Wysłany: 13-04-2004, 21:16
Czasem dzieją sie na forum dziwne rzeczy np. ja wczoraj napisałem post, że już nie chce mi się w kółko czytać o koszulkach forum nuras (i oczywiście o czapeczkach) a dziś już tego postu nie ma. Więcej się nie odważe i będę dzielnie czytał o koszulkach nawet codziennie ale na szczęscie tylko do 25 kwietnia...
Wysłany: 13-04-2004, 23:08
Tommy222 napisał/a:
będę dzielnie czytał o koszulkach nawet codziennie ale na szczęscie tylko do 25 kwietnia...
Nikt Cię nie zmusza do czytania tego wielokrotnie, więcej na ten temat masz na PW.
Dorota i Wojtek napisał/a:
Aby przeczytać cokolwiek z działu "wypadki nurkowe" należy najpierw zarejestrować się na naszym Forum.
Dowiedzieliśmy się o tym w zasadzie przypadkowo i nie bardzo mogliśmy w to uwierzyć...
Mamy nadzieję, że jest to spowodowane jakimś "zapomnianym" błędem systemu...
Nikomu nie trzeba specjalnie tłumaczyć jak cenna może być analiza jakichkolwiek wypadków.
Prośba do Administratorów:
w dobrze pojętym interesie wszystkich nurkujących prosimy o udostępnienie tego działu wszystkim odwiedzającym nasze Forum.
Jeżeli już ktoś jest zarestrowany na FN to żaden problem, problemem nie jest również zarejstrować się i czytać dział WYPADKI NURKOWE.
Czasami są informacje dot. wypadków niepotwierdzone i lepiej żeby takie nie wychodziły na zwenątrz.
I tym się właśnie kierowałem postępując w ten sposób.
Niestety, Twoja Darku argumentacja w ogóle nas nie przekonuje.
Naszym zdaniem "szkodliwość" przedostania się niepewnych informacji "na zewnątrz" jest praktycznie żadna.
Ilość tego typu informacji była na przestrzeni ostatniego roku bliska zeru.
Sztuczne podnoszenie ilość Użytkowników Forum, poloegające na konieczności zalogowania się aby dotrzeć do opisu wypadków, nie wydaje nam się dobrym pomysłem - tym bardziej, że od dłuższego czasu mamy problemy z pojemnością i wydajnością serwerów obsługujących Forum
(Archiwum powstaje od ponad pół roku i...?)
Jakakolwiek forma podnoszenia bezpieczeństwa kożdorazowo jest priorytetem w każdym rodzaju "działalności" prowadzonej przez człowieka - nie zmieniajmy tego.
Blokowanie tego typu informacji do szybkiego wglądu, może okazać się dużo bardziej niebezpieczne niż ochrona przed plotkami.
W dalszym ciągu prosimy o udostępnienie "Wypadków" również "Gościom" naszego Forum.
Wiek: 50 Dołączył: 23 Mar 2004 Posty: 327 Skąd: Częstochowa
Wysłany: 14-04-2004, 13:48 Wypadki
Ja również nie widzę powodu ukrywania informacji o wypadkach przed gośćmi na forum. Wielu z członków forum długo najpierw je obserwowało. Zarejestrowali się zapewne w momencie kiedy chcieli zabrać głos w jakim temacie.
Może ktoś z gości czytając o jakimś wypadku zechce się z nami podzielić swoimi doświadczeniami. Jeśli jednak ukryje się przed nim ten temat, szansa, że sprowokuje się go do rozmowy jest żadna...
Bardzo dziękujemy Administratorom naszego Forum za umożliwienie korzystania z działu "Wypadki Nurkowe" wszystkim zainteresowanym bez konieczności logowania.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko