Witam serdecznie Szanownych Nurasów, jestem nowym użytkownikiem forum, Padi OWD zrobiłem jakieś 7 lat temu i w sumie nie nurkowałem od tamtego czasu (wszyscy znajomi mówili, że w Polsce zimno, nic nie widać i takie tam) – aż do ubiegłego miesiąca... dałem nura na Mamrach i nie było aż tak źle (zobaczyłem jakieś dwie rybki i trochę pleśni na dnie hehehe!). Tak więc sobie postanowiłem, że ponurkuje w naszych pięknych wodach... Mam od razu pytanie do nurków uznających wyższość sekatorów od noży: jaki mechanizm jest najlepszy, gdzie takie cudo można w Wawie kupić (mam na myśli typowe sekatory ogrodnicze, a nie nurkowe np. Maresa). Będę wdzięczny za rady. Pozdrówka Chopin sekatororęki
Wysłany: 25-08-2003, 16:10
Witam,
Jeśli chodzi o pytanie polecam typowe sklepy nurkowe : Obi, Castorama itd. Wybór sekatorów naprawdę duży. Ja swój kupiłem w Rossmanie.
Najlepiej kupić sekatorek, który dociska ostrze do podkładki, a nie działający jak nożyczki.
Witam serdecznie Szanownych Nurasów, jestem nowym użytkownikiem forum, Padi OWD zrobiłem jakieś 7 lat temu i w sumie nie nurkowałem od tamtego czasu (wszyscy znajomi mówili, że w Polsce zimno, nic nie widać i takie tam)
Witamy Cię również serdecznie. Co do pozostałej części zdania powiem krótko: kłamali
A co do sekatorów, to może sprobowałbyś w TTW Twój Dom i Ogród (czy jakoś tak) na Radzymińskiej, albo przy al. Jerozolimskich. Wydaje mi się, że tam będzie duży wybór interesujących Cię rzeczy.
Pozdrawiam, i udanych zakupów [/quote]
Witaj Chopin.
Jak "dorosles" do sekatora, to moze noz do ciecia kartonu/pasow bezpieczenstwa kupisz ?
Do sieci nie wymyslono nic lepszego.
Cena ok. 12-14 pln.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko