Witajcie:)
Darek, dzieki za zaproszenie na ten pochód:)
Tymbardziej ze wtedy wlasnie koncze 40 stke:))
Pozatym, wlasnie dlatego wyprawiam ją na działce szwagra w Szczecinie -Podjuchach.
Wiec niestety, ale tez termin niezbyt mi odpowiada:/
Wysłany: 26-04-2008, 21:02
Tak jak wcześniej już wspominałem 1 maja o godz. 12 zaczynamy pierwszomajowy pochód Łyną.
Spotykamy się (Ci którzy nie będą w Rybakach) na ul. Gotowca (sam koniec obok Łyny) o godz. 11.00 i o 12 wchodzimy do wody. Trasa Łyną wynosi ok. 1,2 km, planowany czas pokonania tego odcinka wyniesie ok. 40 min. Trasę pochodu kończymy na starym mieście za mostam Jana gdzie będzie rozciągnięta linka ułatwiająca wyjście.
Dla przyjezdnych dołączam mapkę ułatwiającą dojazd.
Po pochodzie udajemy się wszyscy na nurkowanie w jez. Łańskie (obecnie widoczność do 5 m.).
Zachęcam wszystkich do udziału w pochodzie gdyż takiej imprezy jeszcze nie było, a im nas więcej tym lepiej
W trakcie pochodu każdy może wziać flagę jaką tylko sobie wymyśli, kolorystyka i temat dowolny. Jest to bardzo dobra okazja do zareklamowania swojej działalności poprzez baner w postaci flagi lub flagi firmowej. Miłym akcentem będzie też kilka flag narodowych (chyba tak wypada).
Jeżeli ktoś będzie miał problem z dojazdem lub trafieniem na miejsce proszę o kontak telefoniczny 0-791101369
Brakujący sprzęt dla chcących nurkować można wypożyczyć u Igora 0-605630240
Jeszcze raz wszystkich gorąco namawiam do wzięcia udziału w pochodzie jak i wspólnym nurkowaniu.
Są jeszcze miejsca w ośrodku na spotkanie 1-4 maja
Nigdy nie miałem serca do pochodów 1-majowych, szczególnie tych z nakazu. Ten pochód ma inny wydźwięk. Jestem przekonany, że taka impreza dobrze służy naszemu forum. Ponadto jest po raz kolejny możliwość spotkania dobrych znajomych z Forum Nuras i poznanie nowych. Termin nie jest zbyt fortunny, ale pochodu 1-majowego nie da się zorganizować w innym terminie . Ja też mam inne plany na te wolne dni i nie będę na zlocie (czego żałuję). Dla wyższych celów przejadę te kilkaset kilometrów żeby się z Wami spotkać i żeby promować nasze forum. Będę na pochodzie. Mam cichą nadzieję, przedstawiając argumenty pomogę podjąć decyzję nie zdecydowanym. Tak że Panie i Panowie tym którym zależy na tym forum, odrywamy paluszki od klawiatury, zostawiamy na jeden dzień działki i spotykamy się w Olsztynie, chociażby tylko na pochód.
Wiemy co FN robi dla nas. Jeżeli tu dobrowolnie jesteśmy, to znaczy, że jest nam potrzebne. Zadajmy sobie pytanie co my zrobiliśmy dla tego forum.
Ostatnio zmieniony przez bd* 27-04-2008, 10:08, w całości zmieniany 2 razy
Wiek: 77 Dołączył: 25 Mar 2002 Posty: 1194 Skąd: Szczecin/Karpacz
Wysłany: 05-05-2008, 10:47
Tak i już po Majowym Spotkaniu Forum Nuras - dojechaliśmy już do domów i pozostaną tylko wspomnienia i oczekiwanie na następne spotkanie.
Tutaj należy podziękować Adminom za zorganizowanie spotkania i poświęcenie swego wolnego czasu dla nas - bo przeciez mogli go spędzić ciekawiej.....
Majowe spotkanko to oczywiście tradycyjny 1 majowy spływ FN Łyną
Spotkanko było sympatyczne a najbardziej wieczorne ogniska
Na których nie zabrakło oczywiście owocnych dyskusji i męskich uprzejmości....
Jak zawsze czujni Ania z Michałem sprawdzali co by nikt nie pozostał w rejonie ogniska...
Wykonaliśmy nurkowania na jeziorze Gim - chilowy brak pogody został wynagrodzony dobrą wizurką, ale przecież pod wodą nie pada
Najsympatycznie było kiedy okazało się że jesteśmy:
Dziękujemy Tobie Darku za to , a reszta niech żałuje bo tego Darek drugi raz nie .....
Ostatnio zmieniony przez urwis 05-05-2008, 10:56, w całości zmieniany 2 razy
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko