Dla ułatwienia kontaktu ludzi z regionu Śląska i okolic organizujących się w lokalne grupy użytkowników została oddana nowa część forum-nuras pod nazwą grupa SILESIA.
Dostęp do forum grupy mają wszyscy zarejestrowani i przyjeci do grupy użytkownicy forum-nuras. Zakładanie nowych wątków, odpowiadanie na posty będą mieli tylko użytkownicy danej grupy.
Dla ułatwienia kontaktu ludzi z regionu Śląska i okolic organizujących się w lokalne grupy użytkowników została oddana nowa część forum-nuras pod nazwą grupa SILESIA.
A jak ktoś jest hanysem mieszkającym w Krakowie to też może się zapisać?
[ Dodano: 24-07-2009, 13:11 ]
nuras_79 napisał/a:
Dostęp do forum grupy (czytanie, wyszukiwanie) mają wszyscy zarejestrowani użytkownicy forum-nuras.
Na razie chyba nie do końca: "Tylko użytkownicy z uprawnieniami dostępu mogą czytać tematy na tym forum."
Wysłany: 01-10-2009, 21:18
Oooooo... Cisza coś na Śląsku... Dawno mnie nie było...
Pogoda już bardzo jesienna, ale może by tak zorganizować jakiegoś nura?? Zasadniczo z czasem u mnie teraz krucho, bo zacząłem studia i weekendy raczej będę miał zawalone, ale pracuję w tygodniu od 7 do 15, więc nura można dać np. około 16 na Koparach...
Pozdrawiam wszystkich...
ps. a propos tej centrali to powiem, że aktualnie mieszkam w okolicach Zawiercia, a urodziłem się w Katowicach i jestem Ślązakiem z krwi i kości..., tak więc co było kiedyś (Sosnowiec itp.), w dzisiejszych czasach nie powinno już mieć miejsca, bo tak naprawdę jesteśmy tym kim się czujemy...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko