Kto to jest dyplomata?
To ktos, kto powie ci spier..dalaj w taki sposob, ze poczujesz dreszczyk emocji przed fascynujaca podroza.....
Brak dyplomacji prowadzi ostrzezen i innych takich. Poniewaz wartosc mertyoryczna podawana tu przez dyplomatow jest taka sobie, a wartosc merytoryczna podawana przez chamow jest oceniana jedynie pod katem dyplomacji, zainteresowanych tematami nurkowymi zapraszam na priv:
Ci co naprawde chca cos poogladac i sprobowac sa oczywiscie zaproszeni na szkolenia czy po prostu pogadanki.
Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. Calujcie smoka w dupe, pewnie za to sprzeda wam bardzo duzo nowych pomyslow na zycie lub jego rownie facynujace zakonczenie. Ostatnie dyskusje na temat tzw. chamstwa sa tak zenujace, ze az szkoda gadac
Zaba - nie daj sie sprowokowac do zrobienia tego, o co prosisz. Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
Mania
PS. Mania lizus, Mania lizus
Ostatnio zmieniony przez Mania 12-11-2007, 15:19, w całości zmieniany 1 raz
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2007, 15:42
Mania napisał/a:
Zaba - nie daj sie sprowokowac do zrobienia tego, o co prosisz. Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
Mania
PS. Mania lizus, Mania lizus
A po co ma zostawać? Przecież to cham i nieokrzesany jakiś taki gbur Jak sobie pójdzie to jjacek czy jak mu tam bedzie mogł mędzić dalej bzdety $$mok będzie bez skrepowania uprawial ekshibicjonizm pseudonaukowy a pustaki beda mu bez hamulcow mogly przyklaskiwac w obawie zeby $$mok nie wytknal im nieuctwa no bo w koncu to on az jeden rok studiowal za nim go wywalili.
Wiec po co merytorczynie ? Po co nurkowo? Teraz na topie będa posty o linowym klejeniu silwertejpem 40 letnich suchaczy ze smietnika oraz zasypywaniu wapnem rosyjskich wiaderek emaliowanych w celu wykorzystania ich w $moczych ccr
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 12-11-2007, 15:43, w całości zmieniany 1 raz
Tomek, skoro teraz w zasadzie już Ci to wisi, to mógłbys zanim Ci skasują konto, kogoś jeszcze obrazić w moim imieniu, proszę?? Masz jeszcze 2 wolne czerwone kartki..... hmmm?
mania napisał/a:
Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
z naszego punktu wiodzenia tak - w końcu dzieli się za darmo wiedzą, którą okupił ciężką pracą i ciężka kasą.
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2007, 15:47 Re: Dyplomacja
luis napisał/a:
zabierek napisał/a:
Admina prosze o skasowanie mojego konta
Tomek, skoro teraz w zasadzie już Ci to wisi, to mógłbys zanim Ci skasują konto, kogoś jeszcze obrazić w moim imieniu, proszę?? Masz jeszcze 2 wolne czerwone kartki..... hmmm?
.
Mów kogo a ja to załatwie mam też jeszcze 2 wolne
luis napisał/a:
mania napisał/a:
Mysle, ze warto zebys tutaj zostal.
z naszego punktu wiodzenia tak - w końcu dzieli się za darmo wiedzą, którą okupił ciężką pracą i ciężka kasą.
Z mojego nie warto ja nie mam problemu z telefonami do Tomka ani ze spotkaniem a tu tylko jakies obszczymurki ujjjadają
A poza tym tu nie chodzi o wiedze tylko o to zeby milo bylo
Ostatnio zmieniony przez Adam Frajtak 12-11-2007, 15:51, w całości zmieniany 2 razy
Scaner jeżeli chcesz mnie obrazić tymi pustakami i obszczymurkami, to Cię rozczaruję
--
tS
Adam Frajtak [Usunięty]
Wysłany: 12-11-2007, 16:14
tomek Sienicki napisał/a:
Scaner jeżeli chcesz mnie obrazić tymi pustakami i obszczymurkami, to Cię rozczaruję
--
tS
ależ ty jesteś negatywnie do mnie nastawiony ( moze to jest sprawa dla MODA bo twoje zachowanie prowokuje mnie) Ja pisałem o pustakach i obszczymurkach czy uważasz sie za kogos takiego?
Przyznajcie sie anty-Smokowcy boli was ze niektorzy sa po stronie Smoka ...
Mysleliscie ze tutaj sami intelygenci - a patrzecie na okolo same "pustaki".
Spoko - mamy kilometry silvertape'a i 20 OP1 - bedzie dalej cwiczyc oldskoolowe nurkowania na sprzecie sprzed 40 lat a reby sobie sami zrobimy wieczorkiem w piwnicy a nie bedziemy bulic po 40tys zl z nowki.
Wiek: 51 Dołączył: 10 Mar 2002 Posty: 7224 Skąd: Nürnberg/RFN
Wysłany: 12-11-2007, 21:15
Poniewarz zacytowales moj kawalek, mylse ze do mnie pijesz:
zabierek napisał/a:
Brak dyplomacji prowadzi ostrzezen i innych takich.
Nie brak dyplomacji a wlazenie w buciorach na dywan. I nie interesuje mnie kto zaczal, kto pisze bzdury, kto ma jakie pasy i gwiazdki, zaslugi czy znajomosci. Wszyscy w czworke polecieliscie po bandzie i w czterech dostalo po lapach - bez najmniejszego wyjatku. Skoro potraficie rozdzielac w prawo i lewo debiami, to wazam ze powinniscie tez przyjac po mesku po pasku. Z mojej strony uwazam sprawe za zamknieta - do nastepnej wycieczki w lacine spod monopolowego.
Jesli masz jednak ochote dasac sie jak mala dziewczynka, gdy sie jej zabierze skakanke - to twoja sprawa. Mysle jednak ze potrafisz zachowac sie jak facet, olac paski i wypowiadac sie w watkach w ktorych poziom jest wart twoich komentarzy.
Spoko - mamy kilometry silvertape'a i 20 OP1 - bedzie dalej cwiczyc oldskoolowe nurkowania na sprzecie sprzed 40 lat a reby sobie sami zrobimy wieczorkiem w piwnicy a nie bedziemy bulic po 40tys zl z nowki.
Wysłany: 13-11-2007, 09:34
zabierek napisał/a:
Forum zostawiam Smokom, $$, Tomkom Siennickim czy jsjackom. Calujcie smoka w dupe, pewnie za to sprzeda wam bardzo duzo nowych pomyslow na zycie lub jego rownie facynujace zakonczenie. Ostatnie dyskusje na temat tzw. chamstwa sa tak zenujace, ze az szkoda gadac
Nie chodzi o całowanie w dupę kogokolwiek.
Chodzi o selektywne wybieranie z postów tego, co nas interesuje.
Jeśli reszta mi nie pasi, nie kupuję tego i już.
Widzisz, tylko wielki umysl moze dokonac takiego skoku myslowego
Jasne dlatego dziecko w szkole podstawowej powinno uczyc sie jasnej i ciemnej fazy fotosyntezy bo niby dlaczego zyje drzewo skoro nie ma buzi i nie zjada kanapek...?
Zastanow sie o czym piszesz a dla przypomnienia watek:
http://forum-nuras.com/vi...ghlight=#119096
Ty podziwiasz a ja zastanawiam sie czy to aby normaalne... A to tylko jeden z wielu takich watkow. Przypomij sobie jak w temacie o 30 watowych ledach Smok zrobil wyklad o mocach 500W
jcsjacekj napisał/a:
Dobra - na razie koniec krucjaty
Widzisz w koncu nazwales po imieniu to co ostatnio robisz tu na forum.
jcsjacekj napisał/a:
Prosze ludzie przemylscie czy nie przypiamy na forum "latki" ludziom od pocztaku i potem wszystkich traktujemy z gory/schematycznie
Chlopcze to nie jest liceum tu nikt nikogo nie szufladkuje a latki ma pilka.
jcsjacekj, ja do ciebie nic nie mam nawet wez slub ze smokiem czy jak mu tam.
Badz jednak obiektywny i pomysl czy wszystko jest ok jesli 3 osoby uwazaja smoka za super pomocnego goscia a reszta sie z tego smieje. Czy az taka ilosc ludzi moze sie mylic...?
Bigas [Usunięty]
Wysłany: 13-11-2007, 22:56
Cytat:
zabierek
[Usunięty]
No i stało się, niestety
Smoka to tylko za jaja powiesić na cienkim drucie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko