Wysłany: 26-08-2003, 11:48 to juz miesiac - kolejne spotkanie 2.09
mija od naszego ostatniego spotkania
wszyscy juz chyba porwacali z podozy, wiec czas sie pochwalic wrazeniami z Egiptu, Chorwacji oraz naszych pieknych polskich bajorek
co sadzicie o kolejnym spotkanu 2 wrzesnia? tym razem wyglada na to ze przyszla kolej na Divera...godzina jak zawsze 20 (z drobnym poslizgiem?)
pzodrawaim
do zobaczenia....OBECNOSC OBOWIAZKOWA
Kuba
Czyżby nasz KOwiec (DiveClub) zrzucił na Ciebie napisanie tego posta? a miał to sam zrobić!!!!
Jeśli i tym razem się nie stawi może trzeba będzie zmienić KOwca???
(Piotrek )
Będę, choć nastęnego dnia mam pociąg o 6 rano.....
Mania
Wysłany: 26-08-2003, 12:52
Ja rowniez bede a jak !! I jaknie zapomne to przytargam obiecana shishe pokoju
Wrocilismy wlasnie z Egiptu i dalej nie moge sie zaaklimatyzowac nie mowiac o niecheci do pracy a checi powrotu do upalu i cieplutkiej wody - tak ok 28 st na glebokosci 50m !!!
Dahab troszke podrozal - niektore hotele zrobily remont (jesli mozna to tak nazwac) i ceny poszly w gore ale camp nas nie zawiodl - 20 EGP za pokoj z lazienka i wiatrakiem - mozna bylo przezyc, szczegolnie, ze w pokoju przebywalo sie tak max kilka godzin. Ceny w knajpach tak ok 1,5 - 2 EGP w gore ale to chyba mialo zwiazek z cena dolka. 1 USD = 6,25 EGP
Kurs i Zbyszek Stychno dali nam w kosc ale warto bylo. Planet Divers stanelo na wysokosci zadania zapewniajac nam gazy, flaszki i niezbedny sprzet, ktorego nam brakowalo.
Ogolnie wyjazd udany choc teraz potrzebujemy z Maciusiem i Sandiim kilka dobrych dni na relaks po....
do zobaczyska !!!
Piotr N. [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2003, 13:09
Kubia ubiegłeś mnie
Miałem dziś napisać o spotkaniu wtorkowym...
Wczoraj z Manią telefonicznie o tym rozmawialiśmy, że po woli daje się odczuć brak szerszych kontaktów...
Wysłany: 26-08-2003, 13:29
tak ostatnio jakos przycichles....nie wiedzialem nic o Waszych rozmowach, ale samemu tez zaczalem odczuwac ten brak kontaktow (choc nie powiem, ludzi z forum spotykam co tydzien, i to mowie o przypadkowych a nie zaplanowanych spotkaniach, ktore oczywiscie sa czestsze).
ale nie przejmuj sie, cala robote zwiazana z poinformowaniem Pletwy zostawiam na Twojej glowie. spotkalem go zreszta w Okunince, do Wawy wroci lada dzien). pamietaj, zeby zapewnic jeszcze by w barze byla K.
Kuba
Piotr N. [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2003, 15:43
Kuba napisał/a:
tak ostatnio jakos przycichles....
Przez pierwsze dwa tygodnie sierpnia byłem na urlopie a teraz po powrocie mam dużo pracy i dlatego mniej się pojawiam na forum.
Kuba napisał/a:
choc nie powiem, ludzi z forum spotykam co tydzien, i to mowie o przypadkowych a nie zaplanowanych spotkaniach, ktore oczywiscie sa czestsze.
Ja jeden tydzień spędziłem wspólnie z Kryzysem i Asią Kryzysową w Hurghadzie a podczas całego mojego pobytu również Radegast tam był
Wysłany: 26-08-2003, 16:07
O psia kość !!!
Tradycyjnie już będę o Was myślał ciepło i sucho, tym razem z Krakowa. Ciekawe kiedy w końcu uda mi się krzyknąć "obecny" przy odczytywaniu listy obecności?
--------------------------------
a ja wracam dopiero 1, FAKEN, nie zdaze, jeszcze mnie kobita dorwie, to juz wogole, wyjde po tygodniu :]
a kiedy nastepne spotkanie? moze by tak 2 tygodnie pozniej? albo na koniec wrzesnia?
Wysłany: 26-08-2003, 19:35
No cóż, my również będziemy . Co do płetwy vel rekina wrócił w poniedziałek , Karolina ma narazie wolne, gdyż jest zbyt mały ruch ale myślę że da się coś załatwić
Pozdrawiamy M i E
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko