Wysłany: 26-08-2010, 11:54 OSZCZERSTWA i OSZUSTWA MIŁEGO MACIEJA
WITAM WSZYTSKICH chciałbym przekazac iż informacje jakie zostały zawarte w poście
" CO TO ZA INSTRUKTOR WITEK Z SIERADZA" SA NIEPRAWDZIWE I PONIŻAJĄCE MOJA OSOBE JAK I IANTD POLAND.Osoba pod uzytkownikiem "MIŁY MACIEJ" zalogowana za dwie inne osoby TJ. kruchOX - twórca postu jak i MARCIN EAN 40 wypisuje nieprawdziwe historie a osoby, które miałyby sie ze mna kontaktowac nie sa mi znane i nigdy nie korzystały z naszego Centrum.
Historia z Koparek nigdy nie miała miejsca mozna o to zapytac nurkujacych tego dnia z naszym centrum.
Nadmieniam, że osoba tj.Maciek WIELOWSKI ps instruktor IANTD(SIERADZ) poinformowana, że sprawa oszczerstw i szarganiu dobrego imienia Centrum Nurkowego,mojego i oczywiscie instruktora IT(IANTD), który wydał mi certyfikat instruktorski zajmie sie odpowiedni organ panstwowy.
ODPOWIEDZ - Miłego Macieja - CYTUJE : A ja WYSYŁAM CI SKARBÓWKĘ NA KONTROL
Na koniec chciałbym poinformowac wszystkich instruktorów którzy szkolili lub beda szkolic "pana" WIELOWSKIEGO o kontroli skarbowej lub innych słuzb wysłanych przez w/wym....
Jednoczesnie informujac wszystkich ze pierwszy kurs nurkowania OWD zaliczał w naszym centrum nurkowym i do dnia postu nie miał zadnych zastrzezen a robił nie tylko ten kurs....
Wiek: 48 Dołączył: 13 Maj 2008 Posty: 404 Skąd: Białystok
Wysłany: 26-08-2010, 14:19
swiat na psy spada. nasyłanie kontroli, nieuczciwa konkurencja, sądy i wyssane z palca donosy...
Czy juz prawdziwi faceci nie bawią sie w nurkowanie...?
Co sie kurcze dzieje! Od kilku dni czuje się jakbym czytał Onet! Czy taka sama jatka jak w polityce musi być na forum nurkowym?! Po co? Panowie (bo Panie to raczej inaczej załatwiają):dajcie sobie po razie i idzcie na wódkę, albo jak już musicie się sądzić to nie publicznie. Dobrze, żę weekend się zbliża. Jest szansa, że zimna woda pod termokliną coś zmieni.
Do zobaczenia nad/pod wodą!
A co do postu Marcina Ean40 to sie nie dziwie bo sam widziałem kilka razy sytuację jak Gotkowicz gubiąc kursanta OWD jak gdyby nigdy nic kontynuuje swoje nurkowania, broń Boze sie nie wynurzajac żeby sprawdzić co z tamtym....
Z tymi donosami to ostrożnie Panowie - Witek ma takie zboczenie zawodowe (podawał sie kiedys za jakiegoś tajniaka) pewnie dlatego tak zapodaje o tych "organach państwowych" itp..
Ostatnio zmieniony przez Miły Maciej 26-08-2010, 14:30, w całości zmieniany 2 razy
Czy juz prawdziwi faceci nie bawią sie w nurkowanie...?
bawią się, bawią
to co widzimy ostatnio na FN to raczej jest "prawdziwy biznes" i "prawdziwa konkurencja"
innego wytłumaczenia tej wzajemnej nagonki pomiędzy instruktorami nie widzę...
A Ty Krzysiek gdzie sie ostatnio bawisz ?
Może chcesz dołaczyc ? jutro jade nad Hańczę a miejsce w aucie tez się znajdzie...
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2010, 15:37
klon napisał/a:
to co widzimy ostatnio na FN to raczej jest "prawdziwy biznes" i "prawdziwa konkurencja"
Meksyk, Panowie, Meksyk!! Pozwolę sobie zacytować:
Podwodny świat napisał/a:
Aglomeracja licząca prawie tylu mieszkańców, ile jest osób w całej Polsce, i jedno, jedyne centrum, które było w stanie wypożyczyć nam 6 butli i balast. Może to niezła nisza dla polskich instruktorów?
no mam trochę drętwy okres trzech - czterech tygodni... tzw. "ogólna sytuacja" nie pozwalała na nic innego i chyba z osiem razy pod rząd wylądowaliśmy na Powidzkim...
co do Hańczy to, kurczę, bardzo chętnie, ale wyżej wspomniana "ogólna sytuacja" nie uległa jeszcze zmianie co pogłębia moją depresję... nie dam rady...
skończę pewnie znów sobota-niedziela "u Bambra" w Giewartowie...
miejsce może i fajne, ale ile można pod rząd...
KSD [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2010, 15:53
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia"
Mój Szef (Wielki Człowiek) powiedział kiedyś (jakieś 2 tys lat temu) żebyśmy się wzajemnie miłowali dlatego ja odpuszczam już sobie i od tej pory będę znowu miły jakem Miły Maciej
Pozdrawiam wszystkich
jestem za. +zasady jak w wypadkach: post pojawia sie po uzyskaniu akceptacji modow.
Miły Maciej napisał/a:
GOTEK78 napisał/a:
osoba tj.Maciek WIELOWSKI
dla ciebie Pan Wielowski
zachowales sie jak prostaczek. jesli dla Ciebie, to Ty. jesli dla Pana, to Pan...
jacekplacek [Usunięty]
Wysłany: 26-08-2010, 20:42
A ja tam:
Miły Maciej napisał/a:
Mój Szef (Wielki Człowiek) powiedział kiedyś (jakieś 2 tys lat temu) żebyśmy się wzajemnie miłowali dlatego ja odpuszczam już sobie i od tej pory będę znowu miły jakem Miły Maciej
Pozdrawiam wszystkich
zazdroszczę Maciejowi, że tak umie. Szlag mnie trafia z tym kurzątkowskim i jego gierkami. Kanalia jedna...
Wiek: 51 Dołączył: 21 Mar 2004 Posty: 651 Skąd: Bialystok
Wysłany: 26-08-2010, 21:14
jacekplacek napisał/a:
zazdroszczę Maciejowi, że tak umie. Szlag mnie trafia z tym kurzątkowskim i jego gierkami. Kanalia jedna...
No właśnie, jakbyś tego nie widział, to TY ciągle dolewasz oliwę do ognia.
Samo napędzająca się maszyna.
Proszę nie odpowiadaj, nie udowadniaj kto ma rację.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko