Wysłany: 29-01-2009, 19:30 Zimowe spotkanie FN
W dniach 28 luty - 1 marca 2009 zamierzam spotkać się ze "starą" ekipą FN, oczywiście nową ekipę również zapraszam.
Zgłoszenia kierować na PW lub dareks@forum-nuras.com
Lokalizacja: Ośrodek Wypoczynkowy Rybaki gm. Stawiguda koło Olsztyna (niestety w Kikitach nie ma miejsc).
Koszt: 135zł od osoby.
Oficjalny zlot zaczyna się od obiadu w sobotę i kończy obiadem w niedzielę.
Po wcześniejszym uzgodnieniu jest możliwość przyjazdu w piątek.
Zapewniamy jak zwykle dobrą zabawę, mniej teorii choć salę konferencyjną mamy do dyspozycji.
Na lód kto chce ten idzie, pod lód zresztą też.
Przeglądając prognozy pogody na nurkowania podlodowe można liczyć
Z pewnością mamy fajne jeziorko, hangar na sprzęt i saunę.
Zimowe spotkania traktujemy bardzo rodzinnie - zapraszamy żony, mężów i dzieci osób nurkujących. Nie będziemy zawracać sobie głowy wykładami - chyba że ktoś ma na to ochotę - postawmy na odpoczynek.
Czas rezerwacji do 22 lutego.
W trakcie spotkania będzie możliwość przetestowania sprzętu firmy BARE (dla tych co rozważają co lepsze BARE czy ...)
Odbędą się również warsztaty fotografii podwodnej prowadzone przez Jacka Madejskiego oraz możliwość odbycia kursu podlodowego.
Dla odważnych będą konie (osobiście nie polecam, kiepsko się spada) ale kulig można zorganizować.
Zaproszone osoby: 1
Wysłany: 01-02-2009, 15:25
GosiaS napisał/a:
ktoś musi prowadzić "taniec z gwiazdami"
zapowiada sie coraz ciekawiej...
ja chyba jednak będę w tym czasie jeszcze bardziej na południe niż zwykle, ale...kto wie.. Jacek wspominał o owych planach już jakiś czas temu, jeśli by się udało to byłabym "ta z nowej ekipy", ale to na razie mało prawdopodobne, w każdym razie bez względu na wszystko mam nadzieję że dobrze będą się wszyscy bawić
agrest napisał/a:
Czy ja jestem ze starej ekipy? Jak tak to moze bym i przyjechal
ktoś musi prowadzić "taniec z gwiazdami"
No to my nie przyjeżdżamy!!!
Aniołek jako ciężarna mogłaby nie przeżyć kolejnej kąpieli bez skafandra, wygibasów na parkiecie, no i słynnego na całą Warmię i Mazury lekarza pogotowia.
A tak serio, kto wie...
Hmm, ja co prawda w niedziele 1 marca MUSZE byc z powrotem w Warszawie najpozniej na 14:00... wiec jesli zalatwie sobie taki transport powrotny, to jestem z wami
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko