Wysłany: 01-09-2010, 11:27
Nie bardzo wiadomo o co Ci chodzi.
Tak jak pisałem w innym wątku, dla mnie sprawa iwusek123 to zwykły stek bzdur i oszczerstw rzucony przez kogoś pod płaszczykiem anonimowości w internecie, nie mających uzasadnienia, ani poparcia w rzeczywistości.
W interesie iwusek123, jest wyjasnienie tej sprawy i przedstawienie zakończenia na forum, tak, aby wszyscy mogli sie dowiedzieć jak to wyglądało. W przeciwnym razie to tylko oszczerstwa i nic więcej.
Czy ktos na Ciebie wywiera jakąś presje?
'biedactwo'... takie nieświadome tych trudnych czasach,
domniemuje (nie wiem czy słusznie) że Ryśkowi nie starczy cierpliwości żeby ci kolejny raz tłumaczyć, ja z całą pewnością dyskutować z tobą nie będę - czasu szkoda
dlatego zadzwoń bezpośrednio do kurzątkowskiego (po raz dziesiąty w dniu dzisiejszym zapewne), on jak sam zdeklarował tłumaczy ludziom 'skąd są i dokąd zmierzają'.
jak już ci pokaże ścieżkę tę najwłaściwszą to po drodze kibla nie zapomnij doszorować
Wysłany: 01-09-2010, 20:18
janek29 - ty masz jakiś problem z osobowością. Jak masz ochotę do kogoś sobie zadzwonić to zrób to i nie zawracaj d... na forum. Widocznie sam potrzebujesz wytłumaczenia "skąd jesteś i dokąd zmierzasz".
Jak do tej pory żaden Rysiek niczego mi nie musiał tłumaczyć. Jeśli masz doświadczenie w tej dziedzinie to podziel się z nami ... przybliż co i ile razy Rysiek musiał ci tłumaczyć i jakie były powody, że nie rozumiałeś przekazywanych przez niego treści.
Sporo już widziałem na różnych forach i to co się tutaj dzieje nie jest niczym nadzwyczajnym. Doświadczenie wskazuje, że krzykacze na koniec podwijają ogony i nabierają wody w usta, bo włączaja się w dyskusje na temat których nie mają pojęcia. Prowadzisz jakąś prywatną wojenke i przyłączyłeś się do nurtu oszczerstw. Tak to widzę i do czasu kiedy nie zobaczę czarno na białym, że jest inaczej to zdania nie zmienię.
Widocznie sam potrzebujesz wytłumaczenia "skąd jesteś i dokąd zmierzasz".
nie od dziś wiadomo, iż dostaniesz taką szansę...więc już tak nie krzycz i nie rozpaczaj
pozostałych przepraszam za to, że chwilowo wdałem się w dyskusję z tym imbecylem. Normalnie nie reaguje na takie prowokacje ale ten kombinatorek od kabelków zalazł mi zdrowo za skórę
czegos tu nie ogarniam obeswuje te dyskusje w zasadzie zarejstrowales sie na forum po akcji z iwusek123 generalnie za bardzo nic nie wniosles poza tym ze dopisujesz kolejne posty nic nie wnoszace w w/w kwestiach o ktore sie rozmowa toczy a tylko bijesz piane praktycznie nie zwiazana z tematami na forum
jesli nie zauwazasz ze to forum nurkowe a skoro podobno interesujesz sie nurkowaniem to czemu nie ciekawi Cie sama tematyka nurkowa jak widzisz wiele osob tutaj obecnych czeka na pojawienie sie faktow w zwiazku ze sprawa iwuska ale czeka na fakty od niej samej a ty ciagle cos sklecasz bez ladu i skladu praktycznie powiedzialbym ze wyrwane z kontekstu
pijesz do Jacka a on juz powiedzial co ma do kurzatkowskiego i temat praktycznie zakonczyl
wiec moze i Ty dolacz do pozostalych i wyluzuj czekajac na rozwiniecie sie tematu przez osoby zainteresowane a najlepiej zanurkuj jesli cos Cie wiaze z tym sportem i nie musisz czuc sie wlascicielem watku by odpowiadac na kazdy post w nim napisany
hmmm słabo ogarniam o co w ogóle w wątku chodzi,
ale będę wdzięczna jak przestaniecie z FN robić drugą sektę.
Tam już nie zaglądam, bo nie ma nic poza przepychankami.
Proponuję nie dublować miejsc w których można się błotem obrzucać i przenieść się z awanturą na sektę.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko