Wysłany: 05-10-2003, 14:48
Jan Nurkowski napisał/a:
Nie widze powodu, dla ktorego mialbym podzielac Twoja histerie co do grozacego nam zalewu reklam, zwlaszcza z powodu jakiegos jednego ogloszenia.
A ja widze. Widze, ze forum zamienia sie w tablice ogloszen, gdzie nie gdzie przeplatanasubtelna kryptoreklama.
I zalezy mi na tym zeby poza ZAPROSZENIAMI i PODZIEKOWANIAMI.... nie pojawialy sie posty, ktore mowia o jakis centrach nurkowych, wyjazdach, kasie etc. Nie interesuje mnie to ze w CN B i C jest zle, a tylko CN A jest najlepsze i ma najcudowniejszych instruktorow, nigdy nie mialo wypadkow, blebleble. Nie interesuje mnie to, ze instruktor XXX robi takie cud szkolenie, za tyle i tyle...
Inaczej ma sie sprawa, jezeli ktos z uzytkownikow pyta sie o to w swoim poscie. W takim wypadku nie widze nic zlego, ze CN i instruktorowie przedstawiaja mu swoje oferty.
Ja chcialbym, zeby FN bylo miejscem, w ktorym mozna sie czegos konkretnego dowiedziec i zeby ludzie, ktorzy maja wiedzie dzielili sie nia z mniej wyedukowanymi, zamiast zapraszac do siebie na cud szkolenie po super promocyjnej cenie.
Nie widze powodu, dla ktorego mialbym podzielac Twoja histerie co do grozacego nam zalewu reklam, zwlaszcza z powodu jakiegos jednego ogloszenia.
A ja widze. Widze, ze forum zamienia sie w tablice ogloszen, gdzie nie gdzie przeplatanasubtelna kryptoreklama.
I zalezy mi na tym zeby poza ZAPROSZENIAMI i PODZIEKOWANIAMI.... nie pojawialy sie posty, ktore mowia o jakis centrach nurkowych, wyjazdach, kasie etc. Nie interesuje mnie to ze w CN B i C jest zle, a tylko CN A jest najlepsze i ma najcudowniejszych instruktorow, nigdy nie mialo wypadkow, blebleble. Nie interesuje mnie to, ze instruktor XXX robi takie cud szkolenie, za tyle i tyle...
Inaczej ma sie sprawa, jezeli ktos z uzytkownikow pyta sie o to w swoim poscie. W takim wypadku nie widze nic zlego, ze CN i instruktorowie przedstawiaja mu swoje oferty.
Ja chcialbym, zeby FN bylo miejscem, w ktorym mozna sie czegos konkretnego dowiedziec i zeby ludzie, ktorzy maja wiedzie dzielili sie nia z mniej wyedukowanymi, zamiast zapraszac do siebie na cud szkolenie po super promocyjnej cenie.
Czy chodzi Ci o to samo, co glosiles w watku " DiW- to do Was" ?
Tak czy inaczej, przeanalizuj jeszcze raz dokladnie to, co napisales i odpowiedz sobie na pytanie, czy forum dyskusyjne ma byc podstawowym zrodlem wiedzy o nurkowaniu.
Wysłany: 05-10-2003, 16:48
Jan Nurkowski napisał/a:
Czy chodzi Ci o to samo, co glosiles w watku " DiW- to do Was" ?
Tak czy inaczej, przeanalizuj jeszcze raz dokladnie to, co napisales i odpowiedz sobie na pytanie, czy forum dyskusyjne ma byc podstawowym zrodlem wiedzy o nurkowaniu.
1. Mniej wiecej;
na 2 pytanie odpowiedz jest troszke trudniejsza. Teoretycznie kursy powinny byc podstawowym zrodlem wiedzy ale tak nie jest. Forum powinno byc uzupelnieniem wiedzy, wedlug mnie powinno byc miejscem gdzie mozna ja sobie usystematywac. Jednoczesnie nie mam nic do tego, zeby uczyc sie nowych rzeczy na forum.
Poki co wiem, ze wiecej teorii mozna sie nauczyc czytajac uwaznie to co jest w internecie, lub rozmawiajac, nurkujac z bardziej doswiadczonymi niz idac na kilku dniowy kurs.
na 2 pytanie odpowiedz jest troszke trudniejsza. Teoretycznie kursy powinny byc podstawowym zrodlem wiedzy ale tak nie jest. Forum powinno byc uzupelnieniem wiedzy, wedlug mnie powinno byc miejscem gdzie mozna ja sobie usystematywac. Jednoczesnie nie mam nic do tego, zeby uczyc sie nowych rzeczy na forum.
Poki co wiem, ze wiecej teorii mozna sie nauczyc czytajac uwaznie to co jest w internecie, lub rozmawiajac, nurkujac z bardziej doswiadczonymi niz idac na kilku dniowy kurs.
To smutne.
Nawet nie pytam, gdzie sie szkoliles, bo to nic nie wniesie do dyskusji.
Bardzo rzeczowy komentarz i z pewnoscia niezbedny
Tak czy inaczej chyba sie nie zrozumielismy.
Z pewnoscia......
t0m1 napisał/a:
Ja chcialbym, zeby FN bylo miejscem, w ktorym mozna sie czegos konkretnego dowiedziec i zeby ludzie, ktorzy maja wiedzie dzielili sie nia z mniej wyedukowanymi, zamiast zapraszac do siebie na cud szkolenie po super promocyjnej cenie..
A ja bym wolal, "zeby uczyla szkola, a nie ulica".
Bo jak cos kiedys spierdaczysz, to co, zwalisz na FN lub inne zrodlo internetowe ??????
Jesli naprawde sadzisz, ze tylko na kursach mozna sie naprawde czegos nauczyc, szkoda mi Cie.
Nie sadzilem, ze mozna sie czegos nauczyc poza kursami.
Dziekuje, ze zwrociles mi na to uwage, choc docieralo to do mnie za dlugo, przyznaje.
Przepraszam, ze nie przyznalem Ci racji na poczatku dyskusji.
Przejrzalem archiwum - zalewa nas spam/reklama/reklama ukryta/spam ukryty. Nawet w nickach i info kryje sie zlo.
Wybacz.prosze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko