Od jakiegoś czasu forum ledwo mi działa. O ile strona główna forum z reguły ładuje się dość szybko, o tyle podfora praktycznie się nie ładują. Czekałem chyba z dwie minuty by załadowało mi się to podforum. Inne strony działają całkiem nieźle. Czy to teraz standard?
I co ciekawe to teraz znów działa ok. Kilkanaście minut źle, kilkanaście minut ok. I tak w kółko
Pozdr
Piotr
Ostatnio zmieniony przez piotr_c 09-10-2008, 19:06, w całości zmieniany 1 raz
Darku nie ważne jaka przeglądarka bo mi na IE też często strona nie w chodzi, muszę pare razy włączać forum, aby sie strona odpaliła. Profilaktycznie wpadam na inne strony, aby spradzic że mój komp działa dobrze i tam wszystko wchodzi. Pozdrawiam Ryniu
Wysłany: 10-10-2008, 07:29
Wesołek napisał/a:
Darku nie ważne jaka przeglądarka bo mi na IE też często strona nie w chodzi, muszę pare razy włączać forum, aby sie strona odpaliła. Profilaktycznie wpadam na inne strony, aby spradzic że mój komp działa dobrze i tam wszystko wchodzi.
miałem podobne problemy pare tygodni temu.
co ciekawe, na świeżo zainstalowanej przeglądarce Chrome problemu nie było....
więc zrobiłem:
1. wyloguj się
2. wyrzuć ciasteczka
3. zaloguj się ponownie
Wysłany: 10-10-2008, 08:31
Wesołek napisał/a:
Darku nie ważne jaka przeglądarka bo mi na IE też często strona nie w chodzi, muszę pare razy włączać forum, aby sie strona odpaliła. Profilaktycznie wpadam na inne strony, aby spradzic że mój komp działa dobrze i tam wszystko wchodzi. Pozdrawiam Ryniu
Regularnie czyszczę cache przeglądarki i usuwam wszystko jak leci i nie widzę powiązania z tym czy forum działa czy ni.
Wczoraj w okolicach pierwszej w nocy usiłowałem się zalogować i strona w ogóle nie chciała się logować. Teraz znów chodzi. Zainstalowałem wczoraj nowego FireFoxa i dzieje się dokładnie to samo co pod IE.
Powiem wam coś trącącego o herezję.Komp z którego korzystam ma 5 lat,ma IE i zadnego antywirusa,formatowany był jakieś dwa lata temu.Wchodzę wszędzie gdzie chcę i kiedy chcę,czasami lubi się tylko zawiesić.Nie robię oczywiście na nim przelewów ani nie trzymam haseł do skrzynek w banku.I co wy na to?
Ostatnio miałem problem z wejściem na główną stronę przez FireFoxa. W nieskończoność próbował otworzyć http://forum-nuras.com/portal.php. Rozwiązanie okazało się prozaiczne, wklepałem http://forum-nuras.com i chodzi, widać miał jakiś problem z otwarciem pliku php.
Wygląda na to, iż w moim przypadku pomogło wyczyszczenie ciasteczek.
A u mnie żadna przeglądarka nie daje rady, nie mówiąc już o czyszczeniu cache'u
Chory jestem, nurać nie mogę i chciałem przy okazji poszperać w archiwum. A tu kicha. Pół godziny ok a potem pół godziny nie chodzi.
Ostatnio zmieniony przez piotr_c 16-10-2008, 17:25, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko