Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:17
Film o zostawionych nurkach.
Autor Wiadomość
lkulos 

Stopień: DEEP+AOWD+EAN IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-04-2008, 14:12   

depech64 napisał/a:
jacekplacek napisał/a:
"Wielki błękit" przebrnąłem wyłącznie dlatego, że się uparłem. Ale brazylijskie seriale są czasem ciekawsze :(

Chyba nie zalapales klimatu tego filmu. To nie mial byc film sensacyjny.
Mnie osobiscie sie podobal.

dokladnie to jest genialny film a muzyka zapiera dech.

pozatym dzieki temu filmowi poznalem żone :) :prez:

[ Dodano: 25-04-2008, 14:15 ]
a tak przy okazji cos obilo mi sie o uszy ze nie mozna rakietnic do samolotu brac nie wiem czy to do konca prawda -cos tak slyszalem

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 25-04-2008, 14:20   

marcink napisał/a:
Zagrożenia typu rekiny nie było ale pewien dyskomfort w damskiej części grupy nurkowej dał się we znaki wszystkim.

"Proszek na rekiny" nie służy do odstraszania rekinów :) Poprzednio zapomniałem zapytać: co to za race i gdzie do nabycia?
depech64 napisał/a:
Chyba nie zalapales klimatu tego filmu. To nie mial byc film sensacyjny.

A to mnie nabrali... Czekałem też, kiedy będzie o nurkowaniu... Chociaż: rasistowska scena o japońcach była niezła. Gdyby Polak to nakręcił, ale by się działo... :) A tak wyszedł tylko "polski" film.

depech64 

Stopień: CMAS*,DM...loading
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-04-2008, 14:43   

jacekplacek napisał/a:
A to mnie nabrali... Czekałem też, kiedy będzie o nurkowaniu... Chociaż: rasistowska scena o japońcach była niezła. Gdyby Polak to nakręcił, ale by się działo... :) A tak wyszedł tylko "polski" film.

O czym Ty teraz piszesz?
Ja odnioslem sie do tego ze wg Ciebie film "WIELKI BLEKIT" byl nudny... a teraz skaczesz na przeslanie merytoryczne...
Ostatnio zmieniony przez depech64 25-04-2008, 15:38, w całości zmieniany 1 raz  

Kulas 

Stopień: IANTD TDI PADI NACD
Kraj:
Canada

Wysłany: 25-04-2008, 14:58   

"Open Water" byl chyba najnudniejszym filmem o nurkowaniu jaki kiedykolwiek widzialem. A tym osobom co sie podobal zachecam do obejzenia "Open Water2" ja osobiscie niewidzialem ale wiem ze jest.

robertg 

Stopień: poczatkujacy
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-04-2008, 15:16   

To i ja sie przylacze do dyskusji.

Z filmu wyszedlem po 15 minutach "wiszenia" glownych bohaterow w wodzie. Dla mnie film byl na maksa nudny, a zaklasyfikowanie go jako thriller (tak przeczytalem w programie na wp.pl) bylo mistrzostwem swiata.

Poza tym caly czas zastanawialem sie nad tym kto go krecil. Jak na moj gust to film z nurkowania w Sharm nagrany przez podwodna kamerzystke na lodce mial lepszej jakosci ujecia spod wody. No ale moze nie o to chodzilo :)

Pkost 

Stopień: adv. nitrox IANTD
Kraj:
Poland

Wysłany: 25-04-2008, 15:32   

Kulas napisał/a:
" A tym osobom co sie podobal zachecam do obejzenia "Open Water2" ja osobiscie niewidzialem ale wiem ze jest.

Bez porównania lepszy.

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 25-04-2008, 16:49   

depech64 napisał/a:
O czym Ty teraz piszesz?
Ja odnioslem sie do tego ze wg Ciebie film "WIELKI BLEKIT" byl nudny... a teraz skaczesz na przeslanie merytoryczne...

No.. o "Wielkim Błękicie". Nie skaczę na przesłanie a przytoczyłem jedyny ciekawszy fragment. W sumie: ani to dokument, ani akcja. Takie "oglądadło". Zaliczyłem, bo wszyscy o nim gadali. Tyle.

[ Dodano: 25-04-2008, 16:51 ]
robertg napisał/a:
Z filmu wyszedlem po 15 minutach "wiszenia" glownych bohaterow w wodzie

to chyba nie widziałeś: "Pojedynek na szosie". Po tym każdy film jest wartki, pełen akcji :)

Kulas 

Kraj:
Canada

Wysłany: 26-04-2008, 00:34   

Pkost napisał/a:
Kulas napisał/a:
" A tym osobom co sie podobal zachecam do obejzenia "Open Water2" ja osobiscie niewidzialem ale wiem ze jest.

Bez porównania lepszy.

Skleroza nieboli wlasnie sobie przypomnialem ze widzialem tak o wiele lepszy tylko ze niema zawiele wspolnego z nurkowaniem

train 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-04-2008, 00:41   

To w tematach/okolicach nurkowych polecam jeszcze "Błękitna głębia (Into the Blue)".
Taka lekka sensacja Amerykańska ale miło się ogląda...

Kulas 

Kraj:
Canada

Wysłany: 26-04-2008, 00:49   

train napisał/a:
To w tematach/okolicach nurkowych polecam jeszcze "Błękitna głębia (Into the Blue)".
Taka lekka sensacja Amerykańska ale miło się ogląda...

Widzialem dobry zwlaszcza dla zwolennikow firmy H :ping:

W sumie to by bylo mozna zrobic liste filmow zwiazanych z nurkowaniem
Ostatnio zmieniony przez Kulas 26-04-2008, 00:51, w całości zmieniany 1 raz  

Marek Majas 

Stopień: KDP/CMAS M2
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-04-2008, 22:45   

lkulos napisał/a:
pozatym dzieki temu filmowi poznalem żone

a ja ze swoja żoną go obejrzałem i niestety nie da się namówic na nurkowanie, woli zostać na brzegu i grilla pilnować

tomek Sienicki 

Stopień: AOWD IANTD
Wysłany: 27-04-2008, 00:00   

Marek Majas napisał/a:
a ja ze swoja żoną go obejrzałem i niestety nie da się namówic na nurkowanie, woli zostać na brzegu i grilla pilnować

E, to połowniczny sukces. O pełnym mógłbyś powiedzieć, gdyby została w domu i z obiadem czekała...

--
tS

Przemo_C 
Moderator Grupy

Kraj:
Jamaica

Wysłany: 27-04-2008, 00:21   

tomek Sienicki napisał/a:

E, to połowniczny sukces. O pełnym mógłbyś powiedzieć, gdyby została w domu i z obiadem czekała...

--
tS

Nie ma takich filmów.

tomek Sienicki 

Stopień: AOWD IANTD
Wysłany: 27-04-2008, 01:00   

Przemo_C napisał/a:
Nie ma takich filmów.

Są,są: "Na wspólnej", "M jak miłość", "Ranczo".

--
tS

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 27-04-2008, 07:52   

jacekplacek,pierunie!ty se ecika uobejzyj,tam jest dopiiero akcyja! :humor:

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 27-04-2008, 13:17   

"Sobota na Bytkowie" była częściowo kręcona u sąsiada piętro niżej. W Chorzowie... :)
Prąd w połowie dzielnicy siadał.
jaros4 napisał/a:
ecika uobejzyj,tam jest dopiiero akcyja!

Ecik wielki jest!!!

apis77 

Stopień: CMAS *
Kraj:
Poland

Wysłany: 27-04-2008, 13:40   

Tomek Radomski napisał/a:
Nurek - pies go trącał, ale sprzęt!!! Za to można beknąć :ping:

Fakt, sprzet to rzecz cenna :)

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu