"Wielki błękit" przebrnąłem wyłącznie dlatego, że się uparłem. Ale brazylijskie seriale są czasem ciekawsze
Chyba nie zalapales klimatu tego filmu. To nie mial byc film sensacyjny.
Mnie osobiscie sie podobal.
dokladnie to jest genialny film a muzyka zapiera dech.
pozatym dzieki temu filmowi poznalem żone
[ Dodano: 25-04-2008, 14:15 ]
a tak przy okazji cos obilo mi sie o uszy ze nie mozna rakietnic do samolotu brac nie wiem czy to do konca prawda -cos tak slyszalem
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 25-04-2008, 14:20
marcink napisał/a:
Zagrożenia typu rekiny nie było ale pewien dyskomfort w damskiej części grupy nurkowej dał się we znaki wszystkim.
"Proszek na rekiny" nie służy do odstraszania rekinów Poprzednio zapomniałem zapytać: co to za race i gdzie do nabycia?
depech64 napisał/a:
Chyba nie zalapales klimatu tego filmu. To nie mial byc film sensacyjny.
A to mnie nabrali... Czekałem też, kiedy będzie o nurkowaniu... Chociaż: rasistowska scena o japońcach była niezła. Gdyby Polak to nakręcił, ale by się działo... A tak wyszedł tylko "polski" film.
Wysłany: 25-04-2008, 14:43
jacekplacek napisał/a:
A to mnie nabrali... Czekałem też, kiedy będzie o nurkowaniu... Chociaż: rasistowska scena o japońcach była niezła. Gdyby Polak to nakręcił, ale by się działo... A tak wyszedł tylko "polski" film.
O czym Ty teraz piszesz?
Ja odnioslem sie do tego ze wg Ciebie film "WIELKI BLEKIT" byl nudny... a teraz skaczesz na przeslanie merytoryczne...
Ostatnio zmieniony przez depech64 25-04-2008, 15:38, w całości zmieniany 1 raz
"Open Water" byl chyba najnudniejszym filmem o nurkowaniu jaki kiedykolwiek widzialem. A tym osobom co sie podobal zachecam do obejzenia "Open Water2" ja osobiscie niewidzialem ale wiem ze jest.
Z filmu wyszedlem po 15 minutach "wiszenia" glownych bohaterow w wodzie. Dla mnie film byl na maksa nudny, a zaklasyfikowanie go jako thriller (tak przeczytalem w programie na wp.pl) bylo mistrzostwem swiata.
Poza tym caly czas zastanawialem sie nad tym kto go krecil. Jak na moj gust to film z nurkowania w Sharm nagrany przez podwodna kamerzystke na lodce mial lepszej jakosci ujecia spod wody. No ale moze nie o to chodzilo
" A tym osobom co sie podobal zachecam do obejzenia "Open Water2" ja osobiscie niewidzialem ale wiem ze jest.
Bez porównania lepszy.
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 25-04-2008, 16:49
depech64 napisał/a:
O czym Ty teraz piszesz?
Ja odnioslem sie do tego ze wg Ciebie film "WIELKI BLEKIT" byl nudny... a teraz skaczesz na przeslanie merytoryczne...
No.. o "Wielkim Błękicie". Nie skaczę na przesłanie a przytoczyłem jedyny ciekawszy fragment. W sumie: ani to dokument, ani akcja. Takie "oglądadło". Zaliczyłem, bo wszyscy o nim gadali. Tyle.
[ Dodano: 25-04-2008, 16:51 ]
robertg napisał/a:
Z filmu wyszedlem po 15 minutach "wiszenia" glownych bohaterow w wodzie
to chyba nie widziałeś: "Pojedynek na szosie". Po tym każdy film jest wartki, pełen akcji
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko