Wiek: 57 Dołączył: 08 Maj 2003 Posty: 683 Skąd: Warszawka
Wysłany: 12-03-2004, 18:27
I o to chodzi
czegoś mi ostatnio na forum brakowało
i już wiem -> nie było dyskusji o najbliższym spotkaniu
czy 15 czy 22, JA jestem
w realu sie pije z adminami
a nie jakies posty, emaile czy inne fanaberie
;)
Sandii
Wiek: 50 Dołączyła: 04 Cze 2003 Posty: 922 Skąd: Warszawa
Wysłany: 13-03-2004, 01:36
Szkoda by bylo, gdyby Gosi nie bylo... jak juz pisala, ma powody osobiste zeby tam sie nie pojawiac...
Mimo, ze bardzo lubie tamto miejsce, moze znajdziemy cos innego?
Victoria kochanie nie przejmuj się mną... Najważniejsze żebyście się Wy wszyscy dobrze czuli i bawili. Po prostu mi w tym miejscu będzie bardzo źle i niezręcznie ale obiecuję że wpadne na chwilę się przywitać !!!
Wreszcie, a nawet podwojne wreszcie!
Pierwsze wreszcie - wrocilem z kraju boszow jak mowia holendrzy, a drugie wreszcie to zlot FN!
Na drugim mialem kreche - nie bylem , Lesne Wrota byly OK, ale pojade wszedzie gdzie bedzie Wam wszystkim pasowalo!
Wysłany: 14-03-2004, 10:47
Victoria napisał/a:
moze znajdziemy cos innego?
W takim razie czekam na propozycje miejsca spotkania.
kaarol [Usunięty]
Wysłany: 14-03-2004, 18:47
Sluchajcie, a moze jakies male glosowanko nad miejscami zjazdu?
Jak dla mnie jest conajmniej kilka ciekawych lokalizacji, ktore mozemy wziac pod uwage:
1. jez Trzesniowskie (i nie ukrywam, ze to moj typ;-))) )
2. jez Powidzkie - tak posrodku kraju, zeby wszystkim bylo blisko
3. Zakrzowek&Koparki jako miejsca do ponurczenia, noclegowania gdzies w okolicy
4. i oczywiscie Mazury, moze Hańcza??
5. a moze jez Biale i Piaseczno w okolicach Wlodawy (tam gdzie sprzatanie bylo) ??
tak na szybko tyle przychodzi mi do glowy.
Wiek: 58 Dołączył: 17 Sie 2002 Posty: 98 Skąd: Zielona Góra
Wysłany: 14-03-2004, 20:15
TAK! na jez. Trześniowskie. Na jednym akwenie kilka fajnych miejsc do nurania, starocie pod zamkiem, ścianka, głębokie ok 60 m, czysta woda itd. być może ja i Ukusek moglibyśmy coś zorganizować?!?
2. Zakrzówek i koparki
3. Powidz
Skoro uważacie że miejsce jest kiepskie, to proponuje aby nowi forumowicze skoro mają kontakty i możliwości niech zorganizują ten zjazd. Propozycja wynikała z: niezła lokalizacja, lokalne układy, sprawdzone warunki podczas I spotkania FN.
Wysłany: 14-03-2004, 21:50
ArturP napisał/a:
Skoro uważacie że miejsce jest kiepskie, to proponuje aby nowi forumowicze skoro mają kontakty i możliwości niech zorganizują ten zjazd.
Nikt nie powiedzial, ze miejsce jest kiepskie, wrecz przeciwnie, kazdy twierdzi, ze Lesne Wrota sa ok. Jedynym argumentem przeciw sa powody osobiste Gosi. Mam nadzieje, ze uszanujemy jej glos. Bez zalozycieli i naszych adminow nie byloby ani naszego forum, ani zjazdow.
Jak widzisz padaja rozne propozycje, napewno jakies ciekawe miejsce uda sie wybrac. Moze zaproponujesz cos w Twojej okolicy?
Sugeruje zglaszanie miejsc do konca marca, a nastepnie wybranie przez glosowanie miejsca na zjazd.
Wedle mojej wiedzy adminów jest dwoje a nawet troje. Skoro mówimy o szacunku może posłuchamy prpozycji obu, a nawet trójki stron.
Ja tak sobie myśle że za dużo mówi się o sprawach osobistych a za mało o rzeczach dla nas, ogółu jasnych. Forum to organizm a nie członek, dlatego czekam na za i przeciw jeśli ktoś zna ciekawe miejsca ( nie te które zna a te w których można coś zorganizować) jestem za
Wysłany: 14-03-2004, 22:16
ArturP napisał/a:
Wedle mojej wiedzy adminów jest dwoje a nawet troje. Skoro mówimy o szacunku może posłuchamy prpozycji obu, a nawet trójki stron.
Ja tak sobie myśle że za dużo mówi się o sprawach osobistych a za mało o rzeczach dla nas, ogółu jasnych. Forum to organizm a nie członek, dlatego czekam na za i przeciw jeśli ktoś zna ciekawe miejsca ( nie te które zna a te w których można coś zorganizować) jestem za
Jestem przekonana, ze Ty akurat doskonale wiesz, o co Gosi chodzi. Dziwie sie, ze stajesz przeciwko niej. Mysle, ze akurat dla osob zgromadzonych na tym forum prywatnosc jest wazna i nie zamierzaja wnikac jakie powody ma Gosia. Jak dla mnie, w sprawie powodow Gosi EOT.
Zatem mamy zgloszone jezioro Trzesniowskie i osoby, ktore podjelyby sie organizacji. Mam nadzieje, ze zglosza sie jeszcze inni i bedziemy mieli z czego wybrac. Jezeli zglaszasz sie Arturze jako organizator w Lesnych Wrotach, to mysle, ze te propozycje tez mozemy glosowac.
To czy znam czy nie to nie ma znaczenia w tej kwestji doroga Viki. Ale tak, jeśli ma to być w naszym okręgu to jestem gotowy i zwarty. Ale ważniejsze jest czy te propozycje miejsc są do zrealizowania. Ja moją propozycje moge zrealizować choćby w tydzień. Czekam na inne propozycje i głosowanie.
Ps. troszke mało forumowiczów wogóle opowida się za chęcią spotkania. Skupcie się zawsze warto poznać nowych doświadczonych, i mniej doświadczeni mogą posłuchać i poznać tych starszych. Sam tego doświadczyłem i warto dlatego piszcie coś, co kolwiek
Może tak by Admini się wypowiedzieli na ten temat
W końcu gdzie ma być III Spotkanie FORUM-NURAS
I spotkanie było SUPER, II troszkę mniej ... ale widzę, że III stoi pod poważnym znakiem
Wysłany: 14-03-2004, 22:55
JarekN napisał/a:
Może tak by Admini się wypowiedzieli na ten temat
W końcu gdzie ma być III Spotkanie FORUM-NURAS
I spotkanie było SUPER, II troszkę mniej ... ale widzę, że III stoi pod poważnym znakiem
Mysle, ze nie stoi pod znakiem zapytania, tylko jak beda propozycje, to bedziemy je glosowac.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko