Czy ktoś planuje zabrać jakieś dziecko? Ja mógłbym dołączyć ale z "pociechą":boots: . No i właśnie jak sobie poradzić z takim "problemem" w czasie nurkowania, jeżeli jesteśmy bez współrodzica? Planujecie jakieś przedszkole ...?
Wysłany: 19-03-2004, 08:25
ja jestem drugim chetnym pod namiot, dla mnie takie noce sa najprzyjemniejsze.
glosowalem za Hancza (tam byloby fajnie) ale przyznam sie ze mialem watpliwosci - argument ten sam co nuras5
A kiedy będą znane jakieś szczegóły odnośnie terminu i miejsca?
No i ten termin. W moim przypadku na pewno odpada 21-23.
Jeżeli chodzi o lokalizację, to może Trześniowskie (jeszcze tam nie byłem),
bo Hańcza jest jednak trochę dalej, chociaż też chętnie...
Zakwaterowanie na pewno "murowane" (pokój).
Ja proponowałem, ale tematu nikt nie podjął.
W tym okresie jeziora kwitną, Bałtyk byłby dobrą alternatywą.
Z bazą noclegową o tej porze roku też nie byłoby problemów.
A może jeszcze raz ankieta, tym razem z Bałtykiem?
Ponadto przydałaby się ankieta odnośnie terminu.
Ja proponuję 21;22;23 maj.
O tej porze na morzu i w zatoce widzocznosc moze dochodzic do 20-30 metrow. I to nie sa bajki.
Jak mozecie to obejrzyjcie sobie 1 odcinek Podwodnej Polski z zeszlego roku.
Ja w takich warunkach nurkowalem.
Moze jednak skusicie sie na morze lub zatoke.
Z noclegiem np na Helu nie bedzie problemu.
Gdzie indziej tez mysle ze spokojnie.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko