadzieję pojawi się zamiast kanarka.
:-D :-D :-D :-D :-D

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 29-07-2003, 09:52   

ukusek napisał/a:
No nie, chyba tak ostro od razu nie ma co zaczynac żartować z koleżanki.

Oczywiście nie chciałem być złośliwy tylko upierdliwie dokładny... ;)
A swoją drogą Aniołki są śliczne więc czekamy wszyscy na zdjęcie z utęsknieniem (chociaż kanarek też jest niczego sobie).
Pozdrawiam,

Pedro 

Kraj:
Hungary

Wysłany: 29-07-2003, 09:53   

Niestety post mi dwa razy wystartował więc jeden niszczę!
Pozdrawiam,
Ostatnio zmieniony przez Pedro 29-07-2003, 14:08, w całości zmieniany 1 raz  

Aniołek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 29-07-2003, 11:20   co do zdjęcia...

co do zdjęcia na pewno pojawi się tu w swoim czasie :-) jak tylko będe już w domku... w kafejce nie mam dostępu do swoich zdjęc i programów graficznych... bo przecież muszę je troszkę zmniejszyć :-) co do tego bezpłuciowego to zdaje sobie sprawę że nurkowie mają specyficzny żart i czytając to po prostu się zaśmiałam... za długo prebywałam z facetami - nurkami z którymi nie da się nie śmiać i nie takie żarty słyszałam...nawet jeśli to nie żart to przyjmę go do siebie i mocno się zastanowie czemu akurat to Ci przyszło do głowy...tak gdybyś pytał to nie jestem bezpłuciowa... a zresztą nie ważne :-) przecież to żart...tak mi się wydaje... No dobra koniec tego "forumowania" :-)
Uciekam do pracy trzymajcie się...
pozdrowionka dla wszystkich
PS. Dajcie mi tydzień a zdjęcie się pojawi :-)

cad 

Stopień: PADI
Kraj:
Poland

Wysłany: 29-07-2003, 13:23   

wrając do nurkowania w okolicy Ustki też byłbym zainteresowanym info o wraczkach i jakiś łodziach wypływających z nurkami.
chętnie bym odwiedził jakieś nowe miejsce,
kuba.

Andrzej S 

Stopień: posiadam
Wysłany: 29-07-2003, 13:39   

Aniolku,
Napisałas o 10.20 :zeg: , że "uciekasz do pracy!!!. Super godzina!!! nie ma u Ciebie wolnych etatów...... :smcry:

Pozdrawiam Wszystkich!!!!

ukusek 

Wysłany: 29-07-2003, 20:08   

Nie powiedziała o której kończy. Twe zainteresowanie może być przedwczesne.

Andrzej S 

Stopień: posiadam
Wysłany: 30-07-2003, 12:05   

Brutalnie sprowadziles mnie na ziemie!!!!!

Aniołek 

Kraj:
Poland

Wysłany: 31-07-2003, 10:47   Praca...

hmmm co do mojej pracy to ten miesiac przepracowałam jako kelnerka w Rowach... i zawsze miedzy posilkiami mialam 1h czasu wolnego...byly tez cale dni wolne wtedy robilam jako Ratownik na plaży... Teraz z dneim dzisijeszym koniec meczarni jako kelnerka... teraz całe dnie na plaży...jako Ratownik... ale nie martwcie się odwiedze Was jescze nie raz...buziaczki

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu