rozumiem cenzura linków w wiadomościach na forum, ale jak chce komuś wysłać wiadomość prywatna to też mnie obejmuje cenzura????????????? czyżby forum zamieniało się w PiSowe Państwo gdzie cenzura jest wszędzie nawet w moich PRYWATNYCH wiadomościach??? to już chyba lekka przesada....
$$ [Usunięty]
Wysłany: 31-05-2008, 07:23
Crowley napisał/a:
to już chyba lekka przesada....
Spokojnie. Mam doświadczenie z PW następujące: zdarzyło się że PW było wysłane, ale nie widoczny był komunikat u odbiorcy, wysłanie drugiego pomogło.
PW od ignorowanego i do ignorowanego dochodzą bez problemów.
Najszybciej PW dociera do autora stosuję tą formę zapamiętania do niektórych tematów.
Skasowanie nie przeczytanego PW daje przeniesienie u nadawcy do skrzynki wysłane.
czyżby forum zamieniało się w PiSowe Państwo gdzie cenzura jest wszędzie
Hola, hola, kolego nie zapędziłeś się trochę? Jestem w młodzieżówce PIS i poczułem się urażony! U nas w parti nie ma i ne będzie nigdy cenzury, a jeśli już by musiała się zdarzyć to na pewno jedynie w słusznej sprawie!
Wiek: 58 Dołączył: 09 Mar 2008 Posty: 3897 Skąd: Łódź/Gliwice
Wysłany: 31-05-2008, 11:18
rysio_kielbasa napisał/a:
Hola, hola, kolego nie zapędziłeś się trochę? Jestem w młodzieżówce PIS i poczułem się urażony! U nas w parti nie ma i ne będzie nigdy cenzury, a jeśli już by musiała się zdarzyć to na pewno jedynie w słusznej sprawie!
Cylek napisał/a:
I wszystko jasne... Słuszną sprawą dla PiS jest przejęcie władzy którą utracili, a jak ją mieli było jej utrzymanie.
Nie zdradzę swoich przekonań politycznych - tu nie miejsce na to! Parafrazując Pana Longina Podbipięte. Panowie dajcie spokój. Czytać hadko!
Ostatnio zmieniony przez hubert68 31-05-2008, 11:20, w całości zmieniany 1 raz
czyżby forum zamieniało się w PiSowe Państwo gdzie cenzura jest wszędzie
Z informacji forum wynika że masz 38 lat- i jesteś w młodzieżówce PIS?? ......harda musi być ta młodzież:D- bez urazy:P
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko