Strona Główna FORUM-NURAS
Froum dla nurkujących i nie tylko ...

FAQFAQ  SzukajSzukaj  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy    KalendarzKalendarz
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj  AlbumAlbum  Chat

Poprzedni temat «» Następny temat
Przesunięty przez: DarekS
05-12-2011, 19:16
OSZCZERSTWA i OSZUSTWA MIŁEGO MACIEJA
Autor Wiadomość
GOTEK78 

Stopień: INST. IANTD#7368
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 11:54   OSZCZERSTWA i OSZUSTWA MIŁEGO MACIEJA

WITAM WSZYTSKICH chciałbym przekazac iż informacje jakie zostały zawarte w poście
" CO TO ZA INSTRUKTOR WITEK Z SIERADZA" SA NIEPRAWDZIWE I PONIŻAJĄCE MOJA OSOBE JAK I IANTD POLAND.Osoba pod uzytkownikiem "MIŁY MACIEJ" zalogowana za dwie inne osoby TJ. kruchOX - twórca postu jak i MARCIN EAN 40 wypisuje nieprawdziwe historie a osoby, które miałyby sie ze mna kontaktowac nie sa mi znane i nigdy nie korzystały z naszego Centrum.

Historia z Koparek nigdy nie miała miejsca mozna o to zapytac nurkujacych tego dnia z naszym centrum.

Nadmieniam, że osoba tj.Maciek WIELOWSKI ps instruktor IANTD(SIERADZ) poinformowana, że sprawa oszczerstw i szarganiu dobrego imienia Centrum Nurkowego,mojego i oczywiscie instruktora IT(IANTD), który wydał mi certyfikat instruktorski zajmie sie odpowiedni organ panstwowy.
ODPOWIEDZ - Miłego Macieja - CYTUJE : A ja WYSYŁAM CI SKARBÓWKĘ NA KONTROL

Na koniec chciałbym poinformowac wszystkich instruktorów którzy szkolili lub beda szkolic "pana" WIELOWSKIEGO o kontroli skarbowej lub innych słuzb wysłanych przez w/wym....
Jednoczesnie informujac wszystkich ze pierwszy kurs nurkowania OWD zaliczał w naszym centrum nurkowym i do dnia postu nie miał zadnych zastrzezen a robił nie tylko ten kurs....

Z POWAZANIEM
INST. IANTD #7368
WITEK GOTKOWICZ

Miły Maciej 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 12:05   

GOTEK78 napisał/a:
osoba tj.Maciek WIELOWSKI

dla ciebie Pan Wielowski :)

(sprawdź numery ip komputerów a dopiero wypisuj pierdoły)

piotrek_n 

Stopień: adv. TMX
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 12:36   

zagrozenie lawinowe :OOOO

nurkowacz 

Stopień: OC/CCR Instruktor
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 14:19   

swiat na psy spada. nasyłanie kontroli, nieuczciwa konkurencja, sądy i wyssane z palca donosy...
Czy juz prawdziwi faceci nie bawią sie w nurkowanie...?

Lechu_ 

Stopień: RD
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 14:24   

Co sie kurcze dzieje! Od kilku dni czuje się jakbym czytał Onet! Czy taka sama jatka jak w polityce musi być na forum nurkowym?! Po co? Panowie (bo Panie to raczej inaczej załatwiają):dajcie sobie po razie i idzcie na wódkę, albo jak już musicie się sądzić to nie publicznie. Dobrze, żę weekend się zbliża. Jest szansa, że zimna woda pod termokliną coś zmieni.
Do zobaczenia nad/pod wodą!

Miły Maciej 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 14:26   

piotrek_n napisał/a:
zagrozenie lawinowe

nie ma zagrozenia, mam tego cfaniaczka w d...

A co do postu Marcina Ean40 to sie nie dziwie bo sam widziałem kilka razy sytuację jak Gotkowicz gubiąc kursanta OWD jak gdyby nigdy nic kontynuuje swoje nurkowania, broń Boze sie nie wynurzajac żeby sprawdzić co z tamtym....

Z tymi donosami to ostrożnie Panowie - Witek ma takie zboczenie zawodowe (podawał sie kiedys za jakiegoś tajniaka) pewnie dlatego tak zapodaje o tych "organach państwowych" itp..
Ostatnio zmieniony przez Miły Maciej 26-08-2010, 14:30, w całości zmieniany 2 razy  

klon 

Stopień: ntmx instructor
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 15:12   

nurkowacz napisał/a:
Czy juz prawdziwi faceci nie bawią sie w nurkowanie...?

bawią się, bawią

to co widzimy ostatnio na FN to raczej jest "prawdziwy biznes" i "prawdziwa konkurencja"
innego wytłumaczenia tej wzajemnej nagonki pomiędzy instruktorami nie widzę...

do zobaczenia nad/pod wodą

Miły Maciej 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 15:32   

A Ty Krzysiek gdzie sie ostatnio bawisz ?
Może chcesz dołaczyc ? jutro jade nad Hańczę a miejsce w aucie tez się znajdzie...

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2010, 15:37   

klon napisał/a:
to co widzimy ostatnio na FN to raczej jest "prawdziwy biznes" i "prawdziwa konkurencja"

Meksyk, Panowie, Meksyk!! Pozwolę sobie zacytować:
Podwodny świat napisał/a:
Aglomeracja licząca prawie tylu mieszkańców, ile jest osób w całej Polsce, i jedno, jedyne centrum, które było w stanie wypożyczyć nam 6 butli i balast. Może to niezła nisza dla polskich instruktorów?

"Podwodny świat", nr. 5 / 2010, str 15.
http://pl.wikipedia.org/wiki/Meksyk_(miasto)

klon 

Stopień: ntmx instructor
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 15:40   

Miły Maciej napisał/a:
gdzie sie ostatnio bawisz

no mam trochę drętwy okres trzech - czterech tygodni... tzw. "ogólna sytuacja" nie pozwalała na nic innego i chyba z osiem razy pod rząd wylądowaliśmy na Powidzkim...

co do Hańczy to, kurczę, bardzo chętnie, ale wyżej wspomniana "ogólna sytuacja" nie uległa jeszcze zmianie co pogłębia moją depresję... nie dam rady... :-(
skończę pewnie znów sobota-niedziela "u Bambra" w Giewartowie...
miejsce może i fajne, ale ile można pod rząd...

KSD
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2010, 15:53   

Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia" :ping:

Tokaru 

Stopień: P2/PL1
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 15:56   

Afera goni aferę :uuuu:

Miły Maciej 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 16:32   

KSD napisał/a:
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia"

Mój Szef (Wielki Człowiek) powiedział kiedyś (jakieś 2 tys lat temu) żebyśmy się wzajemnie miłowali dlatego ja odpuszczam już sobie i od tej pory będę znowu miły jakem Miły Maciej :)
Pozdrawiam wszystkich

Haw 

Stopień: **
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 20:36   

KSD napisał/a:
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia" :ping:
jestem za. +zasady jak w wypadkach: post pojawia sie po uzyskaniu akceptacji modow.

Miły Maciej napisał/a:
GOTEK78 napisał/a:
osoba tj.Maciek WIELOWSKI

dla ciebie Pan Wielowski
zachowales sie jak prostaczek. jesli dla Ciebie, to Ty. jesli dla Pana, to Pan...

jacekplacek
[Usunięty]

Wysłany: 26-08-2010, 20:42   

A ja tam:
Miły Maciej napisał/a:
Mój Szef (Wielki Człowiek) powiedział kiedyś (jakieś 2 tys lat temu) żebyśmy się wzajemnie miłowali dlatego ja odpuszczam już sobie i od tej pory będę znowu miły jakem Miły Maciej
Pozdrawiam wszystkich

zazdroszczę Maciejowi, że tak umie. Szlag mnie trafia z tym kurzątkowskim i jego gierkami. Kanalia jedna...

maran 

Stopień: CACIB
Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 21:14   

jacekplacek napisał/a:
zazdroszczę Maciejowi, że tak umie. Szlag mnie trafia z tym kurzątkowskim i jego gierkami. Kanalia jedna...

No właśnie, jakbyś tego nie widział, to TY ciągle dolewasz oliwę do ognia.
Samo napędzająca się maszyna.
Proszę nie odpowiadaj, nie udowadniaj kto ma rację.

jaros4 

Stopień: Rugby-Oświęcim
Kraj:
Jamaica

Wysłany: 26-08-2010, 22:22   

dla tego jestesmy(polska)tak slabi w pilke noza :ping:

strzelba26 

Kraj:
Poland

Wysłany: 26-08-2010, 22:37   

:513:

TomekP 

Stopień: wystarczy OWD
Kraj:
Poland

Wysłany: 27-08-2010, 00:30   

Cytat:
Niedługo trzeba będzie założyć nowy dział: "Oszczerstwa i Wyjaśnienia"

:) :) :)

waterman 

Stopień: D-Diver
Kraj:
Poland

Wysłany: 27-08-2010, 00:51   

Plotek napisał/a:
:) :) :)
jestem za i jutro jade na nura

Dodaj do: Wypowiedź dla Wykop  Wypowiedź dla Facebook  Wypowiedź dla Wyczaj.to  Wypowiedź dla Gwar  Wypowiedź dla Delicious  Wypowiedź dla Digg  Wypowiedź dla Furl  Wypowiedź dla Google  Wypowiedź dla Magnolia  Wypowiedź dla Reddit  Wypowiedź dla Simpy  Wypowiedź dla Slashdot  Wypowiedź dla Technorati  Wypowiedź dla YahooMyWeb
Odpowiedz do tematu