Wysłany: 28-04-2004, 13:18 Warszawski Odłam?!
witam wiosennie!
a moze by tak jeszcze przed WIELKIM NAJAZDEM FORUM NURAS NA LESNE WROTA
spotkac sie w Heinekenie w ogrodku?
niektorych daaawno nie widzialem:)
co Szanowni Panstwo na to?
Kuba - do dziela!(juz tradycyjnie to Twoj "glos na puszczy" zwoluje nas na piwo:)
p.s.
w sobote wraca kolejnych paru Czlonkow Nurkujacych z Ciepelka i Sloneczka, wiec moze 11.05.2004?
Wysłany: 28-04-2004, 17:37 Re: Warszawski Odłam?!
Piotr napisał/a:
witam wiosennie!
Kuba - do dziela!(juz tradycyjnie to Twoj "glos na puszczy" zwoluje nas na piwo:)
p.s.
Kuba od wczoraj siedzi na Hańczy i robi kurs P3 . Nie sądzę żeby miał czas siły na pisanie przed wtorkiem po weekendzie .
Ale jak go znam to po powrocie zwoła piwne zebranie .
Wysłany: 04-05-2004, 10:21
hej...
Kriss mial z nami nieustanny kontakt (naprawde szkoda, ze nie udalo Ci sie odjechac), a ja sie bawilem w mietusa.
tygodniowy wyjazd, okolo 20 nurkow (nie mam sily ich policzyc), glebokosci do 40m (sporo nurkow ponizej 30m), woda zimna...
ale najwazniejsze, ze bylo fajnie. atmosfera taka jak zawsze - czyli super.
jak dojde do siebie (i komputer sie wreszcie wysici) to zalatwie salke
(dzis wieczorem)
wstapnie proponuje na spotkanie wtorek 11 maja - bedzie to nasz tradycyjny wtorek.
godzina: od 20 w gore
ale potwierdzenia spodziewajcie sie jutro (chyba, ze Janek tu niedlugo zajrzy).
c u
Kuba
ps. Art...to mnie chcesz cos oddawac???? jesli tak to lepiej sie zastanow, bo ja nic nie pamitam...ostatnim razem, gdysmy sie spotkali...
Wysłany: 04-05-2004, 10:26
a... jeszcze jedno
jakbyscie byli na tyle mili i podali (gdy juz bedzie potwierdzony termin), kto ma ochote sie pojawic, to mozna by wczesniej zarezerwowac wlasciwa ilosc miejsc siedzacych (w miare blisko siebie)...
ale o tym to jutro pogadamy
K.
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 04-05-2004, 19:26
Kuba napisał/a:
ps. Art...to mnie chcesz cos oddawac???? jesli tak to lepiej sie zastanow, bo ja nic nie pamitam...ostatnim razem, gdysmy sie spotkali...
Nie Kuba - niestety nic od Ciebie nie pożyczałem - a szkoda bo jak nie pamiętasz to może warto wziąć od Ciebie trochę sprzętu na weekend i później o tym zapomnieć???
Wysłany: 05-05-2004, 08:51
Witam Wszystkich,
zgodnie z zapowiedzia rozmawialem wczoraj z Jankiem, jest jak najbardziej za, rezerwuje nam juz miejsca w ogrodku
tym samym zapraszam wszyskich we wtorek 11 maja od godz 20 do pubu Heineken w Warszawie na ul. Pulawskiej 111 (mniej wiecej na wysokosci ul. Woronicza)
obowiazuja dobre humory
niech tej naszej ubieglorocznej nowej swieckiej tradycji stanie sie zadosc
do zobaczenia
Kuba
ps. juz wstepnie zapowiedzialo sie troche "cichych" forumowiczow - milych i wesolych osob, ktore nie udzielaja sie za bardzo. wszyscy pozostali sa rowniez serdecznie zapraszani
ps2. dajcie znac ilu Was bedzie, trzeba bedzie odpowiednio ustawic stoly by nie bylo problemow z
Wysłany: 12-05-2004, 09:30
Uprzejmie donosze, ze w dniu wczorajszym mialo miejsce pierwsze wieksze tegoroczne spotkanie "Warszawskiego Odlamu" (nie liczac roznych imprezek, ma sie rozumiec).
Zjawilo sie kilkanascie osob, z roznym doswiadczeniem nurkowym, wyksztalconych w roznych organizacjach, posiadajacych rozne automaty i skrzydla i nurkujacych w wodach o dosc roznych temperaturach i widocznosci.
wszyscy z usmiechem zjednoczyli sie dookola zastawionego piwkiem stolu i pozostawajac w tyle wszelkie "filozoficzne dysputy" oddawalo sie dyskusjom na tematy wszelakie.
Jak to zwykle bywa na takich spotkaniach umowilismy sie rowniez na jakies wspolne nury w nowych i potencjalnie interesujacych miejscach...
a co z tego wyjdzie okaze sie na nastepnym spotkaniu, na ktore juz zapraszam
Wiek: 46 Dołączył: 13 Mar 2002 Posty: 373 Skąd: Zabrze/Warszawa
Wysłany: 12-05-2004, 12:24
A ja troszkę sentymentalnie wspominam 2 i 3 spotkanie w warszawskim Heinekenie, na którym pojawiłem się jako "południowy łącznik". Było wtedy chyba ze 40 osób, tańce na rurze, stringi i śmiech po pachy....
Gdzie podział się nasz entuzjazm i chęć poznania reszty forumowiczów?
Tylko nie mówcie, że jesteście strasznie zapracowani
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
Administrator FORUM-NURAS uprzejmie informuje, że nie ponosi odpowiedzialności i w żaden sposób nie ingeruje w treść wypowiedzi umieszczanych przez użytkowników na Forum.
Zastrzega sobie jedynie prawo do usuwania i edytowania, w ciągu 24 godzin, postów o treści reklamowej, sprzecznej z prawem, wzywających do nienawiści rasowej, wyznaniowej, etnicznej
czy tez propagujących przemoc oraz treści powszechnie uznanych za naganne moralnie, społecznie niewłaściwe i naruszających zasady regulaminu.
Przypominam, że osoby zamieszczające opinie, o których mowa powyżej, mogą ponieść za ich treść odpowiedzialność karną lub cywilną.
Serwis wykorzystuje pliki cookies, które są zapisywane na Twoim komputerze. Technologia ta jest wykorzystywana w celach funkcjonalnych, statystycznych i reklamowych. Pozwala nam określać zachowania użytkowników na stronie, dostarczać im odpowiednie treści oraz reklamy, a także ułatwia korzystanie z serwisu, np. poprzez funkcję automatycznego logowania. Korzystanie z serwisu Forum-Nuras przy włączonej obsłudze plików cookies jest przez nas traktowane, jako wyrażenie zgody na zapisywanie ich w pamięci urządzenia, z którego korzystasz.
Jeżeli się na to nie zgadzasz, możesz w każdej chwili zmienić ustawienia swojej przeglądarki. Przeczytaj, jak wyłączyć pliki cookie i nie tylko