Wysłany: 09-01-2004, 08:51 a moze by tak???
czesc...
zaczal sie nowy rok, wiekszosc z nas juz powoli wrocila do rzeczywistosci ,
wraca na dniach z roznych egiptow etc...
chyba warto by bylo sie wreszcie spotkac?
co Wy na to ?
nasz K.O.-wiec calkowicie zamilkl, nic sie nie odzywa, wiec moze w jego zastepstwie zaproponuje spotkanko w przyszlym tygodniu...
najchetniej (tym razem) w srode 14 stycznia, pub Heineken, godzinka 20 (z kawaleczkiem) czekam na odzew
pozdrawiam
Kuba
Wysłany: 09-01-2004, 09:14
sroda z prostej przyczyny....
bo akurat w srode bede miec wiecej czasu
a poza tym w srode bedzie miec znacznie wiecej czasu nasz gospodarz czyli Janek - co jest znacznie wazniejsze
K.
jenny [Usunięty]
Wysłany: 09-01-2004, 10:29
Tak, tak, środa! To w końcu i mnie się uda dotrzeć. Chociaż wiem, że to bardzo egoistyczne podejście.
Witam serdecznie wszystkich. Świetnie, że wreszcie środa. W te dni nie pracuję do 21-szej . Cieszę się na spotkanie w realu. Sledzę w miarę pilnie forum, Wasze posty, jednak sam rzadko się loguję a piszę prawie wcale, wolę rzeczywistość - kawe na ławę , oko w oko. Może po spotkaniu z Wami trochę się ożywię na forum i nie będę tylko biernym konsumentem Waszych opowieści, rozmów, przemyśleń i wrażeń.
Pozdrawiam... do zobaczenia
Dobra Kubuś,
niech już Ci będzie ta środa (w końcu akurat Liga Mistrzów nie gra . Tylko czy powiadomiłeś już Janka, że mu przyjdziemy piankę z piwa spijać? Żeby się potem nie wykręcał....
Rzeczywiście dawno się nie widzieliśmy i nawet jeśli nie miałoby nas być 40 sztuk (jak to drzewiej bywało), to spotkać się warto. Nowi koledzy (i koleżanki może się "odwirtualizują", a ja Ci w końcu płytkę z filmami z Egiptu dam zgodnie z obietnicą, taki jestem fajny! ).
Pozdrowionka,
Wysłany: 12-01-2004, 08:25
zadnych glosow przeciw a nawet sporo za...swietnie, czyli w srode sie widzimy...
Pedro: Janek sam zaproponowal ten termin (dokladniej mowiac powiedzial, ze ma mase pracy w pon, wt, pt, sob i nie )...czyli sroda jest ok!
a juz z gory dziekuje za plytke, naprawde z checia ja sbie poogladam.
zabierz ze soba koniecznie Kefira!!!!!
pozdrowionka
Kuba
ps. Sebadiver, Heineken jest na Pulawskiej, na wysokosci Woronicza (od strony Wisly) przeszykaj archirum by zdobyc adres
ps2. Pedro, ja pamietam takie spotkania ze bylo i z 60-ciu luda. Pamietasz jak Foczka przyprowadzila kormorana???? moze znow by sie zjawil ktos z tej ekipy?
Takie spotkania integrują i na tych spotkaniach można przedstawić swój punkt widzenia .
Są w Warszawie jeszcze osoby , które wypowiadają się na forum a jeszcze nie zaszczyciły nas swoją obecnością .
Zapraszamy do jednej z naszych "forumowych baz" w pubie Heineken , w terminie jak wyżej .
Wysłany: 12-01-2004, 11:27
Bardzo chetnie bym sie z Wami ponownie spotkala Kubusiu i przyciagnela cala swoja zgraje. Niestety ze wzgledu na upierdliwosc godzin mojej pracy ciagle mam z tym problem. Kolejny termin spotkania wypada podczas mojego wieczornego dyzuru nad czym wielce ubolewam.
I choc obiecywac nic nie chce, to jedynie mam nadzieje, ze przed letnim sezonem wreszcie uda mi sie dotrzec do nurkowego pub'u, na nurkowe spotkanie z milym gronem nurasow.
Tymczasem pozdrawiam Was wszystkich serdecznie i mam prosbe - wypijcie za mnie chociaz jedno piwko, co by mi sie lepiej pracowalo i tak za nuraniem nie tesknilo.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko