Dopiero dołaczyłem do Waszego grona i czytając ten watek dochodze do wniosku,ze panuje tu niezła prywata modów. Czegos takie nie spotkałem na zadnym forum...
Ale jak dopiero teraz dolaczyles to skad tak naprawde mozesz wiedziec? Moze najpierw poczytaj CALE forum, porozgladaj sie i dopiero potem wyrabiaj sobie opinie?
Zawsze tak robisz? Wchodzisz do klubu nocnego, tam napotykasz sie przy szatni na kilka osob, ktore narzeka - i juz od razu wiesz, chociaz tak naprawde jeszcze nie wszedles do klubu, ze muza beznadziejna, bo DJ uprawia prywate?
Czy jednak wejdziesz, posluchasz i spedzisz troche czasu w tym klubie. i dopiero potem wyrobisz sobie opinie czy DJ dobrze gra czy rzeczywiscie muza beznadziejna?
Ale jak dopiero teraz dolaczyles to skad tak naprawde mozesz wiedziec? Moze najpierw poczytaj CALE forum, porozgladaj sie i dopiero potem wyrabiaj sobie opinie?
Zawsze tak robisz? Wchodzisz do klubu nocnego, tam napotykasz sie przy szatni na kilka osob, ktore narzeka - i juz od razu wiesz, chociaz tak naprawde jeszcze nie wszedles do klubu, ze muza beznadziejna, bo DJ uprawia prywate?
Czy jednak wejdziesz, posluchasz i spedzisz troche czasu w tym klubie. i dopiero potem wyrobisz sobie opinie czy DJ dobrze gra czy rzeczywiscie muza beznadziejna?
Zycze milego tancowania na FN.
Mania
Skąd wiesz jak długo czytam to forum niezarejestrowany
Jako niezarejestrowany jestes w stanie czytac jedynie szczatkowa forme Forum. A nie cale forum. Co wazniejsze - nie jestes w stanie czytac najciekawszych rzeczy.
Wiec wiem, ze nie masz pelnej i wlasnej wiedzy co do tego forum.
Dopiero dołaczyłem do Waszego grona i czytając ten watek dochodze do wniosku,ze panuje tu niezła prywata modów.
Wnioskujac z Twojej wypowiedzi - na podstawie jednego watku oceniasz cale forum ?
P.S.
A jak w kazdym zbiorowisku w/g mnie sa tutaj fajni/nudni/leniwi/zlosliwi oraz przecietni mderatorzy. Nie wrzucalbym wszystkich do jednego worka - to nie fair.
Ostatnio zmieniony przez jcsjacekj 23-04-2008, 13:15, w całości zmieniany 1 raz
$$ [Usunięty]
Wysłany: 01-08-2008, 10:49
$$ napisał/a:
Wysłany: Dzisiaj 10:20
Mania napisał/a:
I jeszcze uczyl jak wymieniac manszety SAMEMU.
Na FN też pisałem jak to zrobić.
pozdrawiam rc
[ Dodano: 01-08-2008, 10:37 ]
Mania napisał/a:
Ja mam taka propozycje - wez sie w calosci juz przenies na ten portal, dobra?
Wreszcie bedzie swiety spokoj.
Ludzie kulturalni nie mówią innym co mają zrobić, pozostawiając to suwerennej decyzji.
pozdrawiam rc
Właśnie był moderator "Radek" na FN i podtarł post. Tu został kawałek.
Dziwne to, nie obecny a przybiega kiedy trzeba coś podetrzeć. Jak tu nie mieć przekonania że "Radek" to farbowana "Mania".
No i czas ostatniego logowania mani i Radka dzisiaj różni się o 1 minutę.
Przy czym Radek zalogował się zaraz po tym jak wylogowała się Mania.
I jak tu nie wierzyć w teorie spiskowe...
Wiek: 61 Dołączył: 24 Maj 2005 Posty: 2349 Skąd: Warszawa
Wysłany: 01-08-2008, 12:45
technicznych
$$ [Usunięty]
Wysłany: 01-08-2008, 12:50
Konrad Dubiel napisał/a:
No i czas ostatniego logowania mani i Radka dzisiaj różni się o 1 minutę.
Przy czym Radek zalogował się zaraz po tym jak wylogowała się Mania.
To bardziej niż częsta sytuacja.
Konrad Dubiel napisał/a:
A poza tym wystarczy trochę poczytać żeby zauważyć, kto z funkcji moderatora
awansował na cenzora tnącego niewygodne dla siebie wątki...
Zgadzam się z taką oceną.
Mania napisał/a:
Tyle, ze moje posty tez rowno wycina....
Jeszcze jakiś przykład, pamiętam tylko dzisiejszą interwencję, to liczba pojedyncza a nie mnoga.
Pozostawianie wycieczek osobistych jednego z użytkowników, czy występ twój i "grzegoż" bez żadnej reakcji to kolejna poszlaka, że to Ty ciągniesz za sznurki.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko